Followers

Monday 23 January 2012

18.01.2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii




Motoarele de cautare de pe Internet pot fi aliatii vostri in razboiul informarii sau dezinformarii. A va mentine informati este sarcina voastra, una dintre multele in aceasta perioada si voi trebuie sa o vedeti intrunita, prin a invata cat de mult puteti despre lumea voastra vazuta si nevazuta, si despre universul vostru. Exista o multitudine de diverse intrebari pe care ati face bine sa le intelegeti, iar dupa aceasta o alta multime de intrebari va vor apare, dar nu pana ce intrebarile initiale nu sunt in mod satisfacator prezentate cu un raspuns. Stari inalte de constienta sunt atinse nu doar prin parcurgerea studiilor academice, ci de asemenea doar prin cunoasterea castigata prin poarta inimii. Cautarile voastre prin multele canale de informare disponibile pe Internetul vostru, pot sa fie nu doar raspunsuri la intrebarile voastre, dar si hrana pentru inima si sufletul vostru. O fotografie frumoasa poate sa nu raspunda unei ntrebari specifice pe care o aveti, insa poate elibera emotii ingropate adanc in voi, emotii care vor deschide noi usi, prin care voi sa treceti.

Va vedem pe multi dintre voi cautand raspunsuri si ne minunam la cum astazi cautati aceste intelegeri superioare asupra mediului vostru. Noi v-am urmarit de milenii, inca de la anii de inceput si vietile voastre formatoare, cu mii de ani de ai vostri in urma, pana in ziua de astazi. Noi v-am privit din punctul de belvedere al curgerii neintrerupte a constiintei, spre deosebire de voi, care v-ati supus legilor reincarnarii, in care voi incepeti o noua viata ca un nou nascut, cu o memorie perfect curata, desi subconstientul vostru pastra in siguranta toate experientele, multele lectii marete si cunoasterea, pe care care le-ati asimilat de pe urma a asemenea incercari si necazuri.

Privind din punctul nostru de belvedere, cum voi toti ati crescut, noi suntem coplesiti de progresul vostru, iar noi suntem increzatori ca multi dintre voi vor fi de asemenea uluiti de cat de departe ati ajuns, dupa ce veti face tranzitia de la actualul ciclu de stare “in uitare” in cea de a treia dimensiuni, prin val in tinuturile subtile superioare, unde veti fi capabili sa vedeti toate incarnarile voastre deodata, din aceasta perspectiva superioara. Voi va veti vedea pentru prima data toate incarnarile voastre deodata, in momentul prezent si veti vedea cu claritate unde ati facut unii dintre cei mai mari pasi ai vostri la nivel de constiinta. Urmatorul vostru salt, de la casele voastre actuale in cea ce a treia dimensiune, la starea dimensiunii superioare, este cel mai mare salt al vostru de pana acum, iar noi suntem la fel de emotionati, ca unii dintre voi, la sosirea acestei zile. Tineti minte ca voi va apropiati si mai mult de culminarea calatoriei voastre in cea de a treia dimensiune cu fiecare zi care trece, voi neramanand niciodata nemiscati. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa va folositi avantajul vostru in fiecare zi si in fiecare moment din ele, pentru a invata si a creste, pentru a inflori in frumoasa Floare a Vietii ce sunteti.

Astazi suntem ocupati cu pregatiri pentru reuniunea de familie cu voi, fratii si surorile noastre. Sunt atatea de facut si atat de putine zile ramase pentru a indeplini toate sarcinile noastre, si de asemenea sa va asistam in a realiza unele dintre ale voastre, insa impreuna noi vom duce la indeplinire fiecare dintre aceste sarcini la timp, pentru ziua speciala care ne asteapta pe noi toti. Noi acum vedem aceasta zi cu claritate la orizont, si dupa cum am spus, noi trebuie sa fim atenti de a da date exacte, deoarece Cabala inca are unele zgomote si distrageri in maneca.

Am fost intrebati de catre canalul nostru Greg, daca putem sa aducem ceva lumina asupra misterioaselor sunete, care par sa fie emanate din cerurile voastre, sau cel putin reflectandu-se prin ecou in ceruri. Noi va spunem acum sa urmariti indiciile voastre si sa cautati aceste raspunsuri pentru voi insiva. Este aceasta cautare, cercetarea voastra pentru aceste raspunsuri la aceste intrebari, care cladeste punti intre voi , iar aceste punti sunt cai spre noi lumi in taramurile subtile superioare. Aceste cuvinte sunt departe de a fi doar poetice, deoarece schimbari fizice au loc in creierele voastre si in vasele (trupurile, n.t.) voastre fizice, de unde veti pleca pe calea noii intelegeri si intelepciuni. Noi va spunem ca unele dintre aceste sunete stranii sunt foarte reale si nu sunt inscenari, iar noi va ghidam de asemenea sa va ascultati inima voastra la fel cum faceti si cu urechile voastre, cladind o punte intre cele doua. Acesta este Podul vostru de Curcubeu. Antahkarana despre care se spunea in textele voastre spirituale antice, iar noi va spunem inca o data, “precum este sus este si jos”/“Precum in cer, asa si pe Pamant” are multe intelesuri multidimensionale. Cautati raspunsurile voastre, adevarurile voastre. Claditi-va puntile voastre in Rai si pasiti prin ele in noile voastre vieti in taramurile subtile superioare ale posibilitatii.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.




As channeled through Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian