Followers

Saturday 17 March 2012

17/03/2012




De-a lungul multelor voastre incarnari, voi ati fost atrasi si impinsi spre alte suflete de o vibratie asemanatoare. Aceasta este la fel de adevarat astazi, precum a fost intotdeauna si in aceasta perioada voi incepeti sa va indreptati spre suflete de o vibratie asemanatoare si superioara. Voi puteti numi aceasta Legea Atractiei. Permiteti proprietatilor acestei legi sa va ghideze si sa va duca spre aceia ale caror nivele vibrationale sunt mai apropiate de ale voastre. In zilele care vor urma multi dintre voi va veti intalni si va veti strange, dupa cum ati fost atrasi unii spre altii. Aceasta va fi astfel pentru multe motive si voi veti intelege mai bine aceste motive la acel moment. Daca astazi voi va simtiti impinsi sau atrasi spre o anumita directie, cedati-i si permiteti fortelor nevazute ale realitatii voastre sa puna stapanire pe voi si sa va duca acolo unde voi sunteti meniti sa fiti. Noi va vedem pe atatia dintre voi facand exact aceasta si noi suntem foarte multumiti sa vedem pe atatia dintre voi impreuna in aceasta perioada conectandu-va in atatea moduri. Continuati pe aceasta cale si ea va va conduce spre altii si spre situatii care vor fi benefice pentru voi la acest moment al calatoriei voastre.

Este multa munca de facut si o mare parte a vietilor voastre se va schimba pe masura ce noi incepem multele schimbari pentru societatea voastra. A crea legaturi cu altii care gandesc la fel si cu care voi poate ca ati avut unele contacte precedente, pentru a lucra impreuna de-a lungul acestor ultime zile inainte de ascensiune, va fi de o imporanta suprema pentru telurile noastre comune impreuna. Cautati acesti indivizi. Permiteti Legii Atractiei sa lucreze pentru voi si sa va conduca spre noi zone  si noi prieteni si noi legaturi. Sunt multe schimbari si multe surprize care va asteapta si multi dintre voi va trebui sa parasiti zona voastra de confort, pentru a ajunge la noile voastre destinatii. Atunci cand veti ajunge acolo voi veti gasi pe altii care au fost condusi in mod asemanator si care poate ca tocmai asteptau sosirea voastra.

Dupa aceste reuniuni va veni timpul pentru munca si noi avem multe sarcini inaintea noastra care trebuie realizate. Aceste sarcini vor fi realizate mai eficient de echipe care au lucrat bine impreuna in trecut si noi vom aduce aceste echipe laolalta din nou, pentru a face fata incercarilor de aici, de pe Pamant in aceasta perioada de incercare a planetei. Multi dintre voi va veti recunoaste vechii colegi si prieteni si noi va vom ajuta in aceste re-introduceri si reluari ale carierelor voastre cu Federatia Galactica a Luminii.

Multi dintre voi aveti abilitati speciale si talente si ele va vor fi re-prezentate/re-amintite voua, pentru a putea astfel sa va folositi experienta in noile incercari, pe care le veti intalni. Voi toti ati fost adusi aici cu un rost si voi sunteti pe cale sa redescoperiti exact care este acel motiv. Impreuna noi vom aborda fiecare obstacol dinaintea noastra si vom elibera calea pentru ascensiunea umanitatii in taramurile superioare. Acesta este motivul pentru care sunteti aici si a sosit timpul sa ne reunim si sa reformam echipele noastre si sa facem ceea ce facem mai bine.

Pana acum, noi am lucrat separat in diverse moduri in serviciu pentru  umanitate si a sosit timpul sa ne sincronizam eforturile, deoarece puterile noastre sunt cu mult mai mari ca si colectiv, decat sunt ele la nivel individual. Voi veti fi martori din nou la puterea colectivului, pe masura ce incepem sa lucram impreuna, ca si unul, spre telurile noastre. Ramaneti alerti si pregatiti pentru schimbari in stilurile voastre de viata, pentru ca ele vin si noi dorim ca voi toti sa fiti pe cat de pregatiti puteti fi pentru ele. Multi dintre voi veti fi contactati intr-un mod sau altul atunci cand va veni timpul sa incepem munca noastra impreuna. Noi monitorizam Internetul vostru si retelele voastre de socializare si noi avem o idee destul de buna despre cu cine dorim sa lucram in aceasta perioada. Pastrati-va o minte clara, ramaneti focalizati (eng. Stay clear of mind, remain grounded, n.t.). Aproape a sosit timpul sa lansam urmatoarele etape ale operatiunii.

Aceste faze vor implica faptul ca multi dintre voi sa functionati in calitate de ambasadori ai Pamantului si voua vi se va cere sa aduceti inapoi pe Pamant cu voi dovezi ale existentei noastre. Aceasta va fi dezvaluirea mult discutata si anticipata. Asa va avea loc si acesta este un pas decisiv spre succesul misiunii noastre aici. Va rugam sa oferiti acestei parti a misiunii voastre cea mai mare atentie si cele mai sincere eforturi ale voastre, pentru ca mult depinde de aceasta portiune a misiunii de ansamblu si de rezultatul ei incununat de succes vor beneficia foarte mult oamenii acestei planete si acesta este motivul pentru care noi suntem aici.

Noi avem multa munca de facut si putin timp pentru a o face si un mare obstacol care trebuie inlaturat este prezentarea noastra oamenilor acestei lumi, care poate ca inca nu au nici o idee de existenta noastra. Cunoasterea noastra ne va permite sa lucram mai liberi si deschis asupra multelor noastre proiecte si acesta va usura considerabil multe probleme previzibile, daca ar fi sa incepem sa calatorim imprejurul lumii voastre neanuntati.

Multi dintre voi va demonstrati talentele voastre de ambasadori de incredere. Pentru acest rol important, noi ne facem ultimele selectii. Aceia dintre voi care noi simtim ca ar fi cel mai potriviti pentru aceasta misiune vor fi anunati si li se vor oferi instructiuni despre cum sa procedeze. Voi, desigur, veti fi liberi sa decideti daca doriti sa va asumati aceasta misiune si voi veti avea suficient timp, dupa ce voi aflati ce se va cere de la voi, pentru a va lua decizia daca v-ar place sau nu sa participati. Daca voi refuzati, vor fi inca multe alte posturi disponibile, cu care voi va veti putea simti mai confortabil. Acestea de asemenea va vor fi explicate la momentul potrivit si nu este nevoie sa va simtiti presati pentru a accepta orice post, pentru ca vor fi multe oportunitati la dispozitia voastra.  Noi va cerem sa va acordati timpul de care aveti nevoie si sa judecati pe indelete optiunile, pentru ca noi dorim ca voi sa fiti confortabili cu posturile pe care le alegeti. Vor fi oportunitati de a schimba posturile in viitor, insa pentru ca timpul preseaza, noi trebuie sa tintim spre eficienta in plasarea personalului.

Multi dintre voi deja ati experimentat anumite posturi si voi veti fi directionati spre ele atunci cand noi vom putea sa incepem sa lucram impreuna din nou. Va fi o placere sa incepem sa lucram din nou cu vechii nostri prieteni si suntem atat de nerabdatori pentru aceasta reuniune. Noi va vom contacta in curand. Pana atunci, ramaneti cu bine!

Noi suntem prietenii vostri din Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian