Followers

Thursday 21 June 2012

21 06 2012






Ce procent dintre voi, cei care va aflati aici, doriti sa acceptati ajutorul nostru este o cifra care noi, cei din Federatia Galactica a Luminii, urmarim sa o aflam la acest moment. Ceea ce echipele noastre fac este sa culeaga informatii de prin retelele voastre sociale online si sa introduca aceste informatii intr-o baza de date, al carui mod de a interpreta informatia ne va oferi un fel de intelegere a cat de multi din lumea voastra doresc sa primeasca ajutorul nostru si cati doresc sa respinga ofertele noastre. Aceasta a mai fost facut inainte de asemenea si in alte lumi si noi nu incercam sa tragem o concluzie de acest tip aici pentru prima data si noi suntem increzatori ca noi vom fi capabili sa adunam informatia necesara intr-o perioada de timp acceptabila si sa luam decizia noastra, bazandu-ne pe  aceasta, daca este sau nu timpul pentru urmatoarea etapa a operatiunii noastre de ansamblu, care include reuniunea oamenilor nostri cu oamenii vostri, in ceea ce noi speram sa fie o cooperare de munca si sociala foarte rodnica.


Noi va cerem raspunsul vostru la acest moment. Va rugam sa va faceti sentimentele voastre cunoascute noua intr-un fel sau altul, daca doriti ca noi sa ne alaturam voua in lumea voastra, pentru a putea astfel incepe sa lucram cu voi asupra a multe proiecte, pe care noi le vedem a fi foarte importante pentru lumea voastra, pentru prosperitatea voastra si pentru siguranta voastra chiar, in ceea ce priveste unele directii . Noi nu dorim sa va alertam  si sa folosim aceasta ca un fel de tactica de a va convinge sa votati in favoarea acceptarii ajutorului nostru, aceasta nu este ceea ce facem si noi nu facem troc cu primirea de catre voi a venirii noastre in acest mod. Ceea ce ne-am dori ar fi sa ne prezentati sentimentele voastre sincere, intelegand ca nu vor exista niciodata nici un fel de represalii asupra voastra la nici un nivel, in cazul in care alegeti sa respingeti a lucra cu noi. Nu exista nici o pedeapsa, sanctiuni, boicot sau probleme rezultate din respingerea ajutorului nostru. Aceasta decizie este dreptul vostru si prin urmare, noi o respectam, o onoram si ne vom supune ei si asta este tot.

Nu vor exista niciodata nici un fel de probleme sau dificultati directionate spre voi, pentru ca voi ati ales sa va exercitati dreptul de a avea liber arbitru si de a alege. Aceasta este o decizie importanta si noi va cerem sa va ganditi cu grija asupra ei, inainte de a raspunde prin a comenta sub acest mesaj in cadrul comunitatilor voastre online. Noi vom monitoriza zonele de acces public al acestor comunitati si vom numara voturile, daca ne dati voie sa spunem asa, insa noi nu vom colecta informatiile voastre private, spre a le folosi in orice mod impotriva voastra. Noi nu facem aceasta si orice fel de comportament asemanator este cu mult sub ceea ce noi suntem si ceea ce aspiram sa fim, ca si alianta care isi ofera serviciile ei in iubire si in pace in numele Creatorului membrilor ei si a Creatorului a tot ceea ce este in acest spectaculos si foarte stralucitor univers, care in intregimea sa il numim gospodaria noastra.

Va rugam sa ne oferiti raspunsul vostru si dati-ne de stire, daca voi sunteti doritori a lucra cu noi si de ce voi ati dori sa lucrati cu noi, deoarece motivele pentru votul vostru sunt la fel de importante ca si votul in sine si noi simtim ca este necesar sa intelegem mai bine motivatiile voastre, pentru modul in care voi ne priviti pe noi si ofertele noastre de ajutor. Noi am adunat deja o cantitate considerabila de informatie prin aceste metode pe care le folosim si va spunem ca la acest moment ca noi suntem incurajati de cat de multi dintre voi sunteti gata nu doar sa acceptati ajutorul nostru, ci sunteti nerabdatori sa incepeti o relatie de lucru cu noi si ne-ati facut cunoscut acest fapt cu cateva ocazii. Noi gasim aceasta incurajator si inaltator si aceasta ne motiveaza si mai mult in a ne face prezenta noastra cunoascuta la mai multi dintre voi, pentru ca astfel voi sa puteti lua o decizie bazata pe oferta ce va fi cunoscuta acelora care se intereseaza de cine suntem si de ce ne aflam aici. Aceasta este ceea ce ii va conduce la o intelegere si la alegerea lor de a accepta ajutorul nostru.

Mai intai, cineva interesat trebuie sa afle de existenta noastra, cine suntem si care este scopul pentru care noi ne aflam aici, inainte ca respectiva persoana sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza, daca doreste sa aiba incredere in noi si sa lucreze cu noi. Pentru a-i conduce pe acestia la aceste raspunsuri, care inca nu isi pun aceaste intrebari, noi ne facem simtita prezenta pe cerurile voastre pe tot globul, pentru a ajuta la facilitarea aparitiei acestor intrebari pentru o persoana si de asemenea noi contiuam sa impartasim comunicatiile noastre cu voi prin canalele noastre. Va rugam sa ne ajutati in acest efort, prin a continua sa raspanditi pozele pe care voi le puteti descoperi ale navelor noastre prin comunitatile voastre online, deoarece noi simtim ca aceasta este poate metoda cu potentialul cel mai mare de a ajunge la cei mai multi membri ai societatii voastre si sa ii informam de prezenta noastra aici in lumea voastra.

Mesajele pe care le impartasim prin canalele noastre, noi simtim ca au un mai mic impact in aceasta directie, deoarece cineva interesat trebuie sa citeasca aceste comunicatii cu o minte deschisa si o minte deschisa nu este ceva ce noi simtim ca o mare parte a oamenilor de pe planeta voastra mentin. Acesta nu este o judecata sau o condamnare; va rugam sa nu o priviti astfel. Noi doar impartasim cu voi ceea la ce o reuniune de multa informatie a condus si aceasta reuniune nu se bazeaza pe o optiune, ci se bazeaza pe fapte si cifre, care pot fi acumulate si calculate cu un grad rezonabil de exactitate. Matematicienii, statisticienii si cercetatorii vostri folosesc aceasta metoda de a aduna informatie de la un procent mai mic de populatie, pentru a determina cu un grad acceptabil de exactitate care sunt optiunile si sentimentele unui mai mare procent al populatiei si aceasta este exact metoda pe care noi o folosim la acest moment, cand noi colectam informatie de prin retelele voastre sociale online, referitoare la o intrebare pe care v-o adresam sau la o oferta pe care v-o facem voua, noi adunam mii de raspunsuri si bazandu-ne pe acest numar mai mic, noi putem determina ce un procent mai mare din populatia voastra ar fi votat.

La acest moment, noi suntem foarte multumiti sa impartasim cu voi ca descoperirile noastre de pana acum sunt ceea ce noi consideram a fi extrem de promitatoare, iar daca acest tipar continua, voi puteti fi siguri ca va sosi o zi si ea nu va fi indepartata din acest moment, in care noi vom ateriza pe solul vostru  si vom incepe sa lucram cu voi asupra multor proiecte pe care noi le consideram necesare pentru evolutia voastra aici in lumea voastra. Noi privm spre aceasta zi cu aceeasi nerabdare cu care priviti multi dintre voi, noi dorim ca voi sa intelegeti aceasta. Noi dorim ca voi sa intelegeti ca si noi am oboist de asemenea, daca ne dati voi sa spunem asa, de starea actuala a misiunii noastre si noi nu dorim nimic mai mult decat sa trecem intr-o viteza superioara, sa ne miscam rapid si sa mergem mai departe si sa va ajutam pe voi , fratii si surorile noastre, incepand sa facem schimbarile care vor inalta lumea voastra din starea actuala de confuzie, complicatii si dificultate, intr-o noua stare aflata dincolo de orice ati visat vreodata multi dintre voi. Toate acestea sunt foarte posibile si toate acestea se afla doar la varful degetelor voastre, iar noi asteptam raspunsul vostru la oferta noastra de astazi.

Sunteti voi acum pregatiti sa ne intalniti si sa incepeti sa lucrati impreuna cu noi la multele proiecte pe care noi le-am aliniat sa le doboram asemenea pieselor de domino strategic plasate, in functie de necesitati? Daca voi sunteti pregatiti, va rugam sa lasati comentariul vostru mai jos, si daca voi nu sunteti pregatiti va rugam de asemenea sa lasati comentariul vostru mai jos, deoarece informatiile pe care voi astfel le oferiti sunt la fel de importante si la fel de valide ca a oricui altcuiva si adunarea acestor informatii este importanta pentru noi, spre a ajunge la o decizie concluzie, daca oamenii vostri sunt pregatiti sau nu pentru urmatoarea etapa a evolutiei voastre, care va va purta cu mult dincolo de ce multi dintre voi v-ati imaginat vreodata ca ati putea experimenta in aceasta viata.

Noi suntem prietenii vostri din Federatia Galactica a Luminii si noi asteptam cu atata nerabdare reuniunea noastra cu voi, fratii si surorile noastre de pe Pamant.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin






37 comments:

  1. DA!
    Motive: Cernobal, Fukushima si alte potentiale viitoare foste centrale nulceare, Hiroshima, Nagasaki si focoasele nucleare cu care inca se joaca unii; Chemtrails, Gasland, Rosia Montana, stratul de ozon, Monsanto, foametea din tarile lumii a treia, faptul ca de 100+ de ani ardem combustibili fosili, in loc sa folosim metode mai putin poluante pentru a face toate care le facem astfel, tehnologiile depasite care continua sa secatuaiasca planeta si pe noi si de ultima farama de santate pe care o mai avem... si lista cu siguranta poate continua

    ReplyDelete
  2. DA!
    Pentru a schimba vechile paradigme ale omenirii in principii morale si sanatoase de viata, bazate pe adevar, iubire si armonie universala.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. DA, o decizie binevenita si indelung asteptata pentru o viata bazata pe iubire adevar si nu in ultimul rind pe respect reciproc...

    ReplyDelete
  5. Da sunt de acord ca voi sa impartasiti cu noi darurile minunate pe care le aveți ,si sa ne ajutati sa facem saltul in constiinta.As dori de asemenea sa va faceti prezenta mult mai intensa si in România ,sa va vedem navele voastre sa le putem filma,sa le putem fotografia .Mi-ar place de asemenea ca navele voastre sa fie cu sutele chiar cu miile .As dori ca toate acestea sa se petreacă chiar astăzi .As dori ca sa scpam odată si pentru totdeauna de toți cabalisti in special de familiile Rotschild,Rockefeller,Bush ,Morgan,Medici,cei care neau distrus vietiile ,si ne-au ținut in întuneric si in Ignoranta de mii de ani.Dacă cei care ar trebui sa înceapă sa facă arestarile nu sunt instare atunci voi cei din federatia galactica a luminii ar trebui sa incepeti sa faceti exteactiile acestor fiinte satanice prin teleportare si sa ii duceti pe o alte planete ca sa nu mai auzim de iei niciodată .Va multumesc in numele meu si al tuturor ce gindesc la fel ca si mine.Dumnezeu sa ne ajute.

    ReplyDelete
  6. Da sunt de acord sa ne oferiti ajutorul pentru trecerea cu bine a planetei noastre pe un nivel superior de vibratie, ceea ce implica purificarea planetei si eliminarea acelora care au condus malefic din umbra aceasta planeta.

    Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
    Dariu

    ReplyDelete
  7. SUNT PREGATIT PT MARELE SALT.IL IMBRATISEZ SI MA SIMT IMBRATISAT DE EL.

    Virgil Bojneagu

    ReplyDelete
  8. Doresc si cred in schimbarea societatii actuale concurentiale cu cea bazata pe IUBIRE,ADEVAR,COMPASIUNE si INTRAJUTORARE.MA voi alatura cu toata deschiderea tuturor acelora care vin in intampinarea gandurilor si dorintelor mele ! < NIHIL SINE DEO >

    ReplyDelete
  9. Cu siguranta......daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  10. Da !
    doresc sa lucrez alaturi de cei care vor binele planetei noastre !

    ReplyDelete
  11. Da sunt de acord cu acest ajutor din partea celor care fac parte din Federatia Galactica a Luminii.

    Marinela Dramnesc

    ReplyDelete
  12. Da,interventia lor ar putea deschide ochii celor ce nu au invatat inca ce inseamna sa fii om cu adevarat.Cu toate acestea, nu trebuie sa ne atasam exagerat de un ajutor exterior. Si noi,ca "bieti" oameni putem face multe lucruri bune.In plus, cu totii am gresit, pentru ca daca nu impiedici ca un rau sa fie facut, e ca si cum ai lua parte la el.Ma refer aici la multe parti negative ale istorei in care multimile au stat deoparte , in loc sa ajute. E utila dezvaluirea lor,dar mai trebuie sa facem si singuri cativa pasi spre civilizare,nu sa asteptam inactivi.

    ReplyDelete
  13. DA, VA ASTEPTAM CU DRAG, CA LA MOMENTUL POTRIVIT SA INTERVENITI ASA CUM STITI CA E MAI BINE SI DORESC SA MA OFER VOLUNTAR, SA VA AJUT CA SA NE AJUTATI... ACOLO UNDE E NEVOIE!

    ReplyDelete
  14. Un mare DA si din partea mea, simt ca momentul MARII SCHIMBARI nu este departe!!!

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Bineinteles ca DA, deja suntem in intarziere; fara ajutorul vostru lumea nu se va trezi, iar puterea noastra de a-i face sa vada cu cate minciuni se hranesc zilnic scade cu fiecare zi de amanare, fiindca nu mai putem fi credibili lor. Si nu cred ca cineva, dupa ce ar vedea cu ochii lor, ca voi fratii si surorile noastre existati cu adevarat, nu ar fi de acord sa inceapa o noua viata. Asa ca, nu mai stati pe ganduri, va asteptam cu inimile deschise! Si noi va iubim!

    ReplyDelete
  17. Da sunt de acord sa ne oferiti ajutorul pentru trecerea cu bine a planetei noastre pe un nivel superior de vibratie

    ReplyDelete
  18. Din partea lui Nicu Opris
    ACCEPT CU TOATA FIINTA AJUTORUL VOSTRU, FRATII MEI!

    Nicu

    ReplyDelete
  19. da, eu sunt fratele tau de pe pamant si va astept cu mare nerabdare sa va imbratisez cu iubire sincera si vreau sa evoluam impreuna cu Gaia si toti cei pregatiti in lumina.

    ReplyDelete
  20. Da sunt de acord sa ne oferiti ajutorul

    ReplyDelete
    Replies
    1. pentru a scapa de controlul intunecatilor si sa ne putem manifesta creativitatea.

      Delete
  21. DA , sunt de acord cu ajutorul vostru si vreau sa particip si eu activ la proiectul vostru benefic pentru omenire.

    ReplyDelete
  22. CATEGORIC DA!
    Am certitudinea ca sunt Acum Aici pentru a pune umarul la treaba asta.
    Si e astept cu nerabdare si cu inima plina de iubire reuniunea noastra cu voi, fratii si surorile noastre din stele.

    ReplyDelete
  23. Din partea lui Juliette
    Va multumim din suflet pt bunatatea si curajul cu care sunteti dispusi sa ne veniti in ajutor.
    e atat de frumoasa aceasta planeta si atat de incapatoare, incat cred ca cei care se simt inghesuiti in ea, sa fie ajutati sa-si gaseasca un loc unde sa le fie mai bine...este timpul, de fapt, de mult timp este timpul, sa facem ceva pt cei ce iubesc acest pamant...ador magia acestei planete si ma intristeaza sa vad ca multi,din cei rai, nu o vad la fel...o folosesc pt scopurile lor egoiste, si nu e bine sa abandonam totul, de frica railor si vesnic nemultumitilor... multumim cu tot sufletul, ca sunteti cu noi...v-am visat cand faceati tehnici de vindecare pt aceasta planeta...a fos divin, dar atunci nu intelegeam ca transa benefica in care erau toti cuprinsi, era ceva divin pt noi toti, inclusiv pt mama terra...acum am inteles acel vis...a fost mai lung, dar poate nu e cazul sa lungesc prea mult acest mesaj. va multumesc mult si sunt cu tot sufletul , cu voi, dragii nostri benefici divini...

    Juliette

    ReplyDelete
  24. DA am incredere deplina in sentimentele,sinceritatea si proiectele voastre pentru viata de pe si mama pamant.Doresc sa-mi aduc si eu aportul meu Simt ca sunt pregatit sa lucrez alturi de voi pe motiv de a elimina negativitatea si a aduce schimbarea in bine in toate domeniile.
    cu iubire

    ReplyDelete
  25. Din partea lui Carmen Elena

    Da raspunsul este da!

    Carmen

    ReplyDelete
  26. Din partea lui Virgil
    "DA , IMI DORESC SA APARETI SI SA NE IMPARTASITI DIN CEEA CE NOI TREBUIE SA INVATAM PT A FACE SALTUL SPIRITUAL ATIT DE MULT DORIT PT FIECARE DINTRE NOI , DAR SI PENTRU MAMA PAMINT!"

    Virgil

    ReplyDelete
  27. din partea lui Lucian C
    "Da, sunt de acord sa ne ajutati si doresc sa colaborez cu voi cat mai repede.
    Va rog dati-ne mai multe semne pentru a se convinge ca existati si persoanele care inca sunt sceptice
    Va astept cu drag in direct !
    Lucian "

    ReplyDelete
  28. DIN TOATA INIMA , CU TOATA DRAGOSTEA VA MULTUMESC PENTRU GENEROZITATEA SI IUBIREA VOASTRA. VA ASTEPT DE ATITA TIMP...ACUM SUNTETI AICI SI VOI FACE TOT CE IMI STA IN PUTINTA SA PUN UMARUL LA TOT CE ESTE NECESAR. VA MULTUMESC PENTRU AJUTORUL DE IUBIRE NECONDITIONATA PE CARE NI L OFERITI . SUNT DE ACORD SA COLABORAM IN PROIECTELE BENEFICE PE CARE VRETI SA LE DEMARATI . IN SPERANTA REVEDERII CIT MAI CURINDE VA LAS IN IUBIREA SI LUMINA IUBITULUI NOSTRU CREEATOR.

    ReplyDelete
  29. OMAR TA SATT!
    va imbratisez cu iubire sacra, ne este dor de voi, fratii si surorile noastre dincolo de voal!
    NOI SUNTEM CEI CE SUNTEM!
    TOTUL ESTE IN PERFECTA ARMONIE!
    NAMASTE

    ReplyDelete
  30. da sunt de accord sa ne ajutati in aceasta ascensiune, adevarul a fost ocultat prea mult timp, cu tot respectul si iubirea universala va ateptam aici sa aterizati doar prin frecventa iubirii si a luminii divine, toti suntem unul

    ReplyDelete
  31. Din partea lui Catalin
    "sunt si eu alaturi de voi, bunilor prieteni si frati mai mari,,in actiunile ce le veti initia pentru vindecarea si binele acestei planete, si este atat de implinitor, sufletste si spiritual vorbind , sa stim ca existati ...motivul pt care va sunt alaturi, este unul simplu...iubesc si apreciez cu toata fiinta mea, tot ceea ce ne-a daruit bunul tata ceresc, DUMNEZEU.."
    Catalin P.

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian