Followers

Friday, 6 April 2012

06/04/2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 06/04/2012


Lasati prin urmare ceea ce nu serveste binelui vostru superior si concentrati-va asupra lucrurilor care va aduc fericire, dar de asemenea ridicati-va nivelele voastre de vibratie, care va vor face sa ascensionati in taramurile superioare impreuna cu altii din jurul vostru, care au facut aceasta alegere. Ceea ce va tine pe unii dintre voi inapoi sunt obiceiuri, tendinte si modalitati pe care voi le-ati ales in vietile voastre si noi va intrebam : nu a sosit timpul sa eliberati toate aceste calitati limitatoare, care nu va mai servesc pe calea voastra ? Noi nu suntem aici pentru a va spune cum sa va traiti vietile. Noi suntem aici sa va aratam ca mai exista o alta cale si oportunitati vi se prezinta voua. Acesta este motivul pentru care noi suntem aici si nu ne vom depasi limitele noastre in aceasta directie, in a va tine predici ca voi trebuie sa urmati calea pe care noi am ales-o. Noi vom conduce cu umilinta prin exemplul nostru, pentru a permite acelora dintre voi care isi doresc un nou inceput si o noua cale, sa fie capabili sa gaseasca aceasta cale, daca aceasta este ceea ce doriti.

Pe toata durata calatoriei voastre au fost cei care au mers inainte si ei au lasat de multe ori indicii pe care voi sa le recunoasteti, pentru a va permite sa le urmati, daca doriti, urmele pasilor lor, la fel cum ei au fost cpabili sa urmeze urmele lasate pe calea dinaintea lor. Nimeni nu ne-a impins in a urma o anumita cale. Aceasta este ceva ce fiecare am ales singuri. Noi va rezervam aceleasi drepturi si voua si noi va spunem ca voi sunteti pe deplin liberi sa urmati orice cale alegeti. Noi doar dorim sa va aratam o cale pe care noi am ales-o si aceasta cale ne-a adus in punctul in care ne aflam astazi.

Calatoriile voastre v-au adus in punctul in care va aflati acum, interactionand si comunicand mai clar cu noi, cei din taramurile superioare si noi va spunem ca aceasta a fost posibil prin alegerile, pe care voi le-ati facut, pe intreaga durata a calatoriei voastre. Noi nu am interferat intr-un mod nedrept cu deciziile pe care le-ati luat pana aici si noi nu o vom face in prezent sau oricand in viitorul vostru. Noi doar va spunem ca alegerile pe care le-ati facut v-au adus pe pragul casei in care noi locuim si noi va spunem ca inca un pas peste acest prag va va aduce in regatul pe care noi il numim acasa.

Multi dintre voi la acest moment faceti alegerile pe care voi simtiti ca va vor directiona spre noi experiente de o natura superioara si noi va spunem ca facand acest tip de alegeri nu va vor servi niciodata intr-un mod negativ si va vor ghida pe calea ce va va conduce la experientele superioare pe care le cautati. Daca sunt experiente superioare, cele pe care le cautati, noi va spunem ca ele exista si ca ele sunt aici de partea noastra, asteptandu-va sa faceti alegerile care va vor permite ca ele sa devina realitatea voastra. Ele doar asteapta sosirea voastra. Ele doar asteapta sa luati urmatoarea cotitura pe calea voastra. Ele vor fi acolo, asteptandu-va.

Care vor fi aceste experiente vi se vor prezenta ele insele unora dintre voi, chiar inainte de a apare in campul vostru vizual. Nu toate aceste experiente vor fi o surpriza completa, pentru ca multi dintre voi incepeti sa atingeti o intelegere a ceea ce va asteapta chiar inaintea voastra. Noi uneori realizam o imagine pentru a va oferi o idee de unde va vor conduce alegerile voastre si noi facem aceasta din iubire, pentru ca noi dorim ca voi sa aveti toate informatiile necesare pentru a face alegerile ce va vor conduce exact acolo unde voi doriti sa fiti.

Noi nu dorim ca voi sa navigati prin teritorii neinregistrate, fara harta si compasul vostru. Noi in schimb va furnizam toate uneletele necesare pentru a naviga si pentru a face alegeri informate de-a lungul intregii voastre calatorii. Voi puteti face ce doriti cu aceste unelte si noi vi le facem disponibile, daca voi doriti sa le folositi, pentru a va ajuta sa va ghidati pe calea voastra. Daca voi calatoriti dupa stele sau daca voi calatoriti cu ajutorul urmelor nu vor exista unelte disponibilie care sa va ajute in modul vostru de a naviga. Folositi aceste unelte in mod liber si folositi-le cu intelepciune, pentru ca ele va vor ajuta sa va ghidati pana la capat. De-a lungul calatoriei voastre voi veti intalni pe multi altii, care navigheaza pe calea lor, prin rasturnarile de situatie si transformarile existentei. Noi va spunem sa nu treceti unii pe langa altii ca doua nave in noapte, ci urmariti sa ancorati pentru o vreme si impartasiti unii cu altii ceea ce fiecare ati invatat si care v-a adus impreuna la acest punct si aratati-le uneltele de navigatie pe care voi le folositi, pentru a va ghida pe calea voastra inainte ca voi sa plecati la drum din nou.

Noi va vedem pe multi dintre voi facand tocmai aceasta astazi si ne incalzeste inimile sa va vedem pe atat de multi ajungand unii la ceilalti in acest mod si impartasind hartile pe care le-ati desenat de-a lungul experientei voastre. Amintiti-va aceste harti pe care altii vi le-au aratat, pentru ca ele va pot ajuta in vreun fel in calatoriile voastre viitoare. Mereu este ceva nou pentru voi de invatat si voi nu veti ajunge niciodata la un punct in care sa invatati tot ceea ce este de invatat. Nu exista nici un port final de detinatie pentru noi, deoarece calatoria noastra este una de o experienta si minune fara sfarsit si noi suntem liberi sa continuam sa navigam pentru eternitate.

Multi dintre voi in prezent ajungeti intr-un nou port si veti prelua un nou echipaj si impreuna va veti imbarca intr-o noua expeditie, prin acest magnific univers. In permanenta de-a lungul calatoriei voastre voi, din cand in cand, v-ati alaturat unui nou echipaj cu care sa navigati. Acestia sunt prietenii si familia voastra, care au ales sa invete lectii similare si sa treaca prin experiente similare cu cele pe care voi le-ati ales. Vine un punct de-a lungul calatoriilor voastre, in care cei cu care ati calatorit aleg alte lectii si experiente si este acesta punctul in care voi veti alege sa va imbarcati in vase diferite si veti schita cursuri de urmat separate. Voi veti putea intalni aceste suflete mai departe in calatoria voastra, insa poate sa fie acum momentul in care sa va luati la revedere, macar pentru moment, deoarece voi ati atins un punct in care experiente diferite sunt necesare pentru evolutia voastra.

Voi veti intalni noi suflete cu care sa calatoriti, care au facut alegeri similare in legatura cu ce vor sa experimenteze in continuare si pot sa fie chiar reuniri cu unii vechi prieteni si familie, carora le-a fost foarte dor de voi. Lasati-i acum pe cei care cauta experiente care difera de ale voastre sa navigheze in propria lor directie, stiind ca voi ii veti putea intalni candva in viitor si sa stiti ca voi mereu va puteti pastra amintirile despre ei aproape de inimile voastre, in timp ce veti calati pe cursul vostru si mergeti mai departe. Voi aveti multi noi prieteni si noi aventuri care va asteapta pe voi inaintea voastra si ele asteapta doar ca voi sa ridicati ancora si sa prindeti o noua briza in panzele voastre.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
Website:
ascensionearth2012.blogspot.com/

Traducator: SorinMessage from the Galactic Federation of Light 4/6/12So let go what does not serve your highest good and focus on the things in life that bring you joy, but that also raise your vibration to levels that will see you ascend into the higher realms with the others around you who have made this same choice. Holding some of you back are habits and tendencies and ways that you have chosen to live your lives, and we say to you has the time not come to release all of these limiting qualities that do not any longer serve you on your journey. We are not here to tell you how to live your lives. We are here to show you that there is another way and opportunities that present themselves to you. That is why we are here, and we will not overstep our bounds in this way and preach to you that you must follow the path that we have chosen. We will only lead humbly by example, so as to allow those of you who wish for a new beginning and a new way to be able to find this path if this is what you wish.

All along your journey there have been those who have traveled ahead, and they have many times left clues for you to recognize, to allow you to follow if you wish in their footsteps just as they were able to follow footsteps left on the path before them. No one has pushed us to follow a certain trail. This is something that each of us has decided for ourselves. We extend the same rights to you, and we say to you that you are entirely free to follow any path that you choose. We only wish to show you a path we have chosen, and this path has brought us to where we are today.

Your journeys have brought you to the point where you are now more clearly interacting and communicating with us of the higher realms, and we say to you this has been made possible through the choices that you have made all along your journey. We have not unduly interfered with your decision-making up till now, and we will not unduly influence your decision-making today or anytime in your future. We only tell you that the choices you have made have brought you to the doorstep of the home in which we live, and we say to you one more step through this threshold will deliver you into the kingdom we call home.

Many of you at this time are making the choices you feel will direct you to new experiences of a higher nature, and we say to you making these types of choices will never serve you wrong and will guide you along the path that will lead you to the higher experiences that you seek. If it is higher experience that you seek, we tell you they do exist and they are here on our side waiting for you to make the choices that will allow them to become your reality. They only wait for your arrival. They only wait for you to take the next turn on your path. They will be there waiting for you.

What these experiences will be shall make themselves known to some of you even before they come into view. Not all of these experiences will be a complete surprise, as many of you are beginning to reach an understanding of what awaits you just up ahead. We at times paint a picture for you to give you some idea of where some of your choices will lead and we do that out of love, for we wish for you to have all the information necessary for you to make your choices that will lead you just where it is you wish to be. We do not wish for you to journey through uncharted territory without your map and compass. We instead will furnish you with all the navigational tools you will need to make informed choices all along your journey. You may do what you wish with these tools, and we only make them available to you if you wish to use them, to help guide you along your path. If you travel by star or travel by trail there will be tools available to you to assist you with your navigation. Use these tools freely and use these tools wisely, for they will help guide you along.

Along your route you will meet many others who are navigating their way through the twists and the turns of existence. We say to you do not pass by each other like two ships in the night, but set anchor for a while and share with each other what each of you has learned that has brought you together at this point, and show them the navigational tools that you are using to guide you on your journey before you set sail again. We see so many of you doing just this today, and it warms our hearts to see so many of you reaching out to each other in this way and sharing the maps that you have drawn through your experience. Remember these maps that others have shown you, for they may assist you in some way in your travels up ahead. There is always something new for you to learn, and you will never reach a point where you have learned all there is to know. There is no final port of destination for us as our journey is one of never ending wonder and experience, and we are free to continue our sail for an eternity.

Many of you today are reaching a new port of destination and will take on a new crew, and together you will embark on a new expedition through this magnificent universe. All along your journey you have from time to time joined a new crew to sail with. These are your friends and your family who have chosen to learn similar lessons and gain similar experiences such as the ones you have chosen. There comes a point along our journeys where those who have been traveling with you choose different lessons and experiences, and it is at this point where you will choose to board different vessels and chart separate courses. You may meet these souls again up ahead on your journey, but it may be time to say farewell at least for now, as you have reached a point where different experiences are required for your advancement.

You will meet new souls to journey with you who have made similar choices of what they wish to experience next, and you may even be reunited with some old friends and family who have missed you dearly. Let those who now seek experiences that differ from you sail in their own direction, knowing that you can meet them again sometime up ahead, and know that you can always keep your memories of them close to your heart while you set your own course and sail on. You have many new friends and new adventures waiting for you up ahead, and they only wait for you to weigh anchor and catch a new breeze within your sails.

We are the Galactic Federation of Light.

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian