Followers

Friday 1 June 2012

1 06 2012






Vor exista unele intarzieri aici, deoarace aspectele legate de noile voastre sisteme sunt complexe si drumurile ce trebuie construite la acest moment nu pot fi construite acum , pentru ca multe complicatii ingreuneaza realizarea acestor artere, care v-ar aduce rezultate mai rapide de tipul celor ce apar ‘peste noapte’. Noi, Federatia Galactica a Luminii, muncim cu diligenta in spatele scenei pentru a va aduce aceste schimbari in lumea voastra cat de repede putem. Exista aici atat de multe probleme, incat a gasi solutii pasnice este o incercare, care va lua o perioada de timp. Nimic nu se va schimba aici peste noapte, noi dorim sa va rugam sa intelegeti aceasta. Multe schimbari sunt programate sa se petreaca peste ani de zile, care s-ar putea transforma in decade. Intelegeti aceasta? Intelegeti voi ca schimbarea la o atat de mare scara nu este o schimbare care sa se petreaca peste noapte sau peste o perioada de ordinul zilelor?


 Cee ce noi am proiectat pentru voi si ceea ce noi am planuit pentru implementare aici in lumea voastra sunt schimbari la sistemele voastre, care dirijeaza aproape fiecare nuanta a civilizatiei voastre. De unde sa incepem este mereu o grija importanta si aici in lumea voastra, de unde sa incepem este o dezbatere intre oamenii nostri de stiinta de frunte, cercetatorii, arhitectii si cei care realizeaza planurile. Sunt atat de multe aspecte presante, care necesita atentie imediata aici, incat noi simtim ca cea mai buna abordare este cea mai sigura si cea care va aduce in lumea voastra stabilitate si echilibru imediat, inainte ca alte aspect, legate de confortul si placerea voastra, sa fie considerate a fi mai importante incat sa depaseasca aceste cu mult mai serioase aspecte.

Ceea ce noi am planuit pentru voi pe panoul nostru de lucru este o cale de a incepe implementarea schimbarilor, fara a ciufuli prea multe pene ale acelora dintre voi care inca nu s-au trezit si care nu arata nici un fel de semne ca se vor trezi in viitorul apropiat. Noi miscam cusca, metaforic vorbind, a realitatii lor si totusi ei nu vad ca exista o cusca in care ei se afla si ei nu aud zgomotul/larma pe care noi o facem prin lovirea barelor ce ii incapsuleaza pe ei in limitare, chin, greutati, boala, saracie, nevoie, crima, violenta, poluare, separare si iluzie. Ei nu aud si nu vad. Ei nu pun intrebari, ei nu inteleg raspunsurile si este aici punctul in care noi ne confruntam cu cea mai mare incercare a noastra si o nevoie de a pasi cu grija pe podeaua casei lor, care este in aceeasi masura si a voastra. Noi intelegem ca sunt aceia dintre voi care sunteti pregatiti pentru schimbare la nivel mondial, insa cum sa marsaluim mai departe intr-o casa ce este impartita de mai multe familii si cand doar o mica fractiune din acele familii sunt pregatite la nivel mental si emotional sa faca fata sosirii noastre?

Cum sa abordam cel mai bine acest aspect este o mare grija a noastra si noi petrecem o mare parte din timpul nostru in sali de intalniri si discutand scenarii care pot aduce schimbarea pentru voi fara a altera radical realitatiile acelora care nu sunt inca pregatiti pentru o asa schimbare. Ati putea sa ne ajutati sa va ajutam in aceasta directie? Puteti voi actiona ca un agent de sensibilizare pentru aceia din lumea voastra, care inca nu sunt pregatiti sa afle de existenta noastra si de faptul, nu doar posibilitatea, ca noi suntem aici si ca nu am plecat? Daca voi ati putea face aceasta, ne-ati ajuta sa cladim punti pe care noi putem pasi in lumea si in realitatea voastra. Aceasta este ceea ce noi va cerem la acest moment si acesta este un aspect asupra caruia unii dintre voi ati lucrat de ceva vreme deja acum.

Rezultatele sunt positive, noi dorim sa va raportam aceasta voua, insa, pentru schimbarile pe care atatia dintre voi le cautati, schimbarile care vor aduce fiecarei persoane in lumea voastra o cale mai buna, o cale mai usoara, mai curata si mai plina de rezultate, noi trebuie sa punem bazele muncii la sol in toate colturile globului vostru pamantesc, care ii va informa pe cat mai multi cu putinta, ca noi ne aflam aici si ca schimbarea la o scara masiva este motivul vizitei noastre. Ganditi-va la misiunea aceasta ca la singura voastra misiune. Nu va ganditi la ieri sau la maine, pentru ca ele nu conteaza, ele nu se iau in considerare. Tot ceea ce conteaza este ceea ce se cere aici si acum si aceasta este sa fie informati toti fratii si surorile voastre ca noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem aici si ca dorim sa ne oferim ajutorul la ridicarea lumii voastre din necazurile in care ea se afla.

Sunt multe subiecte care sa fie cu siguranta demne de mari discutii intre voi si noi vedem retelele voastre online pline de impartasiri ale acestor istorisiri, teorii, concepte si idei si in nici un fel noi nu dorim sa spunem ca aceste impartasiri asupra acestor subiecte nu isi au locul in lumea voastra si ca ar fi lipsite de un mare merit si valoare. Tot ceea ce va spunem este daca aceste subiecte, hobiuri si interese nu pot sa mai astepte inca putin in timp ce noi marsaluim impreuna prin zidul care la acest moment sta intre noi si voi si noua voastra lume? Aceasta este tot ceea ce noi va cerem si noi nu dorim ca nici unul dintre voi sa simta ca noi va ingradim, va judecam sau ca ne uitam de sus la voi, la dreptul si la nevoia voastra de creativitate si investigatie, de a invata si de a va potoli setea voastra pentru curiozitate si de a impartasi aceste daruri cu altii, pentru ca noi nu urmarim toate acestea. Este cu totul minunat ca atat de multi dintre voi folositi retelele voastre sociale online pentru a impartasi toate aceste comori ale misterului si minunii, insa noi va spunem ca va fi mai mult decat suficient timp pentru a impartasi toate aceste istorisiri si informatii la un moment ulterior, dupa ce noi incepem marele proiect de remodelare a lumii voastre.

Astazi este momentul pentru altceva, si acest altceva este sa impartasiti informatia despre prezenta noastra aici, ce daruri avem sa va oferim in numele iubirii si a serviciului nostru adus Creatorului nostru si voua, fratii si surorile noastre universale. Astazi este ziua in care sa luati bila de demolare si sa o aruncati prin zidul orbirii, surzeniei, ignorantei si fricii. Astazi este ziua pentru aceasta si aceasta este singura sarcina care nu poate astepta , pentru ca aceasta sarcina este piesa de domino care va dobori alte mii de alte piese, care sunt proiectele si programele ce vor afecta pozitiv vietile voastre cotidiene in toate directiile lor. Noi va cerem voua, Lucratorilor nostri intru Lumina si voua tuturor, celor care doriti sa ne ajutati in planul dezvaluirii prezentei noastre tuturor oamenilor lumii voastre, sa lasati deoparte tot ceea ce va capteaza atentia astazi si sa va focalizati asupra acestei singure sarcini, aceasta este munca ce trebuie facuta, de a spune cat mai multora dintre cei care se afla in raza voastra de actiune ca noi, Federatia Galactica a Luminii, ne aflam aici in numar vast si avem daruri pentru voi si care vor aduce beneficii fiecarui individ de pe planeta voastra.

Ceea ce noi va aducem sunt daruri de bucurie, daruri ce va elibereaza de muncile zilnice, daruri de libertate, daruri de sanatate, daruri de abundenta, daruri de tinerete, daruri stiintifice, matematice, tehnologice, arhitecturale, de a construi si de a cladi asa cum voi nu ati mai vazut nici una din incarnarile voastre  prin planul fizic. Va puteti voi imagina cum va arata lumea voastra odata ce noi vom putea sa va prezentam aceste daruri voua? Noi am dori sa va opriti pentru un moment si sa va ganditi la aceasta si sa vizualizati cum ar putea sa fie aceasta lume prin folosirea darurilor tehnologiei pe care noi o folosim pentru a ne construi navele noastre masive si frumoase, care pot calatori dintr-un capat in altul al universului cu viteze care fac sa para ca timul s-a oprit pana ce noi ne atingem destinatia. Ganditi-va la aceasta in timp ce voi va imaginati o imagine in mintea voastra a cum metropolele, orasele si satele voastre ar putea arata, cat de bine ele ar putea functiona si ce frumoase zone de locuit ele pot fi odata ce noi putem incepe sa va ajutam sa le reproiectati si sa le remodelati ca pe frumoase capodopere de arta din unul dintre cele mai minunate muzee ale voastre, care pastreaza viziuni ale celor mai creative minti si inimi ale voastre, care au dorinta de a crea aceste opera de arta.

Noi avem talentul si dorinta de a crea opere de arta precum acelea, numai ca panzele noastre sunt de o mai mare dimensiune. Panzele noastre sunt de marimea planetelor pe care le vizitam si dorinta inimilor noastre este de a picta aceste panze in culori minunate si in frumusete vie, iubire si pace, armonie, echilibru si liniste si noi va cerem sa luati mana noastra si sa pictati cu noi si sa incepem sa cream impreuna capodopera noastra, care va fi noua voastra casa. Sunteti gata sa incepeti? Daca voi sunteti gata sa incepeti spuneti: “Eu sunt gata sa incep capodopera mea” si apoi incepeti sa spuneti la cat mai multi dintre fratii si surorile voastre puteti, ca noi suntem aici in aceasta perioada, pentru a incepe sa cream cu voi o opera de arta.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  





1 comment:

  1. Citind materialele de pe acest site, imi dau seama cat de multa lume este ramasa la un nivel minim de lumina. Am citit si am scos de pe mai multe site-uri materiale pe care le-am trimis la prieteni si cunostinte, le-am discutat in casa cu mama mea (desi multe lucruri nu le intelege nici acum). Stiu, e o munca care multora li se pare grea, fara rost, dar rezultatele se obtin in timp si totul depinde de fiecare om cum primeste informatia si cat de profund se poate schimba in sufletul. Spun asta pentru ca, psihologic vorbind, conceptia fiecarui om a fost cladita pe baze de viata vechi si care nu au mai fost reinoite odata cu dezvoltarea stiintei si a spiritului uman. Aici pot spune ca si eu am avut asemena conceptie, dar am acceptat o schimbare in sufletul meu si a spirtului. Dar nu ma voi opri aici. Doresc sa merg mai departe si sa lamuresc cat mai multi oameni.

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian