Followers

Thursday, 8 March 2012

08/03/2012
Membrii de peste tot ai fortelor luminii pot incepe sa sarbatoreasca. Mai este inca multa munca de facut, insa noi ajungem la un sfarsit de succes al fazei 1 a operatiunii noastre de ansamblu. Telul nostru, in parte, a fost sa dezmembram marile forte de lupta ale Cabalei voastre intunecate, si apoi sa ii inlaturam din scaunele puterii pe cat mai multi membrii posibil ai acestei organizatii criminale din societatea voastra. Voi veti vedea in curand multe rapoarte ale celor din urma, iar aceasta va va spune de asemenea ca noi am dezmembrat cu eficienta fortele spatiale ale Cabalei voastre, cat si armamentul lor bazat pe tehnologie spatiala. Dupa cum am spus, sarbatoririle cu siguranta sunt potrivite dupa aceste arestari, iar noi incurajam aceasta, deoarece acest eveniment se spera sa fie un val care sa spele planeta si care sa trezeasca pe multi care sunt inca neclintiti in somnul lor.

Munca voastra ca si Lucratori intru Lumina nu va fi nici ea gata, dar voi toti meritati o zi pentru a sarbatori atunci cand veti vedea voi insiva rasplata pentru toata munca voastra intensa. Noi dorim sa sarbatorim alaturi de voi, dar aceasta va trebui sa astepte pana ce urmatoarea faza a operatiunii isi atinge cu succes sfarsitul. Noi vom incepe aceasta urmatoare faza a planului imediat ce vom vedea membrii Cabalei luati in custodie pentru a face fata multor acuzatii impotriva lor.

Vor fi numaratori/scoruri ale acestor arestari si va fi un munte de proceduri legale de urmat, totusi, noi dorim sa va informam ca noi supraveghem aceste proceduri si ele vor inainta rapid si eficient fara ca intarzieri sau tactici de amanare sa fie permise. Nimic nu va fi permis sa interfereze cu justitia de-a lungul acestor proceduri, si noi, impreuna cu dedicatii nostrii aliati Pamanteni, ne vom ocupa de aceasta. Prea multe depind de aceasta pentru a permite jocurilor si manevrelor legale, atat de eficiente pentru Cabala in trecut, sa mai aiba vreo influenta in lumea voastra. Ei nu mai au trucuri si nu mai pot impune intarzieri. Ei vor fi adusi acum in fata justitiei, ceea ce a fost intotdeauna inevitabil pentru ei. Noi le-am spus asta cu claritate de la bunul inceput, insa aroganta lor le-a luat-o inainte si ei au crezut ca ei pot evita toate tentativele de a fi adusi in instanta pentru crimele lor. Ei s-au inselat. Ei de asemenea au considerat intr-un mod gresit ca nimic si nimeni nu ar putea opri Noua lor Ordine Mondiala de la a se manifesta in lumea voastra. Ei au aflat acum ca s-au inselat de asemenea si in legatura cu aceasta.

Educatia pe care o primesc nici ea nu s-a incheiat inca, pentru ca mai sunt inca multe noi lectii care ii asteapta pe masura ce aceste proceduri inainteaza. Maniera in care dovezile vor fi prezentate impotriva lor si felul in care justitia va fi aplicata sunt doua aspecte ale acestor proceduri criminale cu care ei nu sunt obisnuiti. Dupa cum am mentionat tot timpul si le-am explicat pe indelete de multe ori inca de la inceput, ei nu vor reusi prin a se apara cu echipe legale bine platite, legaturi in cadrul sistemului de justitie criminal, sau tentative de a constrange sau manipula acest proces. Acesti barbati si femei au fost fara succes convinsi sa se predea cu mult timp in urma, iar pentru cooperarea lor pasnica, ei ar fi primit anumite dispense de iertare/indulgenta pentru crimele lor. Din nou si din nou ei au refuzat ofertele noastre mai mult decat generoase, in timp ce ei au continuat cu aroganta sa comploteze si sa faca planuri impotriva noastra si a voastra. Ei vor primi acum pedeapsa intreaga pentru crimele lor, in ceea ce ne priveste, deoarece noi de asemenea avem aspecte legate de justitie cu acesti indivizi.

Pedepsele lor primite pentru crimele lor impotriva voastra vor fi decise de catre voi, deoarece asa trebuie sa se petreaca. Voi ati fost victimele acestor multe crime si prin urmare va tine de voi ca si colectiv sa decideti ce este adecvat pentru a compensa aceste nedreptati, cat de asemenea ce credeti voi ca este potrivit pentru reabilitarea lor. Aceste proceduri vor inainta cu rapiditate, deoarece noi dorim sa eliberam calea in legatura cu toate aceste aspecte inante de ascensiunea voastra intaramurile mai inalte. Aceasta poate sa para chiar imposibil bazandu-va pe modul in care sistemele voastre legale s-au ocupat de cazurile (care le-au fost prezentate, n.t.), insa noi va asiguram ca noi avem metode mai eficiente de justitie, care vor permite acestor audieri ale acestor criminali sa inainteze cu rapiditate.

Va rugam sa continuati sa faceti tot ceea ce puteti pentru a raspandi trimiterea mai departe atentionarea asupra acestor arestari si ce vor insemna ele pentru oamenii lumii voastre. Noi va asiguram ca timpul alocat acestei parti a misiunii noastre se sfarseste. Amplificati-va intensitatea eforturilor voastre, deoarece sunteti pe cale sa faceti totul sa se petreaca. Acesta va fi momentul pe care atatia dintre voi l-ati asteptat de atata timp, iar noi suntem la fel de incitati pe cat sunteti si voi in legatura cu ceea ce aceasta va insemna pentru oamenii lumii voastre.

In zilele care vor urma acestor arestari, multe anunturi vor incepe sa informeze oamenii lumii voastre ce inseamna aceste arestari si ce inseamna aceasta pentru oamenii vostri. Cateva dintre sursele voastre mass media vor ajuta acest proces de informare a populatiei multor tari din jurul lumii voastre, iar noi vom continua sa schimbam mesaje prin canalele noastre de asemenea. In timp, noi ne vom adresa oamenilor vostri direct, deoarece este foarte mult de discutat, iar aceasta va fi cea mai eficienta cale de a ajunge la o audienta foarte mare.

Dupa cum am spus, sunt multe proiecte importante de demarat cat mai curand posibil, iar dupa stirile acestor arestari noi vom incepe imediat aceste urmatoare etape ale misiunii de ansamblu. Noi va cerem acum ca voi toti, care sunteti interesati in a lucra alaturi de noi sa ramaneti pregatiti si sa incepeti aranjamentele acasa, care va vor facilita noile voastre cariere. Voi veti fi departe de casele voastre si departe de slujbele voastre actuale, cel putin pe durata orelor de munca alaturi de noi, iar detaliile pentru aceasta va vor fi facute cunoscute la momentul potrivit, insa noi dorim ca voi sa intelegeti ca dupa ce voi veti fi martori la aceste arestari lucrurile vor incepe sa mearga mai departe cu o viteza cu mult mai mare decat cea cu care vi s-au parut ca s-au miscat in ultimele luni si ani.

Noi va cerem sa ramaneti alerti si pregatiti pentru multele schimbari aduse rutinelor voastre zilnice, deoarece o mare parte a vietilor voastre este pe cale sa se schimbe, iar aceste schimbari vor continua pana ce vietile pe care le cunoasteti acum vor fi abia reconoscibile de noile voastre vieti ca si membrii ai comunitatii Galactice. Noi asteptam cu nerabdare sa intindem mana noastra spre a primi cu bunavointa planeta voastra in societatea noastra Galactica, si noi va spunem ca voi voi va castigati dreptul de a fi membrii in fiecare zi. A fost o calatorie foarte lunga pentru oamenii vostri, iar noi va spunem ca in curand voi veti vedea ca fiecare moment a meritat din plin prin ceea ce ati trecut personal, cat si ca si colectiv al societatii. Multe lumi au experimentat ceea ce voi sunteti pe cale sa experimentati, iar noi suntem foarte emotionati sa luam parte la acest proces. Noi am lucrat de asemenea foarte intens pentru a atinge acest punct, iar reuniunea noastra impreuna va fi cu siguranta o cauza pentru o sarbatorire mutuala.

Continuati sa pavati calea pentru aceasta reuniune prin raspandirea stirilor acestor arestari ale membrilor Cabalei si a prezentei noastre aici in lumea voastra. Stirile mass mediei legate de aceste arestari vor inunda in curand, iar noi va cerem sa continuati sa monitorizati sursele voastre mass media si sa impartasiti intre voi indentitatile acelor companii mass media,c are vor acoperi acest eveniment, care in curand va deveni evident multora dintre voi.

Aceasta va fi cu siguranta o perioada foarte emotionanta pentru multi dintre voi, iar noua ne-ar place foarte mult sa vedem pe cat mai multi dintre voi bucurandu-va de aceste stiri si reunindu-va in a sarbatori, actiune pe care noi o vedem foarte binevenita. Acesta este momentul vostru. Voi l-ati castigat, voi toti, iar noi dorim sa va vedem pe toti bucurandu-va de acest moment impreuna. A fost un drum lung si dur pentru voi toti, iar noi va spunem ca aceasta parte a calatoriei voastre este pe cale sa isi vada sfarsitul. Va fi o noua cale pentru voi, cu  noi incercari, aventuri, si recompense care va asteapta, iar aceasta va inceputul ei se afla chiar inainte.Continuati sa mergeti inainte. Voi sunteti aproape acolo.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  

No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian