Followers

Tuesday 7 August 2012

7 08 2012






          Este acum timpul sa lasati deoparte toate actiunile si confuziile suplimentare, care va retin de la a va atinge scopurile si de la a va realiza sarcinile trasate voua la acest moment. Noi am vrea sa va vedem pe mai multi dintre voi luand parte la evenimentele pentru care voi ati aratat atat de mult interes inainte de a va indrepta inspre aici, cu atat de multa vreme in urma. Multi dintre voi ati fost foarte interesati in a participa la aceste planuri de transformare ale acestei lumi si erati nerabdatori sa ajungeti aici si sa incepeti. Ce s-a schimbat pentru voi? Ce s-a schimbat in viata voastra, care sa va retina acum de la a face ceea ce ati dorit sa faceti?

          Noi ne aflam aici la fel cum am planuit si cum v-am promis. Noi nu am uitat de partea noastra de intelegere. Acum ca suntem aici va rugam sa participati si sa va tineti partea voastra de intelegere, insa multi dintre voi nu luati in seama aceasta cerere de a raspunde indatoririlor pe care vi le-ati asumat, responsabilitatilor misiunii voastre in numele Creatorului vostru, in numele universului vostru si pentru voi insiva. De ce este asta? Ce este atat de interesant, care sa va distraga atat de mult, atat de imbietor, care sa va consume atat de mult timp, incat sa sa va retina de la a va duce la implinire juramantul voastru de a va realiza sarcinile, dupa cum puteti mai bine, in permanenta, odata ce voua vi s-a reamintit si voi ati fost treziti la misiunea voastra divina in serviciul planetei voastre, a semenilor vostri de langa voi si a noastra, a tuturora din acest univers al vostru? Aceasta este ceea ce va cerem astazi. Ve rugam pe voi, fratii si surorile noastre, daca ati putea sa ne explicati ce este ceea ce va tine atat de ocupati de la a nu va putea realiza misiunea voastra. Noi am dori ca aceia dintre voi care nu participati fie pe deplin, fie partial, sa va lasati comentariile voastre sub mesajul nostru si sa ne spuneti cu ce sunteti atat de ocupati, care v-a facut sa va razganditi sau daca sunteti nedoritori la orice nivel de a participa la misiunea noastra de a restaura iubirea si lumina in aceasta lume, care a cazut atat de adanc in intuneric, misiune a carui succes sau rateu va reverbera prin acest intreg univers.
Noi vom citi toate comentariile voastre de sub mesajul nostru de astazi in cadrul comunitatiilor voastre online. Noi suntem foarte interesati de raspunsurile voastre, deoarece noi nu stim si nu putem sa ne dam seama de ce sunt atat de putini dintre voi implicati complet sau macar partial in misiunea noastra. Sunt atat de multi altii care s-au inscris pentru aceasta misiune, decat cei care au raspuns. Noi nu va putem oferi unele statistici precise asupra acestui subiect, pentru ca multi dintre voi participati fractionat sau la un nivel partial si este dificil sa masuram exact in ce masura aceste fiinte participa si cat  nu participa. Noi nu pastram dosare asupra cine ce face, va rugam sa nu ne intelegeti gresit. Noi am vazut cu claritate si am luat in considerare toata munca pe care fiecare dintre voi o face. Noi vom spune doar ca este evident ca unii dintre voi faceti cu mult mai mult decat altii, iar unii dintre voi nu faceti nimic.
Ce noi am dori sa vedem, desigur, este ca voi toti, cei care v-ati anuntat participarea si care v-ati asumat aceasta misiune sa lucrati mai mult, deoarece aceasta este ceea ce contractual vostru original cuprindea. Aceasta este misiunea voastra, aceasta este singura voastra misiune la acest moment, acesta este singurul scop/tel si noi va cerem acelora dintre voi care simtiti ca faceti parte din aceasta misiune, care simt ca fac parte din organizatia noastra, Federatia Galactica a Luminii sau unul dintre celelalte comandamente galactice, sa lasati deoaprte ceea ce voi faceti si sa va regasiti prin a va angrena in munca noastra intru lumina, in eforturile noastre de a schimba directia actuala a acestei planete si a oamenilor care o populeaza. Aceasta este sarcina noastra; acesta este juramantul nostru solemn, pe care l-am facut inainte de a ne lua ramas bun unii de la ceilalti si am calatorit aici in multe moduri diferite.

Noi vedem ca multi dintre voi v-ati gasit hobby-uri si interese care va comsuma o mare parte a timpului vostru liber si noi intelegem ca multi dintre voi nu aveti atat de mult timp liber in primul rand, pentru ca multi dintre voi trebuie sa lucrati atat de multe ore, pentru a va putea intretine pe voi si familiile voastre. Noi intelegem aceasta pe deplin, totusi, noi dorim sa subliniem ca orele pe care voi le petreceti muncind nu sunt nici o surpriza pentru voi, pentru ca fiecare dintre voi ati avut un fel de idee despre ce veti face pentru a trai. Voi toti ati avut o scurta privire asupra a ceea ce ar fi vietile voastre. Aceasta face parte din intelegere si voi toti ati fost binecuvantati cu acea oportunitate de a va permite sa alegeti ce fel de viata ar fi cel mai benefica pentru voi in multe moduri diferite, cel mai important, ce fel de viata v-ar permite sa faceti munca pe care voi v-ati angajat sa o faceti si ce fel de experiente voi veti trai pentru a va intari fiinta si care va vor aduce atat de multe recompense, odata ce munca voastra aici este incheiata.

Noi vedem ca multi dintre voi ati invatat multe lectii de-a lungul acestei vieti si voi sunteti pe cale sa primiti multe dintre darurile si binecuvantarile care au fost posibile pentru voi la sfarsitul acestei incarnari acutale a voastra.  Ceea ce lipseste din aceasta ecuatie este muca pe care voi ne-ati asigurat ca o veti face de-a lungul acestei vieti, mai ales aici la sfarsitul ei, cand participarea voastra este atat de mult necesara. Noi  va cerem acelora dintre voi care cititi aceste cuvinte si acelora dintre voi care simtiti ca ne adresam voua personal astazi, sa lasati orice este ceea ce va consuma timpul, care v-a captat interesul, atentia si energia si sa treceti la treaba. Voi toti ar trebui sa stiti deja ce este ceea ce ati putea sau ar trebui sa faceti. Aceasta nu ar trebui sa mai fie nici un fel de mister.

Voi sunteti Lucratori intru Lumina. Lumina este informatie. Voi sunteti lucratori cu informatie. Acum este momentul sa treceti la treaba si sa creati, sa impartasiti si sa faceti usor accesibila informatia referitoare la transformarile Pamantului, care sunt in desfasurare si care sunt programate si care vor afecta fiecare barbat, femeie si copil de pe aceasta planeta. Aceste schimbari sunt atat de ample in raza lor de actiune si sunt atat de multe dintre ele cu care voi puteti incepe, daca nu ati facut-o deja, aproape peste tot. Voi puteti incepe prin a discuta cu altii acasa, la sevici sau in cadrul comunitatiilor voastre online despre proiectul nostru de intarire a tarmurilor cu ajutorul falezelor, care vor proteja multe zone de coasta din jurul lumii voastre in pregatirea a ceea ce vor fi, cel putin in unele zone, nivelele ridicate ale marilor datorate cutremurelor, care vor avea loc cu mult in adancul suprafetei planetei voastre. Aceasta nu este o misiune dificila, nu-i asa dragilor? Si este foarte usor sa incepeti astfel.

Voi de asemenea puteti alege sa ne ajutati prin a raspandi informatia prezentei familiilor voastre stelare si de suflet, a ghizilor vostri, a protectorilor vostri si a prietenilor vostri din cadrul Federatiei Galactice a Luminii sau a fratiilor si a surorilor din cadrul Comandamentului Ashtar, care de asemenea se afla aici, care sunt de asemenea prietenii vostri, familiile voastre, familiile voastre stelare si vecinii si ghizii vostri. Aceasta este o foarte importanta misiune, pentru ca multe depind de modul in care noi vom fi primiti de catre oamenii acestei planete. Noi nu putem sa ne fortam (prezenta noastra, n.t.) asupra lor si desi multi dintre aceia dintre voi care citesc aceste cuvinte nu sunteti doar pregatiti, ci sunteti si foarte nerabdatori sa ajungeti la momentul reuniunii noastre si la ziua in care noi sa pasim pa Pamant printre voi, noi va spunem ca voi intr-adevar sunteti o raritate, voi sunteti exceptia de la regula. Sunt milioane de oameni la acest moment pe planeta voastra care nu sunt deloc pregatiti, nu doar pentru sosirea noastra, ci macar sa afle de existenta noastra, iar pentru ei sa afle ca noi ne aflam aici in numar atat de mare, cu un mare numar de nave sptiale ale noastre este prea mult pentru aceste fiinte ca sa poata duce.

Ce se cere, pentru ca este foarte necesar, este o perioada de spargere a ghetii, in care acest tip de informatie sa li se faca accesibila in mici parti. Aterizarea noastra in mijlocul stadionului la Jocurile voastre Olimpice de vara ar fi o grava greseala si apreciere gresita a naturii si constiintei umane la acest moment. Aceasta nu a facut niciodata parte din planul nostru si nu va face niciodata parte. Planul nostru a fost si continua sa fie acela in care parti din ce in ce mai mari de informatii urmau sa fie facute accesibile oamenilor lumii voastre, incepand cu efortul foarte restrans de la nivelele cele mai de jos ale Lucratorilor nostri intru Lumina, mici la numar de asemenea si ei la inceput, care sa inceapa sa discute deschis si care sa posteze in cadrul comunitatiilor voastre online informatii despre existenta noastra, depsre prezenta noastra aici si despre intentiile noastre onorabile in numele iubirii si a serviciului in numele Creatorului nostru si a voastra, care sunteti proprii nostri frati si surori.

Acesta a fost planul de eoni de timp si el a ramas cu fermitate valabil pana astazi. Avand stirea prezentei noastre aici in cerurile noastre difuzata prin intermediul mass mediei voastre din intreaga voastra lume la acest moment ar cauza haos. Noi putem spune aceasta cu o atat de mare incredere deoarece noi am realizat teste la nivelul constiintei umane si a abilitatii acesteia de a accepta informatia referitoare la prezenta noastra aici de chiar ceva timp acum si aceste teste continua pana in prezent si noi va raportam ca oamenii planetei voastre nu sunt pregatiti pentru acest tip de stire, care are darul pentru ei de a le zdruncina intreaga viata. Va rugam sa nu luati aceasta ca pe o veste proasta, pentru ca in scurt timp ne vom face cunoscuta prezenta, insa nu in mod global, prin intermediul unui mare anunt sau eveniment, noi dorim sa facem aceasta foarte clar. Pentru aceia care asteapta un mare eveniment singular, care sa rasune la nivel modial, voi veti fi foarte dezamagiti, deoarece aceasta este foarte clar ca ar zdruncina infrastructura fragila nu doar a lumii voastre, ci si a multora dintre fiintele care o populeaza.

Va rugam sa fiti rabdatori cu noi, asa cum si noi suntem rabdatori cu voi. Noi, in timp, ne vom revela incet si ne vom prezenta oamenilor lumii voastre, insa acesta va fi un proces incet si gradat, exact asa cum a fost si pana aici. Noi trebuie sa fim foarte atenti sa nu deranjam foarte tare fragilul psihic uman, pe care multi dintre oamenii acestei planete il au. Aceasta este tot ceea ce vom spune asupra acestui subiect astazi, insa noi vom adauga ca avem multe proiecte care sunt planuite pentru voi si dupa cum multi dintre voi puteti sa presupuneti deja ele nu vor putea sa fie ascunse de publicul lumii voastre, cel putin  in unele cazuri si nu pentru mult timp. Multi dintre voi ati ajuns sa va dati deja seama ca aceste proiecte vor conduce la dezvaluire, care se va amplifica destul de repede, in comparatie cu viteza cu care misiunea noastra in aceasta directie s-a desfasurat pana acum. Aceasta ar fi o apreciere exacta si aceasta va conduce la dezvaluirea pe care atat de multi dintre voi o cautati, o asteptati si pentru care lucrati atat de mult sa o realizati in prezent.

Noi va spunem acelora dintre voi care participati la nisiunea noastra de lumina ca munca voastra este extraordinar de mult apreciata. Noi stim cine sunteti fiecare dintre voi si munca voastra nu este si nu va fi trecuta cu vederea in nici un fel. Pentru voi toti aceia, care inca nu v-ati inceput munca voastra, noi va spunem ca nu este niciodata prea tarziu sa intrati in joc si intreaga munca, pe care o veti face, va fi foarte mult apreciata si va aduce beneficii extraordinare misiunii noastre si noi va spunem voua ca nu este acum momentul ca voi sa incepeti ceea pentru ce voi ati promis/jurat ca veti face?

Noi asteptam cu nerabdare sa citim comentariile voastre astazi, amintindu-va ca ceea ce noi va cerem este sa ne specificati ce este ceea ce se intrepune cu munca voastra, care va consuma tot timpul vostru liber, energia si atentia voastra si care actioneaza precum un obstacol pentru voi in a va indeplini misiunea voastra aici in lumea aceasta. Noi asteptam cu nerabdare sa citim raspunsurile voastre si noi asteptam cu atata nerabdare sa vorbim cu voi din nou foarte curand. Pana atunci, a sosit timpul pentru voi toti sa intrati in joc, deoarece el intra in ultima sa parte.

Noi suntem coechipierii vostri in misiunea noastra in iubire si in slujba Creatorului nostru si a universului nostru. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







4 comments:

  1. Dragi Frati Spirituali,
    Se pare ca si noi si voi avem dileme, nu reusim sa intelegem ce se petrece. Pe de o parte noi nu intelegem de ce lucrurile nu decurg mai repede, de ce nu apar modificari, revelatii, dezvaluiri care sa nu poata fi puse de nimeni sub semnul intrebarii, care sa adevereasca cele vestite de voi si sa ne intareasca credinta.
    Pe de alta parte voi sunteti nedumeriti, nu intelegeti ce se intampla cu noi, de ce nu facem ce am promis.
    Din ceea ce simt eu si inteleg, a survenit un fenomen de uitare. Rezonantele grele ne-au adormit cu totul. Starea de somn a constiintei, de transa, este atit de puternica, incat nu ne mai aducem aminte nimic sau aproape nimic. vagi sentimente apar, momente de trezire, dar care nu sunt atat de puternice incat sa ne aducem aminte cine suntem si ce avem de facut. Nu e vorba de o negare a misiunii noastre ci doar de faptul ca nu mai stim. Credem atat de puternic in viata noastra actuala, am fost atat de rau inrobiti, incat constiintele noastre nu mai pot razbate prin stratul greu si gros de uitare. Norii sunt mult prea grosi pentru multi dintre noi si am uitat cum arata Soarele datator de Lumina.
    Concluzia la care am ajuns eu este ca doar prin Gratia lui Dumnezeu se mai poate face o trezire in masa a noastra si a omenirii.
    Va imbratisez cu nesfarsita dragoste si va astept cu inima deschisa sa ma alatur voua.
    Sorin

    ReplyDelete
  2. Scumpii si minunatii nostri frati,

    Tot ce am realizat pana acum in sens spiritual mi-a intarit convingerea ca sunt acum aici, alaturi de fratii mei spirituali stiuti si nestiuti, pentru a "pune umarul" la acesta transformare si salt al constiintei de care ne apropiem.
    Multe s-au transformat in fiinta mea, insa in acelasi timp sunt prins in acest joc al vietii cotidiene: servici, relatii familiale, etc. si exista cumva un sentiment de neliniste al faptului ca cei apropiati mie imi vor simti lipsa atunci cand voi fi angrenat in activitatile de genul celor de care vorbiti.
    Oricum sunt convins ca, in masura in care ne daruim lui Dumnezeu, El le va randui pe toate.
    Astept semnalele de la voi! Poate le-ati lansat catre multi dintre noi, insa va rog sa fiti ingaduitori cu auzul nostru interior si sa amplificati sunetul vocilor voastre.
    Va imbratisez cu toata iubirea !

    ReplyDelete
  3. eu personal am incercat sa mai vorbesc cu anumite persoane dar acestea nu cred aproape nici un cuvant sau aproape niciunul, totusi cred ca odata spuse aceste cuvinte raman in subconstientul lor si isi vor amintii cand vor avea nevoie, este intradevar o ceata destul de groasa in mintile noastre, lumea nu numai ca nu crede in existenta voastra aici dar nu sunt informati nici macar despre ascensiune, nu stiu poate trebuia sa fie televizat public macar despre acest lucru, va doresc toate cele bune! fericire tuturor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceeaa ce voi spuneti ca suntem o exceptie de la regula cel putin in cazul meu, cred ca a fost destul de important faptul ca la 10-11 ani eu si sora mea am vazut o nava extraterestra si astfel poate a starnit interesul si ne-a deschis mintea in vederea existentei altor forme de viata si altor oameni decat cei aflati pe Pamanat, de aceea este important ca si ceilalti oameni sa vada navele voastre macar odata pe an pentru a le deschide mintea catre noi perspective si noi adevaruri, va imbratisez cu iubire si respect, va multumesc pentru grija si dragostea care o purtati pentru noi.

      Delete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian