Followers

Saturday 21 April 2012

21/04/2012



Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 21/04/2012


Voi ati fost interesati, acum haideti sa aprofundam mai mult rolul pe care il veti avea in evenimentele viitoare. Voi veti invata noi indeletniciri si veti aplica ceea ce ati invatat de-a lungul a multe incarnari consecutive si voi veti aplica aceste indeletniciri acolo unde vor fi necesare si in zone care pot beneficia de pe urma expertizei voastre si a abilitatilor voastre de lideri. De-a lungul intregii voastre calatorii voi ati invatat indeletniciri importante, care erau considerate destul de importante pentru a va baza pe ele o mare parte din lectiile incarnarilor voastre. Indeletnicirile voastre au fost dezvoltate in mod intentionat pentru perioada de timp in care va aflati acum. Luand talentele pe care le-ati invatat si a le aplica in sarcinile pe care le aveti pe tapet astazi este ceva ce voi trebuie sa va asumati voi insiva sa faceti.

Noi, cei din Federatia Galactica a Luminii, nu vom cobori la voi si nu va vom conduce spre sarcinile care vi se potrivesc cel mai bine si nu va vom explica ce este de facut. Aceasta se petrece din motive superioare si tine de voi sa descoperiti ce este ceea ce faceti cel mai bine. Tine de voi sa gasiti cum puteti sa va puneti in aplicare aceste talente si sa va ajutati semenii in perioada ascensiunii lor. Noi intelegem ca multi dintre voi la acest moment experimentati o stare de confuzie si indoiala in legatura cu ce este ceea ce puteti face si noi va intrebam ce este ceea ce voi doriti sa faceti. Ce este ceea ce voi puteti face? Ce este ceea ce voi faceti cel mai bine? In ce domenii puteti sa faceti o diferenta? Spre ce domenii va simtiti atrasi? Aceste intrebari sunt cele care va vor coduce spre raspunsurile pe care le cautati. Noi va vom ajuta sa gasiti aceste raspunsuri, aceasta este ceea ce noi vom face, dar noi nu va vom da aceste raspunsuri, aceasta este ceea ce noi nu vom face.

Nimeni la acest moment, care si-a gasit nisa si a descoperit exact ceea ce ar putea sa faca, nu a primit acest raspuns din partea noastra. In schimb, ei au preluat initiativa si si-au urmat vocea lor interioara spre sarcina pe care ei o realizeaza in prezent. Asa trebuie sa se petreaca pentru fiecare dintre voi si noi va spunem ca timpul a sosit pentru voi sa cautati in mod activ locurile voastre pentru a asista mai bine umanitatea si planeta voastra de-a lungul acestor foarte importante zile care se afla inaintea voastra acum. Multi dintre voi cautati ghidare pentru aceste raspunsuri si aceasta este ceea ce primiti acum : ghidare, insa din nou, voi nu primiti raspunsurile, pentru ca ele nu va sunt oferite. Noi am facut cu claritate cunoscut cu multe ocazii faptul ca acesta este spectacolul vostru. Voi sunteti producatorii, voi sunteti regizorii, voi sunteti actorii, voi sunteti scenaristii si voi sunteti audienta, fiecare pentru cei din jurul vostru. Aceasta intreaga productie este a voastra, ea va apartine si noi vom intelege si vom onora aceasta.

Noi nu ne vom depasi in nici un fel granitele noastre in a va oferi toate raspunsurile, deoarece aceasta linie noi nu o vom depasi. Voi puteti face aceasta singuri, fiecare dintre voi. Noi ne aflam aici doar pentru a va ajuta in sarcini pe care nu le puteti gestiona pe deplin voi insiva, insa noi nu suntem aici pentru a face pentru voi sarcini pentru care voi insiva sunteti foarte capabili si calificati sa le faceti singuri ; si a descoperi ce este ceea ce puteti face in serviciul umanitatii la acest moment este una dintre sarcinile pentru care voi sunteti foarte capabili sa le faceti singuri. Voi nu aveti nevoie de ajutorul nostru pentru aceasta sarcina. Noi va spunem sa priviti in interiorul vostru, ganditi-va la unul dintre lucrurile pe care le-ati invatat in aceasta viata. Ganditi-va la toate talentele pe care le-ati dobandit. Ganditi-va la unele dintre slujbele pe care le-ati avut de-a lungul acestei incarnari. Ati primit unele formari pentru acele slujbe ? Ce au cuprins acele formari? Ce ati invatat invatat sa faceti, care nu stiati sa faceti inainte de a avea acea slujba? Voi vedeti aceasta ca pe un indiciu pentru o indeletnicire de care voi poate veti avea nevoie mai tarziu in viata voastra? Vedeti fiecare slujba pe care ati avut-o ca un element intamplator intr-o calatorie fara rost ?

Noi va spunem ca atat de multe dintre cele pe care voi le-ati experimentat au avut un rost foarte bine definit. Intelegeti aceasta, sa stiti aceasta, mergeti inapoi prin paginile vietii voastre si examinati mai atenti povestea care este spusa in ele. Unde conduce acea poveste? Ce talent ati dobandit? Pot unele dintre talentele pe care le-ati invatat sa fie aplicate impreuna intr-un singur post? Aveti prieteni si rude care realizeaza anumite munci si ar putea acestea sa fie un semn despre cum ati putea voi sa va puneti mai bine in aplicare talentele pe care le-ati invatat pentru a ajuta omenirea in perioada ascensiunii ei?

Sunt la acest moment atat de multe zone in care oamenii pot beneficia de ajutor. Ele sunt peste tot si sunt atat de multe conexe cu domenii in care voi va puteti aplica talentele si indeletnicirile pe care voi le-ati dobandit de-a lungul multor vieti si sa faceti o diferenta in vietile acestor oameni. Sunt oamenii din jurul vostru insetati de cunoastere si intelegere? Sufera ei de pe urma fricii si a confuziei? Au ei probleme de sanatate? Ar putea ei sa beneficieze de vindecare? Pot ei sa beneficieze de pe urma unei mai bune intelegeri si practici nutritionale? Acestea sunt intrebati pe care voi le puteti adresa in examinarea celor din jurul vostru. Acestea sunt intrebari pe care vi le puteti pune in timp ce reflectati la toti cei pe care ii cunoasteti si pe care i-ati intalnit in cadrul comunitatilor voastre online.

Va fi o crestere a celor care pot beneficia de pe urma unei asistente si ei vor cauta ghidare in multe domenii. Voi veti fi chemati in fata, pentru a fi acolo pentru aceste suflete si voi veti fi o forta care le va ghida vietile. Voi inca aveti timp sa aflati ce este ceea ce faceti bine si voi aveti o multime de oportunitati de a aplica aceste talente si de a va duce la indeplinire contractul vostru de Lucratori intru Lumina. Nu este prea tarziu si voi nu ati pierdut nimic, puteti fi siguri si stiind aceasta va va fi de asemenea de ajutor sa aveti o stare de calm si echilibru emotional, in care sa puteti reflecta mai clar talentele si abilitatile voastre interioare si puteti aplica mai bine aceste daruri.

Nu este nevoie sa resimtiti un sentiment de urgenta, insa noi va vom spune ca timpul de a da curs chemarii voastre a venit. Noi doar dorim ca voi sa abordati acest aspect si oricare altul intr-o maniera relaxata, calma si echilibrata din punct de vedere emotional, deoarece aceasta stare va va amplifica mult abilitatile voastre in toate felurile. Aceasta este ceva ce noi dorim ca voi sa tineti mereu minte, indiferent ce este ceea cu ce va veti confrunta. Nimic nu va va fi usor voua, daca voi nu va aflati intr-o stare echilibrata. Raspunsurile va vor scapa, o judecata superioara va va parasi si o indeplinire corespunzatoare a sarcinilor voastre va va ocoli, daca voi veti proceda intr-o asemenea stare dezechilibrata.

Va vor fi oferite in zilele care vor urma posturi in domenii despre care voi la acest moment nu sunteti pe deplin constienti. Sunt multe pozitii diferite, care vor trebui sa fie ocupate si fiecare dintre voi veti avea oportunitatea de a ocupa unul dintre aceste posturi in functie de experienta si deschiderea voastra de a invata noi indeletniciri. Noi va vom explica la momentul oportun in extenso aceste posibilitati si ce puteti face pentru a va face dorintele voastre cunoscute noua, cum ca sunteti interesati de unul dintre aceste posturi. Noi avem multe proiecte in care noi vom lucra cu voi si multi dintre voi, cei care cititi aceste cuvinte, veti lucra alaturi de noi in ducerea la indeplinire a acestor sarcini. Ceea ce alegeti sa faceti cu aceste oportunitati depinde numai si numai de voi si noi doar va facem aceste oportunitati disponibile voua si noi nu insistam in a va convinge sa luati nici un fel de decizie, deoarece fiecare decizie pe care o veti lua va depinde de voi.

Stiti ca fiecare alegere pe care o veti face din acest moment inainte va fi in intregime a voastra si noi nu vom infuenta pe nedrept actiunea voastra de a lua decizii in nici o directie. Voi va veti bucura de o libertate deplina de-a lungul zilelor care vor urma si in timp ce veti lucra cu noi si nimic din ceea ce veti face nu se va petrece ca si rezultat decat al propriilor voastre alegeri. Asa va fi si nu va fi in nici un fel altfel, pentru ca aceasta este lumea voastra si calatoria voastra si totul depinde de voi. Dupa cum am spus mereu, noi nu suntem aici pentru a da ordine, noi nu suntem aici pentru a va spune ce sa faceti si cand sa faceti si noi nu suntem aici pentru a spune aceasta va fi asa si aceea va fi altfel. Noi ne aflam aici pentru a va ajuta sa turnati, sa dati forma si sa creati lumea in care voi doriti sa traiti, insa aceasta lume este a voastra si noi vom intelege si vom respecta aceasta. Noi ne aflam aici doar pentru a va oferi ajutorul nostru, in cazul in care voi doriti sa faceti din lumea in care traiti un loc mai bun pentru voi toti.

Unii dintre voi veti face tranzitia in dimensiunea a cincea si chiar mai departe de ea si noi va spunem pentru a va ajuta in aceasta tranzitie, prin elimenarea aspectelor din viata voastra, care va ingreuneaza in dimensiunile joase. Noi va vedem pe multi dintre voi chinuindu-va cu unele dintre aspectele din vietile voastre si noi va putem doar ajuta sa atenuati aceste tendinte si obiceiuri prin a va oferi sfaturi si ghidare care sa va duca pe o noua cale, ce va va purta spre destinatii mai inalte, decat caile pe care voi calatoriti in prezent. A parasi o cale si a pasi pe o alta necesita un mare efort, pura determinare si putere a vointei, noi nu vom pretinde nici pentru o clipa ca nu este asa si ca aceasta ar fi o sarcina usoara. Noi toti, cei de aici din taramurile superioare, am facut la un anumit moment aceasta schimbare, aceasta cotitura, aceasta turnura de pe o cale pe alta si noi va spunem ca recompensele pentru ca am facut aceasta alegere sunt mari si merita din plin toate eforturile necesare pentru a indeplini acest tel. Voi puteti face aceasta, noi stim ca puteti si noi va vom oferi ghidarea noastra si indrumarea noastra pentru a va conduce spre acest tel.

Ce este ceea ce voi credeti ca la acest moment actioneaza ca o greutate ce va tine cufundati in dimensiunea a treia? Ce este in viata voastra de care voi doriti sa scapati si care voi stiti ca nu serveste binelui vostru superior? Ce este ceea ce voi doriti sa fiti si ce va trebui sa faceti pentru a ajunge acolo? Ce puteti face voi astazi, care va va conduce spre primii pasi in noua voastra viata ? Ce aspecte ale vietii voastre sau ale voastre insiva pot sa cada precum o ancora grea, care v-a tinut aplecati? Voi vedeti ce este in viata voastra astazi, care actioneaza ca aceasta ancora? Voi puteti vedea avantul pe care il veti castiga prin eliberarea a ceea ce va tine pe loc?

De-a lungul calatoriei voastre, noi, cei din taramurile superioare, actionand ca si ghizi ai vostri, am urmarit sa aducem lumina asupra a ceea ce a actionat ca sa va tina pe loc. Noi, desigur, nu putem inlatura aceste obstacole pentru voi, aceasta este sarcina voastra. Noi doar putem lucra in a va sublinia aceste aspecte ale voastre, spre a va permite sa vedeti mai clar ce este ceea ce va impovareaza. Ce veti alege sa faceti in aceasta directie, dupa ce lumina a fost adusa asupra acestor aspecte, depinde de voi. Aceasta este viata voastra si fiecare alegere este a voastra sa o faceti. Ca si ghizi ai vostri, noi am facut intelegeri cu voi inainte de incarnarile voastre curente si noi vom adera la aceste intelegeri cuvant cu cuvant, litera cu litara. Noi nu ne vom depasi limitele, deoarece aceasta nu v-ar aduce beneficii si este ceea ce este pentru binele vostru cel mai inalt ceea ce ne intereseaza cel mai mult.

Ajutati-ne sa va ajutam si noi vom face tot ceea ce putem pentru a va ajuta sa va duceti la indeplinire telurile pe care vi le-ati ales inainte de a intra in taramurile fizice, ca si noi nascuti. Ajutati-ne sa vedem mai clar ce este ceea ce voi doriti sa realizati si noi vom face tot ceea ce putem pentru a va ghida pe acea cale. Uneori este dificil pentru noi sa intelegem cu claritate ce este ceea ce voi doriti, ce este ceea ce doriti sa faceti. Voi puteti comunica cu noi mai clar decat voi credeti si noi va spunem astazi ca noi ascultam si noi va vom auzi si noi dorim ca voi sa va faceti dorintele voastre cunoscute noua. Voi aveti cuvantul nostru ca noi vom face tot ceea ce putem pentru a va ghida pe orice cale voi o alegeti, atata timp cat noi intelegem unde este locul in care voi doriti sa fiti. Daca acest loc este alaturi de noi in taramurile superioare, atunci noi facem tot ceea ce ne sta in putere sa va ghidam pe calea ce va va aduce la aceasta destinatie.

Sunt si au fost momente in viata voastra in care voi ati putut simti interventia divina si noi va spunem sa va urmati instinctele si sa ascultati vocea voastra interioara, pentru ca intr-adevar noi am intervenit si a fost o mana intinsa spre a va ghida. Multi dintre voi ati simtit aceasta mana si veti continua sa simtiti ghidarea noastra pe durata zilelor care vor urma. Niciodata mai mult decat in aceasta perioada a vietilor voastre ghizii, prietenii si familiile voastre din taramurile superioare nu au lucrat mai intens cu voi, spre a va ghida, spre a va oferi sfaturi si ajutor pe masura ce voi va gasiti calea printre cotiturile de la sfarsitul lungii voastre calatorii si, omeneste, niciodata nu a fost o perioada anterioara in care sa fi fost mai important ca voi sa ne ascultati, sa ne priviti si sa ne simtiti pe noi si eforturile noastre de a va ghida, mai mult decat este acum, in prezent.

Puteti sa ne auziti uneori? Puteti sa ne simtiti? Noi suntem aici si daca este aici (unde ne aflam noi, in taramurile superioare, n.t.) locul in care doriti sa fiti, noi ne intindem mana spre a va ajuta sa va inaltati. Luati mana noastra, aveti incredere in noi. Sa stiti ca noi va iubim si va dorim doar ce este cel mai bun pentru voi si care voi va doriti pentru voi insiva. Doar aceasta va vom oferi, nimic mai mult si nimic mai putin, pentru ca este viata si calatoria voastra si noi suntem decat ghizii vostri pe cale.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.



Asa cum a fost primit prin Greg Giles.
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Traducator: Sorin


No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian