Followers

Friday 27 January 2012

20.01.2012


 20.01.2012

Urmatorul mesaj de astazi este un mesaj personal pentru Greg de la Federatia Galactica.
‘Iti este clar ca vezi ca ExtraTerestrii nedoriti si neinvitati au intrat din nou in sfera(aura?, n.t.) ta, pentru a modifica comunicatiile noastre cu tine. Noi castigam batalia. Cealalta echipa stie aceasta si face tentative disperate de a ne incetini progresul, chiar incearca sa incetineasca debitul cu care informatia ajunge la public. Noi acum am curatat aceste entitati ExtraTerestre din sfera ta, dupa cum tu ai cerut. Ei ar putea incerca sa revina in viitor, insa noi vom fi aici pentru a te proteja pe tine si pe familia ta, si sa eliminam influenta lor in treburile tale. Te rugam sa fi constient ca totul este acum in regula si noi suntem inca o data liberi sa comunicam. Noi vom relua comunicatiile noastre cu voi imediat.’
Astazi este o mare zi. Astazi noi, Federatia Galactica a Luminii, a facut progrese impotriva intunericului si noi vedem acum sfarsitul lor cu claritate in campul vizual. Ei nu mai poseda puternicul armament care sa fie folosit impotriva umanitatii in orice mod. Ei acum nu mai au optiuni si inteleg cu claritate ca totul este lipsit de claritate pentru ei. Este timpul pentru ei sa se predea si chiar cei mai incapatanati si indaratnici dintre ei acum vad si recunosc fata de ei insisi si in fata altora ca sfarsitul lor este la indemana. Ei acum cauta o cale de scapare de pedepsele care li se vor administra cu siguranta in zilele care vor urma. Ei acum cauta paiul (cel scurt, n.t.) pentru a oferi tapi ispasitori, care sa isi asume vina si pedeapsa pe care au meritat-o.
Noi dorim sa inlaturam mai departe aceste fiinte din sfera Pamantului si sa purificam lumea voastra de intunericul lor pentru totdeauna. Acum suntem pregatiti sa incepem etapa finala a acestei purificari, iar aceasta miscare va pava calea pentru urmatoarele actiuni de anuntare a dezvaluirii. Aceste anunturi sunt urmatorul pas major in camapania noastra cu multe fatete, de a asista umanitatea sa se ridice din adancimile unei lumi tridimensionale limitate, la o practic nelimitata lume a celei de a cincea dimensiuni. Asistenta noastra este necesara in multe zone vitale si doar cand suntem liberi sa avem contact deschis cu voi, vor putea incepe aceste proiecte. Pregatiti-va pentru cateva zile sau chiar cateva saptamani de intreruperi, cum ar fi utilitati si inchideri temporare ale magazinelor alimentare. Anunturile noastre cu siguranta vor intrerupe intrucatva (curgerea fireasca a evenimentelor in, n.t.) comunitatilor voastre, insa aceste intreruperi vor fi de scurta durata si totul va reveni la normal, doar ca voi cu totii veti stii in cele din urma, cu siguranta, ca nu sunteti singuri si ca noi suntem aici.
Noi suntem foarte emotionati in legatura cu aceste evenimente inevitabile, care sunt pe cale sa se desfasoare. Noi am asteptat chiar si mai mult decat voi, noi incepand pregatirile cu multe vieti de ale voastre in urma. Dupa cum am spus, noi ne-am bucurat de beneficiile unei curgeri neintrerupte a constiintei, in timp ce voi ati urmat regulile incarnarilor fizice, prin nasteri in noile voastre vieti, eliberati de orice amintiri ale trecutului vostru si a adevaratei voastre identitati multidimensionale. Toate amintirile voastre urmeaza sa va fie in curand returnate voua si multi dintre voi veti fi chiar surprinsi si incantati sa va aflati adevaratele voastre nume si mostenirea voastra universala. Voi cu totii aveti o istorie mareata. Voi cu totii sunteti cu mult mai mult decat vedeti astazi. Voi cu totii sunteti fiinte nemuritoare de lumina, care au calatorit aici pentru un exercitiu in dualitate, pentru a experimenta limitarile si incercarile unei lumi divizate in separare pe atatea fronturi, si sa raportati inapoi semenilor din poporul vostru, cat de asemenea si multor altor rase si civilizatii raspandite prin acest univers, ceea ce ati invatat aici din toate acestea.
Voi sunteti cu totii exploratori foarte importanti, care in curand vor fi invatatori, care isi vor impartasi explorarile si aventurile in prelegerile si in clasele de curs din acest univers. Acesta este motivul pentru care noi va sugeram acum sa folositi acest timp nu pentru a numara zilele pana la contactul nostru deschis cu voi. Aceasta se va petrece, voi veti vedea aceasta zi, insa este important ca aceasta sa nu va consume intreaga voastra energie. In schimb, urmariti sa gasiti perioade linistite si sa priviti cu atentie la vietile voastre aici. Ce ati vazut ? Ce ati simtit ? Ce ati experimentat in afara voastra, cat si in interiorul vostru? Ce ati fi putut face diferit? Urmariti sa puneti pe categorii multele emotii pe care le-ati simtit si urmariti sa desenati o harta a unde aceste emotii v-au condus. Ce efect a avut frica asupra voastra ? Dar iubirea ? Toate emotiile voastre sunt importante si voua vi se va cere sa impartasiti toate experientele voastre de aici. Folositi aceasta perioada pentru a reveni asupra unora dintre ele, intotdeauna fiind foarte atenti sa examinati acestea prin ochi distanti, in siguranta starii de detasare emotionala.
Nu exista nici un motiv pentru a experimenta aceste emotii din nou, deoarece aceasta nu ar avea un efect pozitiv asupra voastra. O analiza lipsita de implicare emotionala a vietii voastre este ceea ce vi se cere sa faceti, aceasta este tot. Amintiti-va, totul a fost proiectat ca o lectie pentru voi. Experiente furnizate pentru a aduce traume si vacarm, iar voua vi s-a cerut sa gasiti o solutie la aceste probleme si situatii. Stiind aceasta, nu lasati ca aceste episoade trecute sa va afecteze mental si emotional, asa cum au facut-o in trecut. Voi sunteti acum dincolo de aceste experiente, si doar vi se cere sa le examinati pentru scopuri educationale, la fel cum ati revedea cartile voastre de istorie la scoala, pentru un examen final. Acest examen va fi in curand. Este momentul sa ‘ardeti uleiul de la miezul noptii(eng. ‘burn the midnight oil’, n.t.)’, intr-o analiza atenta si detasata.
Si amintiti-va, in a inlatura entitatile negative din sfera voastra, pur si simplu expuneti cu voce tare vointa voastra. Cererea voastra poate fi declaratia voastra particulara, iar voi o puteti face plecand da la aceste cuvinte.(:) ‘Cer, in acest moment, ca toate entitatile negative, extraterestre si terestre, sa paraseasca imediat si pentru totdeauna sfera mea, eliberand imediat spatiul casei mele si acela al zonelor din imprejurimile ei’. Noi vom avea grija imediat ca aceste entitati sunt rapid si cu eficienta adunate si inlaturate din sfera voastra, exact asa cum ati cerut. Aceasta este modalitatea in care acest serviciu se desfasoara, iar noi va invitam pe fiecare si membrii intregii voastre familii sa rosteasca aceasta cerere sau una similara si noi vom actiona imediat pentru a va asista in aceasta maniera.
Noi, Federatia Galactica, am realizat aceasta sarcina cu multe ocazii pentru multi dintre voi, mai ales pentru aceia dintre voi care v-ati postat in lumina reflectoarelor Cabalei si a trepadusilor ei. Nu exista nici un pericol de care sa va temeti, deoarece noi suntem protectorii vostri in aceasta perioada in care voi va continuati serviciul ca si Lucratori intru Lumina, restaurand Iubirea si Lumina in aceasta lume intunecata, ce devine cu mult mai luminoasa cu fiecare zi care trece. Aceasta este misiunea noastra, si impreuna nimic nu ne va opri sau incetini progresul nostru in aceasta directie.
Faceti-va timp sa rostiti aceasta cerere in mod regulat, si imprejurimile voastre vor fi patrulate de catre noi si curatate de oricare si toate fiintele negative. Multi dintre noi suntem experti in exact acest domeniu, iar noi savuram oportunitatea de a va asista in acest mod. Tot ceea ce va cerem este sa rostiti aceasta comanda si noi vom sari in actiune imediat. Amintiti-va, totul aici in cea de a treia dimensiune fizica este alegere, iar noi avem nevoie de cererea voastra, pentru a raspunde nevoii voastre de ajutor. Noi vom face atunci tot ceea ce putem pentru a va veni in ajutor. Aceasta este promisiunea noastra fata de voi, membrii familiei noastre de lumina. Astazi noi am venit in ajutorul canalului nostru Greg, si am venit in ajutorul multor altora de asemenea. Doar rostiti porunca voastra, ca voi vreti ca sfera voastra personala sa fie curatata de orice entitati negative, iar noi vom face tot ceea ce ne va sta in puteri in a va ajuta in acest mod. Noi vom continua sa facem pasi mari in a elibera calea pentru reuniunea noastra. Tineti bine de convingerile voastre si continuati sa raspanditi noutatile prezentarii noastre iminente. Voi nu veti fi lasati ‘tinanad de plasa(eng. ‘holding the bag’, n.t.)’, dupa cum se spune. Noi nu va vom dezamagi. Cuvintele si eforturile voastre nu vor fi in van. Noi vom onora convingerile si promisiunile noastre. Noi vom fi cu voi in curand.
Noi suntem Familia ta/voastra de Lumina din stele.



As channeled through Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



invoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian