Followers

Friday 20 July 2012

20 07 2012




‘S  si obligatiuni S’ sunt masuri de securitate si de siguranta, pe care Federatia Galactica a Luminii le aplica spre a ne proteja si a asigura siguranta personalului nostru, a informatiei noastre, a navelor noastre, a echipamentelor, a tehnologiilor si a misiunilor noastre. Aceste masuri de securitate si de siguranta au fost incalcate in zilele trecute de catre membri ai personalului nostru, care au gasit modalitati de a se infiltra in acest sistem de protectie si de a accesa echipament si tehnologii pentru care ei nu aveau gradul de acces necesar sau permisiunea de a le utiliza. Ei au fost mustrati si acestor fiinte nu li se va permite sa isi continue serviciul in cadrul organizatiei noastre. Aceasta este dreptatea/justitia ce a fost aplicata in acest caz, iar noi simtim ca acestea sunt modalitatile necesare de a rezolva aceasta situatie. Din nou, noi ne cerem iertare tuturor celor care au fost afectati de aceasta intruziune in sistemul nostru de securitate si de protocol si din nou declaram ca nimic de acest gen nu va mai fi permis vreodata sa se petreaca din nou atata timp cat noi, Federatia Galactica a Luminii, putem face ceva in aceasta directie.



Noi am avut intruziuni in sistemul nostru de securitate in trecutul nostru, noi nu ne vom preface ca nu am avut. Organizatia noastra este o organizatie masiva, avand multe milioane de membrii, nave, statii, platforme, planete si vizite si misiuni care se extind dincolo de misiunea noastra actuala, desigur, la acest moment. Este extraordinar de dificil sa asiguram si sa protejam absolut fiecare zona a operatiunii noastre si increderea este o parte importantaa unei operatiuni line si incununate de succes. Fiintele care au luat parte la aceasta intruziune in protocoalele noastre nu sunt membrii ai organizatiei noastre de foarte mult, mai degraba, ele sunt niste noi veniti si ei au simtit ca escapadele lor erau pline de aventura si ca meritau riscul de a se gasi in ape fierbinti, dupa cum se spune, si raspunzatori de actiunile lor. Ceea ce ele au facut se rezuma la putin mai mult decat o gluma nevinovata si prin urmare noi simtim ca nu am avut alta cale decat de a-i duce inapoi acolo unde ei numesc locul respectiv casa lor, incheindu-si astfel parteneriatul lor cu noi. Aceasta este un pacat, de pentru ca ei promiteau atat de mult si multe usi li s-au deschis lor odata ce ei s-au alaturat organizatiei noastre si aceste usi acum s-au inchis pentru ei si aceasta este partea cu adevarat trista, pentru ca membrii organizatiei noastre se bucura de asemenea beneficii, liberatiti, daruri, placeri si onoruri, daca vreti sa le numim asa, deoarece organizatia noastra este o organizatie generoasa, blanda si care ofera atunci cand se intra in parteneriat cu ea.

Acestor fiinte li se va oferi, in viitor, o alta oportunitate de a lucra cu noi, totusi, lucrurile trebuie sa se schimbe in ele inainte ca ele sa poata fi luate in consideratie din nou pentru orice post alaturi de noi. Aceasta este o conditie preliminara pentru o viitoare angajare cu noi, pentru ca noi nu ne vom asuma alte riscuri cu ele, pana ce nu vor arata o ampla crestere, maturitate, educatie si pana ce nu vor castiga mai multa intelepciune prin experienta, pentru ca noi nu ne vom asuma alte riscuri in cazul lor pana ce nu ne vom asigura ca ele au crescut si ca s-au maturizat. Asa trebuie sa fie lucrurile, si noi dorim acum sa trecem de la acest capitol ce ne-a intrerupt munca noastra impreuna (acest intreg capitol de refera la aceasta intruziune in sistemele de comunicare ale Federatiei Galactice a Luminii cu Greg Giles, in cazul celor doua mesaje, cele din 14 07 2012/‘Timothy Geithner Arrestat’ si din 16 07 2012/ ‘Ii Salutam pe cei Cazuti la Datorie’, in care i s-au oferit lui Greg Giles doua mesaje vadit eronate si neadevarate; adevarul fiind ca Timothy G. a fost retinut, insa eliberat dupa aceea, el cooperand si oferind unele informatii utile operatiunilor in desfasurare si in cazul celui de al doilea mesaj, arestarile, dupa cum sustine in continuare si acest mesaj, se desfasoara fara evenimente violente, n.t.).

Dati-ne voi astazi sa discutam cu voi despre evolutiile din primele linii ale arestarilor membrilor si asociatiilor cabalei voastre criminale. Noi monitaorizam intens aceste proceduri de arestare si noi suntem incantati sa raportam ca aceste arestari se desfasoara foarte lin, fara nici un fel de schimburi de focuri de arma sau nevoie de artilerie grea de orice fel si sub orice forma. Aceste raiduri asupra caselor si a unora dintre afacerile acestora se desfasoara fara nici un fel de rezistenta din partea membrilor cabalei voastre si in aceasta perioada nu este necesara nici un fel de asigurare aeriana din partea organizatiei noastre, pentru ca cerurile sunt linistite, neexistand nici un fel de tentative, din parte nici uneia dintre uniformele militare razvratite, de a interfera cu nici una dintre aceste proceduri, aceasta dorim sa facem foarte clar cunoscut. Nu a existat nici un fel de ostilitate pe nici unul dintre fronturile pe care aceste arestari se desfasoara. Noi simtim ca noi ne-am facut cu claritate intelesi asupra acestui aspect si acum noi am dori sa trecem mai departe si sa discutam ce se va petrece cu acesti membrii ai cabalei, care sunt luati in custodie.

Acesti barbati si chiar unele femei vor fi incarcerati pentru o perioada de timp, pana ce noi, cei din taramurile superioare vom putea decide asupra dreptatii ce trebuie facuta si a reabilitarii corespunzatoare. Acesti membrii ai cabalei voastre, care au planuit, conspirat si actionat impotriva voastra, a oamenilor de pe Pamant, nu vor fi reintrodusi in societatea voastra decat daca unele intelegeri sunt facute, intelegeri care noi simtim ca ne vor oferi o compensatie adecvata pentru oferirea liberatii acestora. Printr-o compensatie corespunzatoare noi cu siguranta nu ne referim la plati in bani, pentru ca banii, desigur, nu au nici un fel de insemnatate pentru noi si banii care inseamna mult pentru voi vor fi reintrodusi in societatea voastra oricum, fara consimtamantul sau permisiunea lor, pentru ca banii pe care ei ii poseda, intr-o mare masura, au fost furati de la voi si acestia va vor fi returnati. Aceasta este una dintre conditiile pentru care noi nu suntem nevoiti sa mai negociem, pentru ca aceasta se va petrece indiferent de sentinata si de reabilitarea acestor multi indivizi. Noi dorim sa ne facem cu claritate facuti intelesi si asupra acestui aspect.

Aceste intelegeri facute cu acesti indivizi sunt la fel cu cele facute in lumea voastra si multi dintre voi ar trebui deja sa fiti familiarizati cu acuzati care ofera informatii si declaratii in oferirea asistentei lor in cazul unei investigatii active, care se poate bucura de ajurorul lor. Acestea sunt intelegerile care sunt oferite doar unui anumit numar de indivizi, deoarece crimele pe care acesti indivizi le-au comis, desi serioase in natura lor, ele nu s-au referit la ranirea fizica a oamenilor vostri. Ele au avut mai mult de a face cu unele castiguri materiale si noi simtim ca acestor indivizi li se poate oferi o anumita indulgenta pentru cooperarea lor, daca aceasta ne ajuta in urmarirea penala care se desfasoara si in misiunea de a purifica lumea voastra de cabala si de multii ei membrii si asociati care i-au jurat credinta. Noi speram ca, desi multi dintre voi doriti sa arestati si sa inchideti pentru totdeauna pe fiecare membru si asociat al cabalei, noi simtim ca dreptatea/justitia ar fi mai bine servita prin a face unele intelegeri cu unii dintre acesti indivizi, mai ales cu cei care au ocupat pozitii de putere in care li s-au oferit multe informatii, informatii care odata impartasite noua, pot sa ne ajute in eforturile noastre pe care le desfasuram acum.

 Noi suntem foarte increzatori ca voi, oamenii planetei Pamant, veti fi foarte incantati de deznodamantul acestui proces si noi va spunem ca noi nu simtim nici macar pentru o clipa ca va mai exista vreo sansa pentru cabala sa fie capabila sa se regrupeze si sa isi recastige puterea, doar pentru ca unora dintre membrii sau asociatii ei li s-a oferit sansa de a fi liberi in lumea voastra, deoarece aceasta nu se va permite nicicand sa se pentreaca si voi aveti cuvantul nostru in aceasta directie, iar aceasta este tot ceea ce vom declara despre acest subiect pentru moment.

Pentru astazi, noi am dori ca voi, prietenii si familia noastra, sa va ganditi la cat de aproape sunteti de toate cele despre care am discutat, de toate la care voi ati visat, pentru ca toate acestea sunt foarte aproape de voi acum. Continuati-va munca minunata pe care fiecare dintre voi o faceti. Faceti tot ceea ce puteti pentru a va intelege intre voi cat mai bine, deoarece aceste interactiuni intre voi sunt caramizile care va construiesc noile voastre drumuri, noile voastre orase si noua voastra lume.

Noi suntem colegii vostri constructori si prietenii vostri din Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek     http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian