Followers

Wednesday, 23 May 2012

23/05/2012Exista un anumit nivel de intelegere pe care rasa umana inca nu l-a atins. Este acest nivel cel la care noi idei si concepte incep sa se manifeste in mintile voastre si, prin urmare, in societatile voastre. Noi, Comandamentul Ashtar, insamantam lumi cu aceste constiinte superioare, pentru a le aduce acestora noi idei, caracteristice constiintei expansionate, ce vor ajuta aceste lumi in a incepe sa creeze sisteme care sunt intr-un mai mare echilibru cu armonia unei planete si cu toate fiintele care traiesc pe ea. Acesta este cazul aici, in aceasta perioada, in lumea voastra. Prin intermediul incarnarii, noi am insamantat lumea voastra cu fiinte care au adus cu ele idealuri superioare si concepte de structuri sociale si este sarcina lor sa impartaseasca aceste idei prin introducerea lor in constiinta colectiva a societatii voastre.

Multe dintre aceste idei sunt umbrite de stabilimentele actuale. Aceste idei sunt ridiculizate si le sunt negate orice posibilitati de adaptare sau macar meditatie asupra lor sau examinare. Aceste concepte avansate sunt aruncate precum apa de la baie, mai ales de catre cei din lumea voastra, care profita foarte mult de pe urma vechilor sisteme, sisteme depasite care sunt stabilite si au existat de atat de multi ani. Aceste sisteme depasite si arhaice au depasit prin durata lor de viata, perioada lor de fezabilitate. Ele nu au nici un loc in prezent aici in lumea voastra si ele nu au avut loc aici in lumea voastra de multi ani. A venit momentul ca societatea voastra sa faca un mare salt inainte, pentru ca macar sa ajunga in punctul in care trebuia sa sa afle cu multi ani in urma.

Noi nu ne aflam aici pentru a catapulta societatea voastra si modurile voastre de viata in viitor. Noi ne aflam aici pentru a va imparti darurile, care sunt ale voastre si au fost ale voastre de multe secole. Aceste daruri ar fi putut sa fie ale voastre cu mult timp in urma si ele v-ar fi scutit de multe greutati, chinuri si durere pentru atat de multi din lumea voastra, care au suferit atat de mult sub greutatea opresiva a acestor vechi sisteme, caracterizate de dezechilibru, injustitie si nedreptate, care au fost concepute si implementate de minti lipsite de scrupule, care inteleg doar lacomia ca si motiv al existentei lor. Noi intentionam pentru voi sa se sfarseasca toate acestea, insa sunteti voi, ca si societate colectiva, cei care trebuie sa faceti aceasta alegere. Noi nu putem forta implementarea sistemelor noastre si a modurilor noastre de viata asupra voastra, pentru ca noi nu avem nici un drept de a face aceasta. Nimeni nu are dreptul de a aduce cu forta modul sau de viata asupra vietii altei fiinte.

Noi dorim ca voi sa intelegeti aceasta foarte clar, pentru ca atat de multi din lumea voastra in prezent incearca cu insistenta sa isi forteze modul lor de viata asupra altora. Daca voi cu totii ati putea intelege ca in a va forta modul vostru de viata asupra unei alte persoane, voi incalcati legile care guverneaza acest univers, atunci atat de multe dintre problemele lumii voastre ar putea fi depasite, pentru ca nu ar mai fi nimeni care sa incalce vointa si viata altuia. Sistemele voastre de justitie ar deveni relicve ale trecutului vostru, ele nemaifiind necesare, pentru ca drepturile sacre ale oamenilor nu ar mai fi incalcate in nici un mod sau forma, daca doar fiecare dintre voi ati invata sa onorati si sa respectati spatiul sacru si vietile celorlalti. Noi dorim ca prin eforturile noastre aici sa va demonstram cat de importanta este aceasta lege si cum noi toti, cei din dimensiunile superioare ale acestui univers, o onoram si o respectam impreuna cu drepturile sacre ale oricarei fiinte.

Din aceasta cauza noi nu vom implementa si nu putem implementa sistemele noastre in lumea voastra fara invitatia si participarea voastra colectiva. Noi simtim ca aceste sisteme ar fi foarte benefice societatilor voastre si noi va vom explica toate detaliile pe care aceste sisteme le implica, de ce va fi necesar pentru ca ele sa fie implementate, de ce vor avea ele nevoie pentru a functiona in siguranta si eficient si ce beneficii fiecare dintre ele vor aduce pentru cetatenii planetei voastre. La acea vreme, daca oamenii lumii voastre ne vor da in mod colectiv acceptul, noi vom incepe sa implementam fiecare sistem, asupra caruia este oferit acceptul si care este primit cu bratele deschise de catre oamenii vostri. Aceasta este ceea ce noi vom face pentru voi si noi nu vom face aceasta fara consimtamantul vostru prealabil.

La acest moment, noi vedem multe sisteme care sunt defecte si sisteme care ar fi trebuit sa nu fi fost in primul rand create vreodata. Lista este lunga si nu este o sarcina usoara sa fie demolate aceste sisteme, in timp ce ele sunt inlocuite cu un nou sistem, care adesea va fi cu mult mai complex, insa in acelasi timp, va fi cu mult mai simplu de supravegheat si de operat. Unele dintre aceste sisteme sunt foarte mari ca si domeniu/posibilitati si foarte complexe in natura lor, putand dura ani de zile, chiar decade, pentru a le implementa complet in societatea voastra.

Noi avem multi foarte bine pregatiti tehnicieni, designeri si planificatori in fiecare domeniu al acestor sisteme, care ar fi valoroase pentru societatea voastra. Permiteti-ne, atunci cand va veni momentul potrivit, sa va explicam in detaliu care sisteme noi simtim ca au nevoie de imbunatatiri la metodologiile si tehnologiile, pe care ele le folosesc in starea lor actuala. Permiteti-ne sa va facem aceste prezentari in prima etapa si noi asteptam cu nerabdare sa va facem aceste prezentari, deoarece noi suntem increzatori ca multi dintre voi veti vedea virtutile acestor evolutii in multe directii, daca nu in toate, ale functionarii sistemelor voastre curente.

Produsul final pentru societatea voastra vor fi sisteme care nu va polueaza aerul vostru, marile voastre, pamantul si plamanii vostri si aceasta va aduce rezultate pozitive cu mult peste ceea ce ofera acum sistemele voastre actuale. Multe dintre aceste noi sisteme, pe care noi le vom impartasi cu voi se automentin (eng. are self containing and self maintaining, n.t.), adica singure ele vor functiona eficient, fara un important aport uman adus lor. Noi va vom explica mai mult despre aceste tehnologii, atunci cand noi vom putea vorbi mai deschis cu voi si cand ne vom putea angrena, de-a lungul prezentarilor noastre, cu oamenii vostri de stiinta si cu planificatorii vostri urbani si globali. La acest moment, este mai bine ca noi sa ne concentram asupra aspectelor aflate la indemana, care ne vor conduce la oportunitatile pentru noi de a va face aceste si de asemenea alte prezentari.

Dupa cum se spune aici, in lumea voastra, noi nu trebuie sa punem caruta in fata cailor. Primele lucruri trebuie facute primele (eng. First things first, n.t.) si noi ne dorim cat mai multi dintre voi cu putinta sa va focalizati cu claritate si sa va concentrati doar asupra fiecarei sarcini individuale care vi se prezinta, intr-o ordine foarte exacta. Este o atat de mare pierdere de energie necesara concentrarii in a va imprastia gandurile si energiile voastre in atat de multe domenii ale atentiei, in timp ce aceasta nu va duce nicaieri. Voi trebuie sa va focalizati asupra unei sarcini individuale, pe rand si sa va focalizati intreaga voastra energie doar asupra acelei sarcini si nu asupra alteia si voi veti vedea rezultate cu mult mai repede in aceasta maniera. Noi va vedem pe atat de multi dintre voi realizand atat de multe sarcini de-a lungul zilei si atunci noi vedem zile, saptamani si chiar luni trecand, fara a vedea macar una dintre aceste sarcini incheiate cu succes. Noi dorim ca voi sa intelegeti mai bine puterea energiei voastre de concentrare si ce rezultate puteti atinge prin a va concentra decat asupra unei singure sarcini odata.

Noi intelegem ca atat de multi dintre voi aveti slujbe si familii care solicita mari portiuni ale atentie si energiei voastre si noi intelegem ca voi aveti putin de ales in aceste directii. Noi doar dorim ca voi sa va concentrati asupra acelor sarcini care ar putea sa fie esentiale, insa acestea pot fi asezate in asa fel incat sa va permita sa va concentrati decat asupra uneia dintre ele odata. Aceasta este ideea asupra careia noi dorim ca voi sa va concentrati astazi. Focalizati-va asupra actiunii de a va aseza sarcinile pe care trebuie sa le realizati in viata voastra intr-o linie dreapta, fie scrise pe o coala de hartie, fie insirate in mintea voastra, mental. Alegeti muncile casnice ori sarcina care este cea mai importanta a fi incheiata prima si apoi scoteti-va din minte pentru acum toate celelalte sarcini si de la acea singura sarcina nu va indepartati concentrarea, pana ce ea nu este realizata complet cu succes.

Noi stim ca voi puteti face aceasta si noi stim ca voi veti fi chiar surprinsi si uneori chiar uluiti de cat de repede si eficient voi puteti sa incheiati fiecare sarcina ce are nevoie sa fie realizata. Noi va dorim mult succes in aceasta directie si noi asteptam cu nerabdare sa vedem rezultate extraordinare, pe masura ce noi va vedem aplicand aceasta tehnica lungii voastre liste de activitati zilnice.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din Stele.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian