Followers

Monday 20 February 2012

20.02.2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 20/02/2012


Pregatiti-va pentru schimbari, deoarece ele sosesc in curand. Tot timpul noi v-am sfatuit sa va pregatiti si sa ne ajutati sa pregatim masa pentru multele schimbari ce aveau nevoie sa fie indeplinite, iar timpul pentru implementarea lor a sosit. Pregatiti-va prin a va face un stoc de cateva elemente de baza in gospodarie/camara voastra, cat sa va tina cateva zile sau chiar pana la cateva saptamani, deoarece este dificil de prevazut daca serviciile voastre vor cadea, si daca o vor face, pentru cat timp. Multe dintre lucrarile interioare ale sistemelor voastre sunt controlate de catre Cabala, si nu se poate stabili cu precizie daca va apare vreun sabotaj. Noi, Federatia Galactica a Luminii, vom face tot ceea ce putem pentru a readuce sistemele voastre in stare de functionare, in caz ca ele vor fi afectate in orice fel.

Exista acei membrii ai Cabalei care, desigur, nu sunt fericiti de stirea ca vor trebui sa vina in fata justitiei pentru crimele pe care le-au facut, ei crezand in mod arogant ca se afla deasupra legii, pamantesti, karmice sau universale. Ei se inselau, deoarece ei trebuie sa plateasca pretul cuvenit pentru nelegiuirile lor. Este o lege in aceasta pentru voi toti, ca indiferent de situatia din viata in care va gasiti si in cadrul legii karmei, forta echilibratoare a acestui univers va aduce toate lucrurile inapoi la voi, asa cum le-ati eliberat spre exterior. Acesta este unul dintre mecanismele proiectate ale acestui minunat univers si caruia cu totii i v-ati

supus de-a lungul tuturor incarnarilor voastre, fie ca ati fost constienti de el sau nu, aceasta nu conteaza.

Privind inainte pentru acei barbati si femei, care in curand isi vor pierde libertatea, noi vedem o perioada de reabilitare care consta in multe incarnari in care ei vor experimenta situatii de dificultate, ca si rezultat direct al alegerilor lor din aceasta viata. Pentru multe dintre aceste suflete incarnarile lor vor aduce multe greutati si zbucium, asa cum voi ati experimentat datorita manipularilor lor, si ei de asemenea vor experimenta o existenta in care ei sunt condusi de o forta tiranica si despotica, comparabila cu modul in care ei au condus in aceasta si de asemenea si in alte incarnari. Calea acestor suflete nu va fi una usoara, acest lucru a fost facut sigur de catre ei insisi, deoarece ei doar trebuie sa priveasca intr-o oglinda pentru a cauta pe cineva pe care sa dea vina pentru ceea ce ei trebuie sa intampine. Amintiti-va de aceasta lectie dragii mei, si nu ratati aceasta oportunitate binecuvantata de crestere si auto-imbunatatire.

Noi vedem de asemenea pe multi dintre voi care ati ajuns la intelegerea ca aceasta nu este o perioada pentru revolte sau mentalitati de turma care cer linsaj, ci una pentru intelegere si compasiune. Pentru aceasta va salutam si va cerem sa conduceti prin exemplu, permitand semenilor vostri sa vada o alternativa la o razbunare insetata de sange. Noi nu sugeram ca voi sa permiteti acestor barbati si femei sa ocoleasca justitia, deoarece este important ca ei sa primeasca tot ceea ce pot din aceasta experienta. Pentru ca altfel la ce bun ar servi toate acestea, daca lectia din spatele lor nu ar fi invatata? Tot ceea ce va sugeram voua este sa reflectati asupra virtutii cumpatarii, fiindca este o virtute care se cere in timp ce aceste suflete pierdute sunt aduse in fata justitiei.

Pe durata lungii voastre calatorii voi de asemenea a trebuit sa faceti fata consecintelor greselilor voastre. Unii dintre voi poate ca ati petrecut portiuni din viata voastra incarcerati in afara societatii voastre, iar noi va cerem sa reflectati asupra acestora, chiar daca voi nu aveti amintiri constiente asupra lor. Intrebati-va daca ar fi existat o cale mai buna de reabilitare decat sa va irositi viata intr-o celula mica si rece. Exista multe cai de reabilitare, si inchisoarea este decat una dintre acestea. Din moment ce lumea voastra este pe cale sa ascensioneze in taramurile superioare, multe alte optiuni vor deveni clare pentru voi, nu doar optiuni pentru justitie si reabilitare, ci pentru toate sistemele educationale de invatare avansata.

Dupa ascensiunea voastra, voi veti lasa in urma multe metode vechi si depasite de a va conduce societatea si noi abia asteptam sa va explicam multele optiuni pe care le veti avea la dispozitie. Voi nu va mai trebui sa va bazati pe sisteme care au esuat in a va servi in incarnarile voastre tridimensionale/3D, deoarece exista metode mai bune de a avea rezultate incununate de succes. Acesta este unul dintre multele noi aspecte pe care civilizatia voastra va trebui sa le experimenteze dupa ascensiunea in noua voastra casa din cea de a cincea dimensiune/5D.

Mergand mai departe cu discutia noastra asupra karmei si justitiei, multi dintre voi aveti de asemenea karma ce are nevoie sa fie eliberata, acesta fiind un pas necesar spre ascensiunea voastra individuala. Multi dintre voi ati fost pusi in fata unor incercari recente sau chiar greutati ca si rezultat al acestei nevoi de a va indrepta dezechilibrele negative ale karmei voastre. Multi dintre voi ati echilibrat de curand aceasta datorie karmica si acum voi sunteti liberi sa ascensionati fara a mai fi nevoie sa suferiti efectele de echilibrare ale acestei legi universale. Sunt altii dintre voi care veti urma sa va echilibrati datoriile karmice si este necesar ca voi sa faceti aceasta inainte de culminarea acestei schimbari dimensionale. Cum aceasta karma se va echilibra si ce veti experimenta va depinde de cat de dezechilibrata este karma voastra la acest moment. Tineti minte, sunt aceia dintre voi care ati purtat cu voi in aceasta incarnare unele datorii karmice din alte vieti precedente, si de aceasta va trebui sa se tina cont.

Sunt de asemenea multi dintre voi care ati adus cu voi dintr-o viata trecuta un dezechilibru pozitiv de karma, si din acest motiv pentru voi aceasta tranzitie va fi relativ lipsita de greutati. Acesta este modul in care legea karmei actioneaza, si nimeni si nimic nu ii poate modifica efectele.

Noi nu va sugeram ca aceasta nevoie de achilibrare a karmei ar trebui sa va sperie. Noi doar va indicam aceste aspecte pentru ca mai multi dintre voi sa poata intelege de ce vietile voastre la acest moment s-au lovit de greutati si experiente negative. Problemele voastre economice care impanzesc lumea voastra sunt o zona in care efectul de echilibrare al karmei poate fi cu claritate observat. Sunt aceia dintre voi care va luptati cu efecte negative de sanatate, si in multe cazuri acestea sunt de asemenea exemple ale karmei voastre ce este echilibrata de forte nevazute.

Sa stiti dragilor, ca nimeni si nimic nu doreste sa va vada suferind, si totusi aceasta se poate petrece in unele cazuri, deoarece este ascensiunea cea pentru care multi dintre voi ati venit aici a o experimenta si doar prin echilibrarea karmei voastre aceasta se va putea petrece. Cu totii ati inteles perfect aceasta inaintea incarnarii voastre curente si totusi v-ati aruncat la sansa de a fi aici in aceasta perioada cu o adevarat extraordinara posibilitate la indemana voastra. Acesta este unul dintre motivele pentru care lumea voastra este la momentul actual in situatia in care este, deoarece este o incercare ca cea a incarnarii voastre actuale ceea ce multi dintre voi ati avut nevoie pentru a actiona pentru voi exact ca o catapulta care sa va inalte in planurile superioare ale existentei. Multi dintre voi poate veti incepe sa vedeti lumea voastra nu ca pe un dezastru al creatiei, ci ca pe un proiect minunat care va va permite atat de multora dintre voi sa culegeti cea mai dulce recompensa posibila pentru eforturile voastre de a va incarna in planul fizic, cu scopul de a castiga experienta necesara absolvirii voastre in planurile mai inalte ale posibilitatii.

Acum ii vedeti pe barbatii si pe femeile care sunt pe cale sa vina in fata justitiei pentru crimele lor putin intr-o alta lumina? Incepeti voi sa vedeti ca toate lucrurile, bune si rele, pozitive si negative, sunt proiectate astfel incat sa va permita sa culegeti maximul de beneficii pentru incursiunile voastre in planul fizic ? Credeti voi acum ca ar fi posibil, gratie discutiei noastre asupra karmei, ca fara ajutorul celor intunecati multi dintre voi nu ati fi experimentat o echilibrare suficienta a karmei si prin urmare nu ati fi ascensionat in planurile superioare cu aceasta ocazie, ci in schimb voi ati fi ramas in cadrul ciclurilor rotii reincarnarilor.

Daca voi ati putea vedea ceea ce noi vedem cu claritate pentru voi dupa ascensiune, daca ne-ati permite descrierilor noastre sa va prezinte un portret pentru voi, si in acelasi timp sa intelegeti ca sufletele care au avut rolul de asupritori v-au ajutat in a face aceasta viziune realitatea voastra, simtiti voi ca acum voi puteti fi capabili sa gasiti in inima voastra iertare pentru ele? Noi intelegem ca multi dintre voi sunteti furiosi la aflarea nelegiuirilor si a crimelor pe care le-au facut impotriva voastra, insa in lumina a toate acestea care au ajuns sa fie posibile pentru voi, simtiti acum ca alte modaliatati de justitie/de a face dreptate si de a le aduce reabilitarea, altele decat cele cu care sunteti obisnuiti ar putea sa fie mai adecvate pentru acesti intunecati? Dupa cum am spus, exista multe metode avansate de reabilitare, care vor fi in curand puse la dispozitia societatii voastre, si noi doar va cerem la acest moment sa revedeti aceste tehnici atunci cand aceasta informatie va va fi pusa la dispozitie. Aceasta este tot ceea ce va cerem, deoarece aceasta este lumea voastra si va fi mereu lumea voastra, a nimanui altcuiva, si voi, in mod democratic, veti lua toate deciziile care va guverneaza societatea.

Privind spre zilele care vor urma, noi vedem arestarile a multor membrii ai Cabalei criminale cauzand chiar un zgomot in lumea voastra, si este acest zgomot cel care ii va trezi pe multi dintre fratii si surorile voastre din motaiala lor. Noi vedem vedem noile libertati pe care voi le veti experimenta imediat dupa arestarile acestor elemente criminale impreuna cu trezirea a atat de multi dintre fratii vostri creand un val atat de mare al unui impuls care va va purta cu usurinta prin aceste ultime luni inainte de ascensiune.

Ce perioada extraordina de transformare vor fi cu siguranta aceste ultime luni, deoarece din ce in ce mai multi din familia voastra umana se vor trezi la energiile disponibile. Mari schimbari se pregatesc pentru voi pe masura ce ne indrepatam spre ultima linie dreapta inaintea sosirii, si multe dintre aceste schimbari va vor elibera din inlantuirile grelei voastre munci zilnice. Multe evolutii in domeniul tehnologiei va vor fi puse la dispozitie in zilele care vor urma atunci cand vom putea interactiona mai personal cu voi, si dupa inlaturarea Cabalei, si a multora dintre trepadusii ei, noi vom fi liberi sa ne facem o asemenea prezentare. Aceasta este cu siguranta pe cale sa fie o perioada foarte incitanta pentru multi dintre voi, iar voi puteti vedea aceste arestari iminente ale acestor intunecati ca si semnalul de start pentru multe evenimente care vor urma cu rapiditate, ceea ce va fi o completa transformare a lumii voastre, pe masura ce va pregatiti sa faceti marele pas in dimensiunile mai inalte.

Noi vedem greutatile si perioadele dificile prin care ati trecut ca si componente necesare ale ascensiunii voastre, si fara ele si aceia care le-au facilitat noi va vedem pe multi dintre voi ca nu ati fi facut transformarea. Noi toti ne-am jucat rolul nostru, de deasupra voastra cat si peste tot in jurul vostru, si cu totii merita credit pentru aceste eforturi care deja au fost extraordinar de pline de succes in multe moduri care sunt pe cale sa se prezinte voua cu cea mai mare recompensa de pana acum.

Ascensiunea voastra in taramurile superioare este ceva spre care multi dintre voi v-ati orientat de cateva vieti consecutive. Nu este deloc usor sa avansati atat de mult incat sa deveniti candidati pentru ascensiune si din aceasta cauza, cooperarea binevenita a celor care erau deschisi sa joace rolul celor intunecati a fost necesara. Acesti intunecati au fost primiti pentru a asigura echilibrarea karmei voastre, in timp ce in mod simultan va invatau multe lectii valoroase, care erau necesare pentru evolutia voastra. Tineti mereu minte aceasta in timp ce intrati in urmatoarea faza a experientei voastre, ca si punct de vedere alternativ la aceste proceduri, punct care poate sa rezoneze cu multi dintre voi.

Pedeapsa este de obicei cantarita in raport cu crimele comise si impreuna cu cat de mult au suferit victimele. Dupa cantarirea suferintei voastre versus recompensei unei asemenea experiente, voi veti ajunge poate la o alta perspectiva in aceasta directie. Crimele comise impotriva voastra de acesti barbati si femei sunt grave in unele cazuri, aceasta nu poate fi negat, insa din moment ce voi sunteti fiinte nemuritoare, care nu muriti niciodata cu adevarat si care castigati atat de multe de pe urma acestei experiente, voi puteti fi capabili sa vedeti si aceste crime dintr-o oarecare perspectiva noua. Asa cum am spus, justitia este mai bine sa fie servita, deoarece aceasta actiune va aduce beneficii acelora care au nevoie de asemenea sa invete anumite lectii importante, este doar acel tip de justitie eliberata, pe care noi dorim ca voi sa o examinati cu atentie si sa o discutati intre voi. Aceasta este lumea voastra si sunteti voi cei care ati fost victimele acestor crime, deci din nou va spunem ca respectam fiecare decizie atat personala, cat si colectiva pe care o faceti si noi vom ajuta la a vedea dorintele voastre implinite.

Din nou voi vedeti cum noi nu dorim sa preluam rolul principal in afacerile voastre. Noi suntem decat in calitate de musafiri aici, pentru a va oferi sprijinul pe care voi va puneti de acord ca este necesar pentru a vedea multele sarcini necesare ca fiind realizate. Aceast este ceea ce facem, noi am facut aceasta de foarte mult timp, si serviciile noastre au fost aplicate prin tot acest vast univers. Pamantul are un loc special in inimile noastre, dar nu este in nici un caz singura planeta de care am avut grija, deoarece au existat, si vor continua sa existe, multe alte planete care sa aiba nevoie de o mana de ajutor din timp in timp. Din nou, nu exista nici un motiv de care sa va fie teama ca noi ne-am afla aici pentru a va cuceri si a va prada, deoarece lumile din planurile superioare au tot ceea ce ar putea avea vreodata nevoie sau dori. Misiunea noastra este una de a va servi, si voi veti fi martorii principali ai acestui act atunci cand noi vom fi liberi sa incepem multele noastre proiecte impreuna.

Din nou, aceste proiecte vor incepe dupa arestarea a suficiente efective ale cabalei, si noi vedem acest moment apropiindu-se foarte aproape. Voi veti fi informati de evenimentele urmatoare si de oportunitatile de a lucra cu noi in aceste multe proiecte prin canalele noastre de informare, si dupa cum am spus, unele dintre companiile voastre mass media ne vor ajuta in curand cu sarcina de a va transmite informatii. Acesta este o faza importanta in activitatea noastra, deoarece noi vedem pe multi care inca primesc stirile si informatiile prin ceea ce este emis prin televizoarele voastre. Cu timpul, toate companiile voastre mass media se vor alinia cu noile voastre sisteme de sinceritate si prezentare echilibrata, iar daca nu o vor face, ele nu vor avea un loc in noua voastra casa in taramurile superioare.

Sunt de asemenea multe alte zone ale societatii voastre care trebuie sa fie realiniate pentru a functiona in componenta dimeniunii superioare a noii voastre lumi, si noi va vom explica si chiar demonstra cum unele dintre sistemele voastre pot sa fie foarte mult imbunatatite.

Pana atunci, faceti ceea ce puteti spre a imbunatati acele zone ale vietilor voastre asupra carora aveti control , iar noi vom ajuta aliatii nostri Pamanteni in a dezmembra portiuni ale lumii voastre asupra carora voi nu aveti in prezent control. Cu timpul, toate zonele de administrare ale societatii voastre va vor fi returnate voua, oamenilor, si nu veti mai fi fortati sa va supuneti vointei altora. Acesta va fi noul vostru sistem, care va fi implementat dupa inlaturarea vechiului, si aceasta este sarcina curenta. Voi veti vedea aceasta sarcina indeplinita foarte curand, pe masura ce noi si aliatii nostri Pamanteni suntem pregatiti sa trecem la actinile urmatoare.

Noi asteptam cu nerabdare aceste evenimente la fel de mult ca si voi, si noi vedem ca am atins punctul in care tot ceea ce am discutat va incepe sa se petreaca inaintea voastra. Tineti-va bine, va fi pe alocuri o calatorie tumultoasa, dar va fi o perioada plina de fericire pentru aceia dintre voi care ati inteles pe deplin ce se petrece aici. Va rugam sa continuati sa va informati intre voi de ce insemnatate au aceste evenimente, pentru a le vedea si restul dintre voi pentru ceea ce ele sunt cu adevarat si sa se bucure de ele la fel de mult pe cat va veti bucura voi. Pana la urma, voi nu ati venit pe aceasta planeta doar pentru a suferi si pentru a va ghinui, voi ati venit de asemenea pentru a experimenta fericirea si bucuria, si sunt acestea ceea ce atat de multi dintre voi veti experimenta acum. Voi ati castigat aceasta, voi ati creat aceasta si noi va spunem sa va simtiti liberi in a va bucura de aceasta. Vremurile bune sunt pe cale sa inceapa.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian