Followers

Friday, 6 July 2012

6 07 2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice a Luminii 6/07/2012 ‘Ridicarea Frecventei voastre de Vibratie’Acolo de unde noi venim sunt lumi si locuri din acest univers care nu sunt la o mare distanta de aceasta planeta, insa in multe cazuri acea distanta nu este singurul obstacol intalnit pentru a ajunge acolo unde noi ne aflam acasa. Exista unele alte diferente in locatiile pe care unii dintre membrii organizatiei noastre le numesc acasa. Sunt diferite dimensiuni ale acestui univers si fiecare taram vibrational necesita ca locuitorii lui sa posede o anumita masura de cunoastere, intelepciune, intelegere si experiente, care sa ii permita unei fiinte sa se inalte la frecventa de vibratie a acelui taram. 

Noi, care suntem prietenii vostri si membrii familiei voastre extinse, am calatorit aici dintr-o dimensiune superioara. Noi, in multe cazuri, am calatorit in jos cateva dimensiuni, spre a fi capabili sa va oferim ajutorul nostru aici in lumea voastra, la acest mare moment de schimbare si de oportunitate. Noi, cu costul unei mari investitii de timp, efort, energie si resurse, ne-am adancit, daca vreti sa spunem asa, prin straturile dimensionale, spre a ajunge pe pragul usii casei voastre din dimensiunea mai joasa. Ceea ce avem nevoie din partea voastra, a oamenilor de pe Pamant, este ca voi sa gasiti o modalitate prin care sa reusiti cumva sa va ridicati pana la o zona de frecventa de vibratie acceptabila, in cadrul careia sa ne putem intalni unii cu ceilalti pentru reuniunea noastra si care ne va permite sa incepem sa lucram impreuna la multele noastre proiecte necesare, pentru a avansa lumea voastra la standardele unei societati galactice.
Impreuna noi putem trece peste aceasta incercare. Nu exista nimic ce sa nu putem face odata ce noi ne combinam vointa, resursele si puterea de creatie si de manifestare. Noi putem face aceasta; noi doar avem nevoie de ajutorul vostru in aceasta directie si acesta este motivul pentru care astazi am deschis acest subiect, pentru a sublinia unele dintre lucrurile pe care voi le puteti face spre a va ridica nivelul de vibratie, care ne va permite sa ne aplecam spre voi ,  cu bratele deschise si sa va tragem in sus, dincolo de tavanul dimensional, care in prezent ramane deasupra voastra, metaforic vorbind. Noi va cerem voua tuturor, celor care doriti sa participati la acest proiect al intalnirii dintre cele doua dimensiuni ale noastre, sa va eliberati de ceea ce va ancoreaza in vibratie de existenta inferioara. Evitati comportamentele, obiceiurile, tendinţele, interesele, hobby-urile si tot ceea ce va consuma timpul, ingreunandu-va precum niste pietre legate in jurul vostru.

Noi va sugeram sa faceti o lista a lucrurilor din viata voastra, care voi suspectati ca adauga la greutatea acestor pietre din jurul vostru si notati ceea ce voi puteti elimina din acestea si care va vor permite astfel starii voastre naturale de buna dispozitie sa va inalte de prin adancimile taramului tridimensional, pe care multi dintre voi le-ati numit casa pentru mult prea mult timp si care simtiti ca a venit acum timpul pentru altceva. Ce va tine legati? Care sunt unele dintre obiceiurile, despre care voi stiti in adancul sufletului vostru, ca nu va mai servesc binelui si scopului vostru superior? Care sunt unele dintre gandurile negative in esenta lor, care va trec constant prin mintea voastra, precum un tren, care trece avand un program zilnic? Ce este ceea ce voi puteti face spre a deraia acest tren si sa il opriti de la a mai trece prin constiinta voastra maine? Acestea sunt unele dintre gandurile pe care noi am dori ca voi sa le intretineti. Noi va sugeram ca mai multi dintre voi sa va petreceti mai mult timp gadindu-va la unele mult mai pozitive deznodaminte la problemele, la dificultatile si la incercarile  voastre, decat sa sustineti perspectiva si rezultatele negative ale acestor experiente. Noi simtim ca aceasta simpla modificare a planului vostru de joc, va va ajuta pe multi dintre voi extraordinar sa va ridicati aproape instantaneu la unele nivele de vibratie cu mult mai inalte.
Noi de asemenea va recomandam multora dintre voi sa eliminati, in multe cazuri definitiv, anumite mancaruri si bauturi, care actioneaza ca si otravuri si ca si toxine, pentru frecventa voastra vibrationala.  Prin aceste mancaruri si bauturi noi va sugeram in principal sa evitati si sa va infruptati peste masura cu mancaruri garnisite cu conservanti, cu indulcitori si cu alte ingrediente, care au efecte foarte daunatoare asupra trupului uman. Sunt atat de multe ingrediente si conservanti in mancarurile si in bauturile voastre, care actioneaza ca o medicatie anti-ascensiune, iar noi va spunem ca multe dintre aceste ingrediente au fost in mod intentionat concepute, produse si introduse in sursele voastre de hrana, de acele minti viclene si inselatoare ale cabalei voastre criminale, care vor raspunde in fata justitiei si pentru aceste fapte de asemenea, pentru ca nu exista nici un fel de crime, pe care ei le-au facut impotriva voastra, a oamenilor, de care ei sa nu raspunda in fata justitiei.
Ajutati-ne sa va ajutam, prin a ne urma sfaturile in aceasta directie. Reduceti cantitatea de mancaruri care contin un mare procent de conservanti si de aditivi, care nu va sunt necesari pentru pastrarea unei diete  sanatoase. Exista multe arhive de informatie despre acesti aditivi prin reteaua voastre online, iar noi va sugeram, in cazul in care voi inca nu stiti deja care aditivi si conservanti va sunt daunatori, sa faceti unele cercetari. Noi simtim ca doar in rastimpul a catorva minute voi puteti asambla o lista adecvata a ingredientelor pe care voi ar trebui sa le evitati data urmatoare cand veti merge la cumparaturi si urmariti sa va faceti stocul de hrana.
Noi simtim ca doar pentru aceasta simpla modificare a programului vostru zilnic, trupul vostru va culege mari beneficii si recompense pentru eforturile voastre. Noi am dori sa ve vedem pe un numar dintre voi impartasind intelepciunea voastra legata de o dieta si o nutritie mai buna si de efectele daunatoare ale unora dintre acesti aditivi in cadrul comunitatilor voastre online si, daca ne permiteti am dori sa va sugeram sa impartasiti si ceea ce ati invatat astazi  legat de cat de multe dintre aceste ingrediente va vor cobori frecventa de vibratie a trupurilor voastre si cum ele vor actiona ca o piedica pentru ascensiunea voastra, intr-un fel sau altul, daca unele modificari corespunzatoare nu sunt realizate. Noi nu dorim sa speriem sau sa inducem frica sau griji inutile in nimeni. Acesta este ultimul lucru pe care noi dorim ca sa il facem, deoarece frica nu va va permite nici ea, sa atingeti cel mai inalt potential al vostru, totusi, noi simtim ca aceasta este cu siguranta o zona importanta si desi sunt unii dintre voi, care poate ca experimentati un anumit grad de frica legata de a afla ca exista ingrediente daunatoare adaugate in hrana voastra, noi simtim ca majoritatea dintre voi, cei care cititi aceste  cuvinte, deja intelegeti pe deplin aceasta si noi de asemenea credem ca multi dintre voi deja ati facut pasii necesari, spre a va curata dieta de acesti aditivi daunatori.
Noi vom monitoriza pe aceia dintre voi care au fost de acord sa ne ajute in aceste tipuri de analize in aceasta directie, iar noi asteptam sa vedem imbunatatiri  si o ridicare in frecventele de vibratie ale acestor fiinte, atunci cand modificari sunt facute in dieta acestora. Noi va sugeram sa gatiti si sa preparati cat mai multe produse proaspete cu putinta si sa va faceti stocuri de hrana acasa cu mai putine mancaruri preambalate, care au multe ingrediente adaugate, pentru a se pastra, pentru ca multi dintre acesti conservanti sunt foarte daunatori si distructivi pentru trupul uman. Noi de asemenea va sugeram sa evitati anumite tipuri de indulcitori artificiali, ca de asemenea alcoolul, tigarile si alte medicamente/droguri menite a modifica buna functionare la nivel mental, chiar in multe cazuri aici putand fi vorba despre o medicatie prescrisa, deoarece multe medicamente au mari efecte daunatoare asupra trupului uman si unele actioneaza pentru a-i cobori frecventa sa de vibratie.
Noi intelegem ca exista multi dintre voi carora nu va place sa ne auziti vorbind despre ce noi am simti ca sunt beneficiile eliminarii substantelor/drogurilor care afecteaza buna functionare mentala a celor din lumea voastra. Noi intelegem ca multi dintre voi aveti un puternic atasament fata de aceste droguri, iar noi nu am venit aici pentru a va spune cum sa va traiti vietile. Noi de asemenea nu am venit aici sa va acoperim privirea. Atunci cand noi va spunem ca folosirea acestor droguri, care afecteaza buna functionare a mintii, va afecteaza in moduri negative si ca noi simtim ca ar fi mai bine daca voi ati renunta la acest obicei, care va oferaun fel de pauza de la vietile voastre, noi putem acoperi cele spuse cu cantitati vaste de informatie adunata nu doar din aceasta lume, ci si din multe alte lumi de prin acest univers, deoarece planeta voastra nu este singura planeta care a fost investita cu folosirea substantelor/drogurilor care altereaza functionarea le nivel mental.
Exista multe lumi si multe tipuri de fiinte, care intr-o forma sau alta au experimentat si continua sa experimenteze folosirea acestui tip de substante, din multe motive diferite, iar unele dintre aceste motive sunt aceleasi motive din care multi dintre voi participati la acest tip de folosire. Noi doar va sugeram sa reduceti folosirea acestui tip de substante, pentru ca noi simtim ca aceasta perioada a vietilor voastre este una in care sa va ocupati si in care sa oferiti cat mai mult energia si atentia voastra schimbarilor majore posibilile nu doar in lumea voastra, ci posibile in voi insiva, ce va vor oferi darul unei chei, care va va deschide o intreaga noua realitate pentru voi.

Luand in considerare aceasta, nu este demn de voi a arunca o privire la folosirea medicamentelor/drogurilor recreationale si chiar medicatiei si sa faceti un efort in a implementa unele modificari pozitive, ce vor conduce la un rezultat mai pozitiv pentru voi? Aceasta este tot ceea ce va sugeram. Noi nu va ordonam si nu ca spunem ce sa faceti, pentru ca noi nu avem acest drept si noi nu dorim sa avem acest drept, pentru ca aceasta nu ne intereseaza. Ceea ce ne intereseaza este binele vostru superior, iar noi facem sugestii doar in masura in care noi simtim ca urmarea acestora va va conduce spre un bine superior si spre sinele vostru superior, care exista, in multe cazuri, doar la un pas mai sus si mai departe de unde va aflati in prezent si de actuala voastra stare de constiinta. Noi dorim ca cei care va simtiti inspirati sau motivati in vreun fel de discutia noastra de astazi, sa faceti un efort si sa faceti schimbarile, ce vor duce la imbunatatiri in viata voastra si la experiente mai placute, de un nivel vibrational superior, in viitor.
Noi suntem contrapartile voastre din dimensiunile superioare si noi am calatorit aici spre a va ajuta si a va ridica spre acolo unde noi in prezent avem casa noastra. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil     http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian   http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com                                Greek          http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish
Traducator: Sorin


1 comment:

  1. La o simpla cautare Google apar o multime de pagini legate de subiectul ADITIVI ALIMENTARI NOCIVI:

    http://www.armonianaturii.ro/Aditivii-alimentari-nocivi-sanatatii.html*articleID_277-articol

    http://magdaciobanu.wordpress.com/2009/12/09/lista-e-urilor/

    http://ligiapop.com/2006/04/22/aditivii-alimentari-nocivi-sanatatii/

    ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian