Followers

Sunday, 20 May 2012

20/05/2012Mesajul de astazi despre Activitatea din Interiorul Pamantului 20/05/2012


Astazi ne gasim afundati intr-o activitate febrila, in care fiinte din multe sisteme solare ale acestui univers vin si pleaca, ajutand in modul lor la a face aceasta o tranzitie lina pentru planeta si pentru oamenii ei. Noi suntem ocupati cu aspecte presante de actualitate, care adesea se refera la structurile tectonice si ale mediului, care trebuie monitorizate si care au nevoie sa fie constant ajustate, pentru a pazi tot ceea ce este pretios pe aceasta planeta. Noi uneori calatorim la suprafata exterioara a acestei planete pentru a realiza teste si pentru a monitoriza evenimentele si efectele pe care ele le au asupra suprafetei exterioare a lumii, in cadrul oraselor voastre.

Noi am facut planuri pentru a pregati lumea voastra exterioara pentru evenimetele seismice cosmice, care ar putea sa va cauzeze unele probleme. Noi dorim sa va ajutam, pe voi fratii si surorile noastre, atunci cand este potrivita o intalnire intre cele doua lumi, care impart aceeasi planeta. Noi am anticipat cu nerabdare o intalnire cu oamenii vostri pentru deja o lunga perioada de timp. Noi gasim surprinzator sa aflam cat de multi oameni de la suprafata nu au nici o idee despre existenta noastra. Acesta a fost unul dintre cel mai bine pastrat secret al civilizatiei voastre. Musamalizarile si minciunile de-a dreptul spuse au condus oamenii la a crede ca Pamantul la interior este compus din nimic altceva decat din roci si straturi sedimentare. Acesta este cu greu adevarat, pentru ca taramul interior al acestei planete este un loc de o mare si expansiva frumusete, culoare, lumina solara si fiinte chiar si din multe locatii, nu doar de pe aceasta planeta.

Noi dorim ca in curand sa escortam o echipa de persoane selectate dintre voi in taramurile interioare ale planetei. Noi dorim sa va aratam frumusetea avuta la interior de mama voastra Pamant, deoarece ea nu este splendida doar la exterior, ea are o mare frumusete de asemenea si in ea. Noi asteptam cu atata nerabdare aceasta zi in care noi vom vedea surprinderea totala ce se se va citi pe fetele voastre atunci cand veti calatori spre in jos, acolo unde voi obisnuiati sa simtiti sub picioarele voastre strafundurile lumii voastre. Noi avem atat de multe sa va aratam si atat de multe sa va explicam, in zilele care devin din ce in ce mai scurte si nu mai este prea mult timp pentru a face toate cele pe care noi am dori sa le facem si despre care am dori sa discutam cu voi.

Pe masura ce multi dintre voi ati inceput sa aflati, intreaga noastra planeta pe care noi o numim casa noastra este pregatita sa se inalte in dimensiunile superioare ale acestui univers. Lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel aici pentru voi si de asemenea nici pentru noi, odata ce aceasta ascensiune va avea loc. Noi dorim sa va oferim turul regal al palatelor si al caselor noastre, al campiilor si al padurilor noastre, al raurilor si al izvoarelor noastre, al lacurilor si al oceanelor noastre. Da, noi avem toate aceste frumoase daruri aici in lumea noastra si noi dorim sa le impartasim cu voi. Voi doriti de asemenea sa ne intalniti ? Voi doriti sa aflati despre fratii si surorile voastre ‘demult pierduti/e’, care au stat departe de voi si de societatea voastra pentru atat de multi eoni de timp ? Daca voi doriti sa ne intalniti spuneti ‘Eu doresc sa va intalnesc !’. Daca voi doriti sa va bucurati de comorile noastre si sa explorati maretul nostru Pamant interior atunci asa va fi, deoarece aceasta planeta este planeta noastra pe care o impartim impreuna si noi nu vom mai fi separati de crusta acestui Pamant, care in prezent este aidoma unui perete intre cele doua civilizatii glorioase ale noastre.

Exista lucruri importante de rezolvat inainte ca aceasta reuniune sa aiba loc, insa noi va promitem ca aceasta intalnire va avea loc si ea va avea loc inainte ca cortina sa se ridice asupra ascensiunii voastre in taramurile superioare. Sunt atatea de facut inaintea acestui eveniment incredibil si noi trebuie sa ne ocupam de fiecare sarcina care se iveste aproape cu o frecventa zilnica. Noi sub pamantul pe care voi calcati suntem foarte ocupati si la fel noi vedem pe multi dintre voi ajutand la aducerea schimbarilor atat de necesare aici pe aceasta planeta. Noi ajutam in propriul nostru mod pentru a face aceasta o tranzitie lina pentru voi si in zilele care vor urma noi va vom explica pe deplin ce au inclus eforturile noastre in slujba si in numele iubirii, pe care noi v-o purtam voua, frati si surorile noastre din lumea de la suprafata.

Pentru astazi, noi vom spune atat despre timpul nostru petrecut spre a diminua eforturile pe care cei din lumea voastra le-au depus in numele distrugerii, schilodirii si controlului oamenilor din lumea voastra. Noi le monitorizam miscarile si chiar si gandurile si noi dorim sa fim clari cu voi si sa spunem ca acestora nu li se va permite niciodata sa isi duca la indeplinire agenda lor miseleasca, deoarece noi nu vom permite aceasta, pentru ca asa ceva nu poate fi permis si noi trebuie sa facem tot ceea ce putem pentru a proteja pretioasa noastra mama, care este planeta pe care impreuna o impartim.

Voi nu aveti nimic de care sa va temeti din partea cabalei si a trepadusilor ei imprastiati prin intreaga voastra lume, pentru ca noi avem planuri pentru ei si ei vor trebui sa raspunda pentru crimele pe care le-au facut impotriva voastra, poporul lor, in numele lacomiei si a setei de mai multa putere si control. Noi ne-am confruntat cu ei de cateva ori inainte de-a lungul istoriei voastre. Aceasta nu este prima data cand noi am fost fortati sa le facem fata. Au existat incidente in trecutul vostru, in care noi am fost fortati sa ducem campanii militare impotriva fortelor invadatoare, controlate de catre cei intunecati din randurile voastre. Aceasta poate apare ca o foarte surprinzatoare stire pentru unii dintre voi ; si totusi noi suntem constienti ca sunt unii printre voi care au citit relatari a cel putin uneia dintre aceste lupte militare si noi va spunem ca ceea ce voi ati citit sunt relatari ale unui eveniment istoric adevarat din trecutul vostru nu foarte indepartat.

Noi am fost fortati de catre fortele voastre militare, care au trecut in tinutul nostru si care au avut ca motiv al prezentui lor aici ganduri de cucerire. Noi am fost fortati sa ne folosim navele noastre, care zboara pe cerurile voastre cu viteza fulgerului inatmosfera voastra, si sa eradicam amenintarea pe care noi am vazut-o a fi foarte reala si foarte amenintatoare la adresa poporului nostru si stilului nostru de viata. Noi dorim ca voi sa intelegeti ca noi nu am ridica niciodata armele impotriva nici unei fiinte din acest intreg univers, decat daca noi am fost inainte amenintati cu pierderea propriei noastre vieti. Acesta a fost cu siguranta cazul in trecutul vostru si noi am crutat cat de multe vieti si nave le Marinei voastre am putut, in timp ce noi tot ne-am facut inteles punctul de vedere si am demonstrat puterilor voastre militare ca ne protejam poporul si orasele noastre aflate dedesubtul solului vostru.

Noi nu preconizam nevoia unei noi interventii militare, deoarece intelegeri au fost facute cu mai multe fractiuni militare apartinand lumii voastre de la suprafata. Noi vedem in schimb zilele ce vor urma desfasurandu-se foarte pasnic, fara interventii militare din partea oricarei armate rebele sau oficiale a lumii voastre. Noi cu siguranta nu vom fi cei care sa ridice armele primii, voi puteti fi siguri de aceasta, pentru ca intentiile noastre sunt onorabile si mereu pasnice si noi dorim nimic mai mult decat o incheiere pasnica a acestei perioade a istoriei voastre, care in curand se va petrece.

Sunt zile mai bune si mai insorite inaintea noastra a tuturora si lumea voastra de la suprafata este pe cale sa experimenteze schimbari la un nivel extraordinar, care vor aduce sfarsitul la atat de multa suferinta, pe care multi au experimentat-o pentru atat de multa vreme. Aceasta ne bucura atat de mult, deoarece noi am dorit sa intervenim si sa va ajutam in atat de multe zone diferite, pentru o atat de lunga perioada de timp, insa noi nu am putut face aceasta datorita amenintarilor militare ale fortelor voastre controlate de catre cabala, care exista de jur imprejurul lumii voastre. Curand acesta nu va mai fi cazul, pentru ca a sosit timpul pentru toate armatele lumii voastre sa lase jos armele si sa ridice steagul armistitiului, al pacii, al unitatii, al tolerantei, al intelegerii si al schimbului. Zilele cele vechi au fost pline cu lacomie si cu dorinta de a profita, cu tortura, crima, schilodire si razboi, raspandite fiind printre perioade de pace ele acum se incheie pentru voi. In schimb, se inalta la orizont o noua zi a pacii si prosperitatii, pentru fiecare membru al societatii voastre si aceasta nu se va incheia niciodata pentru voi, pentru ca voi nu veti experimenta niciodata o reintoarcere la vechile cai ale razboiului si ale violentei. Asa va fi, pentru ca acesta este modul in care trebuie sa fie pe aceasta planeta, planeta noastra, pentru c ea asa isi continue calatoria prin acest splendid univers.

Noi vom face tot ceea ce putem pentru a vedea aceasta zi sosita si noi vom continua eforturile noastre de aici, facand aceasta noua zi si aceasta noua viziune o realitate pentru fiecare dintre voi, cei care doriti sa intrati intr-o noua paradigma si sa experimentati ceea ce acest univers are sa va ofere. Ajutati-ne in eforturile noastre prin a raspandi stirea despre existenta noastra aici sub suprafata acestei planete. Spuneti prietenilor vostri si familiilor voastre si chiar oamenilor pe care ii intalniti pentru a avea o scurta conversatie, ca voi aveti o familie in Pamantul interior, de care ati fost separati de eoni de timp, insa aceasta este tot ceea ce ne separa, deoarece noi am fost mereu una cu voi si vom fi pentru totdeauna una. Spuneti-le sa astepte cu nerabdare reuniunea noastra cu voi si ca noi oferim multe daruri in numele pacii si prieteniei, in numele iubirii si in slujba fratilor si surorilor noastre umane, care au numit suprafata exterioara casa lor, in timp ce noi am numit Pamantul interior casa noastra de mii de ani.

A fost o perioada in care si noi de asemenea am numit lumea de la suprafata casa noastra, insa evenimente de la suprafata acestei planete au dus la nevoia noastra de a cauta adapost dedesubt, departe de efectele nocive, care pot uneori fi experimentate atunci cand va faceti casa la suprafata unei planete. Acestea toate fac parte din schimbarile geologice pe care o planeta le experimenteaza de-a lungul calatoriei sale. Chiar nu este nimic secret sau misterios in aceasta directie, fiind doar unele aspecte legate de stiinta si noi vi le vom explica pe indelete fiecaruia dintre voi, care arata un interes, tot ceea ce noi am invatat despre stiinta placilor tectonice, a crustei Pamantului si a mantalei. Nu vor mai exista secrete tinute departe de voi si cartile voastre de stiinte si chiar si cartile voastre de istorie vor primi imbunatatiri incredibile, care cu siguranta vor tine pe atat de multi dintre voi citind cu mult interes pentru multe zile de aici inainte, pentru ca sunt atat de multe pe care voi sa le invatati despre stiinta si despre evenimentele si fiintele care vin si pleaca de pe aceasta planeta si care i-au dat forma pe care ea o are astazi.

Noi asteptam cu atat de multa nerabdare aceasta zi in care noi sa putem imparti intelepciunea noastra cu voi si noi asteptam cu nerabdare sa impartiti cu noi atat de multele daruri pe care voi le aveti. Noi am dori sa auzim mai multe despre istorisirile voastre si despre calatoriile voastre personale, cat si de asemenea despre calatoria pe care voi ati parcurs-o ca si colectiv al societatii. Sunt atat de multe pe care noi le putem invata unii de la ceilalti si nu exista probleme care pot si care vor apare, pe care sa nu le putem depasi lucrand impreuna. Noi asteptam cu nerabdare acest parteneriat de munca alaturi de voi si noi va spunem ca nu va mai dura multa vreme pana cele doua lumi, care au fost divizate pentru atat de multa vreme, vor deveni una din nou.

Noi suntem prietenii si familia voastra din Pamantul interior. Noi suntem Agarthienii. Fiti in pace si ramaneti cu bine prientenii mei.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian