Followers

Sunday, 8 July 2012

8 07 2012


Auditorii genetici sunt procesoare integrale de ADN si de materiale asemanatoare, care pastreaza infuziunile genetice al materialelor care vor construi si vor crea un organism viu, asa cum este vasul/trupul uman. Fiecare dintre voi are aceste marcaje in cadrul componentelor ADN-ului vostru si sunt aceste marcaje cele care pentru voi are va fi matrita in care trupul vostru va prinde forma. Aceste trasaturi genetice difera, desigur, de la persoana la persoana si aceste marcaje genetice sunt date mai departe nu doar de-a lungul generatiilor familiilor voastre ancestrale, dar ele sunt transmise de sus in jos, din taramurile superioare, in unele cazuri. Acesti precursori genetici pentru unii dintre voi v-au fost facuti cadou de fiinte din taramurile superioare. Nu tot ADN-ul pe care voi il aveti la acest moment a fost mostenit de voi la nastere de la parintii vostri. O parte din ADN-ul pe care unii dintre voi il aveti v-a fost infuzat in ADN-ul vostru uman pentru a va oferi trasaturi, abilitati si o personalitate a ceva mai mult, ceva in plus, daca vreti, care nu s-ar afla in posesia voastra fara aceasta interactiune si infuzie.Noi am dori la acest moment sa incepem programe in care noi va vom prezenta, daca doriti, pe adevaratii vostri parinti, care v-au dat nastere. Multi dintre voi aveti parinti care exista in taramurile superioare si sunt acesti parinti cei care au revarsat asupra voastra o parte din acest ADN stelar, pe care voi il aveti in cadrul componentelor voastre de ADN uman. Oamenii vostri de stiinta din lumea voastra au identificat ceea ce, pentru ei, sunt parti neidentificate de mesaje codate si ei au concluzionat ca ele sunt de neidentificat si le-au etichetat ca ‘junk DNA’/ADN rebut, gunoi, desi termenul de rebut, gunoi nu este nici pe departe in masura sa descrie ceea ce este aceasta resursa valoroasa pentru voi. Ceea ce ei au etichetat ca fiind gunoi este o comoara peste masura de pretioasa. El reprezinta trecutul vostru, amintirile trecutului vostru, fiinta care sunteti cu adevarat si marcajele genetice ale mostenirii/patrimoniului vostru universal si ancestral. Acest cod care se afla in strafundurile voastre este incredibil de valoros pentru voi in aceasta perioada, si este cel care va conduce inapoi la cine sunteti cu adevarat si la originile de unde veniti.

Studiul ADN-ului uman a certificat unele virtuti, succese, realizari si a atins unele nivele de intelegere pentru oamenii voatri, pentru oamenii vostri de stiinta si pentru cercetatorii vostri, insa noi dorim sa va spunem ca nivelul vostru de intelegere asupra ADN-ului si a tuturor puterilor sale, a tuturor abilitatilor sale si a proceselor sale sunt dincolo de intelegerea actuala, pe care o au chiar si cele mai mari, ascutite si mai vizionare minti ale speciei umane de pe planeta voastra. Noi am dori sa incepem sa desfasuram programe educationale, in care aceia dintre voi, care doriti sa faceti urmatorii pasi si sa invatati cu mult mai mult despre aceste stiinte, pe care ei le-au studiat, puteti face aceasta sub tutela unora dintre mintile oamenilor nostri de stiinta de varf si a profesorilor nostri in aceste domenii. Cunoasterea care este accesibila prin aceste programe este nelimitata, si aceia dintre voi care doriti sa participati in aceste programe si cursuri/prelegeri, puteti face aceasta. Acestea sunt cerintele minime si firesc, nu se pune niciodata problema unei taxe banesti. Toti si fiecare dintre voi care sunteti interesati in oricare dintre programele pe care vi le oferim sunteti liberi sa va bucurati de ele, sa invatati din ele si sa impartasiti aceasta informatie cu altii, daca ei o gasesc iluminatoare, interesanta, plina de cunoastere si daca acestia considera ca merita sa investeasca in ea timpul si efortul lor.

ADN-ul vostru este unul dintre domeniile stiintei, despre care noi simtim ca este un foarte bun loc din care sa incepeti studiile voastre dimensionale, deoarece atat de multe va pot fi explicate voua, odata ce voi aveti o fundatie ferma a intelegerii acestei stiinte si a stiintelor ei asociate si a domeniilor de studiu. Unul dintre atributele ADN-ului, pe care acum este posibil sa nu il intelegeti, este ca ADN-ul vostru pulseaza cu o frecventa care se afla uneori dincolo de nivelul actualei voastre a treia dimensiuni. Pentru a intelege aceasta voi trebuie sa va imaginati ca o parte din ADN-ul vostru exista dincolo de limita actualei voastre dimensiuni si o parte din el exista in cadrul actualei voastre dimensiuni. Este ca si atunci cand o parte din ADN-ul vostru calatoreste in jos cu o spira, el dispare din realitatea voastra si apoi va reapare din nou intr-o alta sectiune a spiralelor voastre de ADN. Aceasta i-a lasat pe oamenii vostri de stiinta si pe cercetatorii vostri nedumeriti pentru multi ani deja acum si ar continua sa le creeze confuzii si sa le puna in incurcatura cercetarile, daca nu le-ar fi explicata lor intr-un anumita masura cauza acestei confuzii.

Noi simtim la acest moment ca aceasta nu este cadrul sau mediul in care sa impartasim si sa discutam in detalii foarte exacte acest subiect, insa noi va vom spune ca in masura in care o parte din ADN-ul vostru exista intr-o dimensiune superioara, nu ati putea si voi de asemenea sa existati  intr-o dimensiune superioara? Aceasta nu ar lasa sa se inteleaga de ce o parte a ADN-ului vostru, aflat in trupurile voastre fizice, dispare si reapare la momente diferite in timp si cu frecvente diferite (eng. disappears and reappears at altering time signatures and frequencies, n.t.)? Aceasta este o cheie cu care sa deblocati unele intelegeri mai profunde ale realitatilor voastre. Noi dorim ca voi sa va ganditi la aceasta si sa va ganditi la cum voi ca si indivizi puteti exista in mai multe realitatati diferite in chiar aceasta secunda, in care va pregatiti sa inspirati din nou. Fiinta care sunteti voi este multidimensionala in esenta sa. Aceasta inseamna ca voi existati in dimensiuni multiple, nu in diferite perioade de timp sau intervale, ci intr-un singur moment pe care voi il intelegeti prin conceptul de timp, pe care noi il intelegem doar ca un moment, momentul prezent. Voi aveti multe vieti si multe trupuri (in textul original ‘many personas’, n.t.). Voi aveti multi prieteni si multe familii, voi aveti multe experiente diferite, cariere, iubiri, prieteni, vise, case, nave stelare, totul si toate pe care o fiinta este sau experimente pe care le aveti pe atatea nivele diferite si chiar in timpuri ale existentei, deoarece liniile temporale sunt de asemenea o parte integrala a intelegerii acestui intreg.

Noi va vom explica, atunci cand vom putea vorbi personal cu voi, in detalii ample tot ceea ce doriti sa invatati si sa intelegeti despre acest ADN si despre modul in care voi existati in dimensiuni multiple, in diferite cadre temporale si locuri de prin acest intreg univers. Pentru astazi, noi vom spune ca noi va cunoastem cu mult mai bine decat voi ati putea crede. Noi am putea, la un anume nivel, sa fim chiar alaturi de voi in timp ce noi vorbim cu voi prin canalul nostru astazi. Aceasta este ceea la ce noi am dori ca voi sa reflectati. Noi am dori ca voi sa va ganditi la cum voi puteti fi acolo si aici in acelasi timp si noi am dori ca voi sa va ganditi la ce inseamna reuniunea dintre oamenii nostri si ai vostri si la ce fuziunea celor doua dimensiuni ale noastre inseamna cu adevarat si noi simtim ca aceasta reconectare inseamna pentru voi in ansamblu, in perspectiva mai clara si mai bine luminata. Noi asteptam cu o atat de mare nerabdare  aceasta zi din mai multe motive si noi simtim ca aceasta reconexiune este una dintre cele mai importante si esentiale rezultate al intregii noastre misiuni aici si noi dorim ca voi sa aveti o imagine clara a ceea la ce ne referim atunci cand spunem ca aceasta va fi cu adevarat o reuniune pe mai multe niveluri, decat este evident pentru voi la acest moment.

Pana ne intalnim din nou, dati-ne voie sa spunem ca a fi despartiti de voi a fost ca si cum o parte din noi a lipsit pentru o foarte mare perioada de timp. Noi suntem prietenii si familia voastra din dimensiunea superioara. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin


1 comment:

  1. Din partea lui Virgil B.
    "DORESC CU ARDOARE SI NERABDARE SA STIU CARE SUNT PARINTII MEI DIN TARIMURILE SUPERIOARE SI TOATE INFORMATIILE LEGATE DE ADN-UL MEU ,CE MA POT AJUTA IN REVELAREA SINELUI SUPREM NEMURITOR, ATMAN"

    ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian