Followers

Thursday 26 January 2012

25.01.2012


Message from Melina of the Ashtar Command

 
25.01.2012

Buna, eu sunt Melina si as dori sa impartasesc cu voi cateva cuvinte prin canalul nostru, Greg, astazi. Sunt o femeie ofiter (eng. Officer, n.t.) din Ashtar Command. Autoritatea mea implica procurarea de echipament legat de calatorii si rechizite. Aceste articole sunt necesare pentru animite tipuri de nave ale noastre, pentru a calatori prin spatiu. Rechizitele sunt trimise pe fregate in asteptare, unde eu apoi comand navei noastre sa se intalneasca cu fregata si sa transfere bunurile in magazia de pe nava noastra. Acest echipament este vital pentru misiunea noastra si trebuie livrat la intervale prestabilite, in mod regulat, pentru a ne permite sa ne mentinem nava si pentru a ne putea duce la indeplinire sarcinile.
Am fost un membru al Ashtar Command pentru multi eoni si abia astept sa ii intalnesc pe multii noi recruti din lumea voastra. Noi suntem foarte emotionati sa intalnim in sfarsit pe atatia din familia noastra umana fata in fata, si ne aflam in stagiile finale ale pregatirilor pentru aceasta intalnire istorica. Multi dintre voi ati demonstrat cu claritate abilitatea voastra de a ne accepta si deschiderea voastra in a lucra cu noi intr-o cooperare mutuala benefica. Prin exemplul vostru, noi suntem increzatori ca mult mai multi dintre fratii si surorile voastre de pe planeta vor incepe sa ne accepte, si chiar vor lucra cu noi, fie direct sau indirect, in zilele care vor urma.
Acesta este planul, de a ne intalni cu un numar redus dintre voi, aceste intalniri fiind inregistrate si puse la dispozitia restului lumii voastre prin intermediul canalelor voastre mass media, care sunt, sau vor fi, dispuse sa lucreze cu noi. Noi intelegem ce competitie exista in cazul livrarii mass mediei voastre, iar noi stim ca cuplarea stirii prezentei noastre cu o inregistrare video a noastra, in timp ce lucram cu multi dintre voi, va aduna multa atentie si spectatori pentru acele canale media, care aleg sa acopere aceste multiple evenimente. Noi vom permite acelor companii mass media sa aiba acces in navele noastre, si vor putea filma operatiunile noastre, in interiorul catorva dintre multele noastre nave si chiar sa participe la un zbor cu noi in timp ce calatorim prin lumea voastra sau chiar in afara ei, in spatiu. Noi simtim ca multi de pe planeta voastra vor fi interesati de acopere aceste subiecte si noi simtim atuurile, pe care le vor castiga in aceasta competitie companiile mass media, care vor alege sa acopere si sa raporteze adevarul prezentei si al misiunilor noastre aici, ii va convinge pe multe alte canale mass media, care vor ramane reticente pentru o vreme, sa inceapa de asemenea sa acopere acest eveniment istoric de cooperare.
Noi asteptam cu nerabdare aceasta zi si intelegem pe deplin ca multi dintre voi, Lucratorii intru Lumina, deveniti nerabdatori cu progresul misiunii noastre comune. Noi va spunem ca din punctul nostru de belvedere, din care observam lucrurile, ele decurg lin si eficient, si multe reusite se petrec aproape zilnic. Exista arareori zile in care sa nu vezi progres, iar unele dintre obstacole care sunt inlaturate sunt chiar mari, cauzand un motiv de sarbatorire prin ele insele. Noi desigur asteptam sa sarbatorim alaturi de voi, fratii si surorile noastre, iar aceasta sarbatoare va avea loc si tot ceea ce a fost asigurat (promis, n.t.) va fi al vostru. Ramaneti mereu increzatori. Ramaneti mereu vigilenti. Continuati-va serviciul in slujba celorlalti si misiunea voastra. Voi toti faceti o munca incredibila, iar noi, barbatii si femeile din Ashtar Command, suntem cu adevarat uluiti de pasii imensi pe care cu totii ii faceti. Voi cu adevarat schimbati lumea voastra, iar noi vedem progresul pe care eforturile voastre il determina in fiecare zi. A vedea progresul pe care voi il inregistrati ne incalzeste inimile, iar noi dorim ca voi sa stiti ca toate eforturile voastre vor fi curand rasplatite in modurile cele mai spectaculoase.
Eu sunt Melina, un ofiter al Ashtar Command si a fost o placere sa vorbesc cu voi astazi. Curand, noi vom avea oportunitatea de a vorbi in persoana si sa lucram impreuna la un nivel mai personal. Pana atunci, ramaneti cu bine, si ramenti fideli misiunii voastre.
As channeled through Greg Giles.
ascensionearth2012.blogspot.com



As channeled through Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian