Followers

Thursday 15 March 2012

15/03/2012


Numarul 144 a fost discutat cu multe ocazii si acum noi am dori sa clarificam unele proprietati ale acestei energii. Numarul 144 denota proprietati energetice de o frecventa structurala mai inalta. Acest numar este elementul de baza pentru forme si structuri dimensionale mai inalte si bazandu-se pe acest numar, noua voastra casa a fost proiectata si construita.

O mare parte a acestui univers a fost creata prin sisteme matematice si lumea voastra actuala nu difera din acest punct de vedere. Lumea voastra actuala este un produs al unei formule matematice dimensionale inferioare si experientele voastre aici sunt rezultatul acestei ecuatii. Structura matematica a lumii voastre acum se schimba, fiind dizolvata si apoi reconstruita prin folosirea unei formule matematice superioare. Rezultatul va fi ca voi veti incepe acum sa experimentati stari si experiente dimensionale superioare si acestea vor fi bazate pe numarul si energiile caracteristice lui 144. Acesta este motivul pentru care vedeti acest numar des in aceasta perioada si vazand si recunoscand acest numar, aceasta va va ajuta in procesul restructurarii voastre.

Sunt multe numere pe care multi dintre voi incepeti sa le observati prin trezirea voastra si numarul 144 este decat unul dintre ele. Fiecare numar pe care il observati poseda o frecventa unica si prin urmare o esenta, caracteristici si puteri unice. Fiecare numar a fost plasat in realitatile voastre individuale si colective pentru a actiona precum sisteme catalizatoare, care sa participe la inaltarea, restructurarea si readucerea voastra la constiinta deplina. Aceste numere au fost strategic plasate, spre a va permite mai multora dintre voi sa le vedeti si sa culegeti beneficiile cele mai mari de pe urma lor in aceasta perioada a istoriei voastre. Aceste numere va vor ajuta  sa va modelati pe voi insiva si ca noua lume a voastra sa prinda conturul pe care voi ca si indivizi si ca si colectiv il doriti.

Aceste formule matematice sunt antice si ele sunt sacre, pentru ca ele sunt elementele de baza ale formei si structurii si pot fi utilizate pentru a crea atat universuri, cat si suflete individuale. Cunoasterea acestor numere sacre este detinuta de cateva dintre societatile voastre atat sacre, cat si secrete si aceste numere pot adesea fi gasite ascunse in structuri arhitecturale antice si in unele chiar moderne. Secretul acestor monumente si structuri, cat si toata cunoasterea acestor numere sacre va va fi revelat voua in zilele care vor urma, deoarece nu vor mai exista nici un fel de secrete pastrate departe de voi si toata cunoasterea pe care doriti sa o aveti va va fi pusa la dispozitie. Aceasta face parte din noua structura matematica a existentei voastre. Totul va va fi pus voua la dispozitie si voi nu veti mai suferi de calitatile limitatoare ale actualei structuri matematice.

Noul vostru design matematic va fi o casa de o incredibila frumusete, libertate si prosperitate si noile voastre trupuri vor fi unelte ale perfectiunii, permitandu-va experimentati noua voastra realitate nerstrictionati de limitarile si constrangerile actualelor voastre vase (trupuri, n.t.) fizice. Noile voastre trupuri nu se vor deterioara datorita varstei si ele vor ramane neatinse de afectiuni si boli, oferindu-va libertatea de a experimenta noua voastra casa fara limitari. Voi veti fi instruiti despre cum sa va mentineti intr-un mod corespunzator noile voastre vase (trupuri, n.t.) si tehnologii avansate va vor fi prezentate, pentru a va permite sa va mentineti in permanenta noile voastre trupuri intr-o conditie perfecta si intr-o perfecta functionalitate.

Noile voastre trupuri vor fi ale voastre ca si daruri din partea Creatorului si noi asteptam cu atata nerabdare sa va ajutam in prezentarea lor voua. Asa cum am spus, toate darurile pe care urmeaza sa le primiti, nu sunt daruri din partea noastra, ci sunt daruri din partea Creatorului si prin decret, noi cei din taramurile/planurile superioare va ajutam in propriul nostru mod pentru a face toate acestea posibile. Aceste daruri au fost revarsate si asupra noastra in trecutul nostru si ele ne-au fost prezentate noua de altii, care ajutau Creatia in acest mod. Lasati-ne sa impartasim aceste binecuvantari cu voi, la fel cum ei au facut-o cu noi, pentru ca acesta este modul in care universul a fost construit, nesfarsit in vastitatea sa, in frumusetea sa si in abundenta sa.

Indiferent cat de in inaltul cerurilor suntem, noi vom fi mereu aproape de voi, ghidandu-va si protejandu-va. Voi nu ati fost niciodata singuri in calatoriile voastre, indiferent cat de lungi au fost acestea si indiferent de ce a trebuit sa indurati pentru evolutia voastra. Noi venim acum la voi spre a ne reintalni ; noi nu va intalnim acum pentru prima data. Va rugam sa faceti ceea ce puteti pentru a le permite si altora sa vada acest lucru, deoarece aceasta va face cu mult mai usor procesul depasirii fricii pe care o au fata de noi si astfel sa ne accepte. Noi suntem familiile voastre, noi nu suntem straini. Noi suntem prietenii vostri, nu dusmanii vostri. Noi ne aflam aici pentru a va ajuta, nu pentru a va cuceri. Cu totii vor vedea aceasta si cu totii vor invata ca fricile lor au fost nefondate. Asa trebuie sa fie si aceasta spre beneficiul vostru.

Este foarte important pentru cei din lumea noastra sa ne accepte. Noi venim intr-o misiune de a va ajuta prin aceasta perioada a istoriei voastre, care va fi foarte provocatoare. Noi stim ce va asteapta. Multi dintre voi inca nu vedeti inca aceasta, ceea ce noi vedem foarte clar. Noi stim ce trebuie facut si noi avem uneltele si experienta pentru a duce la indeplinire aceste sarcini. Lasati-ne sa impartasim cu voi ceea ce noi avem. A va depasi fricile pe care le aveti fata de noi si a ne permite sa va ajutam va aduce beneficii foarte mari tuturor celor din lumea voastra si noi suntem nerabdatori si fericiti sa va fim de folos /sa lucram in slujba voastra astfel.

Timpul se apropie pentru a ne face prezentarile noastre voua. Noi trebuie sa incepem curand multele noastre proiecte si unele dintre ele sunt chiar solicitante si complexe. Aceste proiecte trebuie sa fie incheiate la momentul ascensiunii voastre si pentru ca timpul se comprima cu rapiditate pe masura ce mergeti mai departe, timpul disponibil pentru a ne duce la indeplinire munca se scurteaza foarte mult. Odata ce noi vom putea sa sa incepem noi vom lucra foarte repede, pentru ca nu va fi timp pentru a sta alene.

Noi vom recruta atat de multi dintre voi cati vor fi necesari pentru a ne ajuta in aceste mari sarcini si sesiunile voastre se instruire vor inainta intr-un pas rapid. Acesta este motivul pentru care va cerem sa ramaneti ageri si concentrati. Va veni in curand momentul chemarii voastre spre a servi si se va astepta de la voi sa aduceti ce aveti mai bun si sa atingeti potentialul vostru maxim ca si membrii ai Fedeeratiei Galactice a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  



No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian