Followers

Saturday, 2 June 2012

2 06 2012
Stare de spirit: Astazi noi am dori sa va vorbim despre cum sa va pregatiti corespunzator hotararile voastre si asteptarile voastre, pe masura ce ne apropiem de zilele ce vor urma. Ceea ce noi am prefera sa vedem este o noua si mai luminoasa perspectiva pentru voi. Ceea ce noi dorim sa spunem cu aceasta este ca noi am dori sa va vedem privind la aceste zile care vor urma, ca la ceva ce va trebui sa fie pretuit, ceva pentru care merita sa munciti si ceva ce este valoros si reprezinta o experienta plina de recompense pentru voi in multe moduri diferite. Ceea ce noi simtim ca este important pentru voi este sa nu priviti spre aceste zile cu nici un fel de rusine, frica, neincredere, suspiciune, grija si indoiala, pentru ca, daca priviti astfel viitorul vostru, este foatre posibil ca voi sa sfarsiti prin a avea un rezultat care se va potrivi intr-un mod precis sau similar cu energia pe care voi ati emis-o. Intelegeti voi aceasta? Intelegeti voi acest foarte simplu, si totusi foarte important fapt stiintific si spiritual?


Ce se va petrece, daca voi incepeti sa trimiteti spre exterior aceste ganduri in caile voastre viitoare pe care veti calatori, este ca voi veti incepe sa calcati pe un teren minat, metaforic vorbind, mine pe care voi, prin actiuni directe sau indirecte le-ati plantat in solul caii pe care calatoriti. Ce sa facem in legatura cu aceasta situatie este o mare grija pentru noi si noi simtim ca, cu siguranta, ar trebui sa fie un aspect prezent si pentru voi dragilor, deoarece este calea voastra cea pe care voi o curatati astazi cu fiecare gand, indiferent de cum el trece prin mintea voastra, in timp ce voi va parcurgeti ziua.

Noi vedem un viitor incredibil de stralucitor, promitator si prosper pentru voi. Ce noi nu vedem este un viitor care sa fie tern, dezamagitor, intunecat, periculos, lipsit de recompense, nedorit si … (eng. unheralded in any way, n.t.). Noi dorim ca voi sa va vedeti viitorul dintr-o perspectiva mai optimista, asa cum noi il vedem, pentru ca daca voi ati vedea ceea ce noi putem vedea din perspectiva noastra, nu ar trebui sa fie nici un motiv pentru nici unul dintre voi sa va indoiti in nici un fel ca viitorul vostru va fi pe atat de stralucitor, pe cat multi dintre voi doriti ca el sa fie, pentru ca este exact acesta modul in care acest mecanism functioneaza.

Noi am observant un numar de postari si de comentarii facute pe retelele voastre sociale online, care prezentau neplaceri si ingrijorare in legatura cu experienta voastra si griji pentru rezultatul muncii si calatoriei voastre aici. Nu este nici o nevoie de deziluzionare la acest moment, pentru ca nu a fost nici un eveniment, care sa schimbe ceva din ceea ce v-a fost descris ca fiind posibil pentru voi. Totul si toate cele pe care noi le-am expus pentru voi prin descrierile noastre sunt inca foarte posibile pentru fiecare dintre voi. Noi doar va spunem ca noi am dori ca voi sa prindeti cu putere si sa tineti viitorul pe care voi doriti sa il experimentati si sa il tineti la pieptul vostru cu putere, facand orice este ceea ce voi doriti sa experimentati experienta voastra.

Aceasta este ceea ce noi am dori sa vedem ca voi faceti. Este experienta voastra, calatoria voastra si noi doar dorim ca voi sa extrageti din ea ceea ce voi doriti si ce voi ati facut cu claritate cunoscut ca doriti sa experimentati inainte sa va incepeti aceasta calatorie aici. Noi nu dorim in nici un fel sa depasim granitele noastre de actiune si sa va indreptam in directii pe care voi nu le-ati trasat pentru voi insiva. Noi nu dorim sa facem aceasta si noi nu vom face aceasta. Noi doar va spunem ca orice este ceea ce voi doriti sa experimentati, sa alegeti si sa experimentati. Asa functioneaza si asa voi veti experimenta exact ceea ce voi doriti. Noi speram ca aceasta explicatie este cu claritate inteleasa, pentru ca acesta este un concept foarte important pentru voi de inteles si pe care sa il tineti minte.

Sunt multe concepte diferite, principii si stiinte care sunt importante pentru voi sa le intelegeti la acest moment, insa nu este un alt concept mai important de tinut mereu in fruntea conceptiilor voastre decat acesta: este viitorul vostru si voi il creati pe masura ce va parcurgeti fiecare zi. Viitorul vostru este creat prin gandurile pe care le emanati pe durata intregii zile si intregii nopti, chiar si cand dormiti. Indiferent la ce voi va ganditi, va concentrati sau visati, aceea este ceea ce voi veti experimenta pe masura ce treceti mai departe pe drumul pe care voi insiva vi l-ati pavat inaintea voastra.

Acesta este modul in care toate calatoriile noastre sunt create in acest univers. Ca voi sa credeti ca in vreun mod viitorul vostru devine mai tern sau nu pe atat de promitator pe cat voi vi l-ati imaginat este un produs al credintelor, atitudinilor, trairilor, viziunii, viselor, asteptarilor, personalitatii, deciziilor si alegerilor voastre. Viitorul spre care fiecare dintre voi va indreptati este un produs al creatiei voastre si el nu este un produs al creatiei , alegetilor, proiectarii, planuirii sau constructiei noastre. Intelegeti voi aceasta? Nu suntem noi cei care va putem promite ce va contine sau nu viitorul vostru, pentru ca viitorul vostru are putin de a face cu ceea ce noi dorim, cream sau simtim ca este sau nu bine pentru voi.

Nu este dreptul nostru sa pavam directiile viitorului pentru voi. Dupa cum am spus de multe ori si noi dorim sa clarificam din nou acest punct, noi ne aflam aici doar pentru a va ajuta sa experimentati ceea ce voi alegeti sa creati. Este aceasta clar pentru voi toti la acest moment? Noi speram ca este, pentru ca noi dorim ca voi sa realizati din nou ca gandurile pe care le ganditi la acest exact moment sunt caramizile din solul ce va fi calea pe care voi veti pasi in viitor. Alegeti-va aceste caramizi cu intelepciune si cu grija si saditi-le in sol cu fermitate si intr-un mod echilibrat, pentru ca aceasta va va oferi o cale lina, ferma si usoara pe care sa calatoriti mai tarziu si pe care voi ati cladit-o.

Daca sunt curbe de-a lungul drumului pe care voi doriti sa calatoriti, atunci curbe voi veti experimenta. Daca sunt dealuri de urcat, atunci claditi aceste dealuri astazi si ele se vor afla acolo, asteptandu-va, cand veti ajunge la ele. Daca este o cale de caramizi asezate neuniform, cu portiuni de noroi moale intre ele, atunci ganditi-va in mintile voastre la lucruri care vor duce la cladirea unui drum asemeni celui descris, pentru ca aceasta se va manifesta pentru voi. Daca este o cale neteda si directa, fara curbe si fara dealuri, atunci manifestati in mintea voastra ganduri care vor construi un asemenea drum pentru voi si aceasta este ceea ce voi veti avea. Aceasta este ceea ce noi dorim ca voi sa tineti minte, pe masura ce voi va parcurgeti ziua si toate zilele de aici inainte, pentru ca voi nu puteti sa mergeti inapoi sa repavati drumul pe care deja ati inceput sa il construiti. Voi de asemenea nu puteti sa sariti inainte si sa incepeti sa construiti portiuni de drum, la care inca nu ati ajuns. Astazi voi doar puteti sa construiti un drum pe care voi il veti experimenta la un moment bine definit in viitorul vostru si este aici la acest moment pe cale, cel in care voi construiti ceea asupra ce voi trebuie sa va concentrati si sa investiti efort in a cladi astazi.

Noi ne aflam aici pentru a va ajuta sa construiti drumurile pe care voi doriti sa calatoriti si noi va vom imprumuta uneltele noastre si vom impartasi cu voi expertiza si experienta noastra, cu care sa va permitem voua, fratilor si surorilor noastre, sa construiti orice drum pe care voi doriti sa mergeti. Aceasta este ceea ce noi vom face pentru voi, aceasta este o promisiune si aceasta este singura promisiune pe care noi o vom face fata de voi si pe care am facut-o vreodata, pentru ca aceasta este singura promisiune ce ni se permite sa o facem si pe care noi o putem face. Noi va vedem din cand in cand pe aceia dintre voi, care postati pe retelele voastre sociale online ca noi, Fderatia Galactica a Luminii, am facut un anumit numar de promisiuni, pe care noi nu ni le-am pastrat. Aceasta nu este adevarat. Noi nu facem aceste promisiuni, pentru ca ce v-am promite? Noi nu stim ce va doriti. Noi nu stim ce este ceea ce voi colectiv si in multe cazuri individual, doriti sa experimentati. Deci ce v-am promite? V-am promite ceva ce noi am crede ca voi  ati dori sa experimentati? V-am promite ceva ce noi dorim ca voi sa experientati? Nu, noi niciodata nu v-am promite ceva ce voi colectiv si individual nu doriti sa experimentati.

Noi nu stim ce este ceea ce voi doriti sa experimentati, pentru ca sunteti atat de multi si multi dintre voi care inca nu s-au trezit, nu realizeaza ca li se prezinta o alegere pe care ei sa o faca. Acestia nu inteleg ca sunt ei cei care isi creaza propriul lor viitor si prin urmare gandurile lor nu sunt clare in aceasta directie. Acelasi lucru poate fi spus pentru cei dintre voi care v-ati trezit, aceasta este de asemenea corect spus ca gandurile multora dintre voi sunt de asemenea neclare. Gandurile pe care unii dintre voi le aveti sunt un amestec de vibratii pozitive si negative. Intr-o zi voi veti manifesta dorinta de a experimenta un lucru si totusi intr-o alta zi voi veti emana undele gand ale unei experiente cu totul diferite. Este dificil pentru noi, in multe cazuri, sa intelegem macar ce doriti sa experimentati, pentru ca aceasta este un produs al puterilor voastre de creatie si al puterilor creatoare ale acestui univers. Nu sta in puterile noastre sa cream pentru voi experienta voastra. Din nou, noi ne aflam aici doar pentru a va ajuta sa experimentati ceea ce voi alegeti.

Ceea ce noi dorim sa clarificam este ca noi nu stim la acest moment ce voi va doriti sa experimentati colectiv si chiar in multe cazuri, nici macar individual. Avand in vedere discutia noastra de astazi, intelegeti acum de ce noi nu va promitem nimic in special si de ce noi va spunem ca nu v-am fi promis niciodata nimic in mod special, pentru ca noi nu am stiut si inca nu stim ce este ceea ce voi doriti sa experimentati? Ceea ce noi am expus pentru voi sunt posibilitatile si oportunitatile voastre si noi va spunem ca ele mereu au fost si raman pana in aceasta zi nelimitate. Voi puteti experimenta tot ceea ce doriti si daca noi v-am face orice promisiuni despre ce voi puteti experimenta, aceasta ar insemna sa va limitam alegerile, nu-i asa ?

Noi nu dorim in nici un fel sa punem un tavan peste alegerile care va vor aduce experientele pe care le doriti. Noi am pictat imagini ale unora dintre ele mai minunate lucruri pe care voi aveti oportunitatea de a le experimenta. Noi am facut un efort in a picta pentru voi imagini ale unei lumi frumoase, armonioase si pasnice, pentru ca aceasta este una dintre elegerile voastre, insa posibilitatile voastre sunt nelimitate si tine de fiecare dintre voi sa decideti ce este ceea ce doriti si sa va focalizati asupra ceea ce doriti in fiecare zi, pe masura ce mergeti mai departe. Produsul final pentru voi va fi produsul alegerilor voastre colective si individuale. Aceasta este o promisiune pe care voi v-o puteti face voua insiva si aceasta este o promisiune ce nu va fi niciodata incalcata.

Noi cercetam comunitatile voastre online pentru raspunsurile voastre la ofertele noastre. Noi cautam sa gasim daca sunt suficienti dintre voi pregatiti sa faca fata si sa ajute la initierea programelor care vor aduce beneficii lumii voastre si fiecarei persoane din ea. Ceea ce noi cautam sunt raspunsuri pozitive, nu evidentiate frica sau neincredere si suspiciune fata de noi si fata de motivatiile noastre de a va oferi ajutorul nostru. Noi vedem multe raspunsuri din partea voastra, care sunt exact ceea ce noi cautam si pe care noi le consideram a fi premisele inceperii acestor programe. Noi de asemenea vedem si tinem cont de raspunsurile bazate pe frica si care arata neincredere, suspiciune si frica fata de noi si de motivele pentru care ne aflam aici. Noi tinem cont de cine este persoana care face aceste comentarii si urmarim sa determinam de ce ea a ales sa faca aceste comentarii.

Ceea ce noi nu intelegem uneori este de ce unii vor alege sa faca comentarii positive la unele puncte si comentarii negative, bazate pe frica, la un alt punct. Aceasta razgandire inainte si inapoi, legata de perspectiva este pentru noi uneori confuza si noi le cerem celor care fac aceste comentarii sa va clarificati mai bine pozitiile, prin a ajunge la unele concluzii in mintea voastra proprie, inainte ca voi sa incepeti sa impartasiti sentimentele voastre cu altii si cu noi, pentru ca aceasta conduce la confuzie si ajuta la precipitarea unor intarzieri in pornirea anumitor programme. Daca voi ati putea face aceasta pentru noi si pentru fratii si surorile voastre de asemenea, voi ne veti face noua tuturor si lumii voastre un mare serviciu. Noi va multumim in avans pentru cooperarea voastra in aceasta directie si va transmitem ca raspusurile voastre la mesajele si la ofertele noastre de ajutor sunt inregistrate cu constinciozitate si sunt privite ca fiind importante, pentru ca noi pretuim opiniile si punctele de vedere ale fiecaruia dintre voi in mod egal, pentru ca nu este este unul mai important decat altul in lumea voastra.

Noi am dori sa vedem mai multi dintre voi facand comentarii si postari referitoare la prezenta noastra aici in lumea voastra si la ofertele noastre de tehnologii si sisteme, care pot sa aduca mari beneficii lumii voastre. Noi avem echipe desemnate pentru aceasta zona si care monitorizeaza retelele voastre sociale online si care colecteaza mari cantitati de informatii, care ne vor permite sa intelegem mai bine ce este ceea ce voi va doriti si cat de mult inaintati in intelegerea voastra a imaginii de ansamblu,  aceea ce se desfasoara in fata voastra aici, in lumea si in universul vostru. Dupa ce noi vom fi satisfacuti ca exista un numar suficient dintre voi pentru a incepe anumite programe ale noastre, noi vom face exact aceasta si vom incepe lansarea acestor proiecte, pentru care atat de multi dintre voi aveti o mare anticipatie, la fel ca si noi, pentru ca noi le vedem aducand multe beneficii pentru atat de multi, despre care noi credem ca au suferit prin limitare si lipsuri pentru mult prea mult timp.

Ajutati-ne sa va ajutam sunt cuvinte foarte importante, pe care voi sa vi le amintiti, pentru ca atat de multe actiuni cu care noi va putem ajuta depind de voi sa faceti munca de pregatire. Noi nu putem sari peste dreptul vostru de a alege, aceasta nu este permis in acest univers si noi nu ne vom depasi limitele si nu vom incalca drepturile voastre la liber arbitru. Ceea ce voi veti alege este ceea ce noi va vom ajuta sa primiti si noi asteptam cu nerabdare sa citim mai multe despre ce este ceea ce voi alegeti sa experimentati in continuare.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles


Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian