Followers

Thursday 9 August 2012

9 08 2012





Angrenarea in acest tip de comunicare nu este una din care sa lipseasca unele complicatii specifice, care sa nu aiba lipsurile si dificultatile ei, asupra carora trebuie sa se lucreze si care trebuie depasite, la fel ca toate zonele operatiunii noastre, care vor implica a aborda frontal unele incercari si depasirea lor. A transmite comunicatii prin mijloace telepatice este o arta, este o stiinta, este o abilitate care cere practica, hotarare, experienta si unelte corespunzatoare pentru a fi posibila utilizarea acestei metode de contact si comunicare de la persoana la persoana. Aici, in lumea voastra, sunt persoane care sunt mai avansate in aceasta arta decat altele si totusi cu mult mai multi dintre voi, decat v-ati putea da seama, sunteti capabili de acest tip de comunicare. Sunt multi dintre voi care nu inteleg capabilitatile voastre la acest moment.


Sunt aceia dintre voi care ar fi capabili sa primeasca comunicatii telepatice, daca s-ar dedica acestei practici putin mai mult si daca ar fi lucrat asupra anumitor zone ale acestei tehnici si daca ar netezi cele cateva cute care exista. De exemplu, noi am invatat ca sunt aceia dintre voi care nu va concentrati complet, atunci cand primiti mesajele noastre. Aceasta este de inteles, aceasta metoda de comunicare fiind noua pentru unii dintre voi si dureaza putin pana ajungeti sa va obisnuiti cu etapele sale. Noi va sugeram acelora dintre voi, care urmariti sa primiti comunicarile noastre in acest mod, sa faceti tot ceea ce puteti pentru a bloca orice distrageri ale atentiei, tot monologul interior, toate gandurile abstracte, peisajele si imaginile din mintea voastra, sunetele si emotiile, care ar putea sa se fi generat la un moment dat in voi. Calmati-va marile fiintei voastre interioare pe cat de mult puteti, faceti sa fie nemiscat aerul care face turbioane inauntrul si imprejurul vostru.

Gasiti un loc potrivit in care sa realizati aceasta actiune. Gasiti un loc linistit, un loc in care sa puteti ramane in intuneric, pentru ca lumina poate sa fie o distragere a atentiei, atunci cand urmariti sa faceti o meditatie. Nu este intrutotul necesar sa fiti in intuneric, deoarece sunt aceia dintre voi care va puteti concentra si fi atenti, blocand toti stimulii exteriori ce va pot capta atentia in lumina intensa, chiar si pe plaja. Noi doar va sugeram aceasta, pentru ca inca exista aceia dintre voi care intampinati dificultati in fazele de inceput ale incercarilor voastre de a receptiona comunicatii telepatice si a lucra asupra imbunatatirii concentrarii si atentiei voastre este ceva necesar si noi va oferim un sfat a cum puteti face aceasta. Odata ce ati blocat in afara voastra pe cat mai multi stimuli exteriori puteti, urmariti sa va relaxati cat mai mult cu putinta. Ramaneti cat mai relaxati puteti si concentrati-va cat mai clar asupra vidului, asupra nemiscarii, asupra intunericului, permitand unui vid sa fie creat in centrul mintii voastre. Acesta este vidul pe care noi il vom umple cu mesajul nostru pentru voi. Incet si cu grija noi va vom trimite mesajul nostru, pe care multi dintre voi veti fi capabili sa il intelegeti, daca lucrati asupra acestor cateva aspecte de baza.

Noi suntem foarte increzatori ca sunt multi dintre voi care pot primi mesajele noastre in aceasta maniera, sau daca nu altfel noi nu am initia un asemenea program in care comunicatiile telepatice spre voi sa fie necesare. Acesta a fost planul de la inceput, de pe vremea de inainte ca voi sa plecati in actuala voastra calatorie. Voi ati facut parte la acest proces de luare a deciziilor si voi ati simtit ca voi veti fi capabili sa receptionati comunicatiile in acest mod si ca nu vor exista probleme in aceasta directie. Ce s-a schimbat pentru voi in prezent? De ce brusc credeti ca voi nu puteti primi comunicari telepatice, doar pentru ca voi nu ati primit niciodata inainte comunicatii telapatice? Voi cu siguranta ati primit. Voi toti ati primit comunicatii telapatice inainte de acestea, fie in vietile trecute sau pe durata actualei voastre incarnari. Voi primiti mereu comunicatii telepatice, voi doar nu sunteti constienti de aceasta si ghizii vostri au comunicat cu voi constant in unele cazuri de eoni de timp.

Acum in prezent, cand un mesaj din partea noastra trebuie sa ajunga la voi, voi credeti ca voi nu aveti aceasta abilitate. Noi va spunem ca aveti aceasta abilitate, iar unii dintre voi sunteti foarte eficienti in a opera cu ea, chiar unii dintre voi care credeti ca voi nu aveti nici o abilitate de a primi comunicatii in acest mod la nici un nivel. Noi dorim ca voi sa stiti aceasta, pentru ca noi dorim ca voi sa aveti mai multa incredere in voi, pentru ca multi dintre voi aveti abilitati care sunt dincolo de cea mai salbatica imaginatie a voastra. Unii dintre voi sunteti fiinte mari si puternice, care au trait multi, multi ani si care au experimentat foarte mult si care au acumulat o cantitate extraordinara de cunoastere, intelepciune si unele intelegeri profunde. Asa cum noi am impartasit cu voi, voi toti sunteti cu mult mai mult decat realizati in prezent, iar comunicarea telepatica este unul dintre multele daruri pe care voi le aveti.

Cu acestea fiind spuse, noi vom continua operatiunea noastra in care noi va vom transmite comunicatiile noastre telepatice si va cerem acelora dintre voi care doriti sa participati la proiectul nostru initial de a construi faleze, sa gasiti un loc linistit, alegeti un moment propice pe durata zilei sau a noptii si atunci ramaneti in liniste, opriti-va mintea, concentrati-va asupra vidului. Urmariti sa simtiti mesajele pe care vi le transmitem. Permiteti cuvintelor noastre sa umple spatiul gol pe care voi l-ati facut in mintea voastra, pentru ca aceasta este o maniera corespunzatoare de a descrie cum mesajele noastre vor fi percepute in mintea voastra. Ar fi ca si cum voi ati creat un  vid si cuvintele noastre sunt absorbite in acel vid, pentru ca cu blandete sa treaca prin fata mintii voastre. Va puteti imagina aceasta? Urmariti sa va imaginati aceasta. Urmariti sa creati o tabla alba, un spatiu gol, un vid intunecat, precum un spatiu fara stele in mintea voastra si cautati cu blandete cuvintele noastre, care vor fi precum o soapta a vantului ce bate prin acest spatiu gol. Asa putem noi descrie acest proces, pentru ca asa este el perceput de catre noi, atunci cand voi va trimiteti mesajele voastre si nu ar fi diferit pentru voi, pentru ca asa dupa cum am spus mereu, noi suntem voi, noi suntem la fel ca si voi, nu exista nici o diferenta, noi suntem la fel pentru ca noi suntem cu totii unul. Unele lucruri necesita doar putina practica, atata tot.

Noi am dori sa incepem fazele initiale ale proiectului nostru cu falezele si noi suntem foarte emotionati si dornici sa incepem, la fel cum multi dintre voi ati aratat ca sunteti in cadrul comunitatiilor voastre online. Vor fi alte proiecte de asemenea care vor incepe dupa ce acest proiect incepe si pentru aceiea dintre voi, care nu ati fost selectati sau contactati spre a participa la acest proiect initial, noi va spunem sa nu fiti dezamagiti, deoarece vor fi multe proiecte si multe oportunitati de a participa si de a va oferi ajutorul in a schimba lumea voastra. Nu exista nici un motiv sa fiti dezamagiti si suparati, din cauza ca nu ati fost contactati pentru acest prim proiect. Dupa cum am spus, acest proiect, desi mare in ceea ce si-a propus sa realizeze si ca si importanta, nu necesita multe persoane, deoarece de fapt, acest proiect nu are nevoie de nici unul dintre voi, pentru ca totul este computerizat si noi, desigur, putem sa ducem aceasta treaba la indeplinire noi insine. Totusi, noi nu dorim sa facem aceasta. Aceasta este planeta voastra si noi dorim ca voi sa luati fraiele responsabilitatii si sa faceti ceea ce voi puteti pentru a va readuce planeta pe calea cea buna si la a incepe sa o tratati asa cum ea merita.

Exista unii dintre voi care par sa creada ca acest proiect ar fi precum construirea Marelui Zid Chinezesc, la care mii si mii de persoane sa fie necesare pentru a munci pentru multe ore, asezand bloc dupa bloc. Acesta nu este deloc cazul, deoarece dupa cum v-am explicat computerele si navele noastre vor face cea mai mare parte a muncii, este doar ca noi dorim ca voi, fratii si surorile noastre, sa aveti un rol activ in acest proiect, cat si in toate celelalte, pentru ca aceasta este foarte important pentru oamenii acestei lumi. A venit timpul ca oamenii acestei lumi sa isi asume roluri de lideri in guvernarea si gestionarea planetei voastre, atata tot si noi speram ca ne-am facut cu claritate intelesi asupra acestui subiect astazi.

Presupunand ca un numar suficient ditre oamenii vostri vor fi fost deja contactati pana la sfarsitul saptamanii viitoare, noi am spune ca vom incepe fazele initiale ale acestui proiect ce va urma in curand, intr-o perioada de ordinul zilelor sau a unei saptamani, perioada in care a fost cu succes contactata pana la ultima persoana si raspunsul ei a fost primit. Este suficient timp pentru a incheia acest proiect de constructie. Daca nu ar fi fost timp suficient, noi deja am fi inceput acest proiect. Va rugam sa intelegeti ca noi avem o mare grija si ca noi am planuit misiunea noastra de ansamblu cu o mare meticulozitate si noi nu am rata un proiect acordandu-i o perioada insuficienta de timp pentru a fi dus la bun sfarsit. Au fost aceia dintre voi care ati dat glas unor griji ca noi am putea incepe acest proiect prea tarziu pentru a mai putea proteja anumite zone ale lumii voastre si noi va spunem voua sa nu va ingrijorati cu asemenea notiuni, deoarece noi avem un orar foarte precis, pe care noi il urmam nu doar pentru acest proiect, ci pentru toate proiectele necesare pentru lumea voastra.

Asa dupa cum am spus voi sunteti pe maini bune. Noi am facut aceasta munca de multe ori inainte, pe multe planete diferite si noi suntem chiar priceputi si eficienti in ceea ce noi facem. Aveti incredere in noi. Aratati ca aveti in noi increderea pe care noi o avem in voi. Aceasta este tot ceea ce va cerem si noi simtim ca aceasta este important, pentru ca o echipa este doar atat de buna pe cat de mare este increderea pe care membrii ei o au intre ei. Noi va vom lasa cu acest gand astazi si va vom spune ca asteptam cu nerabdare sa intalnim fetele voastre zambitoare, atunci cand in sfarsit impreuna vom trece prin voalul ce ne desparte si vom deveni o familie inca o data.

Pana maine, noi suntem familia voastra din Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian