Followers

Friday, 15 June 2012

15 06 2012

Aceste cuvinte sunt simbolice, pe care le impartasim cu voi din timp in timp. Gandurile si expresiile pe care le impartasim cu voi nu sunt intotdeauna de luat adliteram si noi va vedem pe multi dintre voi luand cuvintele noastre prea literar, prea des. Cum sa descifrati daca cuvintele noastre sunt prezente ca o metafora si comparatie tine de ce decideti fiecare dintre voi. Atunci cand noi discutam cu voi noi dorim sa transmitem anumite ganduri, anumite idei, anumite concepte si anumite informatii. In functie de ceea ce noi dorim sa va transmitem la un anumit moment, schimba maniera in care noi ne prezentam cuvintele noastre voua.


Atunci cand va prezentam informatii particulare si specifice despre un eveniment ce urmeaza sau sugestii pe care noi vi le putem face despre cum sa va imbunatatiti mai bine comunicatiile si sarcinile voastre la acest moment, acestea ar fi ocazii in care noi nu v-am prezenta expresii prin folosirea metaforelor, deoarece aceste ocazii nu ar fi o arena potrivita pentru folosirea unor astfel de expresii. Daca noi, de exemplu, am dori sa impartasim cu voi sentimentele si emotiile noastre legate de un subiect anume, atunci acesta ar fi un loc mai potrivit pentru folosirea metaforelor artistice si poetice. Vedeti diferenta prietenii mei? Vedeti cand ar fi un loc potrivit pentru folosirea metaforelor si altor utilizari artistice ale limbajului si cand o abordare mai directa a limbajului se impune a fi necesara?

Noi speram ca voi puteti recunoaste diferentele si sa aplicati aceasta cunoastere in timp ce voi cititi comunicatiile noastre constante pentru voi. Noi am observant uneori ca unii dintre voi cititi comunicatiile din partea noastra, care erau prezentate metaphoric, intr-o maniera prea literara. Aceasta poate cauza un anumit grad important de confuzi,e pe care noi dorim sa o evitam, deoarece noi mergem mai departe spre anumite evenimente din viitorul vostru. Noi nu dorim ca nici unul dintre voi sa fie indus in eroare de expresiile metaforice, atunci cand ele va sunt prezentate, doar pentru a va permite sa intelegeti mai bine anumite ganduri si idei, pe care noi dorim sa le impartasim cu voi. Va rugam sa nu confundati metaforele cu promisiuni sau asigurari legate de ce veti experimenta sau nu, deoarece aceasta nu este intentia unei asemena exprimari.

Noi simtim ca reusim sa va prezentam mai eficient printr-o abordare mai directa, atunci cand vine vorba despre a vorbi de evenimente aflate deasupra sau dedesubtul nivelului vostru de constienta in lumea voastra. Noi vom face tot ceea ce putem mai bine sa fim clari cand noi vorbim metaforic sau cand intr-un mesaj anume, pe care noi am dori sa il impartasim cu voi, cere o abordare mai oficiala si mai directa pentur limbajul si stilul comunicatiei noastre. Noi de asemenea am dori ca aceia dintre voi care cititi comunicatiile noastre sa acordati putin mai mult timp, daca este necesar si sa mergeti putin  mai incet atunci cand cititi aceste mesaje si sa va ganditi la ce este ceea ce noi spunem si ce este ceea ce noi dorim sa va transmitem. Noi am observant uneori ca unii dintre voi va grabiti, citind aceste mesaje mult prea repede, pentru a mai reusi intr-un mod adecvat sa intelegeti ce este ceea ce noi urmarim sa impartasim cu voi in acea zi anume. Noi de asemenea simtim ca sunt aceia dintre voi care sar peste pasaje intregi din cadrul unui mesaj si chiar unii dintre voi care doar cititi comentariile pe care altii le lasa despre un mesaj, pentru a va face o idee despre care era continutul mesajului. Aceasta nu este o metoda pe care noi sa v-o sugeram, pentru a invata ceea ce noi avem sa impartasim cu voi in acea zi si noua ne-ar place ca voi toti cei care lasati comentarii sub mesajele noastre sa acordati macar ceva timp si sa cititi mesajul inainte de a va oferi gandurile voastre.

Aceasta este tot ceea ce noi va cerem si noi va reamintim ca toate punctele de vedere sunt respectate si onorate de catre noi in permanenta si noi va spunem, fie ca sunteti de acord cu comunicatiile noastre sau nu, sa va simtiti in largul vostru si sa va angrenati in discutiile care urmeaza acestor postari. Fiecare si toate punctele de vedere sunt importante pentru noi, pentru ca opinia si punctele de vedere ale fiecaruia sunt la fel de valide si toata informatia, fie ea negative sau pozitiva, ne ajuta in misiunea noastra de a intelege mai bine nivelele de constiinta umane si expansiunea lor la acest moment.

Noi am dori sa acordam un moment pentru a vorbi cu voi despre care este misiunea noastra aici pe aceasta planeta la acest moment. Sunt multi dintre voi care ati demonstrat confuzie legata de motivul prezentei noastre aici si am dori sa clarificam acum care este scopul nostru aici si sa risipim unele zvonuri nefondate, care noi simtim ca conduc la confuzie, suspiciune, neincredere si chiar frica in lumea voastra. Noi, Federatia Galactica a Luminii, ne aflam aici la acest punct in timp in serviciul Creatorului nostru, care este de asemenea Creatorul vostru si care este Creatorul intregului univers si a tot ceea ce el cuprinde. Creatorul nostru a decretat ca noi cei din taramurile superioare va vom ajuta pe voi, pe oamenii de pe planeta pe care voi o numiti Pamant, la acest moment al vostru de mare schimbare aici in lumea voastra.

Ceea ce voua vi se ofera este o oportunitate de a accepta ajutorul nostru sau de a-l respinge. Nimeni nu va forteaza sa alegeti o cale sau alta. Acesta este dreptul vostru si noi respectam fiecare alegere pe care voi o faceti. Atunci cand noi spunem voi, noi ne referim la voi, oamenii planetei voastre ca un colectiv intreg, ca o singura entitate, deoarece intr-adevar, intr-un mod foarte semnificativ si important, voi sunteti o singura entitate si la acest moment trebuie sa va fie facut clar cunoscut acest fapt, deoarece este important ca fiecare dintre voi sa inteleaga aceasta. Voi sunteti unul si prin urmare ce se petrece aici pe planeta voastra se datoreaza unei alegeri colective, pe care voi ati facut-o. Desi sunt miliarde de personae pe aceasta planeta, fiecare dintre voi aduceti gandurile si actiunile voastre in mintea colectiva a structurii voastre planetare. Este vibratia colectiva a energiei, care intra in aceasta structura planetara, cea care decide pentru voi evenimentele pe care le veti experimenta, pe masura ce mergeti mai departe in calatoria voastra.

Prin urmare, este o frecventa vibrationala de ansamblu a energiilor pe care fiecare dintre voi le aduceti in constiinta colectiva a lumii voastre cea care decreta ce noi putem sau nu putem face pentru voi la acest moment. Ceea ce noi am dori sa facem pentru voi este una si ceea ce voi ne veti permite sa facem pentru voi este cu totul alta. Acesta este un foarte important concept pentru fiecare de inteles si acesta este motivul pentru care va spunem ca a impartasi infromatia prezentei noastre aici, a intentiilor noastre onorabile de a va ajuta si care sunt optiunile voastre la acest moment este un aspect vital pentru viitorul vostru si pentru evenimentele pe care voi le veti experimenta. Puteti intelege aceasta? Are aceasta sens pentru voi? Aceasta este ceea ce va sugeram voua, celor care v-ati trezit si care intelegeti alegerile si optiunile lor la acest moment si care intelegeti cine suntem si de ce suntem aici, sa raspanditi aceasta informatie cat mai departe puteti.

Din nou, treaba voastra nu este sa incercati sa convingeti pe nimeni de nimic. Treaba voastra este doar de a face aceasta informatie accesibila acelora care doresc sa o accepte ca si adevar si sa actioneze in conformitate cu ea in orice mod considera ca este potrivit. Aceasta este sarcina voastra si aceasta este tot ceea ce vi se cere in aceasta directie. Va rugam sa nu va simtiti obligati ca trebuie sa castigati pe nimeni pentru noi, deoarece aceasta nu este ceea cu ce ati fost insarcinati. Tine de fiecare persoana sa se decida singura, daca sa accepte realitatea prezentei noastre aici si sa aleaga sa creada ca noi suntem aici in iubire si in serviciu pentru Creatorul nostru si pentru voi, fratii si surorile noastre. Este acest moment cel in care suficiente vibratii sunt atinse , cand o alegere este facuta si evenimente pe masura acestei frecvente vibrationale se vor programa singure in liniile voastre temporale viitoare. Fiecare moment al fiecarei zile este o oportunitate pentru voi ca si colectiv sa alegeti evenimentele pe care voi doriti sa le experimentati impreuna.

Noi speram ca noi am facut acest punct foarte clar pentru voi astazi si noi vom continua sa monitorizam retelele voastre sociale online, pentru a colecta informatii si pentru a determina cum multi dintre voi intelegeti pe deplin acest concept important la acest moment in timp. Noi va multumim pentru timpul pe care mi l-ati acordat astazi si noi va spunem ca mesajul de astazi nu este prezentat ca o metafora, ci a fost prezentat intr-o maniera directa, deoarece ceea ce noi am discutat cu voi astazi nu a cerut o exprimare poetica. Atunci cand noi va spunem ca fiecare gand si actiune pe care le aveti de-a lungul zilei voastre intra in constiinta colectiva, care alege evenimentele viitoare, pe care le veti experimenta impreuna, aceasta este exact ceea ce vrem sa spunem. Noi dorim ca voi toti sa alegeti cu o mai mare grija si cu mai multa intelepciune gandurile voastre de-a lungul zilei, pentru ca ele poarta o mai mare importanta, decat multi dintre voi puteti intelege la acest moment si noi dorim ca mai multi dintre voi sa intelegeti pe deplin acest concept. Va multumim pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi si noi asteptam cu nerabdare sa vorbim cu voi din nou foarte curand.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  1 comment:

  1. In masura in care dati curs dorintei schimbarii realitatii noastre concurentiale cu cea bazata pe IUBIRE,COMPASIUNE si INTRAJUTORARE,DA,sunteti doriti si asteptati pentru a ne impartasi din experienta si free-tehnologia voastra !

    ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian