Followers

Tuesday, 19 June 2012

19 06 2012Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 19/06/2012 ‘Mesaj intr-o Sticla’Mesajele pe care le impartasim cu voi sunt intentionate sa fie asemenea unor torte, care sa va conduca din intunericul lipsei de informatie la lumina unde voi veti gasi mai multe raspunsuri si mai multe solutii la obstacolele care vi se prezinta de-a lungul zilei voastre. Mesajele noastre nu sunt intentionate sa convinga pe nimeni de nimic sau sa faca pe nimeni sa creada nimic din ceea ce nu doresc sa vada sau sa inteleaga la acest moment. Mesajele noastre nu sunt intentionate sa ii trezeasca pe cei care inca nu au ales sa se trezeasca la acest moment. Mesajele noastre nu sunt proiectate pentru un asemenea scop si prin urmare ele nu ar fi capabile sa duca cu succes la indeplinire aceasta sarcina, deoarece ele nu au nici o proprietate de a dovedi nimic nimanui sau sa trezeasca pe cineva din somnul sau. Intelegeti aceasta? Intelegeti ca mesajele noastre nu pot fi folosite in aceasta maniera, deoarece ele nu sunt menite sa fie folosite intr-o asemenea maniera si nu au nici o abilitate de a produce vreun rezultat in acest mod?

Ceea pentru ce au fost proiectate aceste mesaje a fost sa permita celor care cauta o intelegere mai inalta si mai ampla, sa fie capabili sa acceseze o fantana de informatie, care sa le stinga aceasta sete de cunoastere si intelegere a ce se petrece in lumea din jurul lor si in ei insisi in acelasi timp. Ceea ce ne-ar place sa va vedem pe mai multi dintre voi facand este sa folositi mesajele noastre pentru scopurile pentru care ele au fost intentionate, ca o sursa de informare, doar pentru cei care o cauta. Aceasta ar mari foarte mult efectele pentru care ele au fost intentionate si eforturile voastre ne-ar ajuta extraordinar in misiunea noastra comuna.

Noi va multumim acelora dintre voi care faceti asemenea eforturi de a raspandi mesajele noastre in lung si in lat si noi va spunem ca noi nu dorim sa fie oprite sau abandonate aceste eforturi, insa va spunem voua sa alegeti mai cu atentie cu cine impartasiti acest tip de mesaje. Sunt unele persoane care pur si simplu nu sunt pregatite pentru acest tip de informatie, care la acest moment pentru ele in calatoria lor este chiar socanta si se afla dincolo de limitele credibilitatii. Noi intelegem ca sunt multi dintre voi care gasesc aceasta informatie chiar din contra, foarte credibila si inteligibila si ca aceasta informatie, pe care noi v-o oferim, are mai mult sens decat orice alte scenarii, pe care voi le-ati gasit de necrezut, in legatura cu motivele pentru care voi va aflati aici si cu motivele responsabile de natura acestei lumi. Noi va spunem ca este un foarte bun motiv de ce aceasta informatie rezoneaza atat de bine cu unii dintre voi si ca aceste motive merg dincolo de experienta multora ditre contemporanii vostri si ea va spune per ansamblu ca voi sunteti o raritate, voi nu sunteti norma, ci exceptia.

Ceea ce ne-ar place sa discutam cu voi astazi este ceea ce noi vedem a fi inevitabil la aceasta raspantie in calatoria voastra. Noi vedem incercari inaintea voastra pentru voi si noi vedem oportunitati de a crea pentru voi reusite dincolo de ceea ce multi dintre voi ati experimentat vreodata inainte. Ceea ce noi noi nu vedem sunt scuze care sa fie evocate pentru ca voi sa alegeti sa esuati, sa alegeti sa renuntati, sa alegeti sa va rostogoliti in infrangere. Noi nu v-am oferit aceste oportunitati si aceste evenimente voua, pentru a le folosi spre a va invinge voi insiva (eng. for you to use them to defeat yourselves, n.t.). Noi am proiectat pentru voi, la cererea lasata precis de Creatorul nostru, evenimente si oportunitati, care sa va permita acelora dintre voi, care alegeti sa invingeti frica, ce poate sa fie inmagazinata in voi insiva si sa depasiti obstacolele si incercarile, care au fost proiectate cu meticulozitate si pentru a aduce la suprafata ce e cel mai bun in fiecare dintre voi si in acelasi timp in voi ca si colectiv.

Aceasta cu siguranta nu a fost o sarcina usoara, cea pe care Creatorul nostru ne-a cerut sa o realizam, insa noi, la fel ca voi, savuram aceasta oportunitate si noi am ales sa o folosim la cel mai inalt potential al ei, spre a ne permite sa atingem cel mai inalt potetnial al nostru. Noi speram sa va vedem pe multi dintre voi alegand de asemenea sa folositi aceasta oportunitate cu intelepciune, spre a cauta sa atingeti cel mai inalt potencial al vostru si noi suntem convinsi ca multi dintre voi veti fi chiar surprinsi sa descoperiti cat de mare potentialul vostru individual si colectiv este cu adevarat. Au fost multe lectii si experiente create aici in lumea voastra, insa nici una nu a fost ca experientele care va asteapta chiar imediat inaintea voastra, pentru aceia dintre voi care alegeti sa perseverati, sa mergeti mai departe, sa mergeti mai sus si sa deschideti noi usi, care vor ramane inchise pentru unii dintre voi, care aleg sa nu le impinga ei insisi, spre a se testa, pentru a se pune la incercare, spre a deveni cu mult mai mult decat sunt astazi.

Va fi o zi in care fiecare suflet de pe planeta voastra va alege sa paraseasca vechea paradigma, pentru noi aventuri si experiente, care le va adauga pedigree-ului lor, insa astazi este cel mai bine ca multe dintre aceste suflete sa ramana aici si sa isi concentreze atentia asupra unor lectii, pe care ele nu le-au invatat inca si asupra unor obstacole la care ele inca nu au gasit un mod de a le depasi. Noi speram ca voi, cei care sunteti pregatiti pentru ceva nou, sa intelegeti aceasta si pentru prezent sa permiteti acestor suflete sa isi continue vietile cu care au devenit obisnuiti si care pentru ele inca reprezinta incercari de depasit si au multe lectii de invatat din ele. Ele vor atinge la un moment dat punctul de cotitura, la care voi sunteti astazi, al curajului si al vitejiei, al aventurii, al uimirii si a misterului, pe care voi sunteti pe cale sa le traiti.

Ce va spunem acelora dintre voi care sunteti acum pregatiti sa faceti acest salt este ca voi ati batut o lunga cale si ati facut fata multor incercari, pentru care au fost proiectate multe experiente, menite a va testa si a va intari si a va aduce la suprafata sinele superior, care a locuit mereu inlauntrul vostru. Aceasta este ziua voastra si acesta este un subiect care nu trebuie neaparat impartasit cu toti ceilalti, deoarece ei nu sunt inca pregatiti pentru asemenea daruri la acest moment. Noi speram ca voi intelegeti aceasta si noi speram ca voi va veti bucura de experientele voastre si de evenimentele ce vor urma, stiind ca voi nu le veti experimenta cu oricine dintre cei cu care v-ati putea dori. Asa trebuie sa fie, cel putin pentru moment si va veni intotdeauna o zi in viitor, in care sa fiti acolo, asteptandu-i de cealalta parte a usii, prin care voi sunteti pe cale sa treceti, cu doar o scurta perioada de timp inaintea lor.

Pentru aceia dintre voi care cititi astazi aceste cuvinte, care nu sunteti inca siguri ca sunteti pregatiti sa faceti acest salt de la vechi la nou, noi va spunem ca fiecare alegere este o alegere corecta si ca daca voi simtiti ca acesta nu este momentul pentru voi sa mergeti mai departe, atunci noi va spunem sa imbratisati ceea ce stiti, ce intelegeti si simtiti inlauntrul vostru si sa simtiti gloria in decizia voastra de a ramane aici cu multii vostri frati si surori, care de asemenea au luat aceeasi decizie ca si voi. Aceasta este alegerea mai inteleapta pentru multi dintre voi la acest moment si noi va spunem sa va consolati, stiind ca voi v-ati dezvoltat talentele, intuitia si intelepciunea de a identifica pentru voi calea pe care doriti sa calatoriti si calea care va va aduce incercarile si experientele menite a aduce in viata voastra binele superior. Fiti mandri stiind ca voi aveti curajul de a face aceasta alegere, stiind ca ati avut o alta alegere, pe care voi o puteati lua si ca voi cumva ati simtit ca ea nu este cea mai buna alegere pentru voi la acest moment.

Voi aratati multa intelepciune si o mare cumpatare in a alege sa ramaneti aici si sa lucrati asupra unor portiuni ale voastre, care pot avea nevoie de mai multe experiente si de mai multe lectii. Noi va spunem ca voi veti primi exact ceea ce aveati nevoie pentru a va crea aripile cu care intr-o zi sa va inaltati de aici, atunci cand simtiti ca acum este timpul si ca acum sunteti pregatiti. Pana atunci, sa nu simtiti ca este ceva sau cineva care sa va grabeasca sa luati aceasta decizie, inainte ca voi sa simtiti ca aceasta este potrivita pentru voi, deoarece nu este nici o numaratoare inversa pentru voi si voi aveti tot timpul, pentru a va dezvolta si pentru a experimenta ceea ce taramul fizic are sa va ofere.

Pentru aceia dintre voi care alegeti sa mergeti mai departe, noi va spunem ca timpul pentru a face aceasta se apropie foarte mult si voi nu mai aveti foarte mult timp ramas pentru a face ultimele pregatiri sau poate pentru a honui si pentru a ascuti punctele voastre, care la acest moment sunt usor tocite si necesita atentia voastra. Noi cu totii avem calitatile noastre unice si cu totii avem zonele noastre de viata si ale propriei noastre persoane, care ar putea sa se bucure de putina atentie si noi va spunem acelora dintre voi care acum va faceti bagajele, sa spunem asa, sa va opriti cateva momente in fiecare zi si sa faceti inventarul propriei voastre persoane si sa vedeti ce ar putea sa beneficieze de putina atentie si de putina imbunatatire. Daca voi ati putea face aceasta, noi stim ca voi veti putea sa experimenteti, sa va bucurati si sa prosperati de pe urma unor asemenea eforturi. Nu este nici o directie in care sa depuneti un efort si care sa nu se cristalizeze in vreun fel de beneficiu pentru voi si pentru cei din jurul vostru. Aceasta este ceea ce am dori ca voi sa va amintiti astazi, sa acordati mereu fiecarei sarcini, indiferent cat de mare sau de mica, atentia voastra si cele mai sincere eforturi ale voastre si voi veti culege mereu recompensa pentru un asemenea efort nobil si realizare.

Noi suntem prietenii vostri si noi suntem familia voastra din Federatia Galactica a Luminii. Pacea sa se reverse asupra voastra, fratii si surorile noastre.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- Englishhttp://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanishhttp://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazilhttp://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarianhttp://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatianhttp://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch http://germangreggiles.blogspot.com/ -Germanhttp://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greekhttp://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrewhttp://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polishhttp://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanesehttp://portugalgg.blogspot.com/- Portugal http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanianhttp://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russianhttp://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenianhttp://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedishhttp://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinesehttp://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarianhttp://frenchgreggiles.blogspot.com/- Frenchhttp://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian