Followers

Tuesday 3 July 2012

3 07 2012




Comandamentul Ashtar este un altul dintre comandamentele galactice, care de asemenea se afla aici si care lucreaza cu noi, Federatia Galactica a Luminii, in slujba Creatorului nostru si a voastra, a oamenilor de pe Pamant. Noi am mai lucrat inainte cu Comandamentul Ashtar si multe au fost invatate prin asocierea noastra cu membrii devotati si experimentati care il compun. Voi de asemenea veti fi prezentati comandamentului lor, la fel cum veti fi prezentati si comandamentului nostru in zilele care urmeaza. Vor fi cateva ceremonii de prezentare, daca doriti sa le numim asa, si prin intermediul acestor expuneri ceremoniale voi veti vedea in mod direct cine sunt cei care v-au trimis aceste mesaje si de asemenea cine au fost cei care au orchestrat multe dintre evenimentele din lumea voastra din spatele cortinelor.





Noi dorim ca voi sa stiti acum si va rugam sa tineti minte aceasta, ca noi nu suntem straini pentru voi. Noi va cunoastem, s-ar putea spune, la fel de bine cat va cunoasteti voi insiva, pentru ca noi suntem prietenii si familia voastra si noi ne-am aflat alaturi de voi in spirit pe toata durata calatoriei voastre aici in planul fizic. Noi cei din taramurile superioare v-am cunoscut inainte ca voi sa coborati prin poarta reincarnarii si noi am lucrat cu voi practic zilnic din acel moment, care a fost cu ani in urma. Din aceasta lumina, puteti voi intelege cum de noi va cunoastem atat de bine? Puteti voi intelege cum noi suntem familia voastra in ceea ce ar putea fi considerata o relatie chiar si mai apropiata decat cea pe care o aveti cu membrii familiei voastre din aceasta viata la acest moment?

Noi am fost alaturi de voi de-a lungul vremurilor bune si a celor mai putin bune ale voastre si noi v-am vazut in ipostazele voastre cele mai bune si in cele mai putin bune si noi dorim ca voi sa stiti ca noi va iubim si ca ne pasa de voi si noi suntem alaturi de voi indiferent de ce varf, platou sau vale traversati in orice moment anume, pe durata calatoriei voastre aici. Noi va sustinem in alegerile voastre in permanenta si noi nu interferam niciodata cu dreptul vostru sacru la liber arbitru, in schimb, noi lucram alaturi de voi pentru a va ajuta sa invatati lectii, care va vor ajuta sa faceti alegeri mai bune atunci cand ocazia vi se va oferi inca o data.

A fost o foarte lunga calatorie pentru multi dintre voi si voi veti afla in curand exact cat de lunga ea a fost. Voi veti afla cine sunteti cu adevarat, de unde veniti si o gramada de informatii despre voi, despre prietenii si despre colegii vostri de lucru, unii dintre care au ramas in taramurile superioare pentru a actiona ca si ghizi si pentru a realiza alte sarcini necesare si altii care au calatorit alaturi de voi in taramul fizic si care v-au fost de-a lungul acestei vieti prietenii vostri, familia voastra si chiar in unele cazuri dusmanii vostri, asumandu-si acest rol pentru a va ajuta sa invatati o lectie pe care voi ati simtit ca este suficient de importanta spre a fi invatata.  

Nimic din ceea ce ati experimentat aici nu a fost impotriva vointei voastre intr-un sens superior, pentru ca voi sunteti regizorii propriei voastre evolutii. Nu este nimeni care sa dea directive de undeva de deasupra voastra sau de dedesubtul vostru. Sunteti voi si doar voi cei care v-ati redactat dialogurile si actiunea, desi noi dorim sa va amintim ca voi ati scris de asemenea si cateva deznodaminte diferite pentru fiecare dintre scenele productiei voastre. Voi ati avut mereu mai mult de o alegere la fiecare moment dat si a depins doar de voi de ce calea ati simtit sa o urmati si sa invatati prin experiente care v-au asteptat pe calea aleasa.

A venit acum timpul pentru a allege intre o cale care va va readuce inapoi acasa si o cale care va perpetua perindarile voastre si experientele voastre in taramurile dimensiunilor joase. Aceasta alegere va apartine in intregime si noi nu vom interfera deloc cu procesul vostru de luare a acestei decizii. Noi va vom onora fiecare alegere pe care o veti face, indiferent care va fi acea alegere sau unde va va conduce. Aceasta este important pentru voi de stiut, pentru ca chiar daca alegerea voastra va va conduce la a experimenta unele dintre experientele mai dificile, spre care unii dintre fratii vostri se indreapta, noi nu vom interveni spre a va opri si a va convinge sa mergeti pe o alta cale. Noi dorim ca voi sa stiti aceasta si noi dorim ca voi sa judecati cu mare atentie alegerile pe care le luati, inainte de a le lua. Aceasta este tot ceea ce noi vom spune si vom face in aceasta directie, pentru ca noi trebuie sa va lasam aceasta in mainile voastre spre a va alege propriul vostru viitor si calea pe care va veti continua calatoria.

Vor exista indicatoare marcate si semne pe marginea fiecarei cai pe care voi ati putea sa o alegeti, noi dorim ca voi sa stiti aceasta, si noi dorim ca voi sa le cautati, pentru ca vor exista indicii date voua legate de directia in care acea cale va va conduce. Aceasta nu este o cina surpriza, in care voi sa nu stiti ce veti primi la masa, pentru ca voi aveti abilitatea de a va baza pe intuitia voastra, cat si pe alte modalitati pe care voi le-ati folosit spre a evalua o situatie si pentru a lua o hotarare. Este increderea in fortele proprii si autodeterminarea, care se cer astazi si din aceasta cauza, desi noi am putea cu usurinta sa va spunem unde va va conduce o cale care vi se va prezenta voua si ce veti experimenta anume, noi nu vom face aceasta, deoarece voi nu veti castiga nimic astfel din aceasta experienta, daca ar fi ca noi sa comentam si sa impartasim cu voi toate raspunsurile pe care voi le puteti cauta. Noi va dorim sa aveti mult succes in continuarea calatoriei voastre si noi vom fi chiar aici ajutandu-va la fiecare pas pe cale, insa noi nu va vom mai lua de mana si nu va vom mai ghida, pentru ca a sosit timpul ca voi sa faceti proprii vostri pasi si sa va creati singuri viitorul pe care doriti sa il experimentati, pentru ca este viitorul vostru si nu este dreptul sau responsabilitatea nimanui de a-l modela pentru voi.

Voi aveti uneltele, voi stiti ce aveti de facut, deci treceti la treaba si creati singuri orice este ceea ce voi doriti sa experimentati. Ceea ce va fi creat din aceasta va fi o conglomeratie, un buchet daca doriti, de multe flori diferite, care au fost create de multe persoane diferite. Unele dintre aceste flori se vor combina intr-un frumos si complementar, aranjament de frunze, flori si tulpii, care se imbina laolalta, iar aranjementele pe care altii le pot crea nu se vor potrivi si nu vor complementa creatia voastra, insa ei vor crea pentru ei insisi un cu totul alt aranjament de flori, care, desi nu se va potrivi cu al vostru si nu se va asemana in nici un fel cu buchetul vostru, aranjamentul lor va corespunde vibratiilor a ceea ce alte suflete au creat, avand o vibratie asemanatoare la acest moment si ei vor prezenta acest buchet de alegeri si gusturi. Amintiti-va aceasta. Aminti-va ca exista multe flori de diverse tipuri, marimi si culori si ca mai mult de un buchet poate si cel mai probabil va fi creat prin gandurile, actinile, intentiile si visele  voastre, de-a lungul acestor ultime zile ale actualei forme a realitatii voastre.  

Noi suntem prietenii si familia voastra, care v-am ajutat sa creati aceste frumoase buchete a tuturor experientelor voatre si noi va vom ajuta sa creati acest ultim buchet, bazandu-ne pe tot ceea ce voi va doriti sa experimentati in noile voastre vieti. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.













Asa cum a fost primit prin Greg Giles






Traducator: Sorin












No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian