Followers

Wednesday, 21 March 2012

21/03/2012
Iertati-ne ca am stins luminile. Maine noi vom aprinde luminile laterale ale navelor noastre, pentru ca multi dintre voi sa ne puteti vedea cu ochii vostri si sa luati atatea dovezi fotografice, cat si inregistrari video, cate veti dori. Noi cei din Comandamentul Ashtar ne alaturam fratilor si surorilor noastre din Federatia Galactica a Luminii in a permite mai multe aparitii ale navelor noastre, cat si mai evidente, pentru a actiona ca si spargatoare ale ghetii in privinta prezentei noastre in lumea voastra. Comandamentul nostru se afla aici de asemenea in numere mari si noi avem nave stationate deasupra multor parti ale lumii voastre.

Noi am dori ca voi sa intelegeti de asemenea ca desi navele noastre pot diferi in felul in care arata de unele dintre cele ale Federatiei Galactice a Luminii, atunci cand veti vedea navele noastre, voi nu veti vedea nave ale fortelor controlate de catre Cabala voastra intunecata. Navele pot sa fie mai degraba mari in dimensiuni si navele noastre difera oarecum in felul in care arata fata de navele Federatiei Galactice a Luminii, pentru ca navele noastre folosesc tehnologii ale luminii ca si sursa pentru propulsia lor si functionarea lor poate sa difere foarte mult datorita acestor proprietati. Atunci cand veti vedea navele noastre voi veti vedea lumina care difera in culoare de fundalul cerului sau al spatiului. Voi veti putea inca sa le fotografiati si inregistrati, desi ceea ce va apare pe filmul vostru tridimensional nu va avea conturul si descrierea a felului in care navele noastre ne apar din perspectiva noastra. Totusi, noi simtim ca este important ca noi sa incepem sa ne facem navele cunoscute oamenilor lumii voastre, asa cum facem aici si voi veti vedea pe ceruri navele noastre atat la lumina zilei, cat si pe perioada noptii.

Comandamentul Ashtar are multe nave de diferite marimi si capabilitati. Noi avem nave proiectate pentru aplicatii pasnice, cat si nave de razboi, folosite pentru a ajuta in inlaturarea fortelor intunecate din lumi, in care lectiile invatate in legatura cu acestea nu mai sunt necesare pentru educatia si inaltarea celor de pe planeta respectiva. Navele folosite pentru aceste scopuri nu fuctioneaza asemenea navelor de razboi ale lumii voastre tridimensionale, ci mai degraba, navele noastre aduna intr-un mod pasnic si fara sa raneasca exileaza masinile de razboi si echipajele lor din pozitiile pe care le au din jurul si de pe planeta respectiva. La fel ca si Federatia Galactica a Luminii, noi de asemenea facem tot ceea ce putem pentru a ne asigura ca nici un rau nu va veni din partea acestor forte oponente si sa le sfarsim rezistenta lor la noua directie a unei societati.

Navele noastre vor radia multe culori vibrante, fiecare culoare avand o alta proprietate si permite anumite capabilitati. Voi va puteti referi la navele noastre cu termenul de Nave de Lumina, pentru ca intr-adevar asa va vor apare voua. Dupa ascensiunea in taramurile superioare, navele noastre va vor aparea usor diferit voua, insa depinzand de nivelul vostru de evolutie, ele pot sa nu sa va apara sub adevarata lor forma. Noi am recomanda ca oamenii din lumea voastra sa devina familiarizati cu felul in care apar navele noastre si felul in care apar navele de Lumina ale Federatiei Galactice a Luminii, pentru ca voi ne veti vedea pe cerurile voastre si ar fi util pentru voi sa fiti capabili sa recunoasteti diferitele noastre aliante si sa ii ajutati pe altii in identificarea noastra.

Noi, Comandamentul Ashtar, suntem aliniati in misiunea noastra cu Federatia Galactica a Luminii la acest moment. Noi jucam in aceeasi echipa, noi suntem impreuna de partea Luminii si suntem impreuna aici pentru inaltarea planetei voastre si a oamenilor ei. Voi nu veti mai vedea orice alte organizatii sau aliante ale intunericului aici si voi nu aveti nimic pentru care sa va faceti griji in aceasta directie. Noi avem atmosfera asigurata si ea va ramane astfel pana la ascensiunea planetei in taramurile superioare. Voi puteti fi increzatori in abilitatile noastre si sa aveti incredere ca noi am realizat astfel de operatiuni ca aceasta de multe ori inainte.

Voi va aflati in siguranta si pe maini bune. Nu va fie frica de oricare dintre navele pe care voi le vedeti pe cerurile voastre, pentru ca acestea vor fi operate de fiinte de lumina, care se afla aici in slujba voastra la acest moment. Noua ne-ar place sa va vedem in numar mare dintre voi impartasind aceasta informatie cu fratii si surorile voastre, deoarece noi am dori sa marim cu mult numarul si calitatea aparitiilor navelor noastre si aceasta poate fi posibil atunci cand intelegerea adecvata a cine suntem si de ce ne aflam aici va fi intrunita de catre oamenii vostri. ‘Ajutati-ne sa va ajutam’ sunt cuvintele pe care noi am dori ca voi sa le tineti minte pe masura ce trecem la urmatoarele faze ale operatiunii.

Multe noi drumuri au fost deschise in zilele actuale, pentru ca noi am fost capabili sa inlaturam fortele de lupta ale Cabalei din pozitiile lor din jurul planetei voastre. Noi ne bucuram de luxul de a ne putea misca liberi si vom profita din plin de aceasta, pe masura ce acum trecem la urmatoarele faze ale misiunii noastre de ansamblu. Noi avem multe de facut astazi si aceste activitati vor incepe cu o avalansa de activitati de jur imprejurul lumii voastre. Noi va vom angrena pe multi dintre voi in operatiunile noastre si va vom permite sa luati cu voi inapoi acasa dovezi ale experientelor voastre cu noi, pentru a le impartasi cu cei din lumea voastra, care doresc sa invete despre noi si care vad adevarul a de ce ne aflam aici. Vor fi aceia care ne vor opune rezistenta si care se vor angrena intr-o campanie muribunda impotriva noastra si a motivelor pentru care ne aflam aici si noi dorim ca voi sa actionati ca un agent de echilibrare in aceste tentative de a ne discredita.

Noi nu va cerem sa incercati sa convingeti pe nimeni de nimic ce ei nu doresc sa vada. Noi doar dorim ca voi sa impartasiti adevarul si intelegerea voastra asupra noastra ; aceasta este tot ceea ce va cerem. Noi nu va cerem nimic mai mult si noi va multumim pentru toate eforturile voastre extraordinare de a raspandi stirile despre noi si de a va informa fratii si surorile despre ce se petrece in lumea voastra. Munca voastra nu trece neobservata si nu va fi nerecompensata. Voi aveti cuvantul nostru in aceasta directie. Multe surprize asteapta oamenii vostri si noi asteptam cu nerabdare sa va prezentam aceste daruri voua. Acestea nu sunt daruri de la niste straini. Aceste daruri vin din partea familiei, pentru ca intr-adevar aceasta este ceea ce suntem pentru voi. Noi suntem familiile voastre de odinioara si noi ne-am intors spre a va oferi ajutorul in vremea voastra de mari schimbari. Conditiile se vor prezenta astfel incat pe planeta voastra experienta si tehnologia noastra vor fi foarte benefice pentru voi si noi nu am dori nimic mai mult decat sa impartasim cu voi ceea ce avem si sa va ajutam in aceasta maniera. Acesta este motivul principal pentru care ne aflam aici si noi va cerem sa ne dati voie sa va ajutam in acest mod si sa aveti incredere in noi, deoarece aceasta incredere in noi va fi rasplatita.

Atunci cand noi vom simti ca momentul este potrivit vom incepe sa va contactam pe multi dintre voi, cei care ati demonstrat ca nu va este frica de noi si ca aveti deschiderea de a lucra cu noi. Modul in care va vom contacta difera de la individ la individ si noi avem metode eficiente de a ajunge la fiecare dintre voi intr-un fel sau altul. La acel moment, voua va vor fi date detalii asupra acestor oportunitati si noi vom incepe sa ne intalnim cu fiecare dintre voi personal, pentru a discuta optiunile voastre.

Noi am fost de acord cu aceasta asumare pe cerurile voastre, spre a va pregati mai bine oamenii vostri pentru eventuala noastra prezentare voua. Noi nu dorim sa cream o situatie de panica si noi nu dorim sa fim vestitorii confuziei in societatile voastre. Noi doar dorim sa ne facem prezenta cunoscuta voua si sa va oferim ajutorul nostru lumii voastre, prin aceia cu care noi simtim ca putem lucra in siguranta si intr-un mod benefic. Va rugam sa continuati sa fiti faruri de lumina pentru adevar si integere si sa impartasiti ceea ce stiti despre comandamentul nostru si despre ceea ce noi facem pentru a ajuta lumi asemenea celei a voastre. Intentiile noastre sunt onorabile si pasnice si toti cei de pe planeta voastra vor vedea aceasta in zilele care vor urma. Ajutati la a face ca prezentarea noastra sa decurga cat mai lin cu putinta, deoarece ea va aduce mari beneficii lumii voastre, daca noi putem incepe multele noastre proiecte impreuna, cat mai curand cu putinta. Dupa arestarile membrilor Cabalei criminale, aceasta va fi noua voastra sarcina. A trece prin ziduri de frica si ignoranta va fi cea mai formidabila sarcina, insa impreuna noi vom reusi prin efort, perseverenta si concentrare. Acestea sunt cheile succesului si ele vor deschide usa pentru drumuri de un incredibil potential si posibilitati.

Timpul este acum sa incepem. Concentrati-va asupra acestui fapt si noi va vom ajuta in modul nostru cu aceasta dezvaluire mondiala. Vor fi multe evolutii care vor fi ale voastre odata ce noi vom putea sa incepem sa lucram deschis cu voi si voi toti veti avea mari beneficii, chiar si cei care ni se opun. Acesta este modul in care se vor desfasura lucrurile pentru o vreme, insa va veni ziua cand toti cei din lumea voastra vor vedea ca noi suntem ceea ce am sustinut ca suntem. Nu mai exista trucuri, nu mai exista inselatorii si nu mai exista nici un fel de comploturi si scheme care sa lucreze impotriva voastra. Noi v-am ajutat in modul nostru pentru a ne asigura de aceasta si toata vorbaria peste care veti putea da vor fi doar frica scandalagiilor si tentative de a va distrage atentia si de a va dezinforma. Fiti preveniti si ignorati aceste informatii bazate pe frica, pentru ca ele nu au nici un fel de baza in fapte si nici una dintre aceste predcitii bazate pe frica ale trucurilor Cabalei nu se vor materializa vreodata. Noi am spus mereu ca aceasta nu va fi permis si noi ne-am tinut cuvantul.

De asemenea nu va fi nici un alt razboi mondial indiferent de ceea ce cititi sau cat de mult sunt discutate aceste evenimente in mass media voastra. Acestea sunt tentative de a va distrage atentia si de a insufla frica in mase, insa acestea sunt decat simple cuvinte si ele nu se vor materializa niciodata. Lumea voastra se inderapta spre pace, prosperitate si libertate pentru toate fiintele de pe planeta voastra si nimic nu va sta in calea voastra. Cel mai mare obstacol al vostru acum ca si societate si ca si individ este acela de a depasi frica. Frica este acum cel mai mare inamic al vostru. Frica este acum singurul vostru inamic. Nu este nimic de care sa va fie teama, deoarece ea este decat o iluzie. Lasati-o sa se disipe, pentru ca nu are loc in noua voastra casa. Cu cat mai repede voi toti va veti putea elibera de aceste frici nefondate, cu atat mai repede noi vom putea incepe multele noastre proiecte impreuna, care vor duce la inaltarea tuturora de pe intreaga voastra planeta. Multe greutati vor fi inlaturate pentru totdeauna odata ce noi va vom putea ajuta si este frica si numai frica cea care sta in calea noii voastre lumi. Daramati acest zid, deoarece el sta pe o fundatie bazata pe minciuni si inselaciune si permiteti-ne sa va ajutam in a face lumea voastra un loc mai bun pentru voi toti.

Mai este un singur aspect ramas nerezolvat inainte ca noi sa putem incepe si acesta este inlaturarea din societatea voastra a acelor multi membrii ai Cabalei voastre criminale. Odata ce noi trecem dincolo de aceasta etapa, lumea voastra va fi plina cu emotie si activitate, pe masura ce noi va ajutam sa faceti multele mari schimbari in societatea voastra. Aceasta va fi o perioada foarte emotionanta pentru istoria voastra si vieti peste tot pe planeta voastra vor beneficia foarte mult pe masura ce sunt atinse de iubirea pe care Creatorul si universul sau o are pentru ele. Multe vieti au fost atinse in acest mod si este acum randul vostru, pentru ca voi ati castigat darurile pe care sunteti acum pe cale sa le primiti. Creatorul isi dezmiarda copiii lui cu daruri atunci cand ei sunt pregatiti sa le primeasca si voi ati aratat ca aceasta zi pentru voi a sosit acum.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din Stele.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles.

Traducator: Sorin
  


No comments:

Post a Comment

PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEinvoc

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

sorin

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Romanian

Matthew Ward

Matthew Ward
Romanian

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
Romanian

despertando.me

Galactic Channelings

Montague Keen

Montague Keen
Romanian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Romanian