Followers

Saturday, 7 July 2012

7 07 2012


Justitia este servita in lumea voastra in timp ce voi cititi aceste cuvinte. Arestarile au loc si fiinte care au comis crime impotriva oamenilor de pe Pamant sunt luate in custodie una cate una, in diverse colturi de pe intregul vostru glob. Noi, Federatia Galactica a Luminii, monitorizam aceste situatii si luam in considerare progresul pe care barbatii si femeile, care se afla in primele linii, il inregistreaza si noi suntem bucurosi sa raportam ce ei fac un progres bun, constant si ca acest ritm nu se va pierde, ci va creste in intensitate, pe masura ce mai multi dintre cei care au conspirat impotriva umanitatii sunt adusi in fata justitiei, fapt care a fost intotdeauna inevitabil pentru ei.  Noi am dori sa vedem acest ritm al arestarilor intarit prin raspandirea acestei informatii si a tuturor informatiilor relevante referitoare la aceste arestari, despre ce este vorba in directia lor si de beneficiile enorme, pe care umanitatea le va primi imediat ce un numar suficient al acestor arestari sunt realizate. Noi am dori sa va vedem pe mai multi dintre noi, Lucratorii nostri intru Lumina, raspandind si discutand aceasta informative si informandu-va fratii si surorile voastre, care inca nu cunosc nimic despre aceste proceduri, cat si pe oricine care a anticipat aceste arestari, dar care nu cunoaste faptul ca intr-adevar ele au inceput. Noi dorim sa facem clar faptul ca aceste arestari cu adevarat se petrec si noi nu putem fi mai clari decat atat asupra acestui aspect, indiferent ca exista rapoarte care sustin contrariul, pentru ca noi avem un camp vizual mult expansionat si vedem cu claritate ce se petrece in liniile voastre de atac, iar ceea ce se petrece sunt arestari dupa arestari a membrilor si a asociatilor fractiunii cunoscuta la modul general ca si cabala criminala.

Noi am dori sa vedem ca acest fenomen prinde anvegura, iar noi simtim ca el va lua proportii atunci cand stirile acestui eveniment incep sa se multiplice, precum un val in toate comunitatile voastre online. Aceasta este treaba voastra la acest moment. Noi dorim sa va vedem ajutand la cladirea acestui val de informatii si noi dorim sa spunem din nou ca voi nu veti fi lasati in aer, pentru ca noi nu operam in directia oferirii de informatii false, inselatoare si imprecise. Noi, ar putea fi spus, suntem in domeniul operarii cu informatii. Noi ne aflam aici in lumea voastra, pentru a ajuta in aducerea luminii, iar lumina este informatie. Voi sunteti Lucratori intru Lumina, deci prin urmare voi ati putea spune ca voi lucrati cu informatie. Aceasta este ceea ce sunteti si aceasta este ceea ce faceti si tot ceea ce faceti este foarte bine. Daca nu ar fi asa, voi nu ati fi fost alesi sa fiti aici si aceasta este valabil pentru fiecare dintre voi, care cititi si care rezonati cu acest tip de mesaje.

Voi sunteti Lucratori intru Lumina. Poate ca voi inca nu v-ati dat inca seama de aceasta sau poate ca inca nu ati gasit o cale de a crede aceasta, insa daca voi urmariti aceste cuvinte si daca voi rezonati cu ele, atunci voi sunteti Lucratori intru Lumina si sunteti aici in slujba Creatorului vostru si a misiunii de a ajuta la raspandirea luminii, care este informative, prin coridoarele acestea intunecate ale acestei lumi. Va veni o zi, iar acum este evident ca ea va veni mai devreme, decat mai tarziu, in care voi toti veti intelege inca o data deplin cine sunteti cu adevarat. Noi nu va vom da de gol aceasta petrecere surpriza, pentru ca noi vedem aceasta ca un foarte emotionant climax al calatoriei voastre aici, o calatorie ce v-a purtat printr-o stare amnezica, in care voi ati lasat inchise in siguranta toate amintirile a cine sunteti voi, cine sunt toti prietenii si familia voastra si toate experientele voastre trecute. Acesta a fost un efort extraordinar si unul care nu este foarte des experimentat aici in acest univers si noi dorim ca voi, iubitii nostri, sa va bucurati de fiecare moment al acestei experiente la maxim si noi vom face tot ceea ce putem, exact asa cum v-am promis voua inainte de a pleca cu multi ani in urma, pentru a va permite sa va bucurati pe deplin de tot ceea ce puteti culege cu ocazia acestui rar ospat.

Una dintre bucuriile care va asteapta sunt momentele in care mici particele ale adevaratei voastre identitati si ale trecutului vostru va sunt impartasite si voi intr-adevar le percepeti, recunoscandu-le si punand cap la cap piesele intregului ansamblu. Noi va ajutam cu aceasta parte a proiectului nostru impartasind in mod telepathic, si in unele cazuri non-telepatic, indicii si detalii cu voi. Noi ne bucuram de aceasta parte a misiunii noastre, posibil la fel de mult ca de oricare alta parte a misiunii noastre, pur si simplu deoarece este atat de distractiv sa alegem un indiciu, pe care sa il transmitem celor pe care ii iubim si sa vedem ca voi nu doar il primiti, ci l-ati recunoscut si in multe cazuri ati experimentat o mare bucurie in primirea acestui dar. Noi suntem de asemenea atat de fericiti sa primim multe multumiri din partea voastra, la primirea acestor daruri si noi le apreciem foarte mult si ne fac sa ne simtim minunat si ne reamintesc de ce va iubim atat demult si cat de mult va ducem dorul.

Noi vom fi impreuna din nou in curand, nu poate fi acum nici o negare a acestui fapt. Misiunea noastra impreuna cu voi prinde acum viteza si va atinge viteza maxima; nu mai este nimic care sa opreasca aceasta acum. Aceste arestari ale membrilor cabalei voastre criminale si ale aliatilor lor nu este decat o mica parte a operatiunii noastre enorme, insa ea este piesa centrala. Ea reprezinta piesa de domino declansatoare, care va permite unei serii de sute si chiar de mii de alte piese de domino sa cada intr-un mod armonios/linistit la locul lor si la momentul si cu sincronizarea corespunzatoare. Noi va vom tine pe deplin la curent si la zi cu aceste proceduri, pentru ca noi simtim ca aceasta poate ca este la acest moment cea mai importanta informatie de impartasit cu voi, iar noi nu vrem sa va negam acest aspect legat de justitie, prin a vorbi cu voi zilnic despre atat de multe alte lucruri. Noi dorim ca voi sa va focalizati la acest moment asupra acestor arestari si doar pentru moment lasati laoparte unele dintre celelalte indatoriri pe care le aveti ca si Lucratori intru Lumina, cum ar fi raspandirea de dovezi video legate de prezenta noastra aici, pentru ca noi dorim pentru un moment sa parmitem acestui incredibil eveniment sa fie observant de cat mai multi dintre oamenii vostri.

In aceasta perioada, noi nu am primit confirmarea ca sursele voastre de informare mass media majore sau chiar cele mai mici ar fi doritoare sa participe la transmiterea acestor evenimente, care au loc in razele jurisdictiei lor de jur imprejurul lumii. Aceasta se va schimba; voi puteti fi siguri de aceasta. Unul dintre cele mai mari obstacole penstru mass media in a transmite aceste evenimente este frica, pentru ca amenintari au fost aduse impotriva sefilor de departamente si a multor barbati si femei cu rang si cu dosar, din cadrul jurnalelor voastre de informatii. Noi dorim la acest moment sa spunem ca noi de asemenea oferim protectie acestor barbati si femei, care aleg sa ramana fermi si drepti in fata fricii si a ceea ce ei inteleg pe deplin ca este corect, just si care sunt atat de necesare aici in lumea voastra, pentru a ajuta la eliberarea oamenilor vostri si a planetei voastre odata pentru totdeauna de toata stransoarea acestor lideri tiranici, care i-au asuprit pe cei neajutorati pentru mult prea mult timp.

Noi monitorizam aceste situatii si noi va spunem voua ca noi vom face tot ceea ce putem pentru a va proteja si de la a nu lasa nici unui rau sa se abata asupra voastra. Noi avem metode foarte bine verificate si avansate de a asigura securitatea si protectia, iar noi ne-am desfasurat toate infanteriile noastre, pentru a va urmari pe voi, barbatii si femeile din mass media voastra din intreaga lume si pentru a va proteja de orice fel de agresiune, care ar dori indiferent cine sa v-o faca. Noi facem tot ceea ce putem in a oferi aceasta siguranta si protectie si va spunem ca noi am mai oferit acest tip de protectie membrilor altor lumi, aflati in situatii similare si noi am reusit in integralitate in a asigura siguranta oricarei fiinte, care a fost implicata in multe operatiuni diferite. Noi nu vom lasa nici o piatra neintoarsa pentru a va ajuta pe voi in acest mod, daca voi alegeti sa faceti ceea ce voi stiti ca trebuie facut, pentru a permite libertatii sa domneasca inca o data in aceasta lume.

Noi suntem protectorii vostri, noi suntem de asemenea prietenii vostri si noi suntem familia voatra din dimensiunea superioara, iar noi vom face tot ceea ce putem pentru a va ajuta si a va tine in siguranta pe voi, iubita noastra familie. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek       http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian