Followers

Monday, 16 January 2012

13.01.2012


Mesaj din partea Federatiei Galactice

13.01.2012

Voi aveti o anumita responsabilitate fata de voi insiva si o anumita responsabilitate fata de ceilalti. Aceasta este o perioada in experienta voastra, cand trebuie sa va concentrati asupra intregului, iar aceasta concentrare va aduce schimbarile necesare de asemenea si pentru voi la nivel personal. Societatea voastra functioneaza asemenea mecanismului precis al unui ceas foarte bine lucrat si fiecare dintre voi actionati ca o rotita ce isi face rolul ei in a tine o masurare precisa a timpului. Fara oricare celelalte rotite, eficienta mecanismului vostru ar avea de suferit. Acum sunteti pe cale sa intrati in perioada calatoriei voastre colective in care veti vedea cat de importanti sunteti pentru fiecare dintre ceilalti semeni ai vostri. Voi nu ati experimentat niciodata cat de bine puteti lucra cu totii impreuna, pentru a aduce binele in lumea voastra.Acum voi urmeaza sa invatati cat de minunat voi cu totii puteti lucra impreuna, creand o mereu pasnica si prospera utopie pentru voi insiva prin cooperare egala. Acesta va fi un moment glorios pentru ca voi toti sa incepeti sa realizati ce puteti reusi impreuna. Umar la umar voi incepeti sa va refaceti planeta la frumusetea si curatenia sa naturala si mana in mana veti restaura functionarea optima a societatilor voastre, printr-un plan de impartasire a curgerii naturale de abundenta, care este inerenta civilizatiei. Fara cei ai intunericului, care sifonau toata avutia colectiva a oamenilor pentru ei insisi, voi veti vedea pentru prima data in multi eoni de timp, cum opereaza legea naturala a abundentei si cum Creatorul a proiectat universul Sau spre a va oferi tot ceea ce ati avea vreodata nevoie sau dori, prin calatoria voastra prin existenta.
Evenimentele se pregatesc sa fie puse in miscare. Toti participantii sunt gata sa inceapa operatiile urmatoarei faze a planului general, care este sa ne anuntam prezenta noastra oamenilor de pe planeta. Noi asteptam ultima lumina verde si apoi ne vom lansa in campania noastra, care va aduce multe schimbari civilizatiei voastre intr-o scurta perioada de timp. Va fi o perioada emotionanta pentru voi si de asemenea o perioada in istoria voastra care va vedea multe incercari, atat pentru voi toti ca un colectiv, cat si la nivel personal pentru fiecare. Toti cei care sunt incarnati in prezent in lumea voastra au stiut inainte sa se incarneze ca aceasta zi va veni si odata cu ea si multe incercari. Fiecare dintre voi ati dorit sa fiti aici pentru a experimenta voi insiva acest eveniment monumental in istoria planetei voastre. Va merita tot prin ceea ce ati trecut cu totii pentru a ajunge aici. Sacrificiile voastre vor fi toate rasplatite din plin.
In pace (lipsa razboiului, n.t.) este pace (cea launtrica, n.t.), calm si serenitate, care creaza un mediu in care cu totii pot prospera si aceasta va va permite sa atingeti asemenea inaltimi ca si civilizatie. Multi dintre voi nu ati cunoscut niciodata pacea. Chiar si atunci cand mass media voastra nu bate tobele razboiului, camapanii militare secrete sunt duse fara stirea voastra. Aceste tobe inca nu au fost aduse la tacere, insa vor fi aduse foarte curand in zilele care vor veni. Ce diferenta incredibila acest lucru va face pe masura ce ecourile luptelor se vor linisti peste planeta voastra si noile energii ale pacii si linistii vor umple noul gol creat.
Cat de mult poate prospera si creste o societate este fara limite odata ce setea pentru razboi si cuceriri a fost stinsa. Cu mana de lucru a planetei voastre si cu resursele deblocate din preocuparile militare, aceste unelte vor fi folosite spre a construi o societate mareata, neegalata in eficienta si frumusete de nici o alta perioada a istoriei voastre. Aceasta este un nou ritm in tobele voastre si voi veti participa in aceast efort impreuna ca o echipa. Cu totii vor contribui si cu totii vor prospera. Ce bucurie va fi aceasta pentru voi toti. 
Cu totii ati auzit povesti ale oraselor pierdute de aur, si desi aceasta este mai mult o metafora decat in sens litaral, acele orase erau intinderi marete bogate in propria lor cultura si fiecare dintre ele o bijuterie in marea capodopera care este mama planeta. Orasele voastre vor fi acum transformate in bijuteriile pretioase care erau odata si vor deveni si paradisuri mai marete prin eforturile noastre combinate aici. Multi dintre voi nu ati lucrat niciodata impreuna la un asemenea proiect, care va fi atat de important si va aduce atat de multa bucurie in lumea voastra. Multi dintre voi veti fi foarte mandri si va va face placere sa va daruiti o parte a timpului si a eforturilor voastre pentru un asemenea proiect, si noi vom impartrasi cu voi uneltele si experienta noastra in a va asista in aceasta frumoasa reconstructie. Multi dintre voi va veti simti precum copiii inca o data, precum atunci cand construiati castele de nisip pe malul marii. Singura limita a creatiei voastre va fi imaginatia voastra.
Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.
Asa cum a fost primit prin channeling de catre Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/01/message-from-galactic-federation-11312.htmlAs channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Sorin

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian