Followers

Monday, 16 January 2012

15/01/2012


 Mesaj din partea Federatiei Galactice

15:01:2012


Prin prezenta nici un afiliat sau membru al Federatiei Galactice nu se va angrena in calomnii (barfe, n.t.) sau abuz, fie el fizic ori verbal, sau de alt tip si se va abtine de la altercatii la orice nivel cu o alta persoana. In permanenta un membru al Federatiei Galactice va respecta si va onora vederile si opiniile altora si se va abtine de la a nerespecta pe un altul in orice fel. Incalcarea acestor norme afisate va inlatura pe violator de la a i se oferi orice fel de atentie in a deveni un membru deplin sau de la a lucra cu Federatia Galactica la orice nivel, fie personal sau indirect.


Regula urmatoare afirma ca nici o persoana care lucreaza direct sau indirect cu Federatia Galactica nu va face uz de substante care afecteaza mentalul (eng. mind altering substances, n.t.), deoarece acestea pot si chiar interfereaza cu performantele si functionarea optima a individului, iar aceasta nu poate fi tolerat la acest nivel de angajament in serviciul pentru misiunea noastra si a altora. Va rugam sa intelegeti ca nu dorim sa ne fortam punctele noastre de vedere asupra nimanui. Noi trebuie, totusi, sa tindem sa oferim cele mai bune eforturi ale noastre si angajamentul nostru cel mai pur fata de misiunea pe care am acceptat sa o intreprindem prin decretul Creatorului nostru. Doar cei pregatiti sa ofere cele mai sincere eforturi si deplina lor atentie in aceasta directie vor fi considerati pentru posturi in cadrul Federatiei Galactice, si doar cei care adera la aceste linii directoare isi vor continua serviciul alaturi de noi. Va rugam sa fiti constienti ca si alte reguli se aplica, si la momentul orientarii noastre initiale catre aceia care sunt considerati calificati pentru o pozitie alaturi de noi, aceste reguli vor fi explicate intrutotul fiecaruia dintre voi. Exista multe beneficii in a lucra cu noi, si desi eliberarea de unele obisnuinte si tendinte cu care v-ati obisnuit vi se pot cere, pe termen lung voi veti primi cu mult mai mult decat vi se cere sa contribuiti.


Noi, Federatia Galactica, ne consideram capabili de asemenea misiuni de restaurare a lumilor la conditia lor ideala, (la nivel, n.t.) fizic, spiritual, emotional si mental, datorita angajamentului nostru ferm de a atinge potentialul nostru maxim ca si membrii individuali ai organizatiei noastre si ca organizatie ca intreg. Multe societati planetare depind de existenta si de asistenta noastra in a le ajuta sa se ridice din intunericul ce s-a abatut asupra lor, iar noi facem toate eforturile posibile sa ne ducem sarcinile la indeplinire cu onoare, integritate si daruire absoluta pentru a ne asigura ca toti cei care au nevoie de serviciile noastre primesc asistenta la cel mai inalt grad din partea unui personal foarte calificat, care a facut legamantul in viata lor de a atinge cel mai inalt potential si sa isi foloseasca talentele in serviciul celorlalti, pentru a-i asista pe toti ceilalti in calatoria lor.


Sunt o multitudine de experiente placute, de care cineva se poate bucura fiind un membru al Federatiei Galactice, iar noi suntem increzatori ca voi nu veti duce nici pentru o clipa lipsa unora dintre delectarile din joasa dimensiune cu care v-ati obisnuit. Noi suntem nerabdatori sa va aratam de cat de multe va puteti bucura si experimenta odata ce deveniti membri ai echipei noastre, si asteptam atat de mult sa va intalnim pe atat de multi dintre voi personal in zilele ce vor veni, cand vom putea sa ne cunoastem mai bine si sa disutam oportunitatile si viitorul vostru alaturi de noi. Pana atunci, perseverati sa atingeti potentialul ultim in lumea voastra fizica tridimensionala, deoarece stacheta urmeaza sa fie ridicata chiar destul de sus pentru voi si posibilitatile vor fi practic nelimitate.


Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Sorin

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian