Followers

Monday, 16 January 2012

12.01.2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice

Revelatia care va veni in curand asupra lumii voastre va altera pentru totdeauna cursul istoriei, nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt. Revelatia ca o lume nu este singura in univers va genera efecte de schimbare vaste peste tot si nici macar un singur suflet incarnat in lumea voastra nu va ramane neafectat in vreun fel de aceste schimbari. Noi vedem rasturnari in fazele de inceput dupa ce anunturile dezvaluirii noastre incep sa ajunga la urechile cetatenilor planetei voastre, insa noi deja vedem efectul de calmare pe care Lucratorii nostri intru Lumina il au asupra constiintei colective a oamenilor. Aceasta este sarcina noastra pentru voi astazi. Vor fi alte sarcini odata ce aceasta este realizata, insa astazi cea mai importanta munca implica temperarea fricii pe care unii deja o experimenteaza pe masura ce din ce in ce mai multe, odata informatii tinute secrete, isi fac drum liber spre masele de oameni. Faceti tot ceea ce puteti pentru a diminua efectele anunturilor noastre ce vor veni in curand. Cunoasterea voastra in aceasta directie va fi foarte cautata, si multi vor cauta ghidarea acelor prieteni si familii, care au acordat timpul necesar spre a se informa asupra lumii lor si a universului din preajma lor. Voi sunteti cei care v-ati facut temele. Voi sunteti cei care ati depus efortul de a invata ceea ce nu vi s-a prezentat cu forta prin intermediul televizoarelor voastre.Lumea voastra este pe cale sa experimeteze cel mai mare salt pe care orice lume l-a experimetat intr-o atat de scurta perioada de timp. A experimenta metamorfoza de la o lume tridimensionala la una practic nelimitata a dimensiunii a cincea este un incredibil si vast salt, si cere iscusinta barbatilor si femeilor ca voi, pentru a vedea aceasta mare nazuinta reusita in maniera in care cu atata meticulozitate si grija a fost planuita. Din nou, va cerem sa fiti pregatiti in aceasta perioada cu suficiente provizii in casa, care sa dureze cateva zile sau chiar saptamani, pana ce praful incepe sa se aseze si lumea voastra va vedea revenirea la o functionare normala. Dupa ce calmul si ordinea sunt restaurate, noi vom trece imediat la urmatoarea faza a planului nostru si care este aceea de a face primul contact cu voi, cetatenii Pamantului. Multe schimbari vor urma intr-o succesiunie rapida dupa acel moment, iar acesta este momentul in care cei din lumea voastra vor lua cunostiinta si vor invata ca o certitudine faptul ca noi venim in pace si ca ne aflam aici pentru a aduce un mare avans in lumea voastra, voi fiind pregatiti spre a fi primiti in marea comunitate Galactica.


Multe surprize va asteapta in zilele ce vor urma, si aceasta va fi o perioada cu siguranta emotionanta pentru voi in cadrul calatoriei voastre, care merge mai departe. Din nou, va rugam sa fiti acolo pentru fratii si surorile voastre, care vor avea nevoie de ghidarea voastra superioara. Voi ati ajuns cu totii in acest punct impreuna si nimeni nu trebuie sa sufere prin lipsa de cunoastere si ghidare, daca suficienti dintre cei care Arata Calea isi vor face simtita prezenta. Voi sunteti sufletele alese pentru aceasta importanta misiune si voi ati fost cei mai potriviti si pregatiti pentru ea. Acum este momentul vostru pentru a face ceea ce faceti cel mai bine. Lumina reflectoarelor este asupra voastra, este momentul sa pasiti in centrul scenei.
Cei care ni se opun din cadrul Cabalei continua sa aiba de a face cu decaderea lor rapida. Ei nu vad nici o cale de scapare. Intregile lor bogatii vaste le sunt acum inutile, ei incep sa vada lungii ani de sclavie in agenda lor intunecata ca irositi si o atat de mare pierdere de oportunitati. Ei erau odata atat de siguri ca va vor putea deconecta complet de la Sursa, insa ei nu au fost niciodata capabili sa taie complet cordonul ce va leaga de Divinitatea voastra, indiferent unde mergeti pe calea voastra sau care va este experienta. Astfel este legatura dintre Creatorul vostru si voi. Aceasta legatura nu poate fi nicodata distrusa, nu poate fi vreodata cumparata, vanduta, data la schimb sau furata si este la fel de puternica astazi pe cat a fost mereu si va fi intotdeauna in continuare. Acesta este motivul pentru care nu poate exista vreun motiv de frica. Voi sunteti in eternitate imbratisati in bratele iubitoare si protectoare ale unicei si adevaratei Surse a tot ceea ce este, si Sursa nu va va abandona niciodata, nici chiar atunci cand calatoriti in pantecele intunecate ale celei dea a treia dimensiuni.
Este timpul pentru voi sa va intoarceti inapoi acasa. Urmariti linia de siguranta care a fost mereu legata cu putere de voi. Trageti-va pe voi insiva inapoi in Lumina, este momentul revenirii voastre acasa, iar prietenii si familia voastra de multi ani in urma sunt aici pentru a va ajuta sa va ridicati.
Noi suntem Familia voastra de Lumina din Stele.As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Sorin

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian