Followers

Friday 8 June 2012

8 06 2012



Deschizandu-va in noua noastra realitate, noi suntem pregatiti sa incepem multele noastre proiecte si programe, despre care am vorbit cu voi in lunile trecute. Ceea ce noi vedem in viitor pentru voi si pentru omenire este o cu totul noua abordare a sarcinilor voastre zilnice, a greutatatilor si a problemelor. Noi va oferim solutii prin intermediul tehnologiei noastre avansate si rationamente mai sanatoase, atunci cand vine vorba despre planuirea si implementarea acestor noi sisteme.


Multe dintre sistemele voastre sunt arhaice si unele dintre ele nu ar fi trebuit sa fi fost implementate in primul rand asa cum au fost. Ceea ce noi, Federatia Galactica a Luminii, am dori sa facem este sa demolam unele dintre aceste sisteme si sa incepem cu totul de la zero. Firesc, aceasta va fi o mare incercare si va necesita multe maini si multe minti, pentru a vedea realizarea cu succes a acestei sarcini. Ceea ce noi am dori de la voi este un semn ca voi sunteti dedicati si daruiti in a face aceste schimbari de proportii peste tot pe planeta voastra. Noi am dori sa auzim din partea voastra, spre a ne da seama cati dintre voi ati fi interesati in a va implica direct in aceste multe proiecte.

In unele cazuri vor fi unii dintre voi care veti lucra direct cu membrii ai organzatiei noastre. Vor fi altii dintre voi care vor lucra cu noi indirect si care nu ne vor intalni fata in fata, la bordul navelor noastre in nici un punct. Sunt multe motive intemeiate pentru care unii dintre voi veti lurca cu noi, pe cand altii veti participa in unele dintre aceste proiecte, insa nu veti lucra direct cu noi. Un punct de vedere este ca o incredere a fost necesar sa fie cladita de-a lungul ultimelor luni si ani, de cand noi am comunicat cu voi prin canalele noastre. Noi v-am monitorizat retelele voastre online si noi am realizat macar un fel de lista asupra cine noi simtim ca si-au castigat dreptul de a lucra cu noi, bazandu-ne pe etica voastra de munca, daruirea voastra, abilitatea voastra de a lucra cu altii si alti factori, pe care i-am luat in consideratie pentru a lua decizia noastra.

Va rugam sa nu simtiti ca ati fost judecati in nici un fel, pentru ca acesta cu siguranta nu este cazul. Noi nu va judecam pe nici unul dintre voi pentru nimic, acesta este adevarul ultim. Ceea ce noi ne-am dori este pur si simplu sa lucram cu aceia dintre voi, in care noi simtim ca putem avea incredere, chiar daca noi nu am lucrat cu voi pana acum sau despre care noi simtim ca ar fi un complement adus echipei noastre. Sunt de asemenea aceia dintre voi care ati mai lucrat cu noi inainte si dupa cum am spus, sunt aceia dintre voi care, dincolo de aceasta iluzie, sunteti deja Membrii ai Federatiei Galactice a Luminii si, desigur, in asemenea cazuri noi asteptam cu nerabdare reunirea noastra cu voi si sa lucram din nou impreuna intr-un cadru cu mult mai aproapiat decat o facem la acest moment.

Sunt multe proiecte, programe si sarcini care trebuie sa fie duse la indeplinire aici, pentru a ghida aceasta nava, care se indreapa spre apele ei si vor fi mereu multe oportunitati pentru multi dintre voi sa va castigati un loc pe lista noastra si sa lucrati personal cu noi sau chiar intr-o buna zi sa deveniti membrii, avand un statut si respect deplin in organizatia noastra. La acest moment, noi doar dorim sa dam drumul la minge si sa incepem unele dintre aceste proiecte presante, despre care noi simtim ca este important sa fie demarate. Unele dintre aceste proiecte vor lua multi ani pana la a fi duse la indeplinire si unele chiar decenii. Sunt unele sarcini mai mici pe care noi, impreuna cu voi, ar trebui sa fim capabili sa le ducem la indeplinire cu mult mai repede. Sunt unele dintre aceste sarcini cele pe care de asemenea noi le vom incepe in zilele care vor urma si noi asteptam cu nerabdare sa incepem sa doboram unele dintre aceste piese de domino.

Calatoria voastra a fost una lunga si de-a lungul unei bune parti din ea noi am vazut stralucind ce a fost mai bun in voi, si alteori, ce a avut mai rau de oferit omenirea a iesit la suprafata. Noi vedem ziua de astazi si zilele ce vor urma pentru voi ca pe o oportunitate pentru voi de a oferi ceea ce fiecare dintre voi are mai stralucitor pentru ca intregul univers sa vada aceasta ca pe o torta aprinsa si care conduce oamenii vostri prin noaptea rece si intunecata a izolarii voastre, izolare care este pe cale sa se sfarseasca pentru totdeauna. Voi v-ati aflat in carantina, dupa cum se spune aici in lumea voastra, pentru multi lungi ani. Prin aceasta izolare, voi ati fost lasati sa gasiti solutii la problemele voastre pe cont propriu. Problemele care au avut nevoie de solutii au fost create de voi si prin urmare, noi am simtit ca a fost important ca voi sa gasiti singuri solutiile pentru propriile voastre creatii.

In unele zone voi v-ati descurcat foarte bine si in unele zone probleme au rezultat din esecul vostru de a gasi cu succes solutii la problemele care au escaladat pe durata multor ani, incepand cu perioada din istoria voastra care corespunde Revolutiei Industriale. In imaginea de ansamblu a lucrurilor aceasta perioada a istoriei voastre este foarte minuscula si totusi ea a lasat urme de netagaduit in calatoria voastra. Unele dintre aceste urme sunt adanci si v-au cauzat mari probleme. Noi v-am monitorizat progresul si de asemenea v-am monitorizat indeaproape problemele care au rezultat dintr-o slaba planuire si implementare si din ceea ce noi vedem, majoritatea au rezultat din cauza lacomiei din partea baronilor vostri industriasi, care au vazut doar profitul, puterea si controlul ca si parghii ale motivatiei lor.

Ceea ce noi am dori sa facem este sa inlaturam acesti baroni de la putere prin inlaturarea necesitatii utilitatilor si a sistemelor pe care ei le controleaza. Acesta este unul dintre cele mai mari proiecte ale noastre de pe lista cu “Actiuni De Facut” si acesta este unul dintre proiectele care vor lua cea mai mare durata pentru a fi cu totul incheiat. Unele dintre aceste sisteme sunt atat de adanc inradacinate in societatea voastra, incat doar o restructurare completa a sistemelor voastre, si in unele cazuri a societatii voastre, reprezinta o cura pentru aceste sechele. Aici este punctul in care noi avem nevoie de cooperarea voastra deplina si de cat mai multi dintre voi, care sa fie doritori sa participle la aceste proiecte. Ceea despre ce noi vorbim se refera la sistemele voastre de transport, sistemele voastre raspunzatoare de manipularea deseurilor, sistemele voastre de tratament al apei, sistemele voastre de producere a hranei, sistemele voastre de sanatate, sistemele voastre de sigutanta si de bunastare (eng. well being, n.t.) si sistemele voastre de control al situatiilor de urgenta, care ar cuprinde problemele de origine naturala, cat si cele cauzate de om in lumea voastra.

Aruncand o privire asupra acestei liste noi suntem increzatori ca imediat voi veti vedea ce sarcina de proportii unele sau chiar toate aceste proiecte initiale sunt. Sunt multe alte sarcini, care de asemenea necesita atentia noastra imediata si noi suntem increzatori ca voi puteti intelege de ce noi intelegem ca este necesar ca noi sa incepem sa luam contact cu multi dintre voi si sa inregistram ajutorul a multor altora, pentru a incepe macar unele dintre fazele initiale ale unora dintre aceste proiecte. Ceea ce noi am dori ar fi ca noi doar sa ne facem o idee despre cati dintre voi ati fi doritori sa participati in cadrul acestor proiecte. Noi va cerem la acest moment sa va lasati comentariile voastre sub acest mesaj si sa ne oferiti o idee despre pe cati dintre voi se poate conta in a aborda aceste sarcini in zilele care vor urma. Dupa cum am spus, noi monitorizam in intregime retelele voastre sociale online si noi avem echipe care fac liste si care compileaza informatii referitoare la raspunsurile voastre la ofertele noastre si la informatia pe care noi o impartasim cu voi prin canalele noastre. (Voi puteti lasa un comentariu sub aces mesaj, care este postat oriunde pe Internet, sau daca nu este disponibila nici o zona de comentarii, voi puteti comenta sub acest mesaj @ http://ascensionearth2012.blogspot.com. Va rog sa nu imi trimiteti mie mesaje private prin Facebook sau prin e-mail, deoarece FGL nu ne va citi mesajele noastre private, pentru ca ei ne respecta in permanenta intimitatea noastra.)

La acest moment acesta este singurul mod in care noi putem comunica cu voi. In zilele care vor urma aceasta se va schimba, puteti fi siguri, pentru ca o linie de comuniare mai directa va fi deschisa. Noi nu vom discuta cu voi acum ceea ce ea va cuprinde, insa noi va vom spune ca vor mai fi putine semne de intrebare legate de autenticitatea sau acuratetea acestor mesaje, pentru ca cu totii vor stii ca suntem noi, Federatia Galactica a Luminii, cei care va vorbesc. Pentru prezent este alegerea voastra sa alegeti daca credeti aceste cuvinte pe care le cititi sau nu. Aceasta este una dintre alegerile ce va apartine si noi onoram si respectam intotdeauna fiecare dintre alegerile pe care voi le faceti.

Noi simtim ca o multime de dificultati, ce sunt experimentate la acest moment, ar putea fi atenuate, daca voi pur si simplu ati gasi o cale de a avea o mai mare incredere in informatia ce va este oferita. Noi va vedem pe atat de multi dintre voi punand sub semnul intrebarii integritatea sau abilitatile canalelor noastre si noi va cerem la acest moment sa urmariti sa gasiti o cale de a va elibera de neincredere si de suspiciune si in schimb sa incercati sa va focalizati asupra posibilitatii ca aceste mesaje sunt autentice si sa le priviti cu o minte si cu o inima deschisa si doar sa incercati sa simtiti ca cineva incearca sa ajunga la voi si sa impartaseasca ceva cu voi.

La sfarsit, nu va fi nici o indoiala asupra existentei noastre si asupra faptului ca noi intr-adevar am comunicat cu voi de ceva vreme acum, prin canalele pe care noi le-am selectat, bazandu-ne pe abilitatile si inregistrarile activitatii lor precedente, de a duce la indeplinire sarcinile care au trebuit realizate. Acesta este motivul pentru care aceste canale au fost alese, nu exista nici un alt motiv si nu exista nici un motiv ulterior, pentru care acesti indivizi au fost selectati sa transmita mai departe mesajele noastre. Nu exista nici un secret si nici un mister legat de aceasta, este foarte simplu. Noi avem nevoie sa trimitem mesajele noastre voua si noi am gasit cateva persoane, despre care noi am simtit ca ne putem baza, aceasta este tot. Urmariti sa vedeti si sa intelegeti aceasta si dati mai putine lovituri si mai putine atacuri la adresa canalelor noastre, pentru ca ceea ce ele fac este sa va ofere un serviciu pentru o filiera de informatie, care vine de la noi si a fost scrisa pentru voi, nimic mai mult, nimic mai putin si in zilele care vor urma identitatea canalelor noastre va fi facuta cunoscuta cu claritate voua si voi veti sti ca cuvintele pe care le-ati citit sunt autentice comunicari cu noi cei din dimensinile superioare.

Va multumim pentru timpul vostru astazi si asteptam cu nerabdare sa citim raspunsurile voastre la ofertele noastre de a participa in unele dintre cele mai mari proiecte, despre care am discutat cu voi la acest moment. Noi vom compila liste cu aceia dintre voi care ati arat dorinta de a participa in aceste proiecte initiale si noi asteptam cu nerabdare sa lucram fie direct sau indirect cu multi dintre voi.

Noi trebuie sa lasam deoparte diferentele noastre si sa oprim ciondraneala si dezbaterile dintre noi, pentru ca aceste moduri de comunicare se dovedesc inutile, fara merit si fara recompense. Ceea ce am dori sa vedem mai mult este sa va vedem comunicand deschis, fara frica de represalii in forma comentariilor nedorite si a insultelor. Noi am dori sa va vedem pe mai multi dintre voi luand parte la aceste discutii, care au ca subiect prezenta noastra aici in lumea voastra si multele noastre proiecte pe care noi le vom demara cu ajutorul vostru. Aceasta este sarcina de zi la acest moment, nu exista nici un alt subiect pe atat de presant sau important, pentru ca multe stau pe umerii acestor proiecte si ele necesita prezentarea noastra si ajutorul nostru, ce va poate fi imprumutat voua, doar printr-o relatie de parteneriat in munca cu noi.

Va rugam sa le permiteti tuturor celorlalti sa isi exprime opiniile si punctele de vedere, fara cenzuri sau represalii si permiteti-le altora sa exprime orice este ceea ce ei doresc, fara criticism la adresa credintelor si punctelor lor de vedere. Daca voi ati putea face aceasta de asemenea ar face munca noastra cu mult mai usoara, de a comasa informatiile ce vor conduce la concluziile referitoare daca este acum momentul de a face miscarea noastra de a incepe aceste multe proiecte cu voi. Aceasta este ceea ce noi va cerem la acest moment. Noi am dori sa vedem conversatii mai pasnice si mai constructive intre voi, in locul cuvintelor dure si a criticismului trimis dintr-o parte in alta. Acesta ne va ajuta si pe termen lung va va ajuta, pentru ca nimic nu se poate rezolva prin vaicareala si argumentatie. Nimic niciodata nu se rezolva astfel si aceasta este una dintre lectiile pentru care voi ati venit aici spre a o invata.

Noi vedem ca multi dintre voi ati invatat aceasta lectie si faceti tot ce puteti mai bine pentru a duce conversatii amicale cu altii, chiar si in fata ridiculizarii si insultelor aduse voua si credintelor voastre. Noi va multumim voua tuturora celor care ati facut eforturile cele mai sincere de a comunica mai bine si de a va expune ideile si gandurile voastre unii altora cu respect reciproc fata de voi si fata de punctele de vedere si va spunem ca acesta e modul de a comunica eficient, care va va conduce la a rezolva lucrurile aici in lumea voastra.

Nimic nu poate fi realizat pana ce voi nu invatati sa va intelegeti unii cu ceilalti. Acesta este punctul de pornire, piatra unghiulara pe care noua voastra lume va fi cladita. Noi nu dorim sa venim aici si sa cladim o lume noua pe o fundatie instabila/defectuoasa, care a fost facuta pe argumentatie, neintelegere, ura si atacuri reciproce. Noi dorim in schimb sa va ajutam sa construiti noul vostru paradis pe o fundatie ferma, cladita pe respect si onoare pentru credintele si punctele de vedere ale celorlalti si pe linii de comunicare care sunt deschise, libere de cenzura, ridiculizare, judecata, atacuri personale si batjocura. Aceasta este o fundatie pe care noi nu va putem ajuta sa claditi si noi va cerem sa va intariti fundatia acum, inainte de a incepe impreuna sa cladim noua voastra lume pe ea.

Va multumim pentru eforturile voastre in aceasta directie si noi va asiguram ca dat fiind gradul corect de efort, voi veti vedea recompense, pentru ca atat de multe pot fi castigate si realizate prin linii de comunicare deschise , libere si pline de prietenie. Noi asteptam sa vedem imbunatatiri in aceasta zona si noi vom monitoriza din nou retelele voastre sociale online si asteptam cu nerabdare sa vedem cat de bine voi comunicati intre voi si cu noi, pentru ca noi tinem cont de multele comentarii directionate spre noi si spre motivele prezentei noastre aici.

Noi va spunem din nou ca motivul prezentei noastre aici este de a ajuta lumea voastra sa faca multele schimbari necesare, care va vor face sa avasati la nivelul mai degraba galactic, decat planetar, de societate. Vine un moment in calatoria fiecarei planete prin acest univers, in care acest punct este atins de inaltare la nivelul urmator de evolutie si acum este randul vostru, al oamenilor de pe planeta care voi o numiti Pamant, sa fiti in centrul scenei si sa va ridicati la nivelul urmator de realizare si multumire. Este randul vostru, aceasta este oportunitatea voastra si noi va sugeram sa faceti ceea ce puteti pentru a culege maximele avantaje posibile din aceasta oportunitate si tot ceea ce este posibil pentru voi din ea, pentru ca aceste scene pe calea evolutiei planetare sunt foarte indepartate intre ele si pot lua multi eoni si mult efort din partea oamenilor ce populeaza planeta, pana la a ajunge aici.

Voi cu totii la un loc ati calatorit pe spatele acestei planete, pe urmele acesteia prin galaxie si pe urmele galaxiei voastre prin acest univers si voi toti meritati credit si recompense pentru un asemenea efort si reusita castigate in urma unei lupte grele. Recompensa voastra pentru o asemenea incercare va este acum la indemana si noi va spunem ca vremurile grele, vremurile dificile, chinul si greutatile ce vin din lipsa, din saracie, din foame, din razboi, din violenta, din mizerie si poluare sunt acum pe punctul de a deveni relicve ale experientei voastre trecute, care v-a facut sa deveniti fiinta incercata si adevarata, de o imensa cunoastere, intelegere si putere, ce sunteti astazi. Aceasta zi este a voastra si nimic nu ne-ar face mai fericiti decat sa va vedem pe fiecare dintre voi bucurandu-va la maxim de ea. Voi ati castigat-o, impreuna cu toate premiile ce vin odata cu ea.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.






Asa cum a fost primit prin Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/- English
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil
http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
http://germangreggiles.blogspot.com/ -German
http://greekgreggiles.blogspot.com/ - Greek
http://hebrewgreggiles.blogspot.com/ - Hebrew
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://japanesegreggiles.blogspot.com/ - Japanese
http://portugalgg.blogspot.com/- Portugal
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ -Swedish
http://chinesegreggiles.blogspot.com/ - Traditional Chinese
http://hungariangreggiles.blogspot.com/ - Hungarian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
http://turkishgreggiles.blogspot.com/2012/03/02032 Turkish

Traducator: Sorin
  





10 comments:

  1. In masura celor mai bune abilitati si posibillitati ale mele, sunt aici pentru mai bunul viitor al planetei Pamant si a oamenilor ei, prin implementarea acestor proiecte.

    Va transmit iubirea si recunostinta mea voua, fratilor si surorilor noastre din stele.

    ReplyDelete
  2. Este, poate, cea mai mare dorinta a omenirii. Incet, incet oamenii de peste tot se trezesc si vad ca vechiul sistem care ne-a subjugat pentru atata vreme, nu mai functioneaza. Acum incepem sa vorbim un limbaj plin de iubire si de recunostinta. Personal imi doresc din inima sa ajut cat pot de mult la schimarea sistemelor si credintelor ce au cauzat atat de multa amaraciune si suferinta in lumea noastra.
    Va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi, pentru ajutorul si iubirea voastra.
    Va iubesc nespus si astept cu nerabdare intalnirea noastra.

    ReplyDelete
  3. Doresc sa lucrez cu voi in domeniul implementarii sistemelor free-energy. Cornel Zavaliche

    ReplyDelete
  4. DA, imi doresc sa particip alaturi de voi la transformarea in mai bine a Planetei Albastre. Va iubesc si va astept cu nerabdare!

    ReplyDelete
  5. referitor la invitatia de a participa la proiectele/programele pe care fratii nostri stelari vor sa le demareze:
    - In principiu sunt foarte de acord in a participa la acestea, cu mult entuziasm - ce mi-a fost inspirat de fiecare din mesajele lor. Insa intrebarea mea e in ce masura ma pot achita in continuare de obligatiile pe care mi le-am asumat referitoare la sustinerea familiei mele pamantesti ? Este vorba de partea materiala dar si cea sufleteasca si spirituala.
    - Exista o colaborare a FGL cu Federatia Galactica-Consiliul Andromeda ? Pentru ca nu imi imaginez ca ambele sa actioneze la un nivel atat de extins si sa nu fie o coordonare/corelare a actiunilor lor, cu toate ca un mesaj al FG-CA spunea ca nu exista o legatura intre ele.
    -Ce legaturi exista intre fiintele din FGL si oamenii de pe Terra, pentru ca in multe randuri ei ne numesc "frati". Si eu am acesali simtamant referitor la ei, insa acest termen trebuie considerat la sensul figurat sau poate ca noi avem mai multe in comun cu ei?


    Multumesc,
    George Ene

    ReplyDelete
  6. DA sunt de acord sa ma alatur si sa-mi aduc aportul la proiectele FGL.
    va trasmit iubirea neconditionata

    gheorghe

    ReplyDelete
  7. Da, negresit ma voi alatura proiectului FGL.

    ReplyDelete
  8. Nu sunt nici mai bun,nici mai rau decat cei mai multi dintre semenii nostri,am speranta ca tot mai multi dintre noi vor vedea din ce in ce mai mult doar partea plina a paharului,sunt convins ca toti facem parte din UNU si ca ne influentam reciproc,am credinta ca in parcursul vietii nici nu facem greseli nici nu inregistram marete realizari ci inmagazinam doar experienta-motiv pentru care nu suntem in masura sa judecam pe nimeni,am insa acum bucuria de a ma afla intr-o stare de liniste si echilibru,de siguranta si nemasurata incredere in Creator.Consider ca pe un mare privilegiu faptul ca sunt contemporan acestor vremuri de schimbari neasemuite,ca mi se-ntampla ca interlocutorul sa-mi raspunda la o intrebare formulata in gand si neadresata verbal,ca de multe ori constat cu surprindere ca stiu,pur si simplu, anumite lucruri,informatii pe care nu le-am citit sau auzit niciodata,ca in peregrinarile mele aproape zilnice cu bicicleta si gandurile mele,imi dispar bucati bune de timp,ca ma simt extraordinar de bine in linistea padurii,ca ma deranjeaza zgomotele si vorba fara rost,ca am un sentiment de neasemuita bucurie si implinire cand pot sa-mi impartasesc gandurile altor semeni,ca porumbeii nu se feresc din calea mea,ca in foarte multe din visele mele,din timpul somnului,zbor,ca toate stirile care cu obstinatie cultiva negativul ma lasa "rece",ca...si ca acestor vremuri le pot face fata lipsit de frici,cu multa incredere,iubire,pace si bucurie.Am convingerea ca timpul actualei societati concurentiale a expirat urmand sa se faca loc unei noi societati bazata pe IUBIRE,BUCURIE,COMPASIUNE si INTRAJUTORARE.Imi doresc din tot sufletul sa pot fi util si sa pot participa la proiecte initiate de catre FGL,FG-CA si alte organizatii benefice ce-si structureaza activitatea pe esafodajul IUBIRII !

    ReplyDelete
  9. Doresc sa fac ma alatur si eu celor care vor lucra pentru binele acestei planete albastre si sunt de acord cu priectele FGL.
    Dariu

    ReplyDelete

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian