Followers

Monday 2 July 2012

2 07 2012

Galaxia Sombrero

Uitati-va cu atentie la radacinile voastre si ati putea descoperi ca intr-adevar aveti o mostenire dintr-un sistem solar de dincolo de granitele acestui sistem solar, pe care in prezent il considerati casa voastra. Multi dintre voi nu aveti originea pe aceasta planeta, pe care voi o numiti Pamant. Multi dintre voi veniti din lumi chiar indepartate de acest sistem solar. Unii dintre voi veniti chiar din galaxii foarte indepartate de aceasta galaxie, pe care voi o stiti ca si Calea Lactee. Noi de asemenea, prietenii vostri si membrii familiei voastre, care compun Federatia Galactica a Luminii, de asemenea venim din multe locuri de prin acest univers. Exista membrii ai aliantei noastre, care au numit Pamantul casa lor si ale caror origini pot fi trasate nu spre alta planeta, ci spre aceasta si exista membrii ai aliantei noastre ale caror origini de asemenea impartasesc unele dintre zonele lumii voastre, care voi le-ati numit casa voastra de-a lungul a multor incarnari aici.

Ceea ce am dori sa facem este sa incepem sa va prezentam din nou voua insiva si cu aceste prezentari noi speram sa va eliberam de ingradirile amintirilor voastre referitoare la cine sunteti cu adevarat si de unde veniti. Acum timpul se apropie pentru aceasta, pe masura ce clipele trec cu rapiditate si multe trebuie realizate, in ciuda prezentarii voastre la adevaratele voastre identitati si a adevaratului vostru trecut, care noi simtim ca sunt foarte importante pentru voi la acest moment, deoarece multe trebuie sa va fie explicate si noi simtim ca reamintirea trecutului vostru ar reduce mult cantitatea de explicatii/informatii ce ar fi trebuit sa va fie re-explicate. Noi simtim ca reducerea cantitatii de munca ce ar fi alocata acestei zone ar fi chiar benefica pentru noi toti, inclusiv pentru voi si prin urmare ne-am decis sa incepem sa revelam unor persoane selectate din lumea voastra secretrele a cine sunteti, secrete care v-au fost ascunse pana acum sub o usa inchisa, pastrate in siguranta, pentru a va fi prezentate voua atunci cand timpul a fost considerat a fi corespunzator.

Acest timp este acum si noi am dori sa incepem intr-un mod subtil doar unele, nu toate de-odata, elementele adevaratei voastre identitati universale si unele dintre episoadele trecutului vostru si a trecutului popoarelor voastre, care sunt familia si prietenii vostrii, unii dintre care se afla acum pe cerurile voastre in navele spatiale, in navele mama, ca si membrii ai Federatiei Galactice a Luminii si chiar unele alte comandamente, care se afla ca si ajutor aici pentru misiunea noastra impreuna aici. Ceea ce noi am dori sa facem ar fi sa realizam un apel, daca vreti, si sa incepem sa va prezentam o lista de nume, asteptand raspunsul vostru, prin care sa ne dati de stire ca voi v-ati auzit numele si ca voi v-ati identificat cu el. Aceasta ne-ar oferi o posibilitate pentru noi sa determinam daca voi rezonati cu propriile voastre amintiri.

Acesta va fi un proces incet si bland, pentru ca aceasta modalitate este cea mai sigura pentru a aborda acest subiect sensibil. Noi nu vrem sa calcam in viata voastra si sa zbieram in gura mare cine sunteti voi cu adevarat dintr-o data, pentru ca acest tip de trezire poate avea efecte negative asupra unora dintre voi, care ati putea avea un psihic mai delicat decat altii dintre voi, care aveti o structura mentala si emotionala din otel si din fier. Noi mereu trebuie sa pasim cu blandete si sa actionam cu cat mai multa grija si atentie cu putinta, deoarece nimeni nu poate fi foarte sigur cum o fiinta va reactiona cu acest fel de retrezire la ceea ce a fost in unele cazuri, de mult timp pastrata in afara limitei sale constiente.

Noi ne-am dori tare mult sa incepem aceste apeluri de trezire, daca doriti sa le spunem asa, prin intermediul viselor sau a starilor voastre telepatice, pentru momentul prezent. Pentru unii dintre voi, a primi informatii in aceasta maniera este si va fi posibil, desi noi intelegem ca unii dintre voi inca nu stapaniti in mod adecvat acest tip de a trimite si de a primi informatii. Va rugam sa ne permiteti sa incepem acest proces in acest mod, chiar daca voi nu puteti primi mesajele noastre astfel la acest moment, pentru ca noi am concluzionat ca aceasta este metoda cea mai potrivita de a merge mai departe acum. Noi va cerem sa ramaneti atenti spre a primi mesajele noastre, care vor veni in diferite forme, pentru unii membrii ai societatii voastre. Nu toti vor primi mesaje in acelasi mod, pentru ca nu toti sunteti capabili sa primiti mesaje in acelasi mod, dupa cum unii dintre voi ati aratat un talent sau o deficienta in a primi anumite mesaje prin anumite cai.

Noi am dori ca voi sa ascultati si sa urmariti sa auziti numele voastre, care sunt adevaratele voastre nume eterne si universale, pentru ca acestea vor fi impartasite cu voi ca si prim pas al actiunii, deoarece sunt numele voastre cele care vor incepe sa va deblocheze cu mult mai multe raspunsuri pentru voi. Numele voastre pot sa nu sune sau sa apara asa cum numele vostru poate sa fie de-a lungul actualei voastre incarnari, iar noi dorim ca voi sa fiti atenti si sa urmariti sa descifrati nume care ar putea sa sune ca si cum ele ar fi rostite in unele limbi straine voua si noi va cerem sa pastrati la indemana un pix si hartie, pe care sa scrieti orice informatie veti primi si sa faceti o lista a informatiilor primite, pentru ca prin intermediul acestei liste, desi la inceput ea ar putea sa nu aiba nici un sens pentru voi, acest fapt se poate schimba si pe masura ce mai multa informatie va este impartasita voua, dupa examinarea listei pe care treptat o realizati, voi veti putea incepe sa intelegeti si sa intrezariti o linie inteligibila a povestei adevaratei voastre identitati, cu ce va ocupati, de unde veniti si cine va sunt prietenii si familia voastra si, daca este cazul, carei aliante ei/ea apartin/e.

Noi simtim ca acesta este un loc foarte potrivit de pornire si noi simtim ca multi dintre voi vor fi incitati si se vor bucura de aceasta parte a misiunii noastre  impreuna, pentru ca noi cu siguranta putem intelege ce experienta minunata aceasta va fi pentru voi, dragilor, sa primiti darurile a cine sunteti voi cu adevarat. Fiti pe receptie in permanenta, incepand cu aceasta zi, spre a primi semnalele noastre, semnale si indicii, si sa va alocati timpul de a inregistra oricare va fi informatia care va va veni, indiferent cat de subtila ar fi ea. Chiar daca voi nu sunteti siguri ca ceva ar fi un indiciu pentru voi, noi va sugeram sa scrieti pe hartie si sa pastrati acea informatie pentru o examinare ulterioara. Noi speram ca voi va bucurati cu adevarat de aceasta perioada a vietilor voastre, pentru ca ea cu siguranta va va aduce emotii, distractie, o mare bucurie si atat de multe raspunsuri, pe care atat de multi dintre voi le-ati cautat de chiar ceva timp deja.  

Noi suntem prietenii si familia voastra si noi avem cheia a cine sunteti voi cu adevarat si pe care acum vi-o vom eferi voua, fratilor si surorilor noastre din familia umana.













Asa cum a fost primit prin Greg Giles






Traducator: Sorin












No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian