Followers

Monday 28 May 2012

28 05 2012





Zone de energie libera:

Zonele de energie libera vor fi zonele prevazute pentru a oferi energie curata si libera, fara taxe sau costuri, pentru cei din aceste zone, care doresc sa participle in aceste proiecte. Ce noi am dori sa facem este sa lasam deoparte mijloacele actuale de furnizare a energiei pentru aplicatiile casnice si sa instalam o noua tehnologie, care va imbunatati eficienta si va furniza energie in fiecare dintre casele voastre. Aceste proiecte vor avea loc la o scara mondiala si va veni o vreme in care fiecare gospodarie de pe planeta voastra se va bucura de acest salt tehnologic, care va oferi energie curata , fara nici un cost celui care subscrie acestui tip de tehnologie.


Pentru a participa la acest program, noi ii rugam pe toti cei care sunt deschisi sa faca anumite schimbari in gospodariile lor, sa isi faca numele lor disponibil noua, fie telepatic sau prin postarea sau adaugarea de comentarii pe retelele voastre online si noi va vom trece numele voastre in baza noastra de date, pentru a fi in atentia noastra cu privire la aceasta evolutie in casele voastre. Ce Implica aceasta tehnologie este un mod cu totul nou de a valorifica energia din atmosfera ce inconjoara planeta voastra. Aceasta zona din atmosfera voastra este cunoscuta ca stratosfera si acolo aceasta energie este disponibila pentru acest tip de folosire, prin implementarea unui dispozitiv care este instalat intr-o casa sau intr-o locuinta. Acest dispozitiv va recepta energie radianta, care inconjoara planeta voastra. El apoi va purifica si curata aceasta energie inainte de a fi folosita pentru a alimenta aparatura casnica, incalzirea si iluminarea caselor voastre. Ce el (acest dispozitiv, n.t.) nu va face este sa va alimenteze automobilele, trenurile, autobuzele si avioanele, insa noi avem alte mijloace de a face aceasta pentru aceste sisteme de transport, care sunt atat de importante in lumea voastra la acest moment.

Noi am dori sa incepem Implementarea acestor dispositive energetice, in casele acelora dintre voi care sunteti deschisi la a participa in cadrul programmelor noastre initiale de a introduce aceasta tehnologie in lumea voastra. Noi vom monitoriza zonele de acces public ale retelelor voastre sociale online, pentru a monitoriza raspunsurile voastre la oferta noastra. Noi speram sa vedem un numar mare dintre voi deschisi la a participa in acest program, dupa cum noi simtim ca un mare numar dintre voi, care veti folosi aceasta tehnologie, veti fi cei care veti sparge gheata, pentru multele noastre alte proiecte pe care noi dorim sa le implementam , care vor avansa lumea voastra mult si de care vor beneficia atat de multi.

Noi dorim sa incepem implementarea acestor dispositive energetice in lunile ce vor urma, nu mai tarziu de luna Septembrie, desi, mereu tineti cont ca liniile temporale sunt fluide si schimbari imprevizibile apar dintr-o imensitate de motive si complicatii referitoare la cabala voastra criminala. Ei, desigur, nu vor fi foarte multumiti sa descopere ca noi acum vom merge mai departe cu distribuirea acestor dispositive de energie libera. Acesta este unul dintre marile puncte al discutiilor pe care ei le au intre ei, deoarece ei percep aceasta ca pe o mare lovitura adusa puterii lor. Noi savuram oportunitatea de a le lua o asa mare parte din puterea pe care ei au luat-o prin furt si le vom administra o lovitura imperiului lor ilegal si neconstitutional. Aceste fractiuni ale organizatiilor voastre criminale vor incepe sa vada distrugerea structurii lor de putere imediat dupa implementarea acestor dispositive de anergie libera, deoarece este stocarea de energie si vanzarea ei ca o recompensa voua, oamenilor, actinuea care a aliniat buzunarele multor membrii ai cabalei voastre criminale cu cei bogati.

Prin luarea inapoi a dreptului vostru la energie pura, libera, voi va luati inapoi dreptul de a exista pe planeta voastra fara a trebui sa platiti cuiva in nici un fel chirie, taxe sau tribut. Acesta este unul dintre telurile noastre principale aici in lumea voastra si noi, Federatia Galactica a Luminii, nu vom pleca de aici pana ce voi, fratii si surorile noastre de pe Pamant, nu sunteti eliberati de controlul tiranic al acestor stapani intunecati. A va elibera de robia taxelor grele si a stoarcerii resurselor voastre, pentru energie, ce poate cu usurinta sa fie oferita fiecarei finite de pe planeta voastra complet gratuit, este o sarcina de care noi ne-am angajat sa o realizam , deoarece noi vedem aceasta ca un punct de schimbare a echilibrului de putere in lumea voastra. Noi dorim sa va dam puterea inapoi voua, oamenilor, si sa trasam anumite reguli si linii de ghidare, spre a asigura ca oamenii vor fi pentru totdeauna cei la putere aici, inainte ca noi sa plecam spre a ajuta o alta lume sa se elibereze de limitarile care in present o leaga de vieti de corvoada, truda si libertati, drepturi si drepturi la expresie limitate.

Munca noastra aici nu este nici pe departe incheiata, pentru ca aici este o mare cantitate de munca de realizat de catre noi, cat si de catre voi. Ajutati-ne sa va ajutam sa faceti aceste schimbari in societatea voastra prin raspandirea acestei informatii in lung si in lat. Nu permiteti plangerile si certurile celor care inca nu au vazut imaginea de ansamblu sa va descurajeze in nici un fel de la sarcina de a fi o fantana de informatie pentru aceste noi idei si concepte. Asa dupa cum v-am sfatuit, voi veti fi vazuti ca si pionieri ai noii voastre lumi, pentru ca in zilele care vor urma cu totii vor vedea ca ceea despre ce voi vorbiti astazi este o scurta incursiune in viitorul tuturor celor care numesc aceasta planeta casa lor.

Ce fericire aceasta va fi pentru familiile voastre, care vor putea sa isi ilumineze casa sau foloseasca un aparat casnic si sa alimenteze tehnologiile voastre folosind tehnologia noastra, pe care noi cu foarte mare bucurie o vom impartasi cu prietenii nostri. Noi vedem impartasirea acestei tehnologii ca un pod care va fi cladit intre doua civilizatii, a voastra, cea a Pamantului si a noastra, cea din stele. Simtiti voi deja cat de mult va imputerniceste pe voi a fi capabili sa va sfasiati contractele pe care le aveti cu cei care in prezent va furnizeaza electricitate in casele voastre, ulei de incalzire, propan sau gaz? Vedeti voi deja cum resursele voastre cu greu castigate pot fi pastrate pentru aplicatii mai bune pentru voi si familiile voastre? Noi suntem foarte emotionati sa va prezentam primul dar tehnologic si noi asteptam cu nerabdare sa vedem multe dintre numele voastre aduse la cunostiinta noastra fie telepatic, fie prin postari publice pe forumurile din retelele voastre sociale. Noi avem staff gata sa inceapa a monitoriza aceste pagini online, cautand reactia voastra la oferta noastra de a va oferi aceste noi dispositive de energie libera, care pot si vor fi usor de instalat in casele voastre.

Modul in care aceste dispositive va vor fi prezentate este un aspect care vi-l vom dezvalui la o data ulterioara, la care noi ne vom afla intr-o pozitie mai confortabila cu privire la cabala voastra criminala si trepadusii ei. La acest moment ei inca cutreiera liberi prin lumea voastra, insa aceasta se va schimba si se va schimba de-a binelea. Noi vedem aceste arestari ale acestor indivizi ca un pas foarte important pentru lumea si oamenii vostri si noi va indemnam acum ca membrii echipelor care si-au asumat aceasta mare sarcina sa isi amplifice eforturile, spre a face acest eveniment realitate. Din nou, noi dorim sa facem clar cunoscut faptul ca noi ramanem pe deplin pregatiti, protejandu-va de acele armate din lumea voastra, care ar putea sa aleaga sa inerfereze in vreun fel cu aceste proceduri.

Dupa cum am spus, noi vom face tot ceea ce putem spre a ne asigura ca eforturile voastre se vor desfasura fara a fi molestate de nici o armata sau fractiuni inca aliniate cu organizatiille voastre criminale. Aceasta este ceea ce noi vom face pentru voi, insa noi nu putem face aceste arestari pentru voi, deoarece acesta este lumea voastra si voi trebuie sa v-o luati inapoi, de la cei care v-au furat-o. Asa trebuie sa fie si noi speram ca oamenii lumii voastre pot sa inteleaga aceasta si sa vada de ce este atat de important ca voi insiva sa va luati inapoi drepurile la suveranitatea si la dreptul vostru de a trai liberi de cei care inteleg doar concepte de mai multa putere, mai multi bani, mai mult control si mai mult chin si greutati pentru cei pe care ei considera ca ii poseda asemenea atator bunuri de pret din conturile lor.

Noi ne aflam aici pentru a va ajuta sa iesiti din robia lor, insa noi nu putem si nu vom face totul pentru voi. Noi vom face tot ceea ce putem pentru a face aceste schimbari aici si noi asteptam miscarea voastra sau cererea voastra pentru mai multe informatii din partea noastra, care sa va ajute in sarcina pe care o aveti. Noi asteptam un raspuns de la voi, fratii si surorile noastre din prima linie si noi va uram succes in eforturile voastre de a restaura pentru oamenii planetei voastre dreptul lor suveran la libertate, care le-a fost luat de acesti indivizi.

Noi dorim sa vedem in curand actiune din partea voastra, pentru ca sunt multe programe si proiecte pe care noi dorim sa incepem sa le implementam in lumea voastra si care vor aduce multe beneficii voua tuturora pe atat de multe planuri, incat vietile voastre actuale vor fi de nerecunoscut de cele noi de libertate de la muncile grele, care in prezent sunt componente necesare supravietuirii voatre. Oamenii vostri vor face un mare salt de la vieti in principal bazate pe nevoia de a supravietui, la vieti bazate pe dorinta interioara de a se exprima artstic, creativ si academic si de a impartasi toate darurile pe care ei le creaza cu cei din intreaga voastra lume in mod gratuit pentru acestia. Aceasta este ceea ce este posibil pentru lumea voastra si aceasta viata asteapta doar ca voi sa o luati in primire.

Alegeti acum modul in care doriti sa plecati de aceasta data. Alegeti modul in care voi doriti sa iesiti din realitatea pe care voi ati ajuns sa o cunoasteti ca singura voastra optiune. Sunt alte optiuni disponibile voua, care va vor permite sa experimentati mai multe libertati si mai multe luxuri decat cele pe care in prezent le experimentati aici. Sunt multe usi care se pot deschide pentru voi, dupa ce voi ati batut in ele si ele va vor conduce spre coridoare, care conduc spre o noua existenta, o noua realitate dincolo de limitarile voatre curente a dimensiunii a 3-a, construita din minte si materie.

Aceste usi v-au fost mereu deschise. Au existat mereu modalitati pentru voi de a iesi din ceea ce nu va mai serveste voua si scopului vostru superior in  acest univers. Voi, ca si suflete suverane, aflate intr-o calatorie a alegerii, nu ati fost niciodata legate de o realitate anume, pe care voi nu ati ai dorit sa o experimentati. Aceasta se aplica voua si realitatii voastre astazi, la fel ca in oricare alta zi si perioada a existentei voastre. Noi urmarim sa va oferim oportunitatea de a exista in aceasta realitate in concordanta cu proprii vostri termeni si in concordanta cu propriul vostru program, pe care vi l-ati alocat sa il petreceti aici.

Nu toti vor alege sa paraseasca aceasta paradigma. Nu toti sunt pregatiti pentru libertatile ce va asteapta dincolo de aceasta iluzie. Nu toti au invatat toate lectiile disponibile in acest aranjament si nu toti au experimentat tot ceea ce ei doresc sa experimenteze aici in planul fizic. Amintiti-va aceasta si amintiti-va ca nu exista alegere buna sau gresita, deoarece totul este o alegere a fiecaruia personala si nu este dreptul nimanui de a-si forta preferintele asupra altuia, pentru ca nici unul dintre noi nu stie mai bine ce este ceea ce o anumita persoana are nevoie sau doreste sa experimenteze, decat insasi acea persoana.

Modul in care o fiinta alege sa plece din acest loc este de asemenea o preferinta personala. Unii pot alege sa plece de aici prin intermediul experientei mortii. Aceasta este in regula, deoarece pentru multi, aceasta alegere si metoda de iesire i-a condus in dimensiuni inalte si la noua experienta pe care ei o cauta. Pantru altii, aceasta metoda de a pleca nu li se potriveste si ei au ales modalitati alternative de a iesi din aceasta realitate si de a incepe din nou in afara limitarilor ei. Pentru aceste suflete, ascensiunea in trup este metoda pe care ei doresc sa o utilizeze ca si mod de acces in taramurile superioare ale acestui univers. Pentru aceste suflete, ele au facut alegerea ca nu mai doresc sa experimenteze moartea si renasterea din nou, ci doresc o incarnare continua, fara opriri si porniri, care sa interfereze cu desfasurarea cosntanta si frumoasa a calatoriei lor.

Totul tine de gustul si preferinta personala si noi va spunem voua sa le permiteti altora, indiferent cat de apropiati va sunt, sa isi ia tot timpul de care au nevoie, pentru a decide singuri cum ei doresc sa isi continue calatoria lor, amintindu-va in permanenta ca a lor calatorie continua intr-adevar, fiind doar maniera in care ei o continua, cea care poate diferi de a voastra. Daca voi ati putea face aceasta, voi veti face semenilor vostri umani un mare serviciu, pentru ca fiecare dintre noi trebuie sa isi gaseasca exact ceea ce vibreaza cu corzile inimii noastre si care face ca inima noastra sa cante in armonie.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  





8 comments:

  1. Ideile sunt congruente cu ale mele. Am nişte nelămuriri: această tehnologie ce preţ iniţial are, ce preţ de întreţinere are ....., chiar mă interesează o variantă viabilă de generare a energiei electrice pentru proiectul: http://www.facebook.com/OrasulViitorului Un oraş în care oamenii să aibă un impact minim cu mediul înconjurător, pomi fructiferi între locuinţe, legume şi flori pe locuinţe şi cei care doresc în interiorul locuinţelor.... O să existe şi 1% din locuinţe destinate conceptului: să poată locui free o perioadă în acel loc....
    E cineva interesat să se alăture acestui proiect? Mulţumesc! Iubire şi recunoştinţă!

    ReplyDelete
  2. Citind articolul dumneavoastra, mi-am dat seama cat de utile sunt pentru fiecare casa in parte atat pentru protejarea mediului inconjurator cat si pentru dezvoltarea fiecarui om. Locuiesc la o casa cu curte si mi-a placut sa ma inconjor cu plante si copaci, sa traiesc fiecare clipa din momentul cand incep sa imugureasca si pana cand ii vad coroana plina de frunze si flori. Iubesc natura si o respect. As dori din toata inima sa particip la dezvoltarea unei astfel de energii intrucat celelalte sunt poluante. Nu e vorba de pretul acestor energii care sunt in aceste momente, cat faptul ca ele nu aduc un lucru bun mediului inconjurator si nu protejeaza cu nimic atat natura cat si omul.
    Daca si in aceste clipe mi s-ar oferi sa particip la implementarea unei astfel de energii, nu as mai sta pe ganduri si raspunde din toata inima - DA.
    Cu respect, Pirvu Lucian, mun.Tecuci, jud.Galati

    ReplyDelete
  3. Cred in implementarea acestui program de creare a zonelor de energie libera! Si doresc din toata inima sa ma aflu printre primii utilizatori!
    Cu iubire, Mihail Groza, Bucuresti

    ReplyDelete
  4. Doresc sa lucrez cu voi in domeniul implementarii sistemelor free-energy. Cornel Zavaliche

    ReplyDelete
  5. Raspunsul meu este da, doresc sa lucrez cu voi in proiectul free energy.

    ReplyDelete
  6. DA doresc doresc implementara sistemelor free-energy.

    cu iubire

    ReplyDelete
  7. DA, dorim implementarea cat mai urgenta a sistemelor free-energy in locuinta noastra si peste tot Pamantul.Multumim!

    ReplyDelete
  8. DA. DORESC IMPLEMENTAREA URGENTA A SISTEMELOR FREE-ENERGY . MULTUMIM!Numele meu:LIANA-CARMEN

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian