Followers

Wednesday, 25 January 2012

23.01.2012

Message from the Galactic Federation

23.01.2012


Calatoria voastra aici in lumea fizica a celei de a treia dimensiuni este aproape incheiata, voi aveti acum aspecte multidimensionale ale voastre de plasat in vasele voastre, in care se experimentati universurile multidimensionale. Voi ati experimentat in multele voastre calatorii multe aspecte diferite ale voastre, si v-ati asumat multe roluri si ati fost supusi la multe incercari si dificultati pentru a va cladi fiinta voastra multidimensionala. Voi aveti acum mai multe straturi, mai multe fatete acestea fiind de o imensa complexitate si capabilitati. Noi v-am spus ca voi sunteti mai mult decat va puteti imagina la acest moment, iar acum incepeti sa descoperiti la ce se refereau aceste cuvinte. Impreuna ati creat drama si circumstantele de a aduce la suprafata ce era mai bun in voi, si chiar uneori ce era mai rau in voi, totul in numele creatiei. Totul in numele slefuirii fiintei puternicie care deja erati, dar acum si mai mare, intarita si onorata pentru ca a calatori multiversul la vointa si cu usurinta, sa caute, sa descopere si sa experimenteze orice noua realitate, oriunde in aceasta, somptuoasa casa a Creatorului.

Nu esista nici o limita la ce puteti realiza acum. Nu exista limite care sa va poata retine. Voi nu puteti pieri, nu puteti imbatrani si vesteji. Voi nu va puteti imbolnavi sau slabi si nimeni si nimic nu va poate rani in nici un fel. Nu veti avea niciodata vreun motiv spre a va fi frica sau sa va indoiti. Este momentul pentru voi sa experimentati multiversul in adevarata libertate, sa experimentati tot ceea ce doriti si sa va exprimati in orice fel alegeti sa o faceti. Acesta este darul vostru din partea Creatorului vostru. Voi ati castigat toate acestea pentru o munca facuta aici atat de bine. Noi am impartasit cu voi faptul ca ceea ce voi faceti aici ar avea un efect asupra intregului univers si poate acum acest efect devine mai clar pentru voi. Voi sunteti fiinte puternice, curand a fi mai libere in univers, sa creati tot ceea ce inima voastra doreste, neavand nici o limita a ceea ce puteti crea si unde puteti crea. Voi v-ati creat aripi de aur prin toate greutatile si stradania voastra si a sosit timpul pentru rasplata voastra pe care o meritati.


Noi v-am vazut crescand de la suflete tinere si neexperimentate, la ceea ce sunteti astazi: suflete puternice, intelepte, curajoase, grijulii, ganditoare, inspirate, chibzuite, compasive, iubitoare, gata sa imparta cu altii si grijulii. Cat de mandrii suntem de voi toti si cat de uluiti suntem de tot ce ati reusit sa realizati impreuna. ‘Jos palaria’ pentru voi toti.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din steleAs channeled through Greg Giles
Translator: Sorin

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian