Followers

Monday 13 August 2012

12 08 2012




Voi va veti faceti voua insiva un serviciu extraordinar atunci cand veti incepe sa lucrati mai bine si sa va intelegeti mai bine intre voi. Noi am observat o imbunatatire notabila in aceasta zona si noi dorim sa spunem ca efprturile voastre sunt foarte apreciate si ele va vor duce departe in aceasta lume si poate dincolo de ea, pentru ca vedeti voi, tot ceea ce voi realizati aici are repercursiuni galactice si universale. Marea parte a ceea ce faceti aici afecteaza pe atat de multi altii si universul vostru insusi. Noi am descris pentru voi cu multe ocazii cat de importanta pe o raza vasta este misiunea voastra aici. Noi dorim acum sa reiteram si sa va spunem ca misiunea voastra aici implica multe lumi diferite lucrand impreuna la un proiect atat de vast, atat de important, incat lumi literalmente depind de deznodamantul muncii voastre aici, de cat de bine va puteti intelege intre voi in timp ce interactionati unii cu ceilalti, lucrand impreuna, jucandu-va impreuna si de ce teluri putetei realiza, de ce teluri nu puteti realiza si de atat de multe alte zone de ingrijorare pe care le putem discuta pe larg pe durata a multe ore.


Noi doar vom trece la concluzie si va vom spune ca eforturile voastre de a lucra impreuna pentru a realiza teluti comune este cel mai important lucru pe care l-ati putea face la acest moment. Nu este nimic mai important, nu este nimic altceva la fel de vital, nu exista nimic altceva pe care sa fie intelept sa va petreceti timpul vostru. Noi simtim ca nu putem fi mai clari decat atat asupra acestui subiect pentru ca aceasta spune totul, nu-I asa? Voi nu va puteti focaliza atentia pe nimic altceva care sa fie mai important pentru supravietuirea planetei voastre si a multor alte planete ca a voastra din acest univers decat a lucra impreuna si a face tot ceea ce va sta in puteri pentru a va intelege unii cu ceilalti si pentru a duce la indeplinire anumite teluri.

Aceasta este tot ceea ce vom spune despre aceasta. Este ceva din ceea ce tocmai am spus care sa nu intelegeti pe deplin? Noi am dori, asa cum adesea va rugam, ca voi sa lasati comentariile voastre sub acest mesaj de astazi si dati-ne de stire daca intelegeti pe deplin ceea ce tocmai v-am explicat. Noi simtim ca trebuie sa stim aceasta cu certitudine. Noi trebuie sa adunam date statistice si sa calculam ce procentaj dintre voi intelege cat de imporant este ca fiecare dintre voi sa faceti ceea ce voi puteti doar pentru a va intelege unii cu ceilalti si sa faceti tot ce puteti pentru a lucra impreuna, pentru ca acesta este telul intregii voastre misiuni aici.

Atat de multi dintre voi intrbati ce as putea face eu, cum as putea eu sa fiu de ajutor si noi va spunem voua ca voi nu ati putea face un serviciu mai mare misiunii noastre comune decat acela de a va intelege unii cu ceilalti in cadrul comunitatiilor voastre online, cat si in vietile voastre particulare, pentru ca si acolo sunt alte persoane cu care voi puteti avea relatii de prin acest univers si sa invatati sa lucrati impreuna, sa va jucati impreuna si pur si simplu sa interactionati in pace si intr-un mod cosntructiv, ele fiind la fel de importante ca si cele cu care interactionati in cadrul comunitatiilor voastre online.

Noi simtim ca am discutat acest subiect suficient pentru astazi, totusi, noi va vom spune ca noi simtim ca trebuie sa revizitam acest subiect chiar des, pentru ca noi am facut clar cunoscut faptul ca acesta este cel mai important aspect al misiunii voastre si ca fiecare este dator cu atat,cel putin lui insusi si cel mult Creatorului vostru si intregului vostru univers, de a va aduce eforturile voastre cele mai sincere de a face spatiul vostru de lucru, care este comunitatea voastra online un loc mai bun, mai prietenos, mai plin de gija pentu ceilalti, mai plin de iubire, de iertare, productiv si constructiv in care sa va avantati si sa duceti la bun sfarsit o zi de munca, pentru ca aceasta este ceea ce voi faceti atunci cand va conectati cu computerul vostru. Voi va marcati inceputul zilei de lucru, deoarece aceasta este datoria voastra, aceasta este sarcina voastra, acesta este serviciul pentru care v-ati inscris.

Voi sunteti membri ai lumilor, ai organizatiilor, ai conglomeratelor, ai ordinelor, ai aliantelor, ai legiunilor, ai militiilor si a fortelor armate si voi v-ati inscris, v-ati oferit voluntari si ati fost cu atentie selectati sa luati parte in aceasta misiune tot-secret, de care nu se stie si care este de o importanta vitala pentru restabilirea iubirii si a luminii, a pacii, a armoniei, a echilibrului, a justitiei si a legii in aceasta lume care, precum un renegat, a scapat de sub control si se comporta precum un delicvent din vestul salbatic care trage cu salbaticie cu pistolul sau pe strazile orasului intr-o amplificare a violentei si a criminalitatii. Acest comportament trebuie sa fie tinut sub control. El trebuie oprit. Raul care au fost facute trebuie sa fie inversat.

Multi dintre voi intelegeti ca aceasta este o campanie de mari proportii si ca sunteti voi, barbatii si femeile care cititi aceste cuvinte astazi cei care intelegeti care este misiunea voastra si cat de important este pentru voi toti sa va intelegeti unii cu ceilalti. Sunt multi dintre voi care se trezesc acum si cu mult mai multi care se vor trezi maine si cand aceste fiinte se trezesc ce credeti ca ele vor vedea atunci cand isi vor incepe ziua de munca aici in cadrul comunitatiilor voastre online. Vad ele o lume ale carei probleme au fost depasite? O lume ale carei fiinte in sfarsit invata sa se inteleaga unele cu celalalte si sa lucreze impreuna fara a barfi, fara a se certa, fara a argumenta, fara a se insulta si ameninta intre ele? Sau vad ele vor vedea pe cei cu mai multa experienta care nu au invatat sa se respecte intre ei sau sa onoreze viziunile si optiunile celorlalti? Vor vedea ei o lume care pare sa nu se schimbe prea mult?

Noi vom lasa aceasta la latitudinea voastr si noi va spunem ca voi sunteti acum liderii lumii voastre. Nu sunt barbatii si femeile care poarta costume scumpe si hainele unor designeri renumiti cei care va iau banii vostri din taxe si care pretind ca lucreaza din greu pentru mai binele lumii voastre. Acesti impostori sunt inutili in aceasta directie, iar mascarada lor in curand se va incheia si unii dintre ei vor descoperi si interiorul unei celule de inchisoare, cel putin pentru o scurta perioada, pana ce vor descoperi ei insisi efectele alegerilor lor prin intermediul programelor de reabilitare. Sunteti voi, oamenii care cititi aceste cuvinte chiar acum si altii ca voi care acum s-au trezit si care sunteti liderii acestei lumi si ca lideri in lumea voastra, ca liderii lumii voastre voi simtiti ca a va certa si a va contracara, insulta si injura intre voi este protocolul, este metoda de aplicat ce va va purta prin schimbarile pozitive si prin inversarea a atat de multe rele care sunt aici in lumea voastra? Sau aveti o alta viziune, aveti o viziune mai luminata, un vis in care toti liderii lumii voastre au invatat sa lucreze impreuna intr-un mod productiv si eficient cu integritatea, onoarea si sinceritatea cea mai pura, lucrand din greu zuilnic pentru a restaura aceasta lume de sus pana jos, de la miezul ei pana la suprafata ei si pe latitudinile ei cele mai inalte?

Aceasta este ceea ce va cerem astazi. Ce fel de lideri sunteti voi? Tipul de lideri de care aceasta lume si acest univers au nevoie cu disperare sau cea care doar vor inlocui vechii lideri, cei care sunt acum cu mai mult din aceeasi lipsa de eficienta, lipsa de integritate, lipsa de motivati, lipsa de vointa, lipsa de sinceritate si lipsa de grija pentru orice. Sau sunteti voi tipul de lideri care au bunavointa de a munci pentru altii si pentru lumea din jurul vostru, fiind pregatiti sa sacrificati uneori propriile voastre nevoi si propriile voastre dorinte pentru binele intregului? Noi va cerem sa va ganditi cu atentie la discutia noastra de astazi si sa va ganditi la ce v-am spus. Ganditi-va la alegerile voastre. Ganditi-va la ce fel de lideri sunteti si va rugam sa ne dati de stire decizia voastra, lasandu-va gandurile voastre sub mesajul nostru de astazi.

Noi va multumim foarte mult pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi si va spunem ca timpul pe care voi il petreceti citind si lasandu-va mesajele vaostre este un timp bine folosit si pana acum aceasta este une dintre zonele cele mai constructive ale intregii noastre misiuni. Noi dorim ca voi sa stiti ca apreciem foarte mult eforturile voastre de a ne ajuta sa intelegem mai bine conditiile si procesele de gandire ale constiintei umane, motivatiile ei si chiar deficientele pe care le are la acest moment. Noi va multumim si asteptam cu nerabdare sa va vedem gandurile voastre exprimate prin cuvintele voastre.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii, aici alaturi de voi lucrand pentru a atinge concluzia misiunii noastre impreuna.







Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin







5 comments:

  1. Pentru a se intelege si accepta intre ei un grup de oameni, oricat de mare ar fi el, trebuie sa existe sau sa se amplifice IUBIREA. In absenta IUBIRII nici chiar 2 oameni nu pot convietui bine o perioada mai lunga de timp...si nu pote fi vorba de un grup unit si coerent care sa fie foatre eficient in actiunile sale ca grup.
    Dumnezeu sa ne deschida inima la toti si apoi mintea!

    ReplyDelete
  2. inteleg pe deplin mesajele voastre, este necesara o intelegere mai buna intre noi prin respect, compasiune si iubire, prin aceasta fiind puse bazele unei noi lumi unde iubirea este neconditionata unde respectul este existent pentru oameni, animale, natura si Terrei insasi.

    ReplyDelete
  3. Actuala societate concurentiala agonizeaza traindu-si ultimile clipe urmand sa lase locul celei animate de IUBIRE,COMPASIUNE si INTRAJUTORARE !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am citit mesajele voastre si ma bucura foarte mult si astept cu mare interes Primul Contact.Va Iubesc!

      Delete
  4. Nimic nu ne poate opri ! Vom invinge !!!

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian