Followers

Friday, 27 July 2012

27 07 2012

Amplificarea problemelor si dificultatilor in lumea voastra determina o incepere mai rapida a unora dintre proiectele pe care le-am discutat mai devreme cu voi, dragilor. Noi am convenit si am ajuns la a lua decizia ca a sosit timpul pentru a incepe multele noastre proiecte cu voi, cate unul pe rand si in ordinea urgentei si importantei lor. Ceea ce noi am dori sa facem este sa vedem cine ridica mana, daca doriti sa spunem asa, dintre cei care doresc sa ia parte la primul nostru proiect, care va fi acela de intarire si re-fortificare a falezelor tarmurilor voastre in zone strategice ale lumii voastre, acolo unde tarmurile nu protejeaza corespunzator comunitatiile vostre de pe tarm. Noi am dori ca voi sa va lasati numele voastre sub mesajul nostru de astazi, oriunde voi gasiti acest mesaj, iar noi vom lua in considerare numele voastre, in cazul in care noi va consideram a fi o perspectiva buna si o adaugire pozitiva adusa echipei noastre.


Acestea sunt cele doua conditii preliminare, desi am acumulat o scurta lista de nume ale acelora cu care noi simtim ca nu am prefera sa sa lucram in acest moment. Noi speram ca aceia dintre voi care va aflati pe aceasta scurta lista sa intelegeti ca motivele pentru care acest lucru s-a petrecut a fost modul in care voi i-ati tratat pe altii si in care le-ati vorbit in cadrul comunitatiilor voastre online de-a lungul ultimelor cateva saptamani si ani, de cand multe dintre aceste schimbari si mesaje v-au fost aduse la cunostiinta. Noi pur si simplu nu simtim ca ar fi corect pentru aceia dintre voi, pe care voi i-ati tratat intr-un mod negativ, sa lucreze umar la umar cu voi, in timp ce voi nu ati aratat nici un fel de inclinare si dorinta de a-i trata pe ceilalti cu bunatate, cu grija, cu iubire, cu obiectivitate, cu decenta.

Pentru propriul nostru bine si pentru posibilitatea ca voi sa fiti angajati in cadrul organizatiei noastre in viitor, noi sugeram pentru aceia dintre voi care doriti sa lucrati cu noi si chiar si acelora care nu doresc sa lucreze cu noi sa ii tratati mai bine pe cei din jurul vostru, deoarece a nu fi inclusi in a lucra alaturi de noi este abia unul dintre rezultatele negative ale comportamentului vostru, pentru ca exista multe rezultate negative ale comportamentului vostru, care curg ca un rau incontrolabil, aducandu-va voua si altora daune in curgerea sa. Intelegeti aceasta? Intelegeti ca exista modalitati mai bune de a-i trata pe ceilalti, altele decat de a-i lovi cu insultele voastra, cu opiniile voastre incinse, cu tiradele voastre, cu barfele voastre, cu calomnia voastra, cu obscenitatile voastre, cu ura voastra, cu respingerea voastra, cu retorica voastra unidirectionala?

Va rugam sa intelegeti ca noi ca si organizatie si ca indivizi de asemenea nu judecam si nu va condamnam in nici un fel, mod sau forma. Noi doar simtim ca un parteneriat de munca cu unii dintre voi la acest moment nu este ceva care sa conduca la un mediu de lucru corespunzator pentru fratii si surorile voastre din familia umana, cat si pentru familia noastra, noi fiind, pana la urma, o intreaga mare familie. Vor exista alte oportunitati de a lucra cu noi in zilele care vor urma si noi va sugeram sa tineti cont de ceea ce noi spunem astazi si sa incepeti sa ii tratati pe ceilalti altfel, pentru ca noi vom continua sa monitorizam comunitatiile voastre online si noi vom continua sa adaugam si chiar sa stergem de pe liste nume. Noi va multumim pentru atentia voastra de astazi si pentru cooperarea voastra, daca este cooperare cea pe care doriti sa o manifestati in aceasta directie.

Noi am dori sa discutam cu voi toti astazi despre care ne sunt intentiile, care este planul nostru de a va intari tarmurile voastre, din jurul coastelor Floridei si Lower sau a zonei pe care voi o numiti California ‘de Sud’ in cadrul Statelor Unite, sau chiar in alte parti ale lumii. Unele dintre zone este posibil sa va fie putin cunoscute, depinzand de locatia in care va aflati si, desigur, de educatia voastra in domeniul geografiei. Exista configuratii ale zonelor de coasta peste tot in lume care ofera o slaba protectie in fata furtunilor, a uraganelor, a valurilor imense ale marilor si a altor astfel de manifestari. Noi am monitorizat aceste zone de coasta deja de o perioada considerabila de timp si am reusit sa realizam o lista adecvata si bine definita, legata, despre care zone noi simtim ca necesita beneficiile falezelor de coasta sub forma constructiilor, sa spunem asa, a ‘caramizilor si a mortarului’, desi nu vor fi caramizi si mortar cele pe care noi le vom folosi, aceasta fiind o metafora. Materialele de constructie pe care le vom folosi sunt cristale de sticla cu ajutorul carora se va izola. Aceste structuri sunt puternice, sanatoase, usoare, ele putand fi ridicate mult in inaltime, ele pot sa se intinda mult in latime si pot sa fie mult afundate in nisipurile fundului marilor.

Aceste structuri pot de asemenea sa fie facute sa apara frumoase. Aceste structuri reflecta lumina solara, ele stralucesc la soare, ele scanteiaza/licaresc in soare, iar zonele voastre de coasta nu se vor imbunatati doar in ceea ce priveste siguranta lor, ci si aparenta lor estetica, pentru ca noi simtim ca aceia dintre voi care traiti in zonele voastre de coasta, cei care le veti vizita si chiar si cei care doar veti vedea fotografiiale zonelor voastre de coasta, veti gasi aceste structuri ca pe unele frumoase aditii aduse deja frumoaselor voastre plaje si tarmuri. Cum sunt construite aceste structuri de cristale de sticla este prin intermediul folosirii tehnologiilor noastre avansate, care sunt montate la bordul marilor noastre nave spatiale. Noi vom zbura pe deasupra zonelor voastre de coasta, spre a inspecta fundul marii in aceste zone, conturul, adancimea, densitatea si stabilitatea, din ce se compune si cat de adanc noi putem sau noi trebuie sa inseram acesti ‘pereti’ din cristale de sticla, daca doriti. Apoi noi ne vom cobori navele noastre deasupra nivelului marii si vom instala aceste structuri prin simpla manevrare a unor leviere de la panoul de comanda. Aceste faleze vor cobori din halele navelor noastre, care au fost proiectate si construite exact pentru acest scop si voila! Falezele voastre sunt bine infipte si in siguranta asezate pe fundul marii aflat la baza liniilor tarmurilor voastre.

Noi vom continua aceasta metoda pe lungimea multor mile ale zonelor voastre de coasta si aceasta va dura multe zile, acesta fiind motivul pentru care noi simtim ca exista o stare de urgenta in a incepe aceasta operatiune impreuna cu voi aproape imediat. Noi va vom spune ca vor fi cel putin cateva zile si cel mult doua sau trei saptamani, pana ne vom apuca, insa noi va spunem sa va pregatiti sufleteste, deoarece noi vom incepe aceasta operatiune foarte curand, deoarece multe trebuie facute intr-un foarte scurt timp. Noi speram sa vedem multe nume care se ofera ca si voluntari pentru aceasta foarte importanta misiune si noi asteptam cu atata nerabdare sa lucram cu voi, cu fratii si cu surorile noastre din familia noastra umana. Noi vom tine legatura cu aceia dintre voi care noi simtim ca ar fi o adaugire pozitiva echipei noastre intr-un fel sau altul.

Va rugam sa nu va faceti foarte multe probleme legate de cum va vom contacta sau cum va vom intalni, dearece nu aveti de ce sa va faceti aceste griji. Totul va va fi explicat la momentul potrivit, dragilor, iar voi nu aveti nimic de care sa va faceti griji, in cazul in care voi nu v-ati perfectat abilitatile voastre telepatice. Nu va exista nici un motiv de ingrijorare pentru voi, ca ati pierdut un mesaj din partea noastra, in cazul in care noi simtim ca sunteti o aditie pozitiva echipei noastre si numele vostru este cu atentie luat in considerare, daca numele vostru va fi trecut sub unul dintre mesajele noastre, noi ne vom intalni cu voi intr-un fel sau altul. Se va petrece. Aveti incredere si credinta in metodele noastre, asa cum si noi avem decat incredere si credinta in voi, dragilor.

Pana noi vom vorbi din nou, suntem fratii si surorile voastre din familia voastra aflata in cadrul Federatiei Galactice a Luminii si noi asteptam cu atata nerabdare sa lucram personal cu voi. Va multumim.Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com English           http://spanishgreggiles.blogspot.com Spanish           http://brazilgreggiles.blogspot.com Brazil               http://bulgariangg.blogspot.com Bulgarian    http://coratiangreggiles.blogspot.com                        Croatian           http://dutchgreggiles.blogspot.com Dutch             http://germangreggiles.blogspot.com                          German           http://greekgreggiles.blogspot.com       Greek      
 http://hebrewgreggiles.blogspot.com                Hebrew           http://polishgreggiles.blogspot.com                                Polish           http://japanesegreggiles.blogspot.com                      Japanese            http://portugalgg.blogspot.com Portugal            http://romaniangreggiles.blogspot.com Romanian           http://russiangreggilles.blogspot.com Russian           http://sloveniangreggiles.blogspot.com Slovenian           http://swedishgreggiles.blogspot.com Swedish           http://chinesegreggiles.blogspot.com Traditional Chinese           http://hungariangreggiles.blogspot.com  Hungarian           http://frenchgreggiles.blogspot.com  French           http://turkishgreggiles.blogspot.com                           Turkish

Traducator: Sorin


8 comments:

 1. As dori sa am un corp/vas pentru a ma putea angrena in fiecare dintre proiectele pe care le aveti pentru noi.
  Va multumesc si sper sa ne auzim in curand.

  ReplyDelete
 2. Buna ziua surorilor si fratilor mei din Federatiei Galactice a Luminii , eu sunt Aurelia si locuiesc in Romania si doresc sa particip la programele pentru salvarea frumoasei noastre Planete Albastre -Terra si daca considerati ca pot fi utila ,ca sunt apta , eu raspund - PREZENT ! [ dar din cate observ , programe pentru Romania nu sunt deocamdata cu toate ca si noi avem iesire la Marea Neagra .
  Astept cu nerabdare si cu imensa bucurie sa-mi intalnesc surorile si fratii mei din Federatiei Galactice a Luminii .
  Cu multa iubire si lumina , Aurelia .

  ReplyDelete
 3. Salutari si multumiri din suflet pentru ajutorul vostru, dragii nostrii fratiori. Abia astept sa ne-apucam de treaba, munca facuta din dragoste va fi o joaca. Va iubim, Andreea si Dragos Constantinescu (Romania, Sinaia).

  ReplyDelete
 4. Doresc din tot sufletul sa pot ajuta cu orice imi sta in putere.
  Va multumesc si abia astept sa ne vedem.Va iubesc! Popescu Gabriel Catalin(Romania, Sinaia)

  ReplyDelete
 5. sunt violeta si sunt gata sa ajut in ascensiunea terrei cu iubire neconditionata, respect si adevar.

  ReplyDelete
 6. Mesaj din partea lui Palade Maricica Juliette:
  " doresc si eu, cu tot sufletul sa fiu de folos fratilor nostri benefici, in proiectele lor pt aceasta planeta sublima...va rog mult sa ma contactati si pe mine, daca asa se va considera...multumesc mult...palade maricica juliette ,psihoterapeut in terapii cognitiv-comportamentale."

  ReplyDelete
 7. EU SUNT HAJNY SI DORESC TARE MULT SA FIU ALATURI DE VOI , SI IN FOLOSUL TUTUROR .DORESC SA PARTICIP LA ACTIUNILE VOASTRE ,SA INVATI SI SA AJUT PE FRATII SI SUROROLE NOASTRE , CU TOATE DRAGOSTEA MEA VA BINECUVANTEZ .

  ReplyDelete
 8. imi exprim intentia de a participa la implementarea proiectelor pe planeta noastra

  ReplyDelete

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian