Followers

Saturday 26 May 2012

26/05/2012




Echipament secret de sfredelire a solului, aflat in posesia Armatei S.U.A.


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 26/05/2012

Exista in functiune un sistem feroviar de mare viteza, care a fost construit cu ajutorul muncii voastre si a taxelor ce v-au fost luate, sistem care face legatura intre marile orase si porturi de pe intregul glob. Acest sistem de transport de mare viteza a fost proiectat si construit pentru placerea si luxul celor din lumea voastra, care numesc aceasta lume a lor. El nu a fost construit pentru a fi folosit de oamenii din lumea voastra ce au platit pentru el, prin munca lor si prin banii ce le-au fost luati prin intermediul taxelor sau a altor modalitati de a va dezgoli de averea voastra.

Acest sistem face legatura pentru cei bogati, cei faimosi si pentru celebritati, cu aproape orice destinatie la care ei doresc sa ajunga. Acest sistem feroviar functioneaza cu viteze care ajunge la Mach 6 sau 7, avand unele parti ale sistemului la care se ating viteze de Mach 8 sau 9 (Mach 9 inseamna 9 inmultit cu viteaza luminii sau 6,912 mile pe ora ( sau 11,120 km/h, n.t.)). Aceasta este o viteaza incredibila in comparatie cu viteza de melc, cu care voua, oamenilor de rand, vi s-a permis sa calatoriti, de catre cei care decid soarta lumii voastre.

Noi intentionam sa schimbam toate acestea pentru voi, insa sunteti voi, oamenii, cei care trebuie sa decideti pentru voi insiva. Dati-ne un semn ca voi sunteti pregatiti sa va recuperati lumea de la acesti lacomi barbati si femei, care pentru prea mult timp v-au tinut intr-o stare de ingradire, in timp ce ei duceau vieti de lux, usoare, in bogatie si sanatate, in timp ce voi va duceati viata trudind, aducandu-le banii, care au fost pompati in buzunarele lor foarte adanci. Nu ati obosit sa faceti aceasta ? Nu ati ajuns in punctul in care sa zbierati ‘M-am saturat si acum eu imi iau inapoi ceea ce imi apartine, ceea ce ne apartine si care nu este locul de joaca pentru foarte putine si lacome fiinte !’. Daca v-a ajuns si daca sunteti pregatiti pentru schimbare spuneti ‘Eu sunt pregatiti pentru schimbare !’, iar noi va vom auzi cuvintele, pentru ca ele vor rasuna tare si clar ‘precum se aude un foc de arma’ (eng. like a 'shot heard‘, n.t.), in tot universul.

Ajutati-ne sa va ajutam sa faceti aceste schimbari, prin a continua sa ne ajutati sa punem bazele acelor sui generis ‘sine de cale ferata’, care vor permite curgerea libera a acestor noi idei si concepte spre statiile, care sunt pline cu oamenii din lumea voastra. Pentru voi, Lucratorii nostri intru Lumina, si oricine, care doreste sa participe la programele noastre de evolutie pentru lumea voastra spre acolo unde isi are locul de drept, este sarcina voastra la acest moment sa fiti surse de informare pentru toti cetatenii acestei planete, care sunt pregatiti si doresc sa afle mai multe despre ce s-a petrecut si care sunt optiunile lor in prezent. Veti face voi aceasta pentru noi si pentru voi insiva ? Veti raspandi aceasta informatie si altele legate de modul in care voi, oamenii Planetei Pamant, sunteti ingraditi si tinuti prizonieri intr-o inchisoare a unui timp in care voi nu mai apartineti ?

Locul de drept in care apartineti este cu mult in fata de cel in care va aflati la acest moment. Voi ati fost tinuti pe loc si blocati de la a evolua tehnologic si stiintific in calatoria voastra. Voi ati fost pusi intr-o pozitie in care la multe evolutii va este blocat accesul prin confiscare, intimidare, manevre legale si prin proiecte secrete, care v-au privat de propria voastra putere a ingeniozitatii si a puterii de a inventa. Cantitatea reala de inovatii si evolutii tehnologice, care au fost blocate si ascunse de voi este complesitoare si va zduncina sistemele de credinte ale lumii voastre, atunci cand va veni ziua pentru ca aceste seifuri sa fie in sfarsit desigilate si descise pentru ca voi toti sa fiti martori a ceea ce v-a fost negat pentru atat de mult timp.

Multe dintre darurile care va vor fi oferite pe linia evolutiilor tehnologice nu vin din partea noastra, a Federatiei Galactice a Luminii. Ele vor veni din partea propriilor vostri oameni, care prin propria lor inteligenta, ingeniozitate si cautare a adevarului si a unei mai bune cai de a trai au creat aceste masini, tehnologii si teorii, carora nu li s-a permis vreodata sa fie impartasite cu altcineva. O parte dintre acesti ingeniosi barbati si femei au fost pusi in inchisori, pentru a fi redusi la tacere in legatura cu aceste proiecte. Unii dintre ei au fost executati de catre cabala voastra, care a jurat credinta unei agende de a intemnita si mai mult oamenii planetei voastre. A intelege acest lucru este a intelege de ce atat de mult din lumea voastra este intr-o stare de disfunctionalitate, decadere, tulburare si poluare.

Noi dorim sa schimbam toate acestea prin a va ajuta sa faceti aceste schimbari voi insiva. Noi vrem sa facem clar un lucru ; si anume ca noi nu venim si nu vom veni intr-o lume sa schimbam lucrurile de la modul in care ele sunt si de la modul in care ele au fost. Noi venim in lumi doar cu oferta noastra de ajutor. Noi nu venim in lumi pentru a prelua controlul si pentru a schimba lucrurile in modul in care noi credem ca ele ar trebui sau ar putea sa fie. Voi intelegeti aceasta diferenta? Acesta este un lucru important, pentru ca noi citim cuvintele multora dintre voi, care fac postari cu contnut public pe retelele voastre sociale si noi vedem un numar consistent de postari care sustin ca noi, Federatia Galactica a Luminii, v-am asigurat ca noi ne aflam aici pentru a schimba lucrurile pentru voi. Acesta nu este cazul. Noi ne aflam aici pentru a va permite voua, oamenilor planetei voastre, sa faceti realitate, ceea ce voi aratati cu claritate ca alegeti sa experimentati la acest moment.

Noi va prezentam moduri de a va face alegerile voastre cunoscute noua. Cum voi faceti aceste alegeri cunoscute noua este in principal prin intermediul comunitatilor voastre online, dar si prin tiparele constiintei voastre colective. Sunt doua metode in care noi masuram proprietatile luarii deciziei voastre si cum voi alegeti ca doriti sa mergeti mai departe in calatoria voastra colectiva. Prin aceasta, noi judecam in mod adecvat modul in care voi, colectiv, priviti lumea si cum voi doriti sa o schimbati, daca doriti aceasta in cel mai mic mod. Acesta este un pas important, pentru ca noi nu avem dreptul de a schimba experienta voastra in nici un fel, pe care voi sa nu il alegeti. (Va rugam sa tineti cont ca noi nu citim procesele individuale de gandire fara consimtamantul vostru prealabil, pentru ca noi onoram in permanenta dreptul vostru la intimitate.)

Schimbarile pe care noi le avem pregatite pentru voi sunt modul in care noi simtim ca lumea voastra va prospera, in timp ce se vor imbunatati vietile tuturora din ea. Tine de voi ca orice veti decide sa fiti de acord ca sunt schimbarile pe care vi le doriti pentru voi insiva. Noi invatam despre alegerile voastre prin compilarea informatiei asupra acestui subiect, pe masura ce trece fiecare zi. Pentru a fi capabili sa compilam aceasta informatie, noi avem nevoie sa introducem noi concepte, idei si tehnologii in constiinta voastra colectiva, pentru atentia voastra. Noi facem aceasta in principal prin mesajele trimise prin canalele noastre. Acesta este motivul pentru care multi dintre voi cititi de multe ori descrierile noastre despre cum vietile si lumea voastra pot sa fie. Noi va ilustram aceasta imagine, spre a va oferi o realitate alternativa de luat in considerare si spre a decide singuri daca aceasta va atrage.

Aceasta este ceea ce noi facem atunci cand noi impartasim prin canalele noastre minunate exemple a cum lumea voastra poate fi in zilele ce vor urma. Ce noi nu facem este sa va promitem ca aceasta este ceea ce voi veti avea. Voi veti avea doar ceea ce voi alegeti in mod colectiv. Intelegeti voi aceasta ? Intelegeti voi ca atunci cand noi vorbim despre o lume frumoasa, lipsita de poluare, o lume de o pace absoluta, liniste, armonie si echilibru, noi nu va facem o promisiune ca aceasta este ceea ce noi va vom darui? Noi va oferim oportunitatea de a alege daca aceasta este ceea ce voi doriti pentru voi insiva. Noi speram ca ne-am facut cu claritate intelesi asupra acestui aspect, pentru ca noi nu dorim ca oricare dintre voi sa creada ca noi va facem promisiuni, pentru ca noi nu facem aceasta.

Noi va vom asigura ca noi vom face tot ceea ce vom putea, pentru a va aduce experienta pe care voi o doriti pentru voi insiva. Aeasta este ceea ce noi vom face pentru voi si noi pretuim aceasta oportunitate de a va servi pe voi, fratii si surorile noastre, in acest mod. Motivatia pentru eforturile noastre este iubirea. Iubire pentru voi, iubire pentru Creatorul nostru, iubire pentru fiecare fiinta vie din acest univers. Noi nu avem nici un fel de motive ulterioare si motivatii. Iubirea este motivatia noastra si ea este singura motivatie de care noi, Federatia Galactica a Luminii, vom avea vreodata nevoie, pentru a ne continua calatoria noastra prin acest univers, in slujba tuturor fiintelor si tuturor lumilor, pe care fratii si surorile noastre le numesc casa. Voi, oamenii Planetei Pamant, sunteti fratii si surorile noastre si voi sunteti urmatoarea noastra oprire in cautarea noastra fara sfarsit, de a oferi lumilor darul pacii, armoniei si prosperitatii pe care noi le aducem.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin




No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian