Followers

Saturday 3 March 2012

03/03/2012



In curand soarele vostru de va retrage sub linia ecuatoriala, si cand se va intoarce din nou, lumea voastra isi va incepe noua ei zi. Acesta este modul in care se va petrece pentru voi. Voi veti merge sa va culcati seara si pe cand va veti trezi voi va veti gasi inconjurati de procedurile pentru care ati lucrat atat de mult pentru a le aduce in manifestare si despre care vi s-a vorbit de multe ori. Voi nu veti mai primi nici o alta atentionare decat grupajele de noutati pe care vi le-am furnizat de o vreme de timp incoace. Voua vi s-a cerut sa va pregatiti si de asemenea vi s-a spus ca timpul pentru a fi pregatiti este deja aici.

Schimbarile pe care doriti sa le vedeti in lumea voastra vor veni precum un hot in noapte. La un moment lumea voastra va continua cu greutatile si cu multitudinea de activitati caracteristice

vechii paradigme, apoi brusc, nimic din ceea ce ati ajuns sa cunoasteti ca si realitatea voastra nu va mai fi vreodata la fel. Aceasta este tipul de schimbare despre care noi vorbim, si acesta este tipul de schimbare pe care il veti experimenta. Acesta este motivul pentru care este sarcina voastra sa va pregatiti pe voi si pe cat mai multe suflete puteti, pentru ca este important pentru desfasurarea lina a acestei operatiuni. Va rugam sa continuati sa raspanditi stirile a ceea ce este pe cale sa se petreaca. Noi apreciem foarte mult eforturile voastre si va asiguram ca va veni in curand momentul in care aceasta faza a misiunii voastre va fi incheiata si tot ceea ce s-a discutat va fi al vostru.

Ceea ce se va petrece este o dezradacinare completa si profunda a organizatiilor din lumea voastra care s-au angrenat in agende si activitati de a fura banii si resursele oamenilor, cat de asemenea de a-i jupui de drepturile si de sanatatea lor, pentru a-i intemnita si mai mult in propria lor lume. Acestea sunt, desigur, acuzatii foarte serioase, iar acesta este unul dintre motivele pentru care atata munca a trebuit sa fie realizata in spatele scenelor inainte ca justitia sa poata fi aplicata. Noi am atins punctul in care toata hartogaria necesara si procedurile legale initiale sunt complete, iar timpul a sosit acum sa incepem aceste arestari ale liderilor si ale participantilor imperiului criminal, la care noi ne-am referit ca si Cabala.

Cabala, desigur, este un nume neoficial al acestor grupari, deoarece sunt multe grupuri diferite si indivizi, care au jurat acestora credinta acesteia, incat a folosi numele a decat unuia dintre aceste grupuri ar trimite un mesaj gresit despre cine controleaza lumea voastra si care in curand va fi adus in fata justitiei pentru crimele lui. Sunt de asemenea multi indivizi care au conspirat si au luat parte la multe crime, care nu se considera aliati cu aceasta organizatie in discutie aici. Ei de asemenea vor raspunde pentru actiunile lor, si vor fi tinuti la fel de raspunzatori, ca si cei afiliati cu oricare dintre aceste grupuri.

Sunt multi astfel de indivizi, cat si de asemenea grupari implicate, in crime serioase impotriva voastra, a oamenilor, iar prin aceste arestari si multe altele, care vor urma in zilele urmatoare, dau forma intentiei noastre de a distruge aceste aliante. Lumea voastra va fi mereu un loc zbuciumat cu acesti intunecati permitandu-li-se sa foloseasca puterea colectiva a grupului lor pentru a complota si planui impotriva oamenilor. S-a decis de catre toti ei implicati ca aceste organizatii trebuie eliminate, si eliminate vor fi. Lor nu li se va permite sa se reuneasca din nou. Noi vedem aceasta ca unul dintre cele mai importante evenimente ale istoriei lumii voastre, iar sperantele noastre sunt ca multi dintre voi veti vedea lucrurile la fel.

Oferiti-ne noua, cat si aliatiilor nostri Pamanteni, oportunitatea de a face acest tel o realitate, prin continuarea muncii voastre intense de a raspandii stirea acestor arestari si a desfasurarii procedurilor si insemnatatii lor pentru oamenii lumii voastre. Dupa emiterea stirilor acestor arestari, toti cei care au fost informati, despre acest eveniment si a ce inseamna el, vor intelege ca ceva care cu adevarat schimba Pamantul se petrece. Aceasta este ceea ce noi speram, si multe se sprijina pe aceasta parte a planului. Noi apreciem foarte mult faptul ca cu totii va faceti partea voastra pentru a va asigura ca aceasta faza a planului reuseste sa aiba un deznodamant incununat de succes. Citirile indica faptul ca un mare numar dintre voi ati fost expusi la aceasta stire, iar noi suntem foarte incurajati de aceasta. Va rugam sa va continuati eforturile, ele in curand va vor fi rasplatite voua tuturora.

A ne acorda timpul de a pregati corespunzator aceste aresatri si procedurile legale care vor urma a fost un timp foarte bine valorificat, iar desi unii dintre voi ati ajuns sa va pierdeti rabdarea in legatura cu aceste proceduri, noi va spunem ca veti uita totul despre cat de greu ati muncit si asteptat odata ce stirile arestarilor vor incepe sa impodobeasca ecranele televizoarelor si ale computerelor voastre. Noi sa spunem ca toate isi vor merita intregul efort depus, iar toate zilele care vor conduce spre acest eveniment vor parea insignifiante odata ce voi ati inceput sa primiti tot ceea la ce ati sperat.

Mult a fost investit in aceste proceduri si o mare cantitate de pregatiri au fost necesare, deci noi suntem siguri ca veti intelege de ce nimic din toate acestea nu a putut fi grabit, deoarece timp suficient pentru a ne asigura ca toate lucrurile au fost realizate asa cum trebuie a fost necesar. Noi suntem increzatori ca voi toti veti fi de acord, odata ce importanta si scopul acestor proceduri ve vor fi facute clare.

Trecand la lucrurile de dupa aceste arestari, vor fi un mare numar de infatisari inaintea curtiilor voastre de justitie de pe toata intinderea lumii voastre. Aceste proceduri vor fi conduse de catre cei care si-au demonstrat daruirea si integritatea in a cauta dreptatea in aceste directii, iar voi puteti fi siguri ca nu vor fi permise nici un fel de interferente in nici una dintre curtiile in care aceste proceduri se vor desfasura. Noi vom supraveghea aceste proceduri, iar din punctul nostru de vedere privilegiat noi vom stii daca aceste cazuri se vor desfasura corect sau nu. Nimeni, indiferent de scaunul (de inaltimea scaunului, n.t.) puterii lor, de relatiile lor sau de statura lor financiara, nu vor fi capabili sa manipuleze cu succes niciuna dintre aceste proceduri. Voi puteti fi siguri de aceasta, si orice tentative de a face aceasta vor fi sanctionate cu acuzatii suplimentare si penaliati aspre. Noi ne-am facut cu claritate intelesi asupra acestui subiect.

Lumea voastra este pe cale sa fie purificata de tot ceea ce este intunecat, aceasta este ceea ce este planuit pentru acest Pamant. Aceste proceduri sunt abia inceputul, deoarece lumina va continua sa se raspandeasca in lungul si in latul planetei voastre, iar aceste proceduri sunt decat piatra care a fost aruncata in lac. Efectul valurilor va continua pana la ascensiunea voastra, atunci cand o purificare completa a tot ceea ce este intunecat va avea loc.

Aceste proceduri vor fi realizate pentru a putea facilita o tranzitie lina, care sa conduca spre ascensiunea voastra, pentru ca s-a decis ca acesti intunecati si alinatele lor ar fi o forta prea perturbatoare si trebuiau sa fie inlaturati din societatile voastre. Dupa inlaturarea acestor intunecati, noi vedem o inaltare a vibratiei voastre colective, iar noi am vrea sa vedem cel mai mare salt cu putinta de pe urma acestui eveniment. Aici este locul in care voi intrati in scena, Lucratorii nostri intru Lumina, pentru ca este sarcina voastra de a pregati elementele de domino pentru ca acest eveniment sa se declanseze. Continuati sa le asezati (elementele de domino, n.t.), pentru ca in curand ele vor cadea.

Voi cu totii ati facut o treaba minunata pana la acest punct, iar noi dorim sa va multumim pentru eforturile voastre si inca o data va asiguram ca tot ceea ce s-a discutat poate si va fi al vostru. Nu va lasati in aceasta faza inaintata sa incepeti sa fiti pacaliti de minciunile si propaganda numerosilor nostri oponenti. Majoritatea dintre voi ati reusit pana acum sa ignorati si sa indepartati aceste tentative ale intunericului de a va distrage si de a va deraia de pe calea misunilor voastre. Aceasta este tot ceea ce ei au putut face, deoarece voi va aflati sub protectia noastra, insa noi trebuie sa va permitem libertatea liberului vostru arbitru. Intunericul intelege aceasta, iar acesta este motivul tuturor tentativelor de a va distrage atentia cu scrierile si prezentarile lor video, care propaga minciunile lor.

Voi ati experimentat unele pierderi in randurile voastre, pentru ca unii dintre fratii si suroriile voastre au cazut victime ale acestor comploturi si ei si-au intors spatele spre noi si spre sarcinile lor. Acestea sunt cazuri relativ rare si nu vor afecta misiunea noastra. Continuati-va misiuniile prin a ramane constanti in convingerile voastre si nu va lasati ademeniti de sirenele inselatoare.

Pe acum voi toti ar trebui sa recunoasteti semnele vibratiilor negative ale celor intunecati. Doar amintiti-va ca mereu sa va verificati busola voastra interna. Sunt mesaje care va conduc spre iubire, lumina, pace, speranta, unitate si spre o lume mai buna pentru voi toti? Sau sunt mesaje care dirijeaza acul busolei spre frica, lipsa sperantei, pericol, separare, confuzie si spre un scenariu de tip Apocalipsa/Armageddon pentru viitorul vostru? Prin a va aminti ca mereu sa urmariti citirile busolei voastre, voi puteti fi siguri ca veti ramane fermi angrenati pe calea spre visul noii voastre lumi.

Este o foarte interesanta imagine de privit, aceste trei mari grupari, Federatia Galactica a Luminii, Comandamentul Ashtar si aliatii nostri Pamanteni, lucrand impreuna asupra acestui imens proiect. Voi, Lucratorii nostri credinciosi intru Lumina, sunteti de asemenea o parte importanta a misiunii noastre de ansamblu, si noi va consideram parte din echipele noastre din Comandamentele Galactice, si dupa cum am spus, multi dintre voi sunteti deja membrii ai uneiea dintre organizatiile noastre orientate spre spatiu. Va sunt pregatite multe surprize, dupa cum este de asteptat, dupa eliberarea voastra de sub starea amnezica actuala si cand valul uitarii va va fi ridicat de deasupra voastra. Multi dintre voi ati avut cariere lungi alaturi de noi, si desigur, veti fi primiti cu bratele deschise si cu caldura inapoi, atunci cand misiunile voastre aici sunt incheiate.

Dupa cum am spus, multi dintre voi veti incepe de asemenea sa lucrati cu noi, iar unii dintre voi veti continua in a va incepe noile voastre cariere ca si membrii deplini ai Federatiei Galactice a Luminii. Noi asteptam cu nerabdare ziua in care recrutorii nostri vor putea sa vorbeasca personal cu voi, atunci toate detaliile acestei oportunitati vor fi discutate in extenso cu voi. Voi veti avea timp sa va ganditi asupra alegerii noilor voastre cariere, iar voi de asemenea voi veti avea de asemenea posibilitatea sa va reintoarceti acasa, oriunde aceasta casa se afla, daca voi decideti ca nu mai doriti sa ramaneti in organizatia noastra. Voi veti putea intotdeauna fi considerati din nou pentru recrutare in viitor, pentru ca noi mereu crestem ca si organizatie si persoanele daruite sunt mereu binevenite sa se alature echipelor noastre.

Pana acum voi ati putut sa aveti macar o perspectiva legata de ceea ce facem, si probabil ca ati ghicit pe acum ca, datorita muncii noastre, membrii echipei noastre traiesc la bordul multelor noastre nave pentru perioade mari de timp. Oportunitati mereu se prezinta in care membrii ai echipajului pot calatori in lumile lor de bastina, pentru perioade de vizite sau vacante, iar noi de asemenea avem posibilitatea de a vizita alte lumi pentru scopuri turistice si socializare cu vechi si noi prieteni deopotriva.

Sunt multe astfel de avantaje ca acestea odata ce deveniti membrii ai echipei noastre, si sunt multe altele, cat si recunoasterea eforturilor voastre in performanta pe care o aveti in a va duceti la indeplinire sarcinile. Totul va va fi explicat de indelete la timpul potrivit, dar haideti sa incheiem inainte sarcina pusa acum inaintea noastra. Continuati cu eforturile voastre de a ne face bineveniti in lumea voastra, si destul de curand voi poate veti fi aici cu noi incepand, sau re-incepand, carierele voastre cu Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian