Followers

Wednesday, 18 January 2012

17.01.2012Daca sacrificiile voastre va conduc pe noi cai ale aventurii si intelepciunii, atunci, pe termen lung, toate au meritat sa fie realizate. Urmariti sa priviti lucrurile dintr-o perspectiva mai inalta si incercati sa vedeti ca detasarea de vechile cai lasa loc noului. Eliberarea vechilor obisnuinte si tendinte este o alegere foarte importanta pentru voi de facut astazi, dar nimeni nu va forteaza sa faceti nimic. Totul depinde de voi. Noi ii auzim pe cei care vocifereaza nemultumirea lor cu a invata politica Federatiei Galactice, care stipuleaza un mediu de munca in care sa nu existe droguri/medicamente/stupefiante (eng. “a drug-free work environment”, n.t.), iar noi va intelegem confuzia voastra in fata unei asemenea reguli. Vrem sa facem clar faptul ca ascensiunea voastra este un aspect cu totul diferit de acela de a lucra cu Federatia Galactica, iar aceste doua subiecte nu au nimic de a face unul cu celalalt din aceasta perspectiva.


Multi noi membrii recrutati in echipa vor fi trimisi la statii, unde vor monitoriza si opera echipament foarte sofisticat si avansat. Unele dintre aceste tehnologii avansate implica o legatura directa intre procesul vostru de gandire si aceasta tehnologie computerizata. Ceea ce vrem sa spunem cu aceasta este ca echipamentul computerizat este direct controlat de procesul vostru de gandire, din interiorul mintii voastre, fara a exista necesitatea pentru ca mainile voastre sa atinga orice echipament sau pentru ca ochii vostri sa vada oricare dintre monitoare sau panourile de comanda. Avand in vedere acestea, noi speram ca voi veti intelege mai bine politica noastra de a recruta doar pe aceia, care au ales sa isi asume angajamentul de a isi pastra mintea limpede in permanenta si libera de substante care ii pot afecta functionarea. Functionarea optima a creierelor voastre este de o importanta primordiala, atunci cand operati sau monitorizati echipament atat de sofisticat, deoarece atat colegii vostri de echipa, cat si membrii echipelor altor nave ale Federatiei, se bazeaza pe functionarea corecta a acestor sisteme.


Urmariti sa intelegeti ca noi, Federatia Galactica, asistam lumi care au nevoie de ajutorul nostru in multe zone importante si vitale, inclusiv restructurarea guvernamentala, purificarea mediului, stabilitatea geofizica si inlaturarea oricaror forte militare opresive, actiuni care adesea implica implicarea intr-o confruntare cu arme care au sisteme foarte avansate. Vedeti acum cum aceste cerinte necesita minti neafectate de substante narcotice? Nu intelegeti cum chiar si utilizarea usoara a drogurilor de agrement (eng. “recreational drugs”, n.t.) pot si afecteaza procesele de functionare, cele chimice si hormonale ale creierului uman? Daca voi inca nu intelegeti aceasta, va rugam sa va familiarizati cu aceasta informatie, care va este usor accesibila si poate veti vedea lucrurile din perspectiva noastra. Pana la urma alegerea va apartine. Voi puteti continua sa folositi droguri, fie recreationale sau cu scopuri medicale, sau puteti fi luati in considerare pentru pozitii in Federatia Galactica. Nu puteti sa le aveti pe amandoua.


Va rugam sa onorati angajamentul nostru ferm de a ii recruta doar pe aceia care sunt daruiti in a oferi cele mai bune servicii cu putinta celorlalti si lumilor in care locuiesc. Privind in urma la vietile voastre in cea de a treia dimensiune odata ce ati ascensionat in tinuturile subtile superioare, noi suntem increzatori ca multi dintre voi nu vor mai simti nevoia din nici un motiv pentru aceste experiente, care va altereaza functionarea mintii, fie el recreational sau medical, iar odata ce va veti incepe noile vieti voi veti duce dorul unora dintre activitatile dimensiunilor joase, fata de care va simtiti atrasi astazi.


Trecand la aspecte ce sunt legate de misiunea noastra in lumea voastra, noi nu vedem posibil in nici un fel sa fie capabila cabala de a monta orice fel de actiune impotriva noastra. Ei au pierdut un mare numar din personalul lor militar, iar depozitele odata vaste de armament avansat au fost desfiintate pentru totdeauna. Nu va dura mult pana ce orice fel de arma, fie tehnologica sau fizica, va fi protejata de rasa umana si de planeta voastra.


Noi suntem pregatiti sa mergem mai departe cu anunturile noastre legate de dezvaluire, care vor incepe sa faca cunoscuta prezenta noastra acelora din lumea voastra, care inca nu au aflat despre existenta noastra. Cu timpul, cu totii vor cunoaste aceasta realitate. Dupa cum v-am sfatuit, multi vor ractiona foarte particular la aceste stiri, si cerem din nou tuturor Lucratorilor intru Lumina sa isi faca partea lor in a face astfel incat cei carora le va fi dificil sa se ajusteze la noua realitate sa primeasca ghidarea si sprijinul pe care voi li-l puteti oferi. Noi stim ca puteti realiza aceasta sarcina si noi ii vedem deja pe atat de multi dintre voi muncind din greu in aceasta directie. Dorim sa va multumim inca o data pentru acest serviciu in numele Luminii si al fratilor si surorilor din lumea voastra.


Pacea va fi curand restaurata in fiecare colt al globului vostru. Nici macar un singur glont dintr-o arma nu va mai fi permis odata ce noi vom asigura toate zonele de interes. Nici unei Forte Armate nu i se va permite sa ocupe nici o alta tara sau teritorii. Noi ne vom ocupa de inlaturarea tuturor acestor forte, care in prezent ocupa pamantul altei tari. In viitor, nu va fi nevoie de granite de nici un fel, iar o zona a lumii voastre nu va avea mai mult sau mai putin decat detine oricare alta. Aceasta este noua voastra economie, noul vostru sistem financiar. Va fi o partajare egala a tuturor resurselor lumii voastre si nimeni nu va fi exclus de la a imparti noua voastra abundenta.


Atatia dintre voi ati avut parte de atatea greutati de-a lungul multor incarnari, dar noi va spunem voua ca tot zbuciumul vostru acum s-a incheiat pentru totdeauna, daca alegeti aceasta. Alegeti acum daca doriti sa ascensionati in taramurile subtile superioare si daca doriti sa va continuati lectiile si calatoria voastra dincolo de limitarile celei de a treia dimensiuni. Alegeti acum sa incepeti noi aventuri bazate pe mai mult decat lupta zilnica pentru supravietuire. Alegeti aceasta si va fi a voastra, iar noi ne aflam aici spre a ne asigura ca orice veti alege, aceea va fi noua voastra realitate.


Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.As channeled through Greg Giles
 

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian