Followers

Friday, 27 January 2012

26.01.2012 
Mesaj din partea Federatiei Galactice 26.01.2012Sunteti voi cei care mereu ati facut regulile ce va guverneaza existenta.

Acum, lucrand cu energia tuturora la unison, voi toti redescoperiti puterile pe care mereu le-ati posedat. Revendicati-va puterile voastre de creatie si sculptati-va noua voastra lume in orice mod il considerati potrivit. Este dreptul vostru sa existati in lumea pe care voi o alegeti.

Nu este dreptul nimanui de a va dicta reguli, legi, reglementari si taxe; toate sunt obiectul creatiei voastre. Voi ati cladit peretii care in prezent va blocheaza in inchisoarea, care este platita de propria voastra munca si construita cu sudoarea voastra si sunteti voi cei care trebuie sa daramati acesti pereti.

Noi, Federatia Galactica, suntem aici pentru a va asista in inlaturarea directorului inchisorii si a gardienilor din functiile lor, dar sunteti voi cei care trebuie sa dati acest ordin. Asistenta noastra in prezent in lumea voastra este confuza pentru multi dintre voi. Datorita prezentei noastre aici, multi dintre voi cred in mod eronat ca ne aflam aici pentru a face munca voastra pentru voi.  Aceasta nu este corect, aceasta nu face parte din plan, iar aceasta nu este macar permis sub regulile care sunt in vigoare. Noi ne aflam aici la datorie prin decretul Creatorului si trebuie sa ne supunem acestor linii directoare. Este spectacolul vostru. Voi trebuie sa va scrieti scenariul.

Din nou, noi suntem aici pentru a ne asigura ca orice este ceea ce voi alegeti veti primi, nimic mai mult, nimic mai putin. Prin toata existenta voastra voi ati creat propria voastra realitate. Voi ati ales experientele pe care le-ati considerat necesare pentru evolutia voastra si aceasta nu s-a schimbat, si nu se va schimba vreodata. Ce simtiti voi ca aveti nevoie sa experimentati acum pentru a va duce mai departe cresterea si maturizarea ca si puternice fiinte Creatoare? Simtiti ca experienta revendicarii puterilor voastre de creatie este urmatoarea voastra lectie de invatat? Atunci aceasta sa fie.

Concentrati-va asupra puterilor voastre de creatie si testati-va abilitatile voastre pe masura ce progresati. Voi ati putea fi uimiti de progresul pe care il faceti atat de repede. Veti putea fi surprinsi si chiar uluiti atunci cand redescoperiti doar cat de puternici sunteti. Lasati-va timpul pentru a va concentra asupra acesteia (practici, n.t.) zilnic si in curand puterile voastre de manifestarevor re-inflori foarte mult si directorii de inchisori, gardienii si zidurile inchisorii se vor narui imediat la comanda voastra.
Modul in care cu totii ne stim si ne recunoastem intre noi prin acest univers este prin acest proces cunoscut ca recunoasterea amprentei vibrationale. Fiecare fiinta in acest univers poseda propria sa semnatura unica a frecventei, spre deosebire de amprentele voastre de astazi. Noi suntem capabili sa citim semnatura frecventei celuilalt, care este frecventa emanata din esenta celuilalt, iar noi suntem capabili sa facem o identificare imediata bazandu-ne doar pe aceasta informatie.

Fiintele din intregul multivers poseda aceasta capabilitate si voi o veti avea de asemenea in zilele care vor urma. Multe noi atribute, asa ca acesta vor fi ale voastre, pe masura ce absolviti in dimensiunile mai inalte, dupa culminarea marii schimbari. Astazi, fiecare om isi bazeaza identificarea altei persoane pe felul in care arata si pe caracteristicile vocii celui vizat. Aceste metode de identificare sunt chiar limitate, dar au fost potrivite aici in lumea tridimensionala. Curand, puterile voastre de identificare si recunoastere vor fi imbunatatite extraordinar de mult, iar aceasta este decat una dintre experientele care va asteapta.
Noi am incercat sa comunicam direct cu un numar de alti indivizi la acest moment, insa acestia nu raspund chemarilor noastre de a initia comunicarea. Este important sa ascultati de vocea voastra interioara, mai ales in timp ce visati, deoarece aceasta este un moment foarte oportun in care putem ajunge la voi intr-un mod efectiv. Munciti pentru a va pastra liniile de comunicare deschise, deoarece poate sa apara informatii pe care noi am dori sa le impartasim cu voi si in care voi este posibil sa fiti interesati in a le primi. Pana atunci, noi vom continua a va transmite mesaje prin canalele noastre, care au fost capabile sa deschida cu eficienta linii de comunicare cu noi.Mesaj Personal pentru Greg de la Cris din Federatia Galactica.
Dupa ce am primit mesajul de astazi, am primit o alta ‘reglare a frecventei’ din partea Federatiei Galactice. Aceasta explozie icredibila de energie poate fi cel mai bine descrisa ca un milion de volti de energie de tip fericire si veselie/extaz trecand prin intregul meu trup, creand o senzatie de a zbura prin aer si cu o viteza incredibila. Aceste energii electrizante sunt adeseori acompaniate cu un sunet incredibil, care desi variaza usor de la o reglare la alta, pot doar sa il descriu ca a fi similar cu sunetul Transportorului (‘Beam me up Scotty’) ilustrat in serialul Star Trek. Am primit numeroase reglaje asemenea cu acesta cu cativa ani in urma, desi frecventa lor a crescut in lunile recente, iar eu am primit de asemenea mesaje care ma informau asupra scopului pe care il urmareau. Reglarea de astazi a fost totusi prima care sa fie urmata imediat de o explicatie din partea unui membru al Federatiei Galactice, si voi prezenta acest mesaj cu voi in caz ca veti putea gasi interesanta aceasta informatie.

Agent Greg Giles, ai experimentat o transformare a corpului tau dimensional. Aceasta transformare este importanta daca doresti sa lucrezi cu noi la bordul navei noastre, deoarece pentru moment nava noastra opereaza in principal in banda de frecventa a celei de a cincea dimensiuni.
Corpul tau se adapteaza la aceste schimbari foarte bine si in curand tu vei fi capabil sa traversezi dimensiunile cu usurinta si la vointa. Te rugam sa fi constient ca vei avea parte de mai multe astfel de reglaje in zilele care vor urma. Ofera-ti timp pentru a te odihni, pentru a facilita aceste schimbari si permite-i trupului/vasului tau durata de timp necesara pentru vindecare. Totul merge bine si noi vedem ca faci progrese frumoase. Noi vom fi in curand din nou in contact cu tine. Pana atunci, continua munca minunata pe care o faci in ceea ce priveste channelingul tau. Multi membrii ai echipajului nostru doresc sa vorbeasca cu tine, pentru a impartasi mesaje de lumina cu cei care doresc sa invete despre ei si despre lumea din jurul lor. Te rugam sa le satisfaci aceasta curiozitate, deoarece multe pot fi invatate prin aceasta cooperare. Pana vom vorbi din nou, eu sunt Chris din Federatia Galactica.


Asa cum a fost primit prin Greg Giles

Translator: Sorin

TranslationsOriginals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian