Followers

Sunday, 17 June 2012

17 06 2012Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 17/06/2012 ‘Numele Nostru, Mesajele Noastre & Motivatia’Nu incercati in nici un mod sa directionati discutiile noastre de la adevaratul lor scop si intentie, care este acela de a servi Creatorului nostru, care este Creatorul vostru si care a decretat misiunea noastra aici, aceea de a aduce acestei lumi evolutiile care vor aduce beneficii fiecarei fiinte care numeste aceasta planeta casa sa. Intentiile acestor comunicatii este de a permite tuturora dintre cei care doresc sa aiba o mai mare intelegere a ceea ce se petrece aici la acest moment, sa fie capabili sa gaseasca un rezervor de noi informatii, invataturi si stiri referitoare la misiunea noastra, care curg precum o fantana, din colectivul nostru aflat in dimensiunle superioare ale acestui univers, in voi, fratii si surorile noastre de pe planeta numita de voi Pamant.

Noi suntem aici cu voi; nu exista doua posibilitati legate de acest adevar. A nega prezenta noastra inseamna sa nega insasi divinitatea, pentru ca aceasta este ceea ce noi suntem. Noi suntem divinitatea in intregul ei sine viu, care respira, straluceste si care are emotii. Noi nu suntem separati de divinitate si noi nu suntem separati de invataturile spirituale. Noi nu suntem separati de voi, noi nu suntem separate de nimeni si de nimic din acest univers, care ne include pe noi, fiinte care existam in taramurile superioare si fiinte care, pentru a servi mai bine pe Creatorul nostru, pe Creatorul vostru si fiintele care numesc acest univers casa lor, sunt membre ale unei aliante, asa cum este alianta din care noi facem parte, pe care voi o cunoasteti ca Federatia Galactica a Luminii.

Noi v-am observat cu regularitate pe aceia ditre voi care dati glas opiniilor voastre, mai degraba cu putere uneori, ca noi nu existam sau ca noi am putea exista, insa suntem un fel de inselatori, mincinosi sau artisti ai inselaciunii si care se afla aici din motive si intentii egoiste. Acesta este cu greu cazul. Ca si cetateni din taramurile superioare, noi am fost binecuvantati cu tot ceea ce am putea avea vreodata nevoie sau cu tot ce ne-am putea dori vreodata. Noua ni s-a dat posibilitatea de a alege ce este ceea ce noi dorim sa facem cu vietile noastre. Noi nu trebuie sa facem ceea ce noi facem; aceasta fiind a calatori prin univers, pentru a impartasi darurile pe care Creatorul nostru le-a revarsat asupra noastra. Noi ne-am ales misiunea in serviciul celorlalti, pentru ca ea este pentru noi experienta cea mai plina de impliniri si cea care ne consuma timpul, energia si efortul nostru.

Daca voi, dragilor, cu tot ceea ce ati putea vreodata avea nevoie sau dori si cu o eternitate in care sa va bucurati de aceste daruri, fara amenintarea de a imbatrani sau de a muri, ce ati alege sa faceti cu ele? Ati pastra ascunse aceste daruri, prin a gasi o planeta pierduta undeva si ascunsa intr-o galaxie izolata si le-ati ascunde de vecinii vostri, care ar putea beneficia foarte mult de pe urma lor si care cu claritate sufera prin lipsuri si saracie, stiinte, tehnologii si intelegeri limitate? V-ati pierde timpul jucandu-va cu aceste jucarii si v-ati tavali in comorile si in bogatia voastra, sau ati cauta si pe altii care simt asemenea voua, considerand ca este mai bine sa va petreceti timpul ajutandu-i pe altii sa isi imbunatateasca modul lor de viata, pentru ei, pentru familiile lor si pentru fratii si surorile lor de pe aceeasi planeta?

V-ati alatura mai intai cu membrii din natiunea voastra si de pe planeta voastra, apoi, folosind tehnologiile de a calatori daruite de catre Creador, ati calatori in alte lumi ale belsugului si ati inscrie serviciile fiintelor care de asemenea au luat decizia ca ceea ce ele doresc sa faca cu timpul lor este de a-i ajuta pe altii? Ati forma apoi voi un fel de alianta cu ele si poate ii veti da un nume, un nume care sa proclame cine formeaza aceasta alianta a voastra, asa cum este termenul ‘galactic’; si un nume care sa proclame ca sunteti organizati intr-o fratie, asa cum cuvantul ‘federatie’ ar indica? Nu ati dori voi de asemenea ca acele lumi pe care le vizitati, sa inteleaga ca voi veniti in numele iubirii si ca voi veniti in lumina? Nu ar servi numele care noi ni l-am ales, ‘Federatia Galactica a Luminii’, acestui scop de a anunta lumilor pe care noi le vizitam in numele Creatorului nostru, ca noi facem aceasta in numele iubirii si a servicului dezinteresat?

Acesta este motivul pentru care noi am ales acest nume pentru alianta noastra si noi suntem mandri de numele nostru si de ceea ce el reprezinta si noi simtim ca suntem binecuvantati sa fim capabili sa facem ceea ce ne face sa ne simtim mai vii decat orice altceva din ce am fi putut face si ca aceasta este de a-i ajuta pe altii in calatoria lor, asa cum altii ne-au ajutat si pe noi pe calea pe care ne-am aflat la randul nostru. Acesta este motivul pentru care ne aflam aici in lumea voastra la acest moment. Noi nu am venit pentru a ne forta asupra voastra modul nostru de viata, deoarece noi nu avem nici o dorinta de acest fel. Noi venim purtand daruri de tehnologii avansate, stiinte avansate, modalitati avansate in domeniile voastre de sanatate si de alimentatie, distributie si preparare. Noi venim cu daruri de aer curat, apa curata si pamant curat, pentru planetele pe care le vizitam, care au suferit in mainile tehnologiilor, a stiintelor limitate si depasite, a lipsei de intelegere si de grija corespunzatoare. Noi simtim ca aceste daruri sunt foarte importante pentru lumile care au suferit multi ani prin supunerea la poluare chimica si de alte feluri si prin a exista atat de multi ani sub sisteme care sunt de mult depasite sau care nu ar fi trebuit sa fi fost, in primul rand, vreodata concepute, asa cum sunt multe sisteme pe care noi le-am studiat aici pe planeta voastra.

Nu ar trebui sa fie nici o surpriza pentru multi dintre oamenii vostri ca planeta voastra sufera mult prin elementele poluante eliberate in aer, in mari si in sol, de multele diferite sisteme, care conduc la daune irevocabile aduse sanatatii si bunastarii planetei voastre mama. Aceasta intelegere este unul dintre subiectele cele mai raspandite si clar intelese, pe care noi l-am observat aici in lumea voastra. Noi suntem foarte multumiti sa vedem ca atat de multi dintre voi intelegeti ca aceste daune trebuie sa se opreasca si planeta voastra trebuie sa treaca printr-o restaurare a ecosistemelor ei, a aerului si a apelor ei. Daunele pe care planeta voastra le-a suferit merg si mai departe de acestea: de asemenea la nivelul magnetosferei planetei voastre, care este avariata intr-un mod sever si din aceasta cauza ea are nevoie de o reparatie si de o restaurare imediata si intensiva.

Noi avem abilitatile, tehnologiile avansate, intelegerea si puterea de lucru/personalul necesar (eng. manpower, n.t.), pentru a va ajuta in aceste directii. Ceea ce noi nu avem este dreptul de a forta implementarea aceptor proiecte asupra voastra. Acesta este unul dintre motivele multor noastre comunicatii cu voi. Ele va sunt prezentate din multe motive, insa unul dintre ele este de a ne prezenta voua si de a face aceste oferte clare pentru voi, a ceea ce noi simtim ca societatea voastra are nevoie, spre a se sustine pe ea insasi si de ce planeta voastra are nevoie, pentru a se sustine pe ea insasi. Asa cum v-am facut foarte clar cunoscut voua, noi nu vom face toate aceste reparatii pentru voi. Noi va vom ajuta sa faceti aceste reparatii voi insiva, prin a va furniza uneltele de care voi veti avea nevoie, oferindu-va pregatirea de care aveti nevoie, conducerea de care ati putea avea nevoie si de supravegherea de care voi ati putea avea nevoie, insa sunteti voi, oamenii acestui Pamant, cei care veti veni laolalta in serviciul Creatorului sau, care este Creatorul nostru, in seviciul planetei si a voastra insiva si pentru a restaura intinderile casei voastre la conditia ei ideala de functionare originara si splendida, imaculata. Aceasta este ceea ce noi putem face pentru voi si aceasta este ceea ce noi putem face cu voi. Totul depinde de voi, daca veti alege sau nu sa acceptati ajutorul nostru.

Un alt scop al mesajelor noastre, pe care le impartasim cu voi prin canalele noastre, este de a va oferi oportunitatea de a alege daca voi doriti sa acceptati sau nu ajutorul nostru. Noi monitorizam zonele de acces public al retelelor voastre de socializare online, pentru a masura gradul de rezistenta sau de acceptare la ofertele noastre de ajutor. Aceasta este o foarte importanta zona pentru noi a cercetarii noastre, prin intermediul retelelor voastre sociale online si acesta este motivul pentru care noi intampinam cu bratele deschise toate comentariile, fie ele pozitive sau negative la adresa noastra si la adresa motivelor noastre de a fi aici. Noi consideram a fi necesar sa masuram exact raspunsurile voastre la ofertele noastre si aceasta poate fi facut doar prin a permite tuturora accesul la mesajele noastre si de asemenea liberatatea acestora de a lasa comentarii sub ele. Noi va multumim la acest moment, pentru ca le permiteti acelora care raspandesc mesajele noastre sa le posteze oriunde se afla cei care pot beneficia de pe urma lor si care ne pot ajuta in eforturile noastre de a masura raspunsurile voastre la ofertele noastre si noi de asemenea le multumim acelora care permit fiecarei persoane, indiferent de atitudinea/postura sa si de optiunile ei in legatura cu noi, sa aiba acces liber la a lasa comentarii sub mesajele noastre, pentru ca toate informatiile ne ajuta la a ajunge la concluzii referitoare la daca doriti sa acceptati ajutorul nostru si daca voi sunteti acum pregatiti pentru o relatie de munca cu noi.

Noi speram ca comunicarea de astazi cu noi clarifica intr-o oarecare masura cine suntem, de ce ne aflam aici si de ce noi cerem membrilor echipei noastre din teren sa posteze mesajele noastre pe retelele voastre online si de ce noi va cerem voua tuturor celor care le permiteti tuturor celorlalti sa isi exprime punctele lor de vedere, indiferent care ar fi acestea. Noi va multumim pentru timpul pe care ni l-ati acordat astazi; noi ne-am bucurat de conversatia noastra cu voi si noi asteptam cu nerabdare sa vorbim cu voi din nou foarte curand.

Noi suntem fratii si surorile voastre din Federatia Galactica a Luminii. Pacea sa fie cu voi mereu.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
1 comment:

  1. Va multumesc cu recunostiinta pentru ajutorul pe care ni-l acordati!
    Referitor la mesajul din 28 mai 2012 cu privire la dispozitivele care produc energie libera din stratosfera, doresc sa particip la programul de introducere a acestor tehnologii in casele noastre.
    Cu incredere, optimism si iubire,
    Dariu

    ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian