Followers

Monday 4 June 2012

4 06 2012



Cotrolul Viciilor: Este treaba voastra sa tineti intr-un mod adecvat sub control trairile care pot apare si care sa va conduca spre distractii care nu va servesc binelui vostru cel mai inalt si scopului pentru care va aflati aici. Noi vedem pe un numar dintre voi participand la folosirea substantelor halucinogene (eng. mind altering substances, n.t.) si noi va spunem la acest moment: “Serveste aceasta actiune binelui vostru superior si serveste aceasta distractie misiunii noastre aici in aceasta lume la acest moment?” Ceea ce va cerem voua, Lucratorilor nostri intru Lumina, este ca voi sa va abtineti de la asemenea activitati, care promoveaza raspunsuri negative in trupurile voastre si care va afecteaza intr-un mod negativ sanatatea, nivelul vostru vibrational si activitatea voastra aici. Ceea ce noi am dori sa vedem este ca voi, cei care luati parte la folosirea substantelor recreationale si chiar a unor medicamente prescrise, sa reduceti intr-o mare masura sau chiar sa va abtineti in totalitate de la acest uz, care aduce atat multe prejudicii vaselor voastre fizice, emotionale si mentale.


Folosirea acestor substante halucinogene nu reprezinta, prin ele insele, ceea pentru ce noi, Federatia Galactica a Luminii, suntem ingrijorati. Ceea ce ne ingrijoreaza sunt efectele pe care aceste substante le pot avea si care le au asupra voastra, membrii echipei noatre, care ati fost insarcinati cu anumite sarcini si care trebuie indeplinite aici, in cadrul misiunii noastre comune. Noi vedem ca folosirea unora dintre aceste substante va ingreuneaza performantele voastre la nivele diferite. Ceea ce noi am dori sa vedem este imbunatatirea acuta a performanetelor voastre in zilele ce vor urma, pentru ca timpul ajunge sa fie foarte scurt si este momentul sa fie puse deoparte toate aceste distractii limitatoare si consumatoare de timp si sa deveniti mai implicati in munca pentru care sunteti aici sa o faceti.

Sunt multi indivizi care sa afla aici pe aceasta planeta in acest moment pentru o multitudine de motive diferite. Daca v-ati gasit citind acest mesaj si altele ca acesta, dupa toate probabilitatile voi va aflati aici pentru un scop foarte exact. Voi va aflati aici pentru a duce la indeplinire sarcini care fac parte din marea noastra misiune aici. Voi ati fost selectati dintre nenumarati altii, care si-au exprimat interesul pentru aceasta misiune si voi ati calatorit aici din locuri indepartate, doar pentru a va afla aici pentru o scurta perioada si pentru a ajuta in misiunea noastra de a readuce aceasta planeta in starea ei ideala si sa o ajutam pe ea si pe oamenii ei la momentul lor de mare schimbare. Am putea sugera ca nu mai este timp sa participati la folosirea acestor substante halucinogene? Timpul pe care l-ati avut pentru a va minuna de aceasta lume si de a absorbi in fiinta voastra frumusetea, sarmul si multele ei  lucruri, care au fost noi pentru voi, pentru moment, s-a sfarsit.

Ceea pentru ce este momentul acum nu este de a vizita obiective turistice si de a socializa in cadrul petrecerilor si a activitatilor nocturne sau chiar la voi acasa. Ceea pentru ce este momentul acum este ca voi sa ramaneti in legatura cu membrii echipei  voastre, pentru a va coordona eforturile si pentru a va duce la indeplinire misiunile voastre intr-o maniera adecvata si in timp util. Intelegeti voi cat de important este rolul vostru aici in cadrul misiunii noastre? Intelegeti voi cat de importanta este misiunea noastra aici in lumea aceasta? Intelegeti voi ca nu este doar aceasta lume cea care va fi afectata de misiunea noastra si de succesul sau insuccesul ei si ca sunt lumi din intreaga galaxie si lumi din acest intreg univers care sunt afectate? Considerand cat de vaste sunt efectele deznodamantului misiunii noastre aici, ati putea gasi o cale de a reduce folosirea substantelor halucinogene si de a gasi mai mult timp in care sa va ocupati de sarcinile cu care ati fost incredintati, inainte de incarnarea voastra actuala? Daca voi ati putea gasi o cale sa faceti aceasta, noi, coechipierii vostrii, am fi bucurosi peste masura si eforturile voastre in aceasta directie ar fi atat de mult apreciate.

Sunt multi dintre noi aici, de partea noastra a acestui imens proiect, care si noi a trebuit sa facem anumite sacrificii pentru a participa la aceasta misiune. Si noi am lasat in urma pe multi dintre cei pe care ii iubim, carierele noastre, hobbiurile si interesele noastre si am calatorit aici, pentru a orbita in traiectoriile noastre pe deasupra si in apropierea planetei voastre, pentru multi lungi ani departe de lumiile pe care noi le numim casa noastra si de oamenii pe care ii numim familie si prieteni. Si voua vi se cere sa faceti anumite sacrificii, pentru ca perioada in care voi sa experimentati cu multele lucruri pe care lumea fizica tridimensionala le are de oferit este, pentru moment, un lucru al trecutului, deoarece timpul de a ne focaliza asupra misiunilor noastre a sosit cu multe zile in urma. Timpul pentru ducerea la bun sfarsit a multora dintr e sarcinile noastre inca neincheiate a trecut si se poate spune ca unele dintre sarcinile pentru care voi sunteti responsabili au intrat acum in intarziere si este acum momentul de a la incheia. Noi va cerem eforturile voastre cele mai sincere si atentia voastra toatala asupra activitatilor actuale ale operatiunii, pentru ca noi nu ne permitem sa ramanem in urma, pentru ca sunt multe, importante si incurcate alte sarcini care ne asteapta in curand si noi avem nevoie sa avem ‘platourile’ noastre libere, inainte de a ne asuma noi responsabilitati, care vor conduce la incheierea cu succes a misiunii noastre comune.

Ceea ce noi vedem in cateva cazuri este folosirea drogurilor recreationale, care se afla la limita dependentei. Acesta este un aspect foarte important si el trebuie sa fie abordat de cei care experimentati dificultati in misiunile voastre, din cauza acestor obisnuinte si tendinte. Este responsabilitatea voastra sa gasiti o cale de a reduce aceste vicii si de a reusi aceasta cat de repede puteti, pentru ca noi nu avem luxul de a va astepta sa iesiti din aceasta situatie in pasul experientelor proprii. Ceea ce noi vedem a fi necesar este o oprire brusca a acestor practici si sa incepeti din nou, treji si avand un mod de viata mai atent, care sa va permita sa va puteti concentra mai bine asupra sarcinilor voastre si sa le incheiati conform programului si intr-un mod satisfacator.

Fiecare dintre voi care cititi aceste randuri luati parte la misiunea noastra si prin urmare vi se cere, in conformitate cu intelegerile prealabile pe care le aveti cu noi, sa va treziti intr-o zi la responsabilitatile voastre si sa sa luati atitudine, abandonand orice este ceea in ce erati afundati si sa incepeti sa va focalizati intr-o mare masura a timpului si energiei voastre asupra misiunii voastre si chiar sa va focalizati in totalitate asupra misiunii voastre, in functie de care este misiunea voastra specifica si de cata responsabilitate cere sau cer sarcina sau sarcinile voastre. Acum deja a trecut timpul pentru a face aceasta. Claritatea mentala este de cea mai inalta importanta pentru voi si pentru misiunea noastra la acest moment. Folosirea substantelor halucinogene va intuneca si va incetoseaza mintea. Folosirea substantelor halucinogene va atrage atentia si va conduce concentrarea in directii ce nu reprezinta scopul sau misiunea noastra aici.

Folosirea substantelor halucinogene este in mare parte un rezultat al obisnuintei, care creste cu constanta, cerand din ce in ce mai mult timp, energie si atentie si aceasta este ceea ce noi nu putem sa avem in cadrul rangurilor membrilor echipei noastre, carora le-au fost desemnate roluri de lucratori ai luminii incarnati. Bazandu-ne pe istoria voastra precedenta, pe inregistrarile voastre, pe succesele si pe reusitele voastre, voi ati fost selectati dintre nenumarati altii, din nenumarate alte lumi, care au dorit sa castige sarcini in cadrul misiunii noastre si sa calatoreasca aici prin incarnare si sa experimenteze vasul fizic pe Pamant si sa duca la indeplinire responsabilitatile misiunii lor. Ati fost voi cei care ati fost alesi dintre multi dintre ei. Este o onoare si de asemenea un privilegiu sa fi fost selectati in a va alatura echipei noastre, pentru a duce la indeplinire aceasta misiune.

Voi ati fost binecuvantati cu oportunitatea de a va incarna ca si oameni aici in aceasta frumoasa si plina de incercari lume, care va adus cadoul  a atat de multa cunoastere si experiente, care va vor duce distante mari in calatoria voastra prin acest univers multidimensional. Voi nu datorati nimanui nimic pentru aceasta, decat voua insiva. Voi va datorati voua insiva faptul de a extrage din aceasta experienta tot ceea ce ati putea lua cu voi si una dintre cele mai putin valoroase experiente, care ati putea sa o pretuiti in eternitate, sunt momentele folosirii drogurilor voastre recreationale. Aceasta nu este o experienta valoroasa, pe cat de mult este mai degraba o pierdere de timp pretios, energie, efort si fonduri.

Noi nu va judecam si nici nu privim de sus asupra niciunuia dintre voi, care ati ales sa participati la aceste activitati recreatioale care va modifica starea la nivel mental, nu deloc. Noi nu facem nici un fel de judecati asupra niciunuia dintre voi in nici o directie. Noi doar dorim sa va facem foarte clar cunoscut faptul ca a fost o perioada aici pe Pamant pentru voi, in care a fost mai adecvat pentru voi sa va angranati si sa experimentati asemenea activitati, pentru ca voi va aflati intr-o calatorie personala de asemenea, cat si ca membru al organizatiilor pe care noi le reprezentam aici. Noi doar va spunem ca vremea pentru a incerca, de a vedea si de a experimenta tot ceea ce aceasta lume are de oferit, s-a sfarsit. A venit acum momentul sa va ocupati de motivul principal pentru care voi va aflati aici si pentru care ati fost selectati sa fiti aici. Noi speram ca voi puteti intelege aceasta si privi din punctul nostru de vedere.

Noi nu v-am judeca si nu am privi de sus la nici unul dintre voi si nu am discuta aceasta cu voi decat daca noi am vedea aceasta ca fiind o problema pentru un numar dintre voi. Noi nu dorim sa interferam si sa intervenim in modul in care voi va traiti vietile, pentru ca aceasta este dincolo de dorintele noastre. Noi doar discutam astazi aceasta problema cu voi, deoarece noi o vedem ca va ingreuneaza misiunile voastre, cu care ati fost insarcinati si noi simtim ca o schimbare a modului de viata pentru multi dintre voi este ceea ce se cere si care va conduce la imbunatatiri rapide a performantelor muncii voastre si a mentalului vostru, a capabilitatilor fizice si emotionale.  Noi va multumim la acest punct pentru ca ati citit mesajul nostru astazi si noi de asemenea le multumim acelora dintre voi care va confruntati cu incercari in aceasta directie, pentru ca voi reflectati asupra a ceea ce noi am spus astazi si ca luati o decizie, daca doriti sau nu sa va continuati misiunea aici sau daca voi doriti sa va continuati obiceiurile si tendintele, care nu va aduc rezultatele pe care noi sa le numim adecvate.

Noi va multumim pentru ca luati in considerare ceea ce noi simtim ca este un pas necesar pentru voi la acest moment si noi asteptam cu nerabdare sa vedem imbunatatiri in zonele in care voi ati fost alocati. Noi intelegem ca a face o schimbare a modului de viata, asa cum este aceasta, nu este o sarcina deloc usoara si noi va oferim ajutorul nostru in orice mod putem si de asemenea va amintim ca aveti multi frati si surori in jurul vostru, care sunt de asemenea membrii echipei voastre, care de asemenea au calatorit aici cu voi, pentru a va oferi ajutorul lor, expertiza lor si intelepciunea lor, spre a va ajuta sa faceti aceasta schimbare in voi insiva, care va duce la o schimbare a modului in care voi va duceti la indeplinire sarcinile voastre in cadrul misiunii noastre in numele iubirii si serviciului adus acestei planete si oamenilor ei. Noi vom face tot ceea ce putem, pentru a va vedea trecuti cu bine peste aceasta perioada a vietii voastre, care poate fi una de incercari si noi va multumim acelora dintre voi, care veti lua decizia de a face eforturile de a cauta sa schimbati, ceea ce noi simtim ca este important pentru voi si pentru misiunea noastra aici la acest moment. Va multumim.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  





No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian