Followers

Monday 16 January 2012

14.01.2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice

14.01.2012


Povestiri in cadrul buletinelor voastre de stiri, care se vor referi la aspectele deja discutate cu multi dintre voi in legatura cu prezenta noastra pe cerurile voastre si in legatura cu aspecte legate de guvernele si sistemele voastre financiare, vor incepe sa se prelinga spre public. Curand, toate adevarurile vor fi rapid si eficient impartasite cu voi cu privire la toate aspectele lumii voastre, insa pentru moment, doar o mica crapatura in peretele secretomaniei va permite unor pori sa inceapa sa lase lumina sa straluceasca prin el. Noi suntem aici. Multi dintre voi sunteti chiar destul de constienti de acest fapt. Impreuna cu cooperarea unora dintre canalele mass mediei voastre, considerabil mai multe persoane din lumea voastra vor afla despre prezenta noastra si vor incepe sa se intrebe de ce ne aflam aici in aceatsa perioada si ce are aceasta a face cu anul profetiilor 2012. Elementele (ca de puzzle, n.t.) vor incepe sa se lege impreuna, si in curand o imagine va incepe sa apara, de pe urma acestor intregi informatii trunchiate. Nu va dura multa vreme pentru ca multi dintre ganditorii vostrii avangardisti sa vada incredibilele schimbari pe care civilizatia voastra le are la indemana. Va rugam sa va ocupati ca cu cat mai multe piese lipsa ale puzzle-ului sa fie oferite, spre a-i ajuta sa vada intregul peisaj dinaintea lor. Aceasta este sarcina voastra.


Multi in aceasta vreme intreaba cum pot asista Federatia Galactica, Comandamentul Ashtar (eng. Ashtar Command, n.t.) si pe aliatii nostri Pamanteni. Noi va spunem sa raspanditi stirea prezentei noastre. Curand, cu totii vor vedea ca voi ati spus adevarul si ca voi ati fost liderii semenilor vostri. Vor fi si aceia care va vor batjocori. Vor fi si aceia care nu vor crede si va vor ridiculiza, insa la sfarsit este decat un singur adevar in aceasta directie. Noi suntem aici, si nu plecam pana ce misiunea noastra nu este incheiata si Umanitatea si planeta ei vie nu este escortata in taramurile mai inalte ale existentei, unde ei apartineau de mult. Aceasta este misiunea noastra. Acesta este scopul nostru in acest moment. Faceti astfel incat fratii si surorile voastre sa devina macar constienti de posibilitatea vietii extraterestre, pentru a diminua astfel impactul anunturilor care vor incepe in curand.


Pregatirile ultime au fost deja facute in cadrul flotelor Galactice. Noi suntem pe pozitii si pregatiti pentru inceperea fazelor initiale ale operatiei, care va cuprinde cateva manevre succesive. Difuzarea emisiunilor initiale ale prezentei noastre sunt decat inceputul. Multe trebuie realizate intr-o scurta perioada de timp, si de acolo evenimentele se vor petrece cu rapiditate unor piese de domino, care cad in lant. Suntem nerabdatori sa incepem aceste faze ale misiunii noastre si suntem foarte bine antrenati fiecare in activitatile misiunilor noastre specifice. Multi dintre voi nu ati experimentat niciodata o asemenea precizie, aproape mecanica, la o atat de mare scara pana acum, dar voi veti fi martori la aceste operatiuni, realizate rapid si fara intreruperi de personal foarte calificat si capabil. Fiecare dintre noi a trecut prin calificari ample in campul nostru specific de activitate, spre a va fi de folos voua, umanitatii, in aceste vremuri si suntem foarte dornici sa fructificam asa cum trebuie eforturile noastre. A vedea zambetele pe atatea fete sclipitoare ale voastre atunci cand veti vedea relele lumii voastre rapid indreptate, este toata recompensa pe care o cerem. Este onoarea si placerea noastra sa fim aici in aceste vremuri, in serviciul Luminii si al binelui superior al tuturor fratilor si surorilor noastre din acest Univers. Acesta este juramantul nostru solemn, sa intindem mana noastra in prietenie impreuna cu oferta asistentei noastre tuturor celorlalti din acest Univers. Fiti atenti la cerurile voastre, la mass media voastra si la voacea voastra interioara. Continuati sa raspanditi aceasta informatie si ajutati la calmarea valurilor de frica, care se pot extinde prin societatile voastre.


Illuminatii se surpa, la fel ca si fortele de lupta pe care le controleaza. Foarte curand ei vor fi lipsiti de putere si nu vor mai fi o amenintare pentru nimeni. Aceasta este sarcina multora dintre flotele noastre si a aliatilor pamanteni. Multe continua sa aiba loc in spatele scenei si aceasta informatie este coroborata de alte cateva canale ale mesajelor noastre. Sunteti preveniti ca nu tot ceea ce se raporteaza a fi mesaje din partea Luminii sunt si autentice, dar vedem ca multi dintre voi v-ati intarit puterea de discernere si sunteti foarte capabili sa filtrati vibratiile false si purtatoare de frica a unora dintre aceste comunicari. Noi vom continua sa va tinem la curent cu multe update-uri de ultim moment sau schimbari ale planurilor noastre, dar asa cum se prezinta astazi noi suntem pregatiti sa declansam primul domino si sa incepem faza de operatiuni pe care atatia dintre voi ati asteptat-o pentru atat de multa vreme. Va multumim pentru rabdarea voastra si pentru munca voastra asidua in a rula covorul de primire pentru noi. Noi vom fi in curand cu voi. Pana atunci, pregatiti-va si sa va fie bine.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.



As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Sorin

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian