Followers

Sunday 5 August 2012

5 08 2012


Intreaga voastra viata ati asteptat acest moment magic sa se implineasca pentru voi, pentru ca el sa devina binecuvantata voastra realitate, pentru a aduce fructele copacului pe care voi l-ati plantat cu multa vreme in urma si pe care l-ati udat si hranit vieti la rand. Acel copac este acum pe deplin crescut pentru multi dintre voi si a sosit momentul sa culegeti fructul si sa gustati pentru prima data din noua si complet libera voastra experienta. Acest moment se apropie cu repeziciune asupra multora dintre voi si noi va spunem sa continuati sa faceti ceea ce voi faceti. Nu dati inapoi acum revenind la tipare vechi, obiceiuri sau tendinte si la naturile voastre distructive, care unii dintre voi le-ati demonstrat in anumite intervale ale trecutului vostru. Acum nu este momentul sa va permiteti asemenea slabiciuni, pentru a invata din aceste experiente si pentru a va testa limitele experientei voastre. Acum este momentul sa va angrenati pe cat de deplin si de constient puteti. Acum este momentul sa mergeti inainte cu viteza maxima in toate noile voastre posibilitati viitoare, fara a privi in urma, ci eliberand tot ceea ce a fost, pentru ca totul a reprezentat pentru voi un teren de antrenament, plin de lectii si de experiente care sa va pregateasca pentru ceea ce acum va asteapta si care va face semn strigandu-va pe numele vostru.


Va auziti numele vostru ca fiind strigat? Daca va auziti numele vostru strigat spuneti “Imi aud numele strigat acum si eu raspund acestei chemari. Urmez aceasta chemare. Urmez sunetul numelui meu, care este strigat si eu acum voi urma acest sunet pana ce el ma va conduce acolo unde doresc sa fiu, aceasta nefiind aici, ci altundeva.” Aceasta este ceea ce noi dorim sa auzim din partea acelora dintre voi care va doriti o noua realitate, un nou inceput, o noua viata plina cu noi comori, recompense, teluri, incercari, emotii, aventura si experiente de a invata lectii chiar si mai mari decat cele pe care voi le-ati invatat pana la acest uluitor si minunat moment.

Astazi noi am dori sa vorbim cu voi despre cum va fi pentru voi odata ce voi veti pasi in afara granitelor voastre actuale, care apartin realitatii voastre destul de limitate si intr-o arena nelimitata pentru ca voi sa va expuneti toate talentele si intelepciunea pe care le-ati dobandit. Va fi ca si cum voi ati fi castigat la loterie, ati luat marele premiu si ati suna clopotul la carnaval. Va fi ca si cum voi ati fi campionul care a luat aurul la jocurile olimpice, aflandu-va pe podium, in timp ce este cantat imnul national al tarii voastre. Va incita aceasta imagine si va atrage? Este aceasta ceea ce va intereseaza mai mult decat orice altceva cu ce v-ati consumat timpul, atentia si energia in trecut? Daca asa este, atunci voi puteti avea aceasta. Acesta este darul pentru voi, recompensa voastra, acesta este trofeul vostru si a sosit timpul sa va fie prezentat.

Noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem aici, noi nu suntem pe cale sa ajungem aici, noi dorim sa facem aceasta pe cat de clar este cu putinta pentru voi. Noi nu calatorim aici de niciunde din univers, pentru ca noi deja am calatorit aici cu o relativ lunga perioada de timp in urma. Noi deja ne aflam aici. Noi ne aflam aici atat de aproape de voi, incat mai este nevoie de inca o mica impingere, de inca putin efort, de inca putina persistenta, de inca putina hotarare din partea voastra pentru a ne vedea, pentru ca voi sa ne descoperiti, pentru ca voi sa va alaturati noua. Intelegeti aceasta? Intelegeti ca nu suntem noi si nu sunteti voi cei care sa calatoreasca nicaieri, ci este altceva ceea ce va permite reuniunea noastra sa aiba loc aici? Voi deja stiti care este acest element, noi nu trebuie sa va explicam aceasta voua. Spunti-ne chiar voi ce este ceea ce va incepe aceasta binecuvantata reuniune a familiilor noastre. Noi am dori sa va vedem pe voi raspunzand la aceasta intrebare sub mesajul nostru de astazi.

Noi vom urmari, asa cum urmarim zilnic, comentariile voatre de sub mesajele noastre de peste tot de prin Internetul vostru cu un mare interes. Noua ne place sa citim comentariile voastre, pentru ca noi suntem foarte interesati despre ceea ce voi credeti despre noi, despre reuniunea noastra si despre proiectele pe care noi le vom incepe impreuna. Noi suntem interesati chiar de comentariile negative la adresa noastra, pentru ca noi invatam multe despre voi prin intermediul tuturor comentariilor voastre, nu doar cele in care o lumina pozitiva este prezentata. Si prin intuneric, prin negativitate noi putem invata si pana la urma, nu este aceasta ceea despre ce este vorba, o experienta de pe urma careia sa invatam, pentru noi toti? Aceasta se afla in miezul ei mai adanc.

Voi va aflati aici pentru a invata si noi ne aflam de asemenea aici pentru a invata si sa atingem telul pentru care acest intreg scenariu a fost creat si a fost decretat de catre Creatorul nostru, care este Creatorul vostru si multe mari minti au pregatit masa pentru ospatul nostru, la care noi vom invata prin aceasta minunata experienta de a veni aici pentru a ne ajuta fratii si surorile noastre sa redecoreze, sa recladeasca si sa isi restructureze casa lor si sa gazduiasca in ea o minunata si glorioasa reuniune de familie. Noi speram sa fim invitati si noi vedem ca multi dintre voi ati deschis deja usiile din fata caselor voastre pentru noi si va multumim. Aceasta ne face sa ne simtim doriti, apreciati si iubiti atat de mult prin acest gest calduros de a va deschide casele si inimile voastre spre a ne primi cu bratele deschise.

Astazi noi am dori sa atingem doar usor subiectul primului nostru proiect cu voi, pe care multi dintre voi il stiti acum si care va fi de a va intari tarmurile liniilor voastre de coasta din anumite locatii din lumea voastra. Noi am inceput procesul de instiintare si noi am dori sa raportam ca noi am trimis cu succes mesajele noastre multor persoane, pe care le-am selectat pentru acest proiect initial si noi am primit de asemenea cu succes raspunsul lor. Raspunsurile voastre la intrebarile noastre au fost cu atentie notate si noi va vom contacta din nou atunci cand va veni momentul de a actiona in concordanta cu informatiile pe care ni le-ati transmis. Aceia dintre voi care ati primit comunicatia noastra intelegeti prin aceasta ca nu mai este necesar sa mergem mai in detaliu in aceasta directie. Noi vom continua sa ne trimitem mesajele noastre acelora dintre voi despre care noi simtim ca si-au castigat dreptul de a participa la acest proiect initial prin interactiunea lor cu ceilalti din cadrul retelelor voastre online, pentru eforturile lor de a aduce lumina lor, de a fi acolo pentru altii, pentru a raspandi informatia despre organizatia noastra si care sunt intentiile noastre aici in lumea voastra.

Noi apreciem mult eforturile voastre in aceasta directie si noi va spunem ca v-ati calificat prin eforturi ca acestea, care nu sunt si care nu vor fi uitate sau trecute cu vederea in nici un fel, noi va spunem acelora dintre voi care ati demonstrat ca voi ati fi membrii potriviti si calificati ai echipei noastre, ca ziua voastra va sosi; nu exista nici o indoiala asupra acestui fapt. Noi stim cine sunteti si noi va avem pe lista noastra, spre a va contacta in zilele urmatoare, intr-un fel sau altul. Voi nu veti fi lasati pe dinafara proiectelor noastre impreuna, pentru ca si noi asteptam cu atata nerabdare sa lucram cu voi. Vor fi multe proiecte cu multe mii de persoane selectate sa lucreze cu noi, fie direct sau indirect. Acest proiect initial, desi masiv in ceea ce vizeaza si in importanta sa, nu va necesita multe persoane angrenate in mod direct, pentru ca nu va fi nevoie de multi dintre voi sa construiti aceste faleze, deoarece tehnologia noastra avansata face marea parte a muncii pentru voi.

Noi dorim sa clarificam aceasta, pentru ca noi dorim sa intelegeti de ce se petrece ca, desi voi v-ati demonstrat bunatatea, compasiunea si etica voastra superioara de munca, noi nu v-am contactat sa luati parte la acest proiect initial. Motivul este ca un  numar relativ mic dintre voi au fost sau vor fi contactati pentru acest proiect, pentru ca mana de lucru necesara pentru el este mai degraba mica , totusi, sunt multe alte proiecte la fel de importante si cu mult mai ample in marimea si telul lor, luand in considerare numarul de oameni necesari si atunci este momentul in care multi dintre voi va puteti astepta sa fiti contactati. Aceasta zi va urma rapid dupa realizarea proiectului falezelor, iar unele dintre aceste proiecte pot chiar sa inceapa chiar in timpul construirii acestor faleze. Noi dorim ca voi sa intelegeti aceasta si noi dorim ca voi sa ramaneti atenti la comunicatiile noastre telepatice catre voi, pentru ca ele pot sa vina oricand si cand voi va aflati nu conteaza unde, si nu doar atunci cand voi va aflati acasa sau in paturile voastre.

Aceasta este situatia aici in lumea voastra, in care exista o mare oportunitate si multe sanse de evolutie si pentru ceva nou pentru voi toti. Ceea ce noi avem aici spre a va oferi voua este o noua modalitate de a face aproape totul din ceea ce ati ajuns sa cunoasteti ca fiind singurul mod de a face lucrurile. Sunt atat de multe din lumea voastra care au nevoie sau pot beneficia de o imbunatatire si evolutie in capabilitatile tehnologice, metodologie si intelegere. Sunt putine din sistemul si structura tridimensionala care vor supravietui, daca doriti, transformarii intr-o societate cum este cea de dimensiunea a cincea. Odata ce cineva intelege aceasta, cineva intelege ca ceea ce a ajuns sa cunoasca va fi descompus si reconstruit intr-un cu totul alt si nou mod. Aceasta poate sa fie chiar deranjant pentru multi, voi veti fi foarte surprinsi sa aflati aceasta, pentru ca fiind ceea ce ei au ajuns sa cunoasca intr-un fel nu se adapteaza intotdeauna cu usurinta la un nou mod, mai ales cand acest nou mod este atat de transformator fata de metodele vechi.

Noi ne aflam aici nu doar pentru a va ajuta in aceasta delicata transformare, ci noi ne aflam de asemenea aici pentru a va ajuta sa supravietuiti emotional si mental acestei transformari. Ceea ce vom face va fi sa punem la punct un sistem in care sanatatea voastra mentala si emotionala si bunastarea voastra  sa poata fi verificata si monitorizata, pentru a putea in mod adecvat sa masuram usurinta sau dificulatea pe care unii dintre voi o intampina in ceea ce priveste transformarea structurilor voastre sociale. Noi vom monitoriza un anumit procentaj a populatiei voastre din intreaga lume, procurand astfel o baza de la care sa dezvoltam unele statistici, care pot sa fie chiar exacte, fara a monitoriza si examina intreaga voastra populatie. Aceasta este metoda preferata de a realiza o asemenea munca de cercetare, iar in zilele care vor urma noi vom cere un numar de voluntari sa ia parte la acest studiu de a masura raspunsurile voastre colective, cat si individuale la aceste schimbari in lumea voastra.

La acel moment, noi speram sa primim un numar adecvat de participant doritori si va spunem ca ajutoul vostru adus in acest studiu va fi rasplatit in anumite moduri. Unul dintre aceste moduri in care voi veti fi rasplatiti, in cazul celor care vor participa in studiile noastre, vor primi de la noi beneficiile tehnologiilor si cunoasterii noastre avansate si voi veti primi tratamente avansate pentru multe dintre nevoile voastre emotionale, mentale si fizice. La ce ne referim prin aceasta este ca vom impartasi cu voi tehnologiile si cunostiintele noastre avansate asupra vaselor fizice, emotionale si mentale si va vom ajuta sa scapati de unele dintre problemele pe care voi le puteti avea sau neajunsurile, daca vreti, cu care voi poate ca v-ati nascut sau care v-au schilodit in vreun fel de-a lungul vietii voastre. Intreaga munca pe care o veti face cu noi vine cu recompense, pentru ca aceasta este constructia de baza a noii voastre societati din dimensiunea superioara. Atunci cand cineva iese in fata pentru a-si ajuta fratii si surorile si lucreaza pentru un bine superior al tuturor de pe planeta voastra, acea persoana este recompensata in mod corect pentru eforturile sale, pentru timpul si energia sa.

In prezent aici in lumea voastra multi dintre voi lucreaza foarte din greu pentru o mica recompensare. Aceasta se va schimba, pentru ca toti aceia dintre voi care continuati sa munciti la slujbele voastre, care pot fi necesare, macar pentru o perioada, pana ce o schimbare de ansamblu pentru multe dintre sistemele voastre vor fi implementate, veti fi recompensati, platiti cu mult mai mult decat cu cat sunteti platiti acum. Noi dorim sa facem aceste lucruri clare, pentru ca noi intelegem ca multi dintre voi sunteti pregatiti sa foarte dornici sa va parasiti slujbele de care multi dintre voi va simtiti legati si noi va spunem ca pentru multi dintre voi acea zi va veni, insa deocamdata sistemele voastre trebuie daramate inainte ca ele sa fie construite din nou si va fi o perioada in care va fi necesar sa ramaneti la actualele voastre locuri de munca, pentru a va sustine pe voi si pe familiile voastre. Noi vom implementa in timp sisteme si tehnologii care vor inlatura necesitatea ca multi dintre voi sa mearga sa munceasca pentru a realiza sarcinile pe care le faceti in prezent si de care beneficiaza altii si lumea voastra. Nu toti isi pot parasi slujbele lor in acelasi timp, daca este ca societatea voastra sa continue sa mearga prin aceasta transformare in mod lin. Noi speram ca voi puteti intelege aceasta si sa intelegeti ca va exista o perioada de nastere, daca vreti, o perioada de hranire, o perioada de crestere si in aceasta perioada vor fi unele dureri in crestere, deoarece aceasta este mereu de asteptat atunci cand vechiul ingenuncheaza, facand loc noului.

Cu timpul, noi vom explica pe deplin cum vom dori sa implementam noile voastre sisteme, care sisteme dorim sa le implementam primele si care sisteme necesita atentia imediata, pentru ca exista in prezent sisteme in lumea voastra, care se afla pe un teren instabil si trebuie intarit si in multe cazuri trebuie complet reconstruite, pentru a pastra in siguranta societatile voastre, pentru ca noi nu dorim sa scoatem un cui, cum se spune, si sa permitem unui sistem complet, care este inca necesar in lumea voastra sa fie daramat. Noi trebuie sa fim foarte atenti si sa actionam cu atentie pentru a intari unele dintre sistemele voastre in timp ce noi in acelasi timp implementam sisteme noi, uneori cladindu-le din cadrul unui sistem vechi, in loc sa dezmembram complet un sistem inainte sa incepem sa implementam unul nou in locul sau.

Dupa cum am spus, vor fi unele dureri de crestere datorate cresterii experimentate de oamenii vostri pentru o perioada, cel putin in unele zone. Noi va cerem sustinerea voastra, ajutorul vostru si increderea voastra ca noile structuri sociale ale voastre vor fi cladite asa cum vor beneficia toti oamenii lumii voastre. Noi va multumim pentru rabdarea voastra, pentru cooperarea voastra si pentru ajutorul vostru in cladirea acestor noi sisteme si structuri si noi va spunem ca eforturile voastre sunt foarte apreciate si rasplatite in multe moduri diferite. Aveti rabdare, aveti incredere, aveti credinta si lumea voastra va fi un paradis si caile vechiului in timp devin o amintire distanta si estompata a trecutului vostru.

Noi suntem arhitecti aici pentru a va ajuta sa va construiti noul vostru paradis. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







3 comments:

  1. Ridicarea nivelului nostru de vibratie ne va aduce din ce in ce mai aproape de voi, Familia noastra din Stele.
    Va imbratisez cu drag

    ReplyDelete
  2. eu cred ca reuniunea familiilor noastre la nivel global se va face dupa ascensiune deoarece acum oamenii nu isi amintesc cine sunt cu adevarat, apoi mai sunt temerile care din pacate ne tin in aceste vibratii joase si care trebuiesc eliberate, repet este doar parerea mea. Tot se vorbeste deapre dimensunea a 3 a sau a 4 a, ca ascensionam catre a 5 a, de fapt noi nu suntem in a 4 a ? ce mai trebuie aflat este despre agartha se stiu mult prea putine despre ei. multumesc, selamat ja !!!

    ReplyDelete
  3. Noi va multumin pentru iubirea si grija care o aveti pentru noi, dragi frati stelari...consider ca ajutorul pe care ni l cereti este de fapt un ajutor care tot noua insine ne revine...cu alte cuvinte va ajutam pe voi dar de fapt ne ajutam pe noi ...suntem oricind gata de lucru... cu iubire si lumina, Teodora si Dragos- Romania.

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian