Followers

Monday, 2 April 2012

02/04/2012


Mesaj din partea Comandamentului Ashtar 02/04/2012

Salutari dragilor, noi am dori sa folosim aceasta oportunitate de a vorbi cu voi astazi putin mai in detaliu despre zilele care se afla inaintea voastra. Noi vedem ca mesajul nostru catre voi, de acum cateva zile, referitor la relocari temporare ale celor care locuiesc in zone despre care se crede ca sunt susceptibile de a fi inundate a cauzat chiar o considerabila neliniste si multi experimenteaza frica afland despre aceasta informatie. Noi dorim sa ne facem cat mai clari putem si sa va spunem ca nu exista absolut nici un motiv de a simti frica la multe nivele sau sa fiti ingrijorati in nici un fel pentru siguranta voastra, a familiilor voastre, a prietenilor vostri si a vecinilor vostri.

Noi am dori sa impartasim cu voi unele detalii suplimentare despre ce puteti sa va asteptati in zilele care vor urma si noi simtim ca aceasta ar trebui sa va ofere usurare si linistea mintii, stiind ca nu este absolut nimic de care sa va ingrijorati. Spre ultimul semestru al anului 2012, spre lunile Octombrie, Noiembrie si Decembrie, noi prezicem unele vibratii ale Pamantului, care vor cauza unele distrugeri aduse de ape caselor si afacerilor localizate in zonele care sunt susceptibile la a fi inundate. Aceste zone pe care noi le vedem vulnerabile la acest tip de daune, aduse de ape includ zone din statul Florida, in cadrul Statelor Unite, regiunea Sudului Californiei, din Statele Unite, zonele joase din Nordul Europei si zona din Sudul Asiei.

Ceea ce noi planuim sa facem este sa relocam temporar pe aceia dintre voi care locuiti in aceste zone in locatii care nu sunt predispuse la tot felul de daune aduse de ape. Aceasta cu siguranta nu este ceva nou pentru cei care locuiesc in Florida sau in Sudul Asiei, pentru ca de multe ori de-a lungul trecutului vostru rezidentii acestor zone au fost temporar relocati datorita uraganelor, taifunelor sau daunelor aduse de nivelele ridicate ale marilor. Acesti rezidenti au revenit in aceste zone dupa ce furtunile au trecut si aceasta este exact ceea ce voi, cei care traiti in zonele, pe care noi simtim ca sunt predispuse, veti experimenta mai tarziu in acest an. Singura diferenta de data aceasta este ca voi nu va trebui sa va relocati singuri, folosind mijloacele si resursele voastre limitate si avand un preaviz atat de scurt.

Aceia dintre voi, care locuiti in aceste zone, veti fi ajutati de catre Comandamentul Ashtar si de aliatii nostri din Federatia Galactica a Luminii si cu ajutorul resurselor noastre vaste si a membrilor echipajelor noastre, care sunt foarte bine pregatiti, si a tehnologiilor noastre avansate, relocarile voastre temporare se vor desfasura cu mult mai lin, decat in situatiile precedente, pe care unii dintre voi le-ati experimentat inainte. Aceia dintre voi care traiti in aceste zone veti fi escortati de catre noi, prin folosirea tehnologiilor noastre avansate si intr-un mod rapid si cu usurinta veti fi feriti din calea pericolului, spre zone care vor fi cu totul sigure pentru voi si pentru familiile voastre, de-a lungul acestor cateva luni in cauza.

Aceia dintre voi care veti primi atentionarea de a va reloca temporar, veti petrece pana la cateva luni in zone care vor fi pe deplin pregatite si mobilate pentru voi, pentru a va oferi un confort absolut si comoditate, siguranta si bunastare. Nu va fi nimic de care voi sa aveti nevoie sau sa va doriti in timp ce va veti afla acolo, pentru ca tot ceea ce ati putea dori va va fi furnizat voua. Voi veti avea posibilitatea de a va lua o binemeritata pauza de la slujbele voastre si de la stresul vietilor voastre de zi cu zi si sa va relaxati in timp ce zilele vor trece cu rapiditate. Aceasta va fi o buna oportunitate pentru voi sa ajungeti sa ne cunoasteti mai bine si noi asteptam cu nerabdare sa fim capabili sa impartasim atat de multe cu voi. Noi avem atat de multe sa va spunem despre noi si despre calatoria noastra si noi asteptam cu nerabdare placerea de a invata atatea prin intermediul istorisirilor voastre, pe care noi speram ca le veti impartasi cu noi despre experienta voastra aici pe frumoasa voastra planeta albastra.

Noi vom continua sa va tinem la curent la fiecare pas incepand de astazi pana la sfarsitul experientei voastre tridimensionale si dincolo de ea si noi va spunem ca in curand in zilele care vor urma noi vom fi capabili sa vorbim cu voi intr-un mod mai personal prin mass media voastra si chiar fata in fata cu cei dintre voi, care veti lucra cu noi la multele proiecte pe care dorim sa le incepem cu voi. Noi simtim ca odata ce vom putea comunica cu voi in aceasta maniera, multi dintre voi va veti simti eliberati de unele dintre grijile voastre, care va ingreuneaza astazi.

Nu exista nici un motiv de ingrijorare pentru zilele ce vor urma, pentru ca noi avem toate asteptarile de a va vedea experimentand ascensiunea, asa cum a fost planuita pentru voi, care este o frumoasa si minunata experienta pentru fiecare dintre voi. Asa a fost planuit de multi eoni de timp si noi suntem aici alaturi de voi, pentru a ne asigura ca voi experimentati exact ceea ce voi asteptati cu atata ardoare, inca de cand ati pasit in aceasta calatorie cu atat de mult timp in urma. Voi nu veti face nici macar un singur pas singuri din aceasta zi inainte si noi vom ramane alaturi de voi, umar la umar, de-a lungul acestui ultim capitol al experientei voastre tridimensionale si vom ramane alaturi de voi, pe masura ce voi deschideti cartea voastra si intoarceti prima pagina a noii voastre povesti.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian