Followers

Sunday, 22 July 2012

22 07 2012

Exista aspecte suprapuse in lumea voastra, care trebuie sa fie rezolvate inainte ca oamenii vostri sa poata intra in taramurile superioare ale acestui univers prin ascensiune, pe care noi o vedem desfasurandu-se lin si in concordanta cu orarul preconceput al universului. Noi am dori sa incepem cu aceste proiecte diferite cu voi in zilele foarte apropiate care vor urma, pentru ca noi simtim ca aceste aspecte sunt presante si trebuie abordate primele. Unele dintre aceste proiecte le-am discutat cu voi, insa niciodata la modul extins, iar astazi noi am dori sa aruncam o privire mai amanuntita asupra a ceea la ce noi ne referim in legatura cu aceste asumari.


Noi am dori sa lucram alaturi de voi spre a rezolva aspectul tarmurilor voastre din unele zone care sunt deficitare si care nu ofera o protectie adecvata in cazul in care nivelele marii ar putea sa se inalte cu doar cativa inci (1 inch = 25,4 mm), sau, in unele cazuri, cu cateva picioare (un picior/ft = 30,48 cm). Aceasta nu este suficient, pentru ca o protectie corespunzatoare pentru comunitati si pentru orase deopotriva sunt falezele, care pot suporta mai multe picioare suplimentare in inaltimea valurilor marii, deoarece toate planetele  experimenteaza partea lor de cutremure si de miscari ale placilor tectonice din cand in cand. Aceste evenimente pe care noi le prevedem in viitorul vostru foarte apropiat, doar cu cateva luni departare, sunt evenimente care nu sunt in mod deosebit peste si dincolo de norma pe care multe planete o experimenteaza destul de regulat. Voi ati fost chiar norocosi in trecutul vostru recent, pentru ca nu ati experimentat in nici un caz evenimente seismice majore, pentru ca placile tectonice s-au miscat, insa ele s-au miscat doar cativa inci sau cateva picioare in miscarile lor cele mai extreme.

Ceea ce noi prevedem in lunile care vor urma este prin comparative o miscare cu mult mai severa, care va face sa se miste placile voastre tectonice una peste cealalta cu mult mai mult decat ele au facut-o in trecutul vostru recent. Noi le vedem miscandu-se 10, 15 sau chiar 20 sau mai mult de picioare (20 de picioare = 6 m), ceea ce va cauza cutremure de ordinul a 8 pana la 10 pe scara voastra Richter si pana la nivele apropiate si care depasesc 15 sau 16 pe aceasta scara. Va dati seama cat de severe aceste cutremure vor fi comparandu-le cu cutremurele cu care voi sunteti obisnuiti, cutremure care adesea depasesc 8 sau 9 pe scara vaostra Richter? Noi vorbim sa zdruncinaturi majore al Pamantului vostru interior, insa noi nu dorim ca voi sa sariti in modul panica, deoarece acesta este motivul pentru care noi ne aflam aici. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa treceti mai bine prin aceasta.

Prin intermediul experientei noastre, a expertizei, intelepciunii si a tehnologiei noastre foarte avansate, noi va putem ajuta sa faceti fata fortelor acestor cutremure si sa va permitem sa suportati chiar si activitati seismic cu mult mai insemnate decat acestea. Ceea ce noi am dori sa facem ar fi sa cream pentru inceput o echipa de voluntari din lumea voastra, care doresc sa ne ajute in acest foarte important proiect, dupa care noi am dori sa evaluam mai departe linia tarmurilor voastre, desi aceasta ar fi suma intregii noastre munci, pe care am facut-o fara ajutorul vostru, de o buna perioada de vreme in urma. Noi am dori sa facem o ultima estimare a ceea ce noi simtim ca ar trebui facut. Noi am dori apoi sa incepem sa construim faleze inalte si puternice, adanci si suficient de late in anumite zone din jurul lumii voastre, acolo unde noi simtim ca vor exista valuri puternice ale marii, cauzate de aceste tremuraturi ale pamantului, pe care noi le vedem a fi inevitabile, desi intotdeauna tineti cont ca liniile temporale sunt foarte fluide si predictiile si profetiile se pot schimba chiar deseori, chiar si pe durata unei singure zile.

Noi nu dorim sa va lasati garda jos in nici un fel si sa credeti ca prin impartasirea cu voi a acestei informatii legate de liniile temporale voi veti obtine o ‘trecere libera’, cum se spune, si sa va faceti loc prin liniile temporale si pe langa aceasta posibila problema pentru voi, care poate fi chiar foarte serioasa pentru voi in anumite zone. Noi dorim in schimb ca voi sa va ocupati de aceasta problema la modul cel mai direct, fara a va fi teama de ea, prin a nu fugi de ea, prin a nu o nega, ci prin a o accepta ca pe o foarte reala posibilitate si prin a va lua masuri foarte reale de siguranta spre a preveni aceasta problema, spre a o stopa in mod fatis/direct, prin gasirea de solutii aplicabile si practice.

Deci care sunt unele dintre solutii? Noi simtim ca este cel mai bine sa incepeti prin a indeparta, prin relocari temporare, anumite grupuri de oameni din jurul lumii voastre, care in prezent isi au resedintele in zone despre care noi simtim ca sunt putin cam prea periculoase, atunci cand vine vorba de ridicarea nivelelor marii. Unele dintre aceste zone au experimentat daune datorate ridicarii nivelelor marii cu mai multe ocazii in trecutul vostru si ar trebui sa nu fie nici o surpriza pentru acesti rezidenti ca inca putini inci sau picioare in plus la nivelul apelor, ar reprezenta o incercare dincolo de posibilitatile lor de a-i putea face fata. Una dintre aceste zone sunt Tarile de Jos/Lowlands din Nordul Europei, despre care multi dintre voi ati studiat la geografie si intelegeti ca ele se afla pe un sol, care de fapt este situat sub nivelul actual al marii si al apelor ce le inconjoara. Nu ar fi nevoie de nici o ridicare a nivelelor marii pentru a devasta aceste teritorii, daca nu ar fi existat un foarte elaborat sistem de diguri, care a fost construit in aceasta zona. Acest sistem de diguri a fost foarte eficient in a tine apa departe de aceasta zona si chiar in a o pompa in afara ei, facandu-o astfel potrivita pentru a fi locuita. Problema este acum ca aceste diguri nu vor putea face fata nivelelor crescute ale marii, pe care noi le prevedem a avea loc in aceasta zona, iar noi am dori sa relocam aceaste populatii in baze temporare, pana ce noi vom simti ca aceasta activitate seismica, pe care voi o puteti astepta, se diminueaza si trece in totalitate.

Noi am observat ca aceasta informatie pe care noi o impartasim cu voi este chiar foarte greu de acceptat pentru unii. Noi vedem negarea acestui fapt, noi vedem pe multi punand sub semnul intrebarii pe canalul nostru si punand la indoiala motivatiile pe care noi le avem pentru a impartasi aceasta informatie cu voi. Aceasta pentru o vreme ne-a pus in incurcatura, deoarece noi simtim ca am construit un anumit nivel de incredere cu voi si noi nu simtim ca ar trebui sa fie peste nivelele sistemelor voastre de credinte a va astepta la unele cresteri ale nivelelor apelor marilor, datorate activitatii seismice, pe care multi dintre voi care cititi ziarele sau urmariti stirile televizate, ati putut observa ca ele s-au amplificat cu o foarte perceptibila crestere de-a lungul ultimilor cativa ani. Cineva poate cerceta nivelele activitatii seismice in lumea voastra online in doar cateva minute si noi veti gasi ca activitatea seismica a crescut ca si porportii, frecventa si severitate in mod constant si cu un pas foarte perceptibil in ultimii cativa ani pe intreaga voastra planeta.

O parte din aceasta activitate seismica a cauzat deja o crestere a nivelelor marii, care au daunat sever zonele din interiorul tarmurilor, care se aflau in preajma punctului focar al acestor cutremure. Una dintre aceste zone este localizata in Japonia si o alta este cea din Asia de Sud, care este o alta zona de ingrijorare pentru noi si noi simtim ca ar trebui sa fie si pentru voi. Aceasta zona din Asia de Sud a suferit deja multiple daune si pierderi de vieti omenesti  in istoria voastra recenta si ca voi sa simtiti ca mesajele noastre legate de un alt incident care ar putea avea loc este ceva care sa insufle frica sau care sa incerce sa va controleze in orice fel si in a va face sa faceti ceva, din ceea ce voi nu doriti sa faceti, prin frica si intimidare, noi simtim ca este dincolo de o gandire rationala si care este una foarte ilogica si care pe de o parte, este chiar o viziune nedreapta, deoarece noi simtim ca nu ne-am castigat distinctia de a fi lipsiti de incredere. Noi respectam si intelegem viziunile fiecarui individ si ale fiecarui colectiv si fiecare decizie pe care o faceti, noi o vom onora. Noi doar spunem la acest moment ca motivatiile noastre nu sunt acelea de a veni aici si de a ne lupta cu voi, noi am venit aici pentru a va ajuta si atunci cand noi simtim ca ajutorul nostru ar fi foarte necesar, aparand pe tarmurile voastre in anumite zone ale lumii voastre, noi am astepta ca macar/cel putin sa ne respectati integritatea si sa intelegeti ca tehnologiile noastre, care ne permit sa avem o scurta ocheada, daca vreti, in liniile temporale viitoare si noi am utilizat aceasta tehnologie destul de des in aceasta zona particulara, cat si in multe alte zone care privesc planeta voastra.

Prin folosirea acestei tehnologii, noi am prevazut ca exista multe scenarii diferite ale zilelor aflate inaintea voastra, si la fel de bine, o parte dintre scenariile care implica ridicare nivelelor marii in anumite zone ale lumii voastre. Noi vedem linii temporale posibile pentru voi in care oamenii vostri vor iesi neatinsi sa spunem asa, din zilele care vor veni, insa aceste linii temporale se afla la doar o fractiune departare de liniile temporale in care se vad dificultati cauzate de aceste ridicari ale nivelelor marii. Intelegeti aceasta? Intelegeti voi legile sansei si ale probabilitatii in acest caz si de ce noi va spunem ca este mai bine sa incepem sa lucram cu voi la a repara, reconstrui sau chiar sa incepem sa contruim faleze robust in anumite zone ale planetei voatre? Noi nu simitm ca ceea ce noi discutam aici este o teorie a conspiratiei sau ceva care sa se afle dincolo de sistemul vostru de credinte, pentru ca aceasta ar trebui sa fie o zona cu care multi din lumea voastra ar trebui sa fiti macar familiarizati chiar din istoria voastra recenta, si un ochi antrenat va observa ca evenimentele seismice sunt in crestere cu un pas constant, pe masura ce voi va apropiati de finalul experientei voastre prin dualitate si prin dimensiunile joase.

Noi speram ca ne-am facut cu claritate intelesi astazi si noi vom urmari comentariile pe care le veti posta sub acest mesaj, in cadrul comunitatilor voastre online, pentru a masura raspunsurile voastre la discutia noastra, inca o data, referitoare la posibilitatea acestor cresteri ale nivelelor marilor. Din nou, noi onoram si respectam punctele voastre de vedere intotdeauna, si va rugam sa nu lasati sentimentele noastre sa va convinga sentimentele voastre in nici un fel. Va rugam sa comentati deschis si onest si dati-ne voie sa vedem ce simtiti legat de aceste predictii in care anumite zone ale lumii voastre pot experimenta ridicari ale nivelelor marii si de ofertele noastre de a va ajuta sa construiti faleze sanatoase prin anumite zone ale planetei voastre. Aceasta este tot pentru astazi. Va multumim foarte mult dragilor pentru timpul vostru si dati-ne voie sa spunem ca a fost, asa cum este de fiecare data, o placere sa vorbim cu voi.

Noi suntem prietenii vostri, noi suntem aliatii vostri, noi suntem coechipierii vostri si cei pe care ii iubiti (eng. your loved ones, n.t.), din taramurile superioare ale existentei. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin


6 comments:

 1. mesaj din partea lui Virgil B.
  "va multumim pentru ajutorul pe care n-il promite-ti .din zonele enumerate in mesaj , ca locatie nu ma regasesc fiind din Romania,dar pt a realiza lucrarile pe care le enumerati , inseamna o actiune bine gindita , bine organizata, ceea ce implica luarea deciziilor la nivele superioare de conducere admininstrativa ale locatiilor avertizate de voi.Noi, ceilalti , din alte zone(exemplu: Romania) , cum putem ajuta?
  Va multumesc pt raspuns dar si pt grija voastra pt ca noi oamenii sa putem trece cit mai usor si cit mai bine peste aceasta perioada care, pe zi ce trece, ne amplifica bucuria revederii cu voi.Dzeu sa NE si sa VA AJUTE.AMIN!"

  ReplyDelete
 2. Eu ma aflu in suedia acuma si chiar mi-as dori sa ajut daca vor fi probleme cu apa :)

  ReplyDelete
 3. Este o initiativa demna de cei mai buni prieteni pe care ii avem: "Prietenul la nevoie se cunoaste". Apreceiez acest ajutor ca fiind foarte binevenit. Am trecut prin multe ca si planeta in ultimele decenii, pentru a vedea ca 'puterile care au fost' sunt gata sa nu ridice nici macar un deget pentru zonele aflate in pericol, si aceasta nici macar atunci cand se cunoaste acel pericol. Sper ca si acest proiect sa poata fi dus cu succes la indeplinire in cadrul acestei frumoase prietenii galactice.

  ReplyDelete
 4. si eu sunt din Romania , sunt femeie si nu stiu cum as putea eu personal sa ajut , neavand nici un gram de cunostiinte in aceste domenii seismologice sau legate de ape ... :( eu am incercat sa instiintez cat mai multi oameni din cercurile de prieteni ,sperand ca cineva sa vada mesajul si sa si stie cum sa ajute la indeplinire .

  ReplyDelete
 5. pentru ridicarea falezelor trebuie vorbit la guvern totusi sunt atat de absorbiti in propriile lor griji incat nu stiu daca vor raspunde in luarea de masuri, apreciez ajutorul si grija care o purtati pentru noi si penrtu iubirea voastra de-a lungul miilor de ani, fie ca oamenii sa se trezeasca la adevarul din ei si desigur pentru ajutor voi face tot ce pot. multumesc

  ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian