Followers

Wednesday, 8 August 2012

8 08 2012
Totul este atat de aproape incat voi aproape puteti atinge tot ceea ce v-ati dorit, tot ceea la ce ati visat. Motivul pentru care toate acestea au fost posibile pentru voi au fost toate eforturile voastre altruiste de aici din taramul 3D al iluziei si al efortului si a zbuciumului, a vremurilor grele si a confuziei, adesea a haosului, razboiului, fricii, al iubirii, al vietii si al fericirii. Noi toti am ajuns atat de departe in calatoriile noastre, pentru ca noi cei din Comandamentul Ashtar de asemenea ne-am aflatintr-o lunga calatorie. Doar ca noi am ales sa calatorim de aceasta parte a acestei groase cortine si voi ati ales o cale diferita, o cale care v-a purtat prin toate aceste lucruri de care acum in sfarsit treceti, pe care le lasati in urma voastra, de care va eliberati, pe care le uitati si in unele cazuri sa vi le amintiti mereu, deoarece au fost atat de multe parti ale calatoriei voastre pe care voi le-ati indragit.


Nu a fost mereu un zbucium pentru voi, nu a fost mereu durere pentru voi. De multe ori voi ati atins inaltimi atat de mari ale fericirii si ale extazului si voi nu doriti sa uitati aceste momente. Voi ati facut aceasta foarte clar cunoscut inainte de a va lua la revedere si de a iesi pe usa din fata a casei pentru a veni aici. Voi ati spus ca va doriti sa fiti capabili sa puteti pretui toate momentele voastre dragi pe care le veti avea cu familia si cu prietenii, succese si triumfuri, iar voi veti avea exact aceasta, intrucat acesta este darul vostru, voi il meritati, voi meritati toate darurile pe care voi le primiti pentru toate eforturile voatre pline de curaj si neobosite pe care le-ati facut aici pentru altii si pentru voi insiva de asemenea, pentru ca aceste ambe aspecte ale voastre isiva sunt importante si nu este corect sa fie trecut cu vederea nici unul dintre ele.

Intelegeti la ce ne referim atunci cand spunem aceste doua aspecte ale voastre? Aceste cuvinte fac sa sune un clopotel al adevarului pentru voi? Atunci cand spunem ca lumea voastra este plina cu alte aspecte ale voastre, ce imagine aceasta trezeste pentru voi? Aceasta imagine face sa apara milioane, chiar miliarde de alte fiinte, traind si experimentand aceleasi lucruri ca si voi, sau in schimb, aceasta viziune se materializeaza acolo unde sunt multe aspecte ale unei singure fiinte, un singur trup, daca doriti, experimentand multe lucruri pe multe nivele diferite aici in luea voastra? Diferenta este adevar si realitate sau fictiune si mit. Aceasta este diferenta, pentru una dintre acestea este adevar. Este fie unul sau celalalt si noi va vom lasa pe voi sa alegeti singuri care dintre aceste caractezizari ale actualei voastre calatori este cea cu care voi simtiti ca rezonati si noi ne vom muta la un nou subiect acum.

Aici in aceasta lume exista imagini si filme izbitor de constrastante ale diferitelor vieti, ale diferitilor oameni, a diferitelor personalitati, a diferitelor rase, a diferitelor varste, a diferitelor nivele de venituri, a diferitelor nivele de inteligenta, a diferitelor nivele de bunatate, iubire, intelegere, rabdare si toleranta, chiar si nevele diferite a unora dintre aspectele voastre diferite, insa aici in aceasta lume exista ceva atat de similar pe care cu totii aveti, ceva atat de unic voua, rasei umane, insa ceva care nu este unic intre voi. Stiti voi care este acest lucru? Stiti voi care este acest rar dar, care voi ca si membri a acestei rase il aveti si pe care il pastrati in adancul vostru pentru a tine in siguranta si pentru a proteja? Acesta este iubirea. Cu totii aveti aceasta in adancul vostru. Este iubirea cea care curge precum o fantana, ape daurite dintr-un izvor al iubirii, pentru ca nimic din ceea ce voi aveti nu vine de nici unde altundeva si din nimic altceva decat din iubire. Iubirea este speranta pe care o aveti, iubirea reprezinta visele pe care le aveti, iubirea este empatia pe care o manifestati fata de o alta persoana, este ceea ce va motiveaza, este vointa voastra, este curajul si vitejia voastra, este angrenajul care va face sa sunati marele ceas, pastrand in timp ritmul inimii voastre si calatoria sufletului vostru, trecand peste nisipurile timpului.

Noi suntem aici si noi veghem peste voi. Noi va protejam, noi va ghidam, pentru ca va iubim si in adancul vostru, mai multi dintre voi decat va dati voi seama astazi sau decat puteti voi admite astazi, chiar si doar voua insiva, ne iubiti si voi de asemenea. Desigur ca ne iubiti, noi suntm voi. Noi suntem familiile voastre, noi suntem prietenii vostri si noi suntem colegii vostri de munca, cei impreuna cu care toate acestea au fost create. Noi impreuna am creat toate acestea. Este altceva care voi puteti crede ca ar putea aduce oamenii impreuna mai aproape, mai plini de iubire, mai blanzi si mai deschisi decat a crea o intreaga realitate impreuna de la zero, din vidul complet al spatiului si al timpului? Aceasta este ceea ce noi am realizat. Aceasta este ceea ce noi am creat. Acesta este copilul nostru. Noi impreuna suntem parintii acestei frumoase fetite. Ea este a noastra. Noi o crestem impreuna si chiar daca se pare ca noi am maltratat-o in anii ei foarte fragezi de formare, totul poate sa fie planul ei si al nostru de a creste impreuna, pentru a deveni parinti mai puternici si copil si aceasta este ceea ce noi am realizat, iar acum este momentul sa luam ceea ce am invatat si sa intoarcem totul inapoi si sa facem totul sa fie frumos, perfect, sanatos, curat, distractiv, aventuros, emotionant, prosper, plin de recompense, in siguranta, sigur si etern.

Acestea sunt planurile pe care le avem pentru copilasul nostru si ei ii plac aceste planuri de asemenea, iar impreuna noi vom face ca visele noastre sa devina realitate, pentru ca visele noastre sunt aceleasi, pentru ca noi suntem aceiasi. Noi am avut aceleasi vise cu multi ani in urma atunci cand voi ati plecat pentru a va incepe plimbarea in calatoria vietilor voastre si noi am ramas aici ca si ghizii vostri si nimic nu s-a schimbat. Visele noastre raman aceleasi, iar noi impreuna am avut grija de copilul nostru, doar ca in moduri diferite, insa acum este momentul sa venim impreuna si sa facem ca familia noastra sa fie din nou reunita, mama, tata, copil. Nu ar fi aceasta minunat? Nu ar fi aceasta frumos? Nu ar deveni aceasta o casa mai potrivita pentru a creste un copil, mai degraba decat a avea parintii acestuia separati de un val si in timp? Este momentul ca aceasta familie sa devina una din nou, sa devina intregita din nou si noi ne pregatim asemenea voua pentru aceasta reuniune.

Nu va mai dura mult. Totul merge mai departe foarte repede, foarte eficient si desi multi dintre voi inca nu vedeti semne exterioare a nimic din ceea ce voi puteti considera ca fiind dovezi tangibile, noi va spunem ca noi nu am venit aici pentru a va umple de minciuni, cu povesti, cu indoiala. Toate acestea sunt aspecte ale imaginatiei specifice celei de a 3-a dimensiuni, pentru ca in ceea ce noi spuem si impartasim cu voi, nu exista decat adevar. Nu sunt propagate nici un fel de minciuni, nu este nici o inselaciune, deceptie, frauda, smecherii sau sarade. Noi citim uneori unele cuvinte inflacarate care vin de la unii dintre voi si aceasta este de inteles, pentru ca voi doar aratati semnele stresului si a frustrarii si in unele cazuri cele ale chinului interior, pentru ca voi sunteti confuzi, voi nu stiti incotro sa o luati si in cine sa aveti incredere. Aceasta este chiar de inteles si noi va oferim o cale mai simpla de a stii in cine sa aveti incredere la acest moment. Credeti in voi insiva.

Voi nu trebuie sa aveti incredere in nimeni altcineva si nimeni nu va cere aceasta. Prin acesta noi va spunem sa nu cititi neaparat mesajele din partea noastra si mesajele din alte surse de informatii, ce provin din dimensiunile superioare sau cele ale surselor care tot ceea ce fac este sa va ofere reflexia in ele a perspectivei lor tridimensionale si discerneti singuri care sunt adevarate si care sunt inexacte sau in unele cazuri de-a dreptul neadevarate. Ceea ce va sugeram acelora dintre voi care aveti si care manifestati o mare dificultate cu acest tip de comunicatii este sa va departati de ele, sa le ignorati, sa nu le mai integrati ca pe o portiune zilnica a experientei voastre. La aceasta ne referim prin a avea incredere in voi insiva, pentru ca daca nu puteti avea incredere in cuvintele noastre, de ce le cititi? Ati luat in considerare ca motivul pentru care voi nu rezonati cu ele este pentru ca cuvintele noastre nu sunt facute pentru voi, ca ceea despre ce noi discutam nu va include pe voi?

Noi nu dorim sa ne manifestam cu raceala in aceasta directie, deoarece noi va iubim. Voi de asemenea sunteti familia noastra. Doar ca multi dintre voi ati atins nivele diferite ale calatoriei voastre si nu toata aceasta informatie si chiar o mare parte din aceasta informatie doar nu este pentru voi, pentru ca nu va priveste pe voi, pentru ca o parte din lucrurile despre care noi discutam  nu sunt la acest moment o posibilitate pentru voi, si acesta este motivul covarsitor pentru care unii dintre voi nu rezonati si nu puteti rezona cu mesajele noastre. Intelegeti ca ceea ce noi spunem este ca noi avem o conversatie cu cei dintre voi care ati ajuns la un anumit nivel in evolutia voastra si care acum sunteti pregatiti pentru unele dintre lucrurile despre care noi discutam, insa unii dintre voi nu ati atins acelasi nivel de evolutie si unele dintre aceste cadori, dintre aceste proiecte, dintre aceste afirmatii, dintre aceste indicii ale nostre sunt decat pentru unii si nu pentru toti aceia care ar putea veni aici si citii aceste comunicatii? Acesta este adevarul, desi el ar putea sa fie un adevar dur pentru unii dintre voi, ca sa il acceptati astazi.

Iubirea si rugaciunile noastre se indreapta care aceia dintre voi care v-ati putea simti raniti in orice fel de ceea ce tocmai v-am explicat. Noi nu am dorit sa avem aceasta discutie in felul acesta. Noi am sperat ca totusi va fi o ocazie cu care aceia care au descoperit mesajele noastre, insa care nu rezonau cu ele, cu care ei sa le paraseasca, sa treaca mai departe, sa le ignore si sa le uite. Aceasta a fost cu adevarat singura modalitate prin care am putut sa abordam trimiterea comunicatiilor in acest fel. Noi am simtit ca era totul sau nimic, ce altceva am fi putut sa facem din pozitia noastra? Noi nu am putut macra mesajele noastre ’Doar pentru anumiti ochi’, pentru acei ochi ar fi fost aceasta lista si ai cui ochi nu erau pe lista? Noi nu putem trece mii si mii de nume in titlul mesajelor noastre, pentru a va cere sa cititi aceste mesaje doar daca va regasiti numele pe acea lista. Desigur, aceasta nu era o solutie. Ceea ce noi am simtit ca era ca o cale potrivita a fost aceea de a face aceste mesaje disponibile tuturora si urma sa depinda de fiecare dintre voi sa decideti singuri daca aceasta informatie rezona cu voi. Noi am simtit adesea ca aceia dintre voi care nu rezonau cu aceste cuvinte ca s-ar fi oprit pur si simplu de la a le citi. Aceasta ni u este prea greu de imaginat, nu-I asa?

Noi simtim ca nu ne-am inselat in aceasta directie si noi vom continua sa facem mesajele noastre disponibile tuturora dintre voi care doresc sa le citeasca, noi dorim sa facem aceasta clar la acest moment si noi vom continuasa clarificam acest aspect pentru toate mesajele care ar putea sa nu vi se adreseze si noi ne referim la tine, cel care in chiar acest moment citesti aceasta propozitie si cu care tu nu rezonezi. Tu nu rezonezi cu iubirea noastra, cu vibratia noastra, cu energia noastra, cu informatia noastra, cu istoria noastra, cu planurile noastre pentru aceasta lume si cu reuniunea noastra iminenta. Poti intotdeauna si si este binevenit sa revi la aceste mesaje oricand vei dori sa le recitesti, sau doar sa incepi sa citesti mesajele noastre noi si sa descoperi daca rzonezi cu ele.

Aceasta a fost o perioada pentru voi toti, chiar si pentru cei care rezonati absolut cu aceste mesaje, in care voi nu ati rezonat cu ele. Unii dintre voi ati atins anumite nivele in evolutia voastra chiar de curand, chiar in aceasta incarnare, iar daca ceste mesaje ar fi fost citite de catre voi  cu doar cativ aani sau cu o decada in urma, voi nu ati fi rezonat cu ele si voi v-ati fi facut cunoscute cu putere sentimentele voastre in aceasta directie, la fel cum unii dintre voi o faceti acum. Deci noi va spunem acelora dintre voi, care nu rezonati cu aceste cuvinte si care dati pe dinafara de confuzie si ura sa mergeti mai departe, sa lasati aceste cuvinte altora, ele nu sunt pentru voi, cel putin pentru moment. Reveniti intr-o alta zi, atunci cand poate ceva s-a schimbat in viata voastra, ceva s-a schimbat in voi insiva, ceva v-a facut sa vedeti ceva ce voi nu vedeti astazi.

Aceasta este tot cceea ce va sugeram si noi am dori sa va vedem comentariile voastre sub mesajul nostru de astazi, dandu-ne o idee despre cum va simtiti in legatura cu aceasta discutie si daca voi simtiti ca ceea ce noi am spus are sens pentru voi sau nu. Noi va iubim pe voi toti, pe fratii si pe surorile noastre si aceia dintre voi care rezonati cu cuvintele noastre noi va spunem ca puteti avea incredere in noi, voi ne puteti iubi si voi puteti sa va asteptati sa ne mai intalniti inca o data, pentru ca noi suntem familia voastra si a sosit aceasta clipa.

Pace, iubire si lumina voua tuturora, iluminatei si minunatei noastre familii. Noi suntem Comandamentul Ashtar.Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin1 comment:

  1. mesajul vostru are sens, de fapt trezirea mea a inceput in 2011 si anul acesta am rezonat cu mesajele voastre acum in 2012 cu toate acestea de mica am fost curioasa in legatura cu viata de pe alte planete, sper sa ne putem intalni curand si sa pot fii pregatita sa va intalnesc la nivel constient, multumesc pentru iubirea neconditionata care o purtati pebtru noi, la revedere! iubire si lumina tuturor!

    ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian