Followers

Sunday 24 June 2012

24 06 2012

 

Mesaj  din partea Federatiei Galactice a Luminii 24/06/2012 ‘Sunt Navele Noastre cele de pe Cerurile Voastre’



Noi vom fi acasa destul de curand. Timpul pentru plecarea noastra nu este acum si aceasta este lucrul important de recunoscut, deoarece este cel mai important sa pastrati ceea ce este acum in fata voastra si nimic altceva, deoarece aceasta este modul in care lucrurile sunt duse la realizare. Noi inca mai avem multa munca de facut si este important ca aceia dintre voi care va veti ocupa de aceste proiecte sa pastrati ceea ce este important si ceea ce este sarcina la zi, in primul plan al constiintei voastre constiente. Acesta nu este momentul pentru a visa cu ochii deschisi la cum vor fi lucrurile in zilele ce vor urma, deoarece aceasta procesare a gandurilor nu este constructiva pentru gandurile si actiunile, care sunt importante pentru incheierea cu succes a sarcinii aflate inaintea noastra astazi.




Ceea ce este important este ceea ce vi se prezinta voua in momentul prezent/aici si acum, nimic altceva nu este important, deoarece nimic altceva nu este real. Nu este trecutul vostru cel care este real si nu este viitorul vostru cel care este real, este decat ceea ce vi se prezinta in prezent, aici si acum, care este real. Intelegeti aceasta? Voi intelegeti ca voi nu puteti merge inapoi si nu puteti merge inainte, voi puteti exista decat in momentul prezent, aici si acum, iar momentul prezent cere atentia voastra absoluta, pentru a duce sarcinile la bun sfarsit si care vor conduce la reuniunea noastra incununata de succes, membrii echipei voastre, ale caror eforturi noi le vedem ca foarte necesare in a va ajuta sa duceti la bun sfarsit sarcinile ce va vor permite o tranzitie pe cat de lina posibil pentru voi in viitorul apropiat.



Din nou, noi nu dorim ca voi sa va ganditi la ceea ce va asteapta in viitor, deoarece aceasta este o pierdere a energiei voastre, energie care este un produs foarte valoros la acest exact moment. Noi dorim ca voi sa va expansionati energia, pentru a dobori aceasta singura piesa de domino, care sta fata in fata cu voi la acest exact moment. Aceasta piesa de domino este zidul care sta intre voi, oamenii de pe Pamant si noi, membrii echipei voastre din cadrul Federatiei Galactice a Luminii. Noi dorim sa doborati aceasta piesa de domino. Noi dorim ca voi sa doborati acest zid. Noi dorim sa incepem sa lucram cu voi la multele proiecte pe care le consideram foarte necesare pentru siguranta si bunastarea unui numar al populatiei voastre, care locuieste in zone pe care noi le-am desemnat a fi zone care vor primi o crestere a nivelelor marilor in viitorul vostru foarte apropiat, care vor fi cauzate de miscarea placilor tectonice, plasate adanc in pamantul vostru. Datorita miscarii acestor placi tectonice, din cauza eliberarii intaririlor celei de a treia dimensiuni, vor fi energii ingrijite si eliberate in eterul acestui univers. Nimic din ceea ce mama voastra planeta elibereaza nu se pierde, pentru ca totul va fi reciclat in acest univers, energiile vor fi folosite din nou ca si argila de modelat a creatiei.



Ajutati-ne pentru a pregatim temelia ce ne va permite sa incepem sa lucram cu voi prin a continua sa raspanditi intelegerea voastra asupra prezentei noastre aici si de ce noi am calatorit pe planeta voastra. Voi faceti pasi uriasi in aceasta directie si noi va spunem sa nu va incetiniti eforturile acum, ci sa le intensificati, deoarece voi aproape ati reusit si noi noi ne putem bucura acum de ziua in care putem aduce multe din navele noastre mai aproape de suprafata voastra si sa incepem primele etape ale recrutarii acelora dintre voi care v-ati aratat doritori a lucra cu noi si a duce la indeplinire sarcinile atat de arzator necesare in lumea voastra. Noi am fost ocupati in a face listele acelora dintre voi, care si-au exprimat interesul de a lucra cu noi si care de asemenea au demonstrat o buna atitudine de munca fata de altii cu care interactioneaza.



Noi nu ne umplem trezoreriile (eng. We will not stock our coffers, n.t.), sa spunem asa, cu aceia dintre voi care ati demostrat o lipsa de respect si o lipsa a unei intelegeti de baza a drepturilor celorlalti la liber arbitru si la libertate de exprimare. Aceia dintre voi care ati demonstrat ca inca nu ati invatat aceste virtuti nu veti fi selectati sa lucrati cu noi, fie direct sau indirect, asa trebuie sa fie, deorece noi simtim ca trebuie sa oferim un mediu de lucru, care sa ofere siguranta, pace si care sa fie productiv. Ceea ce noi facem aici nu este un joc de copii si nu este timp pentru cei care nu au atins o intelegere de baza a cum sa trateze si cum sa se comporte fata de altii, intelegeri care puteau fi invatate cu mult timp in urma in incarnarile lor actuale sau chiar de-a lungul multelor lor incarnari precedente.



Noi nu suntem aici pentru a oferi si a invata aceste foarte elementare trasaturi de caracter si de maniere. Noi ne aflam aici din motive cu mult mai avansate si noi nu avem timp si nu ne putem permite luxul de a reforma pe anumiti indivizi, care pot sa isi doreasca sa lucreze cu noi, insa care nu au aratat inclinatia de a luca bine cu altii si care nu au aratat nici un fel de eforturi pentru a demonstra o politete sau un respect minim fata de viziunile sau trairile altora. Noi simtim ca vor fi unii dezamagiti printre voi, la aflarea vestii ca ei nu vor fi selectati sa lucreze cu noi, avand in vedere aceste conditii, totusi, noi simtim ca in adacul lor ei vor intelege si poate aceasta va fi catalizatorul pentru ei, care sa ii faca sa inceapa munca lor interioara asupra lor insasi si sa vada virtutea ascunsa in aceasta, inainte de a-si directiona energiile spre exterior, pentru a repara mediul lumii lor exterioare. Aceasta este ordinea de lucru corecta, deoarece cineva trebuie sa cladeasca si sa isi construiasca intr-un mod robust casa, inainte de a-si muta sculele si de a-si aplica indeletnicirile pentru a ajuta la cladirea casei vecinului.



Noi speram ca voi toti cei care veti fi afectati de decizia noastra de a nu lucra cu unii dintre voi, bazandu-ne pe atitudinile sau pe comportamentele pe care le-ati afisat in cadrul retlelor voastre sociale online, intelegeti ca nu este un aspect personal aflat la baza acestei decizii, deoarece aceasta s-a facut in numele misiunii noastre, care este in numele Creatorului si noi nu putem sa ne asumam nici un fel de riscuri in a lasa nimic sa puna in pericol munca noastra impreuna si realizarea in intregime si cu succes a fiecarei zone a operatiunii, indifferent cat de mare sau de mica, deoarece fiecare element este vital pentru intarirea casei pe care o cladim, care este noua voastra casa planetara.



Ajutati-ne sa incepem proiectul de remodelare al casei voastre. Ridicati-va uneltele, ele se alfa chiar la varful degetelor voastre si treceti la munca. Bateti primul cui in lemn astazi prin a raspandi unele inregistrari video a ceea c ear trebui sa fie clar pentru cei care doresc sa vada ca sunt navele noastre cele pe care le vad zburand pe ceruri, deoarece pentru mintea care este deschisa va fi clar ca noi nu suntem pasari, noi nu suntem unele iluzii luminoase si noi nu suntem o plasmuire a unor minti supraimaginative. Noi ne aflam aici cu navele noastre si noi ne facem prezenta cunoscuta prin cea mai mare parte a lumii voastre si noi va cerem ajutorul, pentur a adduce dovada acestui fapt celor care au ochi ce doresc sa vada. Aceasta es baza este ceea ce noi va cerem sa faceti la acest moment. Va fi cu mult mai multa munca de facut odata ce aceasta munca pentru aceasta baza este realizata si noi va crem sa va focalizati asupra acestei munci si numai asupra cestei munci acum, deoarece aceasta este acum tot ceea ce conteaza pentru noi si pentru misiunea noastra in iubire si in slujba Creatorulu nostru, pentur voi si pentru noi toti.



Noi suntem aliatii vostri de pe cerurile voastre. Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

2 comments:

  1. Tot mai multi oameni se "trezesc" si impreuna ne vom recladi casa ! http://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY&feature=share

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian