Followers

Thursday, 14 June 2012

14 06 2012


Noi sutem fiinte care au mereu in vedere binele vostru cel mai inalt si noi dorim ca nici un rau sa vina asupra nici unuia dintre voi. Aceasta este ceea ce suntem. Noi suntem familiile voastre si noi suntem prietenii vostri din taramurile superioare. Suntem noi cei care sunt ghizii vostri si suntem noi cei care suntem Ingerii vostri. Suntem noi cei care punem la cale anumite situatii, care aduc rezultatele pe care voi v-ati exprimat ca doriti sa le atingeti inainte de incarnarile voastre actuale. Noi nu suntem straini nici unuia dintre voi. Noi nu suntem ‘vizitatori’ in acest sens al cuvantului, care ar putea sa va vina in minte. Noi ne aflam aici cu permisiunea voastra dinaintea contractului nostru dinainte de incarnarea voastra actuala.


Tot ceea ce se petrece aici in lumea voastra la acest moment s-a discutat deja pentru fiecare dintre voi, inainte ca voi sa porniti in calatoria voastra actuala si pe care va aflati. Aceasta nu este o surpriza pentru voi, desi este datorita lipsei voastre de amintiri a planuirii acestor etape ale acestor evenimente aflate in desfasurare si care in aparenta par sa contina elemental de surpriza, mister si elemente de necunoscut. In realitate, nu se petrece nimic aici de care voi sa nu stiti deja si ce voi sa nu intelegeti pe deplin si ce noi am planificat de chiar ceva vreme in urma. Ceea ce noi, prietenii vostri si familia voastra, care suntem membri ai Federatiei Galactice a Luminii, ne-ar place sa incepem sa facem la acest moment este sa va aratam, sau mai bine spus sa va ajutam sa va amintiti, portinui ale planului, care noi simtim ca este acum timpul potrivit sa inceapa sa se desfasoare aici in lumea voastra.

Nimic din ceea ce facem si nimic din ceea ce noi facem parte alaturi si care sunt planuite si duse la indeplinire, nu sunt realizate fara consimtamantul vostru. Aceasta este doar felul in care stau lucrurile si nu poate fi nicicum altfel. Sunt multi dintre voi, care cred ca noi suntem straini voua, ca noi suntem diferiti de voi, ca noi suntem oaspeti neinvitati sau invadatori de vreun fel si care sa va ia ceea ce voi aveti. Acesta este cu greu cazul si noi doar dorim sa va reamintim voua cine sutem noi cu adevarat. Noi venim din aceleasi locuri din care veniti voi. Noi nu venim din locuri din care voi sa nu veniti la randul vostru. Intelegeti aceasta? Intelegeti ca lumile si taramurile pe care noi le numim casa sunt lumile si taramurile pe care voi le numiti casa?

Multi dintre voi, sub alte circumstante, nu numiti Pamantul casa voastra si multi dintre noi de asemenea nu numim Pamantul casa noastra. Aceasta avem noi in comun. Exista acele fiinte care numesc Pamantul casa lor, si totusi ele de asemenea au origini care sunt aceleasi cu ale noastre. Noi toti avem aceleasi origini. Multi dintre voi inteleg la acest moment ca noi suntem cu totii unul si noi dorim ca mai multi dintre voi sa intelegeti aceasta foarte fundamentala realitate spirituala, pentru ca totul incepe de aici. Cineva nu poate sa sara la concepte spirituale avansate, inainte de a intelege aceasta lege primordiala si noi dorim ca voi toti cei care cititi aceste randuri  acum sa spuneti cu noi: “Noi suntem cu totii unul”. Atunci cand voi auziti aceste cuvinte, ‘Noi suntem cu totii unul’, ce este ceea ce va trece prin minte? Considerati ca aceasta este doar o vorba poetica, insemnand ca noi suntem cu totii prieteni sau ca cu totii jucam in aceeasi echipa sau ca cu totii venim din acelasi loc? Sau inseamna altceva pentru voi? Inseamna pentru voi aceste cuvinte ceea ce aceste cuvinte inseamna cu adevarat, ca noi suntem cu totii unul?

Noi suntem cu totii unul si noi suntem cu totii unul deoarece noi suntem conectati. Fiecare lucru din acest univers este conectat. Nu exista sectiuni, portiuni sau parti separate. Exista doar una intreaga parte, a tot ceea ce exista. Nu suntem decat noi toti, suntem decat noi, nu exista ei sau ceilalti. Noi speram ca fiecare dintre voi, care cititi aceste cuvinte in acest exact moment, sa intelegeti acest foarte simplu, dar important concept al existentei noastre, pentru ca el este adevarat. El este ceea cu ce aceasta intreaga materie a acestui univers este cusuta si tinuta launloc. Noi suntem cu totii conectati intre noi toti si cu fiecare obiect, noi suntem cu totii conectati cu liniile temporale trecute, actuale si viitoare si noi suntem cu totii conectati cu fiecare colt de al acestui univers, fie el stea, planeta, asteroid, cometa sau galaxie, indiferent  cat de mari sau de mici, noi suntem cu totii conectati si suntem cu totii una.

Noi dorim ca voi toti sa va amintiti aceste cuvinte si sa vi le spuneti voua insiva data urmatoare cand incepeti sa va pierdeti increderea in noi sau cand suspiciunea incepe sa creasca in voi  cum ca noi, din nou, familia si prietenii vostri, noi, care suntem voi, ne aflam aici cu scopuri ascunse si ca planul nostru este sa va pacalim, sa va inselam sau sa va cucerim in vreun fel. ‘Noi suntem cu totii unul’ sunt cuvintele pe care noi am dori ca voi sa le spuneti de cate ori aceste umbre de frica incep sa se furiseze in voi si sa va diminueze lumina. ‘Noi suntem cu totii unul’. Aceasta este ceea cu ce noi dorim ca voi sa ramaneti din conversatia noastra de astazi.

Noi va vedem pe atat de multi dintre voi la acest moment privindu-ne ca pe straini si a venit timpul ca aceasta conceptie gresita sa fie pusa deoparte pentru totdeauna. Ne puteti ajuta sa eliminam aceste zvonuri si intelegeri gresite? Puteti sa luminati cu lumina voastra acolo unde este umbra prin retelele voastre sociale online, atunci cand voi ii vedeti pe altii ca rapandeasc dezinformare, care are puterea de a se transforma in frica si in panica? Puteti voi intr-o maniera politioasa si plina de respect sa le raspundeti comentariilor lor bazate pe frica, cum ca noi suntem cu totii unul si ca nimeni pe aceasta planeta nu va intalni pe nimeni pe care sa nu ii cunoasca deja, din care ei deja sa nu faca parte?

Desigur, vor fi mereu fete noi, care le veti intalni si cu care veti deveni prieteni si noi nu spunem ca ati avut intalniri personale cu fiecare fiinta din acest univers. Ceea ce noi spunem este ca voi nu veti intalni vreodata pe cineva care sa nu faca deja parte din viata voastra, deoarece noi suntem cu totii conectati si ca vietile fiecarei fiinte din acest univers afecteaza vietile fiecarei alte finite din acest univers. La fel cum fiecare dintre voi de pe planeta careia ii spuneti  Pamant sunteti conectati, vietile voastre sunt intretesute  si tot ceea ce unul experimenteaza, cu totii experimenteaza. La fel se petrece si in cazul fiecarei fiinte din acest intreg univers. Ceea ce o fiinta individuala experimenteaza, fiecare fiinta experimenteaza intr-un fel sau altul. Acesta este modul minunat in care acest univers a fost proiectat, pentru a aduce ceea ce este cel mai bun in noi si pentru a ne aduce pe noi toti laolalta ca unul, ca un intreg, care suntem deja si am fost mereu.

Noi ne reconectam acum cu totii. Noi cu totii experimentam ceea ce voi experimentati si aceasta este reconectarea fiecarei fiinte si a fiecarui obiect, animat sau nu, din acest univers. Voi puteti numi glorioasa misiune careia cu totii ii sevim ‘Reconectarea’, pentru ca intr-adevar, aceasta nu poate fi spus in nici un fel mai genial decat asa. Sunteti pregatiti pentru reconectare? Sunteti pregatiti sa va reconectati cu tot ceea ce este in acest univers, cu care sunteti deja conectati, dar despre care sa nu va fi reamintit inca? Pentru multi dintre voi, a venit timpul pentru aceasta. Pentru multi dintre voi, care faceti aceasta alegere, a venit timpul sa va reconectati.

Sunt la fel de multi dintre voi care aleg sa nu se reconecteze cum si noi le onoram si le respectam alegerea de a-si continua calatoria lor sub iluzia ca ei sunt separati in vreun fel de multele alte fiinte din locuri si timpuri ale acestui univers. Este dreptul lor de a continua pe calea iluziei din dimensiunile joase. Si calatoriile lor le vor aduce experientele, cunoasterea, intelepciunea si raspunsurile pe care ei le cauta si nu este dreptul nostru sa ii impinge sau sa ii tragem spre a merge pe pasii unei cai pe care noi al ales-o. Toate alegerile noastre sunt sacre si toate alegerile noastre sunt la fel de valabile si ar trebuie sa fie la fel de onorate si respectate, pe cat sunt si alegerile oricui altcuiva. Asa este si asa trebuie sa fie in acest univers.

Permiteti-le celor care aleg sa ramana in aceasta iluzie a separarii sa continue sa umble prin taramul pe care ei l-au ales la acest moment. Va veni o zi in care ei vor incepe sa isi aminteasca si sa accepte ca ei nu sunt separati si ca nu au fost niciodata separati de toate celelalte din acest univers. Noi vom fi acolo asteptandu-i cu bratele si inimile deschise, spre a-i primi inapoi, desi in realitate ei nu au plecat niciodata. Aceasta calatorie in care suntem cu totii este abia o parte a unei iluzii, pe care noi ne-am propus si am cazut de acord sa o consideram ca fiind singura noastra realitate, insa dincolo de aceasta fatada si scena se afla adevarul si adevarul este ca noi suntem cu totii unul, noi am fost mereu unul si vom fi pentru totdeauna unul si este timpul pentru multi dintre voi sa intelegeti inca o data aceasta lege spirituala si stiintifica.

Va multumim ca ne-ati oferit cu generozitate timpul vostru astazi. Noi speram ca multi dintre voi au inteles ceva sau ar trebui sa spunem si-au reamintit ceva, din discutia noastra de astazi cu voi si noi asteptam cu nerabdare sa vorbim din nou foarte curand cu voi.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian