Followers

Thursday, 17 May 2012

17/05/2012Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 17/05/2012Ati observat un anumit aer de adevar in aceste mesaje? Aceste mesaje va sunt trimise de la unele inteligente superioare, spre a va ajuta sa faceta mai bine fata tranzitiilor pe care voi ca si indivizi si ca si oameni le experimentati si continuati sa le experimentati pe masura ce zilele si lunile trec. Sunt multe unelte care va pot fi de ajutor in aceasta perioada, iar aceste mesaje sunt decat una dintre ele. Folosirea tuturor uneltelor pe care le aveti la dispozitie este recomandat, deoarece nici macar una dintre aceste unelte nu va fi singura unealta suficienta de care sa aveti nevoie pentru a castiga pe cat de mult aceasta experienta va ofera. Noi va recomandam sa va faceti un stoc al uneltelor pe care voi le aveti la indemana si sa faceti o nota constienta asupra lor, pentru ca fiecare dintre ele este la fel de importanta precum urmatoarea, spre a va ajuta sa faceti mai usoare aceste schimbari pentru voi si pentru societatea voastra ca un intreg.

Complicatii pot sa apara din cauza nepregatirii corespunzatoare a multora dintre indivizii lumii voastre si noi dorim, prin transmiterea aceptor mesaje si a altora ca acestea, sa va ajutam sa va pregatiti mai bine voi cu totii, cei care veti citi si veti da atentie acestor cuvinte din partea noastra, transmise cu ajutorul canalelor noastre. Aceasta este singura modalitate prin care noi putem comunica cu voi la acest moment. Telepatia este o modalitate fireasca de comunicare aici in taramurile superioare ale acestui univers. Multi dintre voi la acest moment invatati si experimentati comunicarea telepatica pentru prima data si multi dintre voi experimentati dificultati in a comunica in aceasta maniera. Aceasta este in regula si a fost de asteptat, deoarece telepatia este o arta si un talent care trebuie sa fie practicat inainte de a atinge orice stadiu de competenta.

Noi nu ne asteptam ca niciunul dintre voi sa inceapa brusc sa incerce sa comunice telepatic si sa fie capabil sa recunoasca cu usurinta mesaje clare si exacte in acest mod. Noi in schimb dorim sa actionam gradat cu voi, prin a va trimite scurte mesaje in stadiile incipiente si sa aflam daca voi ati receptionat exact aceste scurte bucati de informatie, intelegand totodata cine se afla in spatele acestor mesaje transmise voua. Aceasta este etapa acestei operatiuni in care noi suntem in prezent angrenati cu un mare numar sintre voi si noi vom continua sa facem astfel de teste cu voi pe durata saptamanilor si lunilor ce vor urma, pentru ca voi sa faceti mai bine cunostinta cu a trimite si a primi comunicatii telepatice din taramurile superioare.

Noi va cerem sa ‘ascultati’ (‘sa ciuliti urechile’ dupa, n.t.) mesajele noastre pentru voi in starea de somn si chiar si atunci cand sunteti pe deplin treji. Mesajele noastre vor fi subtile si vor fi scurte. Mesajele noastre pot fi cel mai bine percepute ca un gand sau o idee, care pare sa vina de altundeva decat din propria voastra minte. Ganditi-va la aceste mesaje ca la o situatie in care cineva care va recunoaste in timp ce treceti pe langa persoana respectiva pe o strada si ea va sopteste usor numele si va saluta. Acesta ar fi un cadru corespunzator in care sa incepeti sa recunoasteti mai bine fiecare mesaj succesiv ce va este trimis voua. Asa cum am spus, acesta este un talent care necesita o oarecare practica si o anumita experienta, dar ca orice talent ce urmeaza sa fie invatat voi faceti progrese si imbunatatiri gradate atata timp cat voi insiva aplicati singuri, investind in acest nou talent un anumit efort.

Nu exista nimic ce fiinta umana sa nu poata realiza. Voi sunteti o fiinta incredibil de complexa si inteligenta si fiecare dintre voi este cu mult mai capabil, mai talentat si mai inteligent decat oricare dintre voi credeti ca sunteti. Atunci cand va spunem aceasta noi credem fiecare cuvant pe care il spunem, petnru ca noi va vedem dintr-o perspectiva cu mult mai completa si mai clara, decat este cea din care voi va observati pe voi insiva. Noi intelegem foarte bine de ce sunteti voi capabili, pentru ca noi am vazut cu ochii nostri ce voi puteti realiza si noi dorim sa va spunem ca nu este absolut nimic ce voi ca si fiinte umane nu puteti face.

Pe masura ce voi continuati sa fiti pe valul calatoriei voastre prin existenta, voi veti acumula noi si mai mari talente, pa masura ce voi lasati prezentul sa va treaca prin noi experiente de a invata ceea ce a fost proiectat sa va invete aceste noi talente si care sa va ofere experientele necesare pentru a honui aceste talente pana la a le face sa fie ascutite si sa le adaugati la arsenalul vostru mereu in expansiune. Comunicarile telepatice sunt doar unul dintre aceste noi talente, care voi le veti invata si care, cu efortul corespunzator, voi veti fi capabili intr-o buna zi sa le stapaniti si sa el folositi la potentilul lor maxim. Lista de talente pe care voi le-ati adunat si pe care ati invatat sa le stapaniti este lunga si unele dintre ele au cerut mult efort din partea voastra. Telepatia este decat urmatorul talent pe care il veti invata si nu foarte tarziu de aici inainte el va fi o alta unealta la cureaua voastra, pe masura ce voi treceti la a invata alte talente, de care inca nu sunteti constienti.

Ceea ce puteti realiza prin darul comunicarii telepatice este o cale de a ramane conectati cu prietenii, cu familia, cu colaboratorii de munca, cu ghizii vostri si cu totul si toate din acest intreg univers. A va conecta cu altii si a ramane conectati este ca un fir tesut prin acest intreg univers, deoarece acest univers este o capodopera complicata de tesatura, care este tinuta laolalta prin aceasta puternica tesatura a fiecarei fiinte si a fiecarui obiect din el. Modul in care noi suntem conectati tine in parte de aceasta conectivitate telepatica, si acesta este motivul pentru care este atat de important pentru voi la acest moment sa incepeti sa invatati mai bine acest talent si sa il aplicati in existenta voastra de zi cu zi.

Cu cat folositi mai mult acest atlent, cu atat mai mult va veti intari legatura voastra cu acest univers si cu atat mai mult prin urmare va creste acest univers. Acesta este telul nostru : sa intarim acest magnific univers al nostru prin intarirea acestei conectivitati dintre fiecare fiinta vie din acest univers, de la un capat la celalalt, din stea in stea si in fiecare galaxie. Odata ce fiecare fiinta vie care numeste acest univers casa sa va fi conectata, acest univers va fi atunci complet si aceasta este misiunea noastra, sa vedem acest univers ajungand la starea sa glorioasa de desarvarsire si perfectiune, cea cu care Creatorul, Creatorul nostru, l-a conceput de la nasterea sa.

Ajutati-ne in misiunea noastra, deoaree aceasta este o misiune conceputa in iubire pentru Creatorul nostru si pentru fiecare dintre noi. Ajutati-ne sa continuam sa ne conectam cu fiecare fiinta din acest univers, prin a ne permite sa ne reconectam cu voi, fratii si surorile noastre din aceasta mare familie universala. Aceasta reconectare a inceput deja pentru multi dintre voi si noi vedem intarirea legaturii noastre si deja intarirea universului nostru. Aceasta ne ofera o extraordinara placere si noi asteptam cu nerabdare sa ne reconectam cu fiecare dintre voi care doreste sa se reconecteze cu noi si sa devina o parte din misiunea noastra mareata de a conecta fiecare parte a acestui splendid univers.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: SorinNo comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian