Followers

Saturday 9 June 2012

9 06 2012





Ce insemnatate si scop ar avea pentru voi vitalitatea deplina si tineretea? Ce ar face aceste daruri pentru voi si cum ar schimba ele modul in care traiti si in care va petreceti ziua? Aceasta este o intrebare ce va este adresata la acest moment, pentru ca aceasta este o foarte importanta intrebare pentru voi sa va ganditi, pentru ca acestea sunt unele dintre lucrurile ce va sunt oferite voua ca si daruri. Noi am dori sa vedem pe mai multi dintre voi gandindu-va la aceste lucruri si sa va ganditi la ele, facandu-le o realitate pentru voi, pentru ca asa functioneaza si toate acestea sunt acum posibile pentru voi. Ceea ce noi vedem pentru voi este un mod de viata cu totul nou, in care atatea probleme si limitari, pe care le experimentati in prezent, vor fi ridicate din vietile voastre si ca si rezultat multi ati fi lasati pe o cale mult mai libera si mai placuta, pe care sa calatoriti.


Unul dintre lucrurile pe care noi, Federatia Galactica a Luminii, putem sa il facem pentru voi in aceste directii, prin darul tehnologiilor avansate, este sa va ajutam in restabilirea aparentei voastre din tinerete si a vitalitatii, puterii si rezistentei, sanatatii, hotararii, vointei si concentrarii(eng. …is help you restore your youthful appearance and vitality, strength and endurance, health, drive, determination and focus, n.t.). Acestea sunt unele dintre atributele unei fiinte tinere din punct de vedere fizic si in multe cazuri ele nu apartin unei fiinte mai in varsta si imbatranite. Noi avem tehnologiile cu care sa schimbam multi ani din vietile voastre in timp ce, desigur, va veti pastra toate experientele, cunoasterea si intelepciunea pe care ati castigat-o. acesta este un dar minunat ce vi-l vom oferi in zilele ce vor urma si este in intregime alegerea voastra daca veti accepta aceste daruri din partea noastra sau nu.  

Sanatatea voastra poate fi restaurata relativ simplu, aducand inapoi elementele esentiale ale trupurilor voastre fizice, care au inregistrat un nivel de uzura si degradare de-a lungul a multor ani ai incarnarii voastre actuale in planul fizic. A sterge acesti ani este ca si cum ati da ceasul inapoi in viata voastra, pastrand totusi amintirile voastre pretioase a unor experiente dragi si a unor lectii importante pe care le-ati invatat. Aceasta este o procedura foarte sigura, pentru ca noi avem tehnicieni de o inalta calificare in acest domeniu, care au multi ani de experienta, in care au ajutat tot felul de fiinte de prin acest univers in a-si restaura trupurile lor inapoi la nivelul unei varste la care ele functioneaza optim si mai eficient, decat in orice alta perioada a duratei lor de viata, indiferent de cat de de lung sau de scurt este ciclul unei vieti pentru speciile in cauza. Acest lucru este la fel de adevarat pentru speciile umane dragilor si noi va oferim acest dar al tineretii fara nici un fel de obligatii atasate, … (eng. no fine print, n.t.), fara ‘pacturi cu diavolul’, dupa cum se spunea.

Nu este nimic pentru voi, pentru care sa fiti suspiciosi. Noi stim ca exista o zona din psihicul uman, care crede ca ceva este prea bun pentru a fi adevarat. Noi am studiat aceasta zona a sistemelor voastre de credinta si am ajuns la unele concluzii de ce unii dintre voi credeti ca experientele voastre sunt pline de limitari si granite de neclintit. La timpul potrivit, noi am dori sa lucram cu voi pentru a inlatura aceste sisteme de credinte ale lipselor, limitarii, saraciei, a granitelor, a stavilarelor si a regulilor pentru voi si sa va permitem sa vedeti mai clar cum poate sa fie universul si vietile voastre, si aceasta include trupurile voastre fizice de asemenea.

Nu exista nici un motiv pentru voi sa imbatraniti, asa cum faceti la acest punct in calatoriile voastre. O mare parte din ceea ce voi experimentati aici face doar parte din iluzia la care ati fost de acord sa participati inainte de incarnarile voastre actuale. Multi dintre parametrii pe care ii experimentati in prezent vor fi radical modificati in zilele ce vor urma si ceea ce noi facem la acest moment este sa va pregatim pentru aceste inevitabilitati si pentru aceste daruri, care va apartin de drept si au fos t mereu ale voastre. Acestea nu sunt daruri care sunt nefiresti (eng. ‘ungodly’, ‘unholy’ or unnatural, n.t.) pentru voi si pentru speciile voastre, chiar deloc. Aceste daruri de tinerete, sanatate si vitalitate sunt darurile revarsate asupra voastra de catre Creatorul vostru, care este Creatorul tuturor lucrurilor din acest univers.

Noi am dori pentru inceput sa escortam pe cat mai multi dintre voi dincolo de limitele tiparelor mentale pe care voi si semenii vostri le aveti: ca voi trebuie sa imbatraniti asa cum faceti, suferind debilitati serioase, afectiuni, boala si disconfort, pe masura ce imbatraniti. Nimeni nu a spus vreodata ca asa trebuie sa fie. Nimeni nu a scris vreodata aceasta lege in piatra si ea nu este o lege pe care voi, rasa umana, sa trebuiasca sa o urmati. Noi prevedem ca multi dintre voi veti fi chiar fericiti de asa vesti minunate si noi va impartasim emotia si exuberanta tinereasca in fata a asa posibilitati, si noi va spunem ca acest dar este intr-adevar al vostru si ca nimic nu este prea bun in acest intreg univers, pe care noi il impartasim impreuna.

Noi am dori sa explicam in detalii mai multe, cum trupurile voastre vor fi refacute cu tinerete si vitalitate, cu tarie si cu putere si cu capacitatea de a lupta cu usurinta cu toate bolile, maladiile, virusii si cu atacul asupra sa facut de elemente cum sunt radiatiile solare si chiar de fortele create de om, cum ar fi chimicalele care astazi va bombardeaza sistemul vostru. Noi am dori sa impartasim cu voi darurile pe care noi le avem si sa va oferim cu bucurie aceste daruri, care vor permite fiintei umane sa infloreasca si sa devina o floare vie a vietii, care voi sunteti si ati fost mereu, de-a lungul indelugatei voastre calatorii. Permiteti-ne noua, fratilor si surorilor voastre, familiei si prietenilor vostri, sa impartasim acest dar minunat al tineretii cu voi.

Atunci cand voi ne veti intalni fata in fata sau atunci cand veti fi capabili sa ne vedeti cum aratam prin alte mijloace, voi veti vedea imediat ca multi dintre noi ne mentinem aparenta noastra tinereasca, indiferent de cati ani de experienta avem ca fiinte universale, aflate in calatoria noastra, la fel ca si voi. Voi veti vedea, cu cateva exceptii aici si acolo, ca multi dintre noi alegem sa aparem de aproximativ aceeasi  varsta si aceasta varsta, in raport cu experienta voastra umana actuala, am putea spune ca ar fi in zona de varsta de 20, 25 de ani. Aceasta este o varsta despre care noi simtim ca ar fi chiar potrivita si pentru rasa voastra de asemenea, deoarece aici vasele voastre umane, in concordanta cu studiile noastre, functioneaza operativ si la un nivel de varf al performantei si de asemenea ele au un inalt nivel de estetica sau frumusete (eng. appearance, n.t.).

Noi am dori sa va facem aceste daruri disponibile voua cat mai rapid am putea si desi sunt atat de multe aspect presante aici in lumea vastra la acest moment, sunt de asemenea multi dintre voi care suferiti din cauza afectiunilor si dizabilitatilor si noi am dori sa va eliberam de aceste greutati cat mai curand posibil, spre a va permite sa experimentati calatoria voastra intr-un vas care este cu mult mai potrivit pentru experienta. Ce ati spune la aceasta oferta? Ati lasa voi frica, neincrederea, suspiciunea si o minte hiperimaginativa sa va deturneze de la a accepta un asa dar din partea noastra, sau ati accepta acest dar al tineretii si al vitalitatii, al sanatatii, al functionalitatii, performantei si frumusetii din partea noastra, familia voastra? Noi am dori sa vedem comentariile voastre legate de o asemenea oferta si noi suntem interesati in a citi conversatiile voastre legate de acest dar in cadrul retelelor voastre sociale online.

Noi vom monitoriza din nou zonele de acces public al retelelor voastre sociale online doar pentru a compila statistici si informatii, pentru a intelege mai bine nivelele voastre de constiinta la acest moment si sa ajungem la unele cconcluzii despre cat de pregatiti sunteti pentru prezentarea acestor, cat si a altor daruri pe care noi le avem si cu care nu dorim altceva decat sa le impartasim cu voi, fratii si surorile noastre din familia umana. Indiferent de care sunt punctele voastre de parere si opiniile voastre asupra acestui subiect, noi primim cu bratele deschise gandurile si opiniile voastre in permanenta, deoarece chiar si raspunsurile negative ne ajuta in a compila informatiile necesare, inainte ca noi sa mergem mai departe cu asemenea planuri (Voi puteti lasa un comentariu sub aces mesaj, care este postat oriunde pe Internet, sau daca nu este disponibila nici o zona de comentarii, voi puteti comenta sub acest mesaj @ http://ascensionearth2012.blogspot.com. Va rog sa nu imi trimiteti mie (Greg Giles, n.t.) mesaje private prin Facebook sau prin e-mail, deoarece FGL nu ne va citi mesajele noastre private, pentru ca ei ne respecta in permanenta intimitatea noastra.).

Noi va multumim tuturora din nou la acest moment pentru participarea in asemenea discutii in cadrul comunitatilor voastre online si noi va spunem ca eforturile voastre ajuta foarte mult misiunea noastra aici si va reamintim ca intreaga munca intensa, pe care multi dintre voi o faceti, nu trece neapreciata si nu va ramane nerecompensata. Va multumim din nou pentru timpul vostru pe care ni l-ati acordat astazi si asteptam cu nerabdare comentariile si discutiile voastre legate de oferta noastra. Va multumim si sa aveti o binecuvantata si minunata zi.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  






7 comments:

  1. Suna foarte bine. Va trebui sa aflam mai multe, dar cine ar zice nu 'tineretii fara batranete'...?

    Va multumesc din nou pentru ofertele voastre pline de iubire si bunavointa

    ReplyDelete
  2. referitor la "darul tineretii": Cine nu a auzit pe cand era copil basmul "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte"?
    Atunci puteam visa cu ochii deschisi, dar acum ni se face propunerea de a experimenta direct aceasta! Cine nu si-ar dori sa "functioneze" la parametrii fizici optimi ai varstei de 20-25 de ani ? As dori insa mai multe detalii, data fiind formatia mea tehnica.

    Multumesc,
    George Ene

    ReplyDelete
  3. De-a lungul timpului omenirea a cautata ,,elixirul vieti" acum ni se sansa de a alege.
    DA imi doresc " Darul tinereti" ne conditionat.

    cu iubire
    gheorghe

    ReplyDelete
  4. Ioana Ionescu si fiicele au raspuns cu da acestei oferte
    va multumim FGL

    ReplyDelete
  5. Si eu raspund cu da la acesta oferta, desi eu am 21 de ani mi-as dori sa raman asa mereu exact ca in basmul lui Petre Ispirescu. Chiar cred ca este varsta perfecta.

    ReplyDelete
  6. Sper ca aceste lucruri minunate sa se intample cat mai repede, atat evolutia constiintei umanitatii cat si minunata lume noua!!!
    Lucian Ludu

    ReplyDelete
  7. Tinerete fara batranete si viata fara de moarte !Corpul nostru este o structura moleculara complexa care se autosustine,miliarde de celule fiind generate zilnic.Atunci de ce imbatranim si murim daca avem capacitatea de a ne regenera si a ne crea propria structura celulara.Acest lucru se intampla datorita programarii si sistemelor noastre de convingeri negative ;celulele fiind memorii imbracate in materie, imbatranim si murim pentru ca ne asteptam la acest lucru ca fiind ceva normal in urma implementarii a tot felul de (programe)"motorase" menite sa convinga glande ca cea pienala si pituitara sa-si insuseasca si sa-si sustina idea de imbatranire si moarte mai degraba decat sa-si implineasca tiparele lor naturale de regenerare si sustinere a vietii.Va fi minunat si ne dorim sa primim acest ajutor si dar in acelasi timp,ca sa putem renunta la mentalitati ce ne-au tinut mii de ani in intuneric ,suferinta si frici de tot felul,sa redevenim IUBIRE !

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian