Followers

Friday, 25 May 2012

25/05/2012
Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 25/05/2012

Misterul Hotelului din Bermude/Atlantic

Misterul nostru incepe in adancuri, dincolo de coralii de pe fundul marii din zona din lumea voastra, care este cunoscuta ca Triunghiul Bermudelor, sub valurile clare, unde un foarte adanc si extins hotel a fost creat de catre aceia din lumea voastra, care au luat banii folositi pentru asemenea lux din buzunarele voastre. Acest hotel, care a fost secret pana acum are o inaltime de 50 de etaje si o latime de 30 de etaje. El este masiv, comparat cu ceea ce sunt hotelurile in lumea voastra. El a fost proiectat si construit de cei din lumea voastra cu minti marete si viziuni chiar expansionate. Acest hotel, loc de joaca pentru cei bogati, faimosi si plini de succes, a fost construit din banii colectati din taxe si din proiectele secrete, care au adus sume imense de bani in buzunarele celor care astazi au titlul de operatori si controlori ai lumii voastre.

Ei nu au o politica deschisa sau un pres de bun venit in fata intrarii lor scufundate. In schimb, doar cei pe care ei ii considera a fi pe ‘O lista’ de clienti le este permisa gratia de a pasi pe aceste spectaculoase holuri, zone de mese, curti de tenis, gradini frumoase si somptuoase incaperi de lux. Toti ceilalti, care incalca aceasta zona, sunt luati in custodie si tacerea lor le este smulsa prin intimidare, incarcerare si chiar, ca ultima solutie, prin moarte.

Ceea ce s-a petrecut aici este o mascarada. O sarada in care un val a fost tras deasupra ochilor vostri de o incredere naiva si lipsita de suspiciuni, pentru a va acoperi intr-o realitate bazata pe o viziune antica si invechita asupra sistemelor voastre, a proceselor voastre, a arhitecturii voastre, a stiintelor voastre, a comunicatiilor voastre, transporturilor voastre, sanatatii voastre, dietei si exercitiilor voastre, literaturii voastre, filmului, muzicii, artelor, jocurilor pe care voi le jucati spre a va intretine si a ramane in forma si pe cat de tineri puteti sa fiti. Ceea ce este in realitate posibil pentru voi este atat de departe de ceea ce ati ajuns sa cunoasteti ca fiind granitele posibilitatilor voastre, incat prezentarea aceptor concepte voua vor fi foarte izbitoare si tulburatoare pentru multi din lumea voastra.

A dezradacina realitatea unei fiinte nu este un proces bland si linistitor. Noi, Federatia Galactica a Lumini, urmarim sa atingem rezultatul final al oferirii evolutiilor lumiilor pe care le vizitam, insa oferim aceste daruri incet si cu atentie, atunci cand noi le introducem si le infuzam in constiinta colectiva a unei societati. In aceasta perioada a istoriei voastre, noi dorim sa va prezentam multe daruri, insa noi trebuie sa fim pe cat de blanzi si de subtili putem fi in prezentarea lor, pentru a nu zduncina prea tare barca realitatii multora dintre voi, care inca nu si-au demonstrat talentul de a primi si asimila idei noi foarte bine.

Noi monitorizam societatea voastra, insa noi nu va monitorizam in nici un fel gandurile niciunuia dintre voi, a celor care nu ne-ati oferit inainte permisiunea voastra deplina si consimtamantul pentru participarea la aceste multe studii ale noastre. Noi dorim sa fim clari asupra acestui fapt, deoarece noi onoram si respectam intimitatea fiecaruia dintre voi, indiferent de pozitia voastra in viata, chiar daca voi sunteti membrii incognito ai organizatiei noastre, umbland in trupul unei fiinte umane. Noi doar vom monitoriza tiparele voastre de gandire si reactiile pe care voi le aveti la stimulii nostri si la stimuli pe care voi ii puteti sau nu percepe prin intermediul altori catalizatori in afara actiunilor noastre de motivare. Noi monitorizam anumite procese ale acelora dintre voi care v-ati intalnit cu noi si care ati fost de acord sa ne ajutati in evaluarea care este in desfasurare a nivelelor constiintelor umane, a expansionarii lor si a imbunatatirilor aparute in procesarea functiilor si capabilitatilor voastre mentale.

Noi cerem la acest moment mai multi voluntari sa vina sa ne ajute sa intelegem mai bine fiinta umana la acest moment de o asa importanta si de mare schimbare. Noi dorim sa mergem mai departe cu programul nostru si sa implementam unele concepte noi si sisteme in lumea voastra. Noi ezitam sa facem aceasta, pentru ca noi dorim sa ne asiguram ca exista o baza suficient de puternica a acelora din lumea voastra, care pot accepta aceste noi concepte si care le pot integra total in mintile voastre si in modul vostru de viata si de a le integra mai departe aceste sisteme in modul de viata a altora din jurul vostru, care la inceput pot sa fie incapabili sa accepte aceste noi idei, pe care noi le oferim ca si daruri. Veti face voi aceasta pentru noi ? Ne veti permite ca noi sa citim cu blandete tiparele voastre, pe masura ce noi integram noi idei in constiinta voastra colectiva ?

Ceea ce noi facem mai exact este sa monitorizam undele mentale care sunt emanate din sistemele voastre mentale, emotionale si fizice, localizate in trupurile voastre si in zona temporala a creierului vostru. Noi citim interpretarea acestei informatii sub forma unei diagrame sau a unui grafic, care ne ofera o indicatie clara a cat de pregatiti sau nepregatiti sunteti la a accepta aceste noi idei, concepte si informatii, care sunt insemantate in constiinta voastra colectiva, prin intermediul muncii noastre cu canalele noastre si chiar prin intermediul altor modalitati prin care noi insemanatam informatii in lumea voastra. Daca voi sunteti de acord sa participati in programul nostru, noi vom aprecia foarte mult si vom raspunde prin a oferi mai repede oamenilor din lumea voastra moduri mai bune de a face anumite lucruri si de a face anumite munci mai repede si mai eficient, decat daca noi le vom putea face fara participarea unui numar adecvat dintre voi, necesar pentru a primi informatiile de care avem nevoie, spre a lua o decizie calificata, bazata pe aceste informatii.

Aceasta este ceea ce noi va cerem la acest moment. Va rugam sa nu simtiti nici un fel de presiune in a fi de acord sa participati, pentru ca noi suntem increzatori ca noi vom primi raspunsuri in numar suficient din partea voastra, pentru a colecta informatiile, care noi simtim ca ne vor conduce la raspunsurile pe care le cautam. Daca voi nu sunteti in largul vostru referitor la acest proces, aceasta este foarte de inteles pentru noi si noi nu am privi la acest fapt in nici un fel negativ la adresa voastra. Acest proces este o zona relativ mica a operatiunii noastre de ansamblu, insa fara indoiala, noi ii oferim suficienta importanta incat sa initiem acest program. Noi vom incepe fazele initiale ale acestui program imediat si daca voi doriti sa participati spuneti : ”Eu doresc sa particip la programul in care tiparele mele de gandire sunt citite de catre oameni de stiinta calificati si de catre cercetatori ai Federatiei Galactice a Luminii”. Aceasta este tot ceea ce ce este nevoie si noi putem incepe imediat.

Modalitatile in care noi colectam aceasta informatie din procesul vostru de gandire nu sunt indiscrete si nu vor va vor rani in nici un fel sau forma. Voi va aflati pe maini foarte sigure si capabile atunci cand voi lucrati cu noi si sanatatea si bunastarea voastra sunt de o importanta suprema pentru noi toti, din fiecare zona a organizatiei noastre si a operatiunilor noastre. Noi va multumim celor care sunteti deschisi la a participa in programul nostru si noi asteptam cu nerabdare sa primim aceste informatii de la voi si sa implementam noile sisteme, care sunt telul final al acestui program.

Pana atunci, noi va invitam pe aceia dintre voi care ati fost de acord sa participati la acest program sa continuati sa cititi mesajele noastre, trimise prin canalele noastre si noi vom citi la distanta procesul vostru de gandire, in timp ce voi cititi cuvintele noastre si informati noi legate de anumite sisteme, care noi simtim ca vor fi un mare beneficiu pentru societatea voastra. Noi speram sa gasim suficienti doritori, care sa accepte cu usurinta aceste noi concepte si noi vom prezenta pentru voi informatiile pe care noi le vom colecta sub forma diagramelor si a graficelor, insa noi nu vom dezvalui identitatea nimanui, dintre cei care au participat la acest program. Din nou, siguranta si securitatea voastra sunt de o importanta extrema pentru noi si vom face mereu tot ceea ce putem pentru a va proteja intimitatea.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: SorinNo comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian