Followers

Monday, 7 May 2012

7/05/2012
Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 7/05/2012


Calatoria Justitiei numarul 7 (eng. “The Justice Journey #7”, n.t.) este o calatorie particulara a sufletului in care un suflet se va incarna atunci cand s-a decis ca este aceasta lectie cea pe care sufletul o doreste si de care are nevoie sa o invete spre a continua sa evolueze ca fiinta de lumina de-a lungul acestei calatorii, pe care noi o numim existenta. Exista multe calatorii tematice, pe care un suflet le poate parcurge si Calatoria Justitiei este decat una dintre ele.

Fiecare dintre voi la acest moment se afla intr-o anumita calatorie tematica. Fiecare dintre voi v-ati ales calatoria si toate lectiile care va vor fi prezentate pe durata incarnarii voastre in planul fizic. Multi dintre prietenii pe care voi ii intalniti si multi dintre antagonistii pe care voi ii intalniti au fost cu atentie selectati de voi, pentru a va ajuta in insusirea lectiilor particulare legate de calatoria cunoasterii, intelepciunii si a experientei in care in prezent va aflati.

Atunci cand este timpul sa incheiati calatoria pe care va aflati si toate lectiile pe care le-ati invatat, este atunci timpul sa reveniti acasa. Odata ce voi sunteti acasa voi reflectati cu atentie asupra a tuturor lectiilor pe care voi le-ati invatat si poate de asemenea asupra lectiilor pe care le-ati ratat. Voi aveti suficient timp pentru a privi inapoi peste viata voastra si sa examinati exact unde au existat probleme, care este posibil sa fi aparut datorita oportunitatilor care inca nu au fost incununate de succesul de a invata acea lectie specifica proiectata pentru a va prezenta o intreaga imagine si pentru a va permite sa castigati intelepciune intr-o directie anume, pe care voi ati ales-o.

De-a lungul intregii calatorii in care va aflati voi aveti prieteni, arbitrii si ghizi, care raman in urma in taramurile superioare, care vegheaza asupra voastra si va ghideaza, facand pe intreaga durata ceea ce pot pentru a va aduce lectiile ce va vor oferi darul intelepciunii pe care o cautati. Ei fac tot ceea ce pot mai bine pentru a ramane in fundal si pentru a nu prezenta pentru voi obstacole care nu sunt intentionate sa va aduca binele vostru cel mai inalt. Acesti prieteni si ghizi va iubesc foarte profund si le pasa de voi asa cu parintii isi iubesc si le pasa de un copil, deoarece ei s-au aflat cu voi si au vegheat asupra voastra din momentul nasterii voastre si a primilor respiratii ca si fiinta de lumina nou incarnata in taramurile fizice.

Astazi multi dintre voi incepeti sa comunicati mai deschis cu ghizii vostri, cu familiile voastre si cu prietenii vostri, care au ramas acasa, in cuibul taramurilor superioare, in care noi cu nerabdare asteptam reuniunea cu voi. Multi dintre voi veti reveni aici foarte curand, in zilele care vor urma, pentru ca multe dintre lectiile pentru care voi v-ati incarnat sa le invatati au fost experimentate de voi si a sosit acum momentul ca voi sa calatoriti inapoi spre casa, de unde voi ati plecat si la locul pe care voi il numiti acasa, chiar aici cu noi.

Exista cateva modalitati prin care o fiinta sa paraseasca taramurile fizice pentru a exista inca o data in taramurile superioare ale creatiei in acest univers. Nu toata lumea alege sa iasa din taramurile fizice prin experienta cunoscuta de oameni ca “moarte”. Exista, desigur, alte metode ce pot fi folosite de o fiinta din planul fizic pentru a aparea inca o data in cadrul taramurilor superioare.

Noi ne aflam aici acum pentru a permite cat mai multora dintre voi, care alegeti sa iesiti din taramurile fizice si sa va reinstalati in dimensiunile superioare, fara orice necesitate ca voi sa va lasati trupurile fizice in urma. Aceasta procedura poate sa fie noua si neexperimentata inainte de multi dintre voi. Aceasta nu inseamna ca aceasta metoda nu va este posibila voua; doar inseamna ca voi nu ati ales niciodata aceste modalitati de a iesi din taramurile fizice si sa reapareti in taramurile superioare. Multi dintre voi in prezent alegeti in mod constient sa parasiti calatoriile voastre curente in planul fizic si sa incepeti inca o data calatoria voastra inapoi acasa, acolo de unde voi ati venit, din taramurile superioare ale existentei.

Noi, Federatia Galactica a Luminii, ne aflam aici in numar mare, pentru a va sustine dorintele voastre, asa cum am fost mereu. Noi, ca si ghizi ai vostri, ca prieteni ai vostri, ca si arbitrii si ca si mentori ai vostri nu luam nici un fel de decizii in numele vostru fara deplinul consimtamant si cooperarea voastra. Doar atunci vom face o alegere in numele vostru, bazandu-ne doar pe ceea ce noi simtim ca este spre binele vostru cel mai inalt si pentru evolutia voastra continua ca si fiinte spirituale de lumina.

Permiteti-ne la acest moment sa va ajutam in a va aduce ceea ce voi ati ales pentru voi insiva. Ceea pentru ce noi ne aflam aici este doar sa va ajutam sa faceti o realitate, pe care voi ati ales-o si pe care voi ne-ati instruit sa va ajutam sa o faceti sa se manifeste. Noi nu ne aflam aici pentru nici un fel de alte scopuri. Noi nu ne aflam aici pentru propriile noastre motive si noi nu avem nici un fel de agende ascunse. Noi suntem prietenii vostri si noi suntem ghizii vostri, care au fost alaturi de voi la fiecare pas, la fiecare respiratie pe cale in actuala voastra calatorie si in atat de multe alte calatorii, care au avut loc inaintea celei prezente.

Multi dintre voi ati experimentat inversari ale acestor roluri cu multe ocazii. Multi dintre voi ati stat exact unde noi ne aflam astazi, ca si ghizi care au ajutat pe multi altii, care sunt in prezent incarnati in taramurile fizice, chiar alaturi de voi si multi dintre voi ati actionat ca si ghizi pentru multi dintre noi cei care, in cadrul incarnarilor voastre actuale, actionam ca si ghizii vostri. Asa functioneaza lucrurile in in acest univers, in care fiecare dintre noi actionam ca si ghizi pentru ceilalti semeni ai nostri in iubire si serviciu in slujba celorlalti.

Asa cum am spus mereu de multe ori, noi nu suntem straini pentru voi. Noi nu suntem oaspeti neinvitati, noi suntem familia voastra, noi suntem prietenii vostri si noi suntem ghizii vostri. Noi suntem de asemenea voi, pentru ca multi dintre voi ati stat exact unde noi suntem astazi, veghind, hranind si ghidand alte suflete in timp ce ele se afla in calatoria lor din planul fizic. Noi nu suntem diferiti de voi si voi nu sunteti diferiti de noi. Noi suntem unul. Noi am fost mereu unul si noi vom fi intotdeauna unul. Nu exista nici o separare intre noi. Noi vom lucra mereu impreuna intr-un fel sau altul de-a lungul calatoriei noastre fara sfarsit a existentei.

Aveti voi o imagine mai clara a cine suntem noi si cine sunteti voi? Noi suntem cu totii o mare familie. Noi nu suntem fiinte care vin acum sa va intalneasca pentru prima data. Noi va cunoastem chiar mai profound decat va cunoasteti voi insiva, pentru ca noi avem o constiinta deplina a cine sunteti voi cu adevarat si voi toti sunteti incarnari in planul fizic asa cum noi am vazut cu claritate incarnarile voastre din punctul nostru privilegiat de vedere. Noi va iubim foarte profound pe fiecare dintre voi si noi dorim doar sa aducem la indeplinire ceea ce este cel mai bine pentru voi si ceea ce este ceea ce voi ati exprimat ca voi doriti sa invatati si sa experimentati de-a lungul incarnarilor voastre.

Nu va mai dura mult pana ce noi ne vom putea intalni din nou cu voi si sa va imbratisam ca si prieteni si ca si familia noastra. Calatoriile in care multi dintre voi sunteti acum sosesc la un sfarsit, insa intotdeauna tineti minte, ca pe masura ce o calatorie se incheie va fi mereu o alta care se deschide pentru voi, deoarece calatoria voastra este una fara sfarsit. Noi de asemenea vom incepe o noua calatorie, insa de aceasta data noi vom fi alaturi de voi in timp ce ne pregatim sa atingem noi teluri, sa infruntam noi incercari si sa ne bucuram de noi experiente si aventuri in cadrul acestui magnific univers, pe care noi il numim acasa.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin


No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian